Gdje si savez 5.500josmenijeproslo je napisao/la:nas je prosjek jedan od najvecih na balkanu i sire.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Neće igrati Stevica u subotu zbog povrede, Mladost je imala srećeSarajlijica1946 je napisao/la:Cenane odlazi, povedi StevuRaonffa je napisao/la:Kad ga Regoje strpa u dzep

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TobeYarabi
- Kontakt:
sta kazu smiljko i risto sa TUTU info, kakvo je stanje kod nas?
On vjerovatno ne zna da i njih gasi jedan lik pa ih je sve manje na sjeveru.Virtu4l je napisao/la:Kako ste krenuli biće vas upravo toliko na sjeveru.MortemHz je napisao/la:Barem nas ne moze jedan lik ugasiti, da nas je 10 tu smo uvijek za razliku od vas.

Dobro eto, ne jedan nego dva.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Cuj neko gasi Hz
to ultras zeljeznicar, a jedan covjek im zakljucao Jug, puca im reket, odredjuje ko ce i u kakvim majicama na tekmu...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
nesta ti nije jasno izgledaMemara je napisao/la:Gdje si savez 5.500josmenijeproslo je napisao/la:nas je prosjek jedan od najvecih na balkanu i sire.
- TobeYarabi
- Kontakt:
u koliko je utakmica, i ko prenosi nk zeljusa-s.c. braga?
-
- Kontakt:
Ne moze.. Malo vam je falilo da vas jedna grupa ugasi da nije prohujalo sa vihorom pored Lava.MortemHz je napisao/la:Barem nas ne moze jedan lik ugasiti, da nas je 10 tu smo uvijek za razliku od vas.josmenijeproslo je napisao/la:sto se tribina tice nemozete nam parirat to je evidentno, i po prosjeku domacih tekmi vas deremo, derali smo vas sad na kosevu i organizacijski i horski, tonski zato tisu.MortemHz je napisao/la:I Priština je imala prije 30 godina
Ugaseni jedno dvadeset koplja iznad Hz !
Životni saputnik! 1921
Sta ovo strumfovima dolazi igrac sto im shebao titulu ,,kupljenu naravno,,. 

-
- Kontakt:
vi ugaseni tisufks74 je napisao/la:Sta ovo strumfovima dolazi igrac sto im shebao titulu ,,kupljenu naravno,,.
Ugasiti cemo mi vas ponovo, kao sto smo prosle sezone.josmenijeproslo je napisao/la:vi ugaseni tisufks74 je napisao/la:Sta ovo strumfovima dolazi igrac sto im shebao titulu ,,kupljenu naravno,,.

-
- Kontakt:
fk sarajevu cilj ove sezone da zeljo ne osvoji titulu prvaka.fks74 je napisao/la:Ugasiti cemo mi vas ponovo, kao sto smo prosle sezone.josmenijeproslo je napisao/la:vi ugaseni tisufks74 je napisao/la:Sta ovo strumfovima dolazi igrac sto im shebao titulu ,,kupljenu naravno,,.![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel to navijaci nogometnofudbalskog kluba zeljusa pisu nekom da je mogao biti ugasen?
kad su ih u bg ugasila 4 lika, zvali nas i placali nam da im sredimo vracanje udarnog transa..prva ugasena grupa u europi

kad su ih u bg ugasila 4 lika, zvali nas i placali nam da im sredimo vracanje udarnog transa..prva ugasena grupa u europi

- kyrieirving
- Kontakt:
Ma Tm87 najaca grupa u BIH i tacka.Iako nisu vise ko sto je bilo kad sma ja bio clan opet dominiraju.Sta ce Hz ja im po breci uzo boga oca.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- TobeYarabi
- Kontakt:
Dje su risto i smiljko? Garant i oni imaju neke informacije koje mi nemamo 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Xuj ovoga.kyrieirving je napisao/la:Ma Tm87 najaca grupa u BIH i tacka.Iako nisu vise ko sto je bilo kad sma ja bio clan opet dominiraju.Sta ce Hz ja im po breci uzo boga oca.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
On uzimao.kyrieirving je napisao/la:Ma Tm87 najaca grupa u BIH i tacka.Iako nisu vise ko sto je bilo kad sma ja bio clan opet dominiraju.Sta ce Hz ja im po breci uzo boga oca.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- kyrieirving
- Kontakt:
Imal neko sa breke ovdje nek potvrdi.Smajla je
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- TobeYarabi
- Kontakt:
Postavi svoju sliku da se uvjerimo da nisi neki zajebantkyrieirving je napisao/la:Imal neko sa breke ovdje nek potvrdi.Smajla je
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To kopiras onog glupana iz tuzlekyrieirving je napisao/la:Imal neko sa breke ovdje nek potvrdi.Smajla je