FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 23 maj 2017, 17:36

leorey je napisao/la:Neki jos misle da je Iniesta najbolji veznjak svijeta :lol: vjerovatno kompletna nasa uprava. Covjek bljesne 2-3 tekme u sezoni i to je to. Najbolja utakmica mu je vjerovatno na Bernabeu ove sezone.
Kada mu Allegri pronađe kontekst sljedeće sezone u Juventusu biće kao i sa Alvesom.

Možda onda i mi shvatimo da jeste

http://bleacherreport.com/articles/2711 ... st-rumours

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 maj 2017, 17:40

Mokes je napisao/la:Kakav Di Maria, em cigan, em zna zatrokirati, tj. igrati u valovima. Nekonstantan igrac, ne vjerujem da bi bio ista bolji od Brazilca.
Koga boli qrac, ako ga Messi hoće, dovest' će ga...i treba tako, radije ću gledat' Di Mariu na terenu, jer znam da frajer jednim potezom uvijek može riješiti tekmu, imaš šta očekivat' od njega, za razliku od nekakvih Denisa, Rafinha, Turana i sličnih p.m.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 23 maj 2017, 18:28

Rajaz je napisao/la:
leorey je napisao/la:Neki jos misle da je Iniesta najbolji veznjak svijeta :lol: vjerovatno kompletna nasa uprava. Covjek bljesne 2-3 tekme u sezoni i to je to. Najbolja utakmica mu je vjerovatno na Bernabeu ove sezone.
Kada mu Allegri pronađe kontekst sljedeće sezone u Juventusu biće kao i sa Alvesom.

Ma zutilo obicno. Iniesta ako ode, otici ce van Europe kao i Xavi, za godinu-dvije. Pa moze mu pronaci mjesto, kad ima kompaktan tim, kod njih se zna sta ko radi na terenu, a ne k'o kod nas.

Primjera radi, ne bi se kod nas toliko odlazak Alvesa osjetio, da si doveo normalnu zamjenu, dobrog i pravog beka. A ne da ti zadnje 2 tekme mora Gomes igrat na toj poziciji :lol:

Sandro Rosell uhapsen. Ma lopov obicni, koji je ukaljao ime svetinje. Da on nije kriv, ne bi njega toliko puta zvali na sud, a evo i uhapsili, ima tu itekako nesto. Ko zna koliko je para oprao i poreza utajio na smijesnim i nepoznatim transferima u Brazilu.

Mislim da on itekako jos ima utjecaja u klubu, da mu je Bartomeu samo produzena ruka. Zivim za dan kada ce ova uprava da se nosi u pm zajedno sa direktorima, skautima i ostalim levatima. Mrs iz svetinje!
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 maj 2017, 19:09

Koke produžio do 2024, znači može se otpisati sa one liste mogućih pojačanja.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 maj 2017, 19:12

messilla je napisao/la:Koke produžio do 2024, znači može se otpisati sa one liste mogućih pojačanja.
Ma kakav Koke, ne vrijedi para koje bi izvalili za njega.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 maj 2017, 19:14

Ne vrijedi ni Coutinho pa ko nas pita. Još čovjek totalno druga pozicija te samim tim daleko veći flop rizik.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 maj 2017, 19:15

Koke vrijedi svakog centa. Kolika god da je cijena.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 maj 2017, 19:19

Donnie Darko je napisao/la:Koke vrijedi svakog centa. Kolika god da je cijena.
Upravo to. Njega bih uzeo cak i prije Verratti-ja. Ne vidim na trzistu bolje rjesenje od njega.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 maj 2017, 20:09

I zvanično Valverde više nije trener Bilbaa.

U ostalim vijestima, Mathieu želi ostati do isteka ugovora. :tralala:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 maj 2017, 21:05

messilla je napisao/la:I zvanično Valverde više nije trener Bilbaa.

U ostalim vijestima, Mathieu želi ostati do isteka ugovora. :tralala:
slika

Dovodi ga Valverde, taman!

Pique, Umtiti, Marlon , Yeray :ljepota:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 23 maj 2017, 21:17

leorey je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Ma zutilo obicno. Iniesta ako ode, otici ce van Europe kao i Xavi, za godinu-dvije. Pa moze mu pronaci mjesto, kad ima kompaktan tim, kod njih se zna sta ko radi na terenu, a ne k'o kod nas.
Iniesta još nije potpisao ugovor. Ako ne ode ove, ogromne su šanse da će sljedeće put Amerike. Vjerujem da je i njemu dokur'čilo glumiti vodonošu liku od kojeg je X puta veći znalac. Ako mu Valverde uspije pronaći kontekst dobiće najbolju moguću osmicu na dvije sezone.
leorey je napisao/la:Sandro Rosell uhapsen. Ma lopov obicni, koji je ukaljao ime svetinje. Da on nije kriv, ne bi njega toliko puta zvali na sud, a evo i uhapsili, ima tu itekako nesto. Ko zna koliko je para oprao i poreza utajio na smijesnim i nepoznatim transferima u Brazilu.

Mislim da on itekako jos ima utjecaja u klubu, da mu je Bartomeu samo produzena ruka. Zivim za dan kada ce ova uprava da se nosi u pm zajedno sa direktorima, skautima i ostalim levatima. Mrs iz svetinje!
Rosell je, kako je to @skenderija jednom rekao, opus dei, mrtva desnica i lik koji se bavi svim i svačim. Ali ovo nema veze s Barcelonom.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 maj 2017, 22:49

Mokes je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Koke vrijedi svakog centa. Kolika god da je cijena.
Upravo to. Njega bih uzeo cak i prije Verratti-ja. Ne vidim na trzistu bolje rjesenje od njega.
Znaci koke zdraavo, coutinho reko da nena sanse da napusti liverpool,to mi je drago, znaci i on zdraaavo, u vezi veratija uskoro mozemo ocekivati odgovor od seika sa nema sanse i da ako nasi budu insistirali,insistirat ce i on da dovede mesiha, znaci 90 posto nema nista ni od veratija jer sejhovima pare nista ne znace, dakle i verati zdraavo

Mislim da se nasi trebaju pozabaviti dovodhenjem naingolana jer on je koliko toliko realan, mada mi je antipatican, cini se kako je od ovih igraca koji imaju neku klasu, on najrealniji i bolje njega odma zaganjati dok nisu englezi, kako ne bi slinili za veratijem i koketom cijelo ljeto, pa da na kraju propustimo sve druge prilike, i onda po starom dobrom obicaju da se dovede neki poluigrac ili neka stara ohrndana prevara
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 23 maj 2017, 23:19

Treba dovesti neku klasu ali da ima i karakter, previše je tu igrača koji ne znaju zagalamiti kad ne ide, pogotovo što će na klupi biti Valverde koji mi se čini mehak. Letargija je najveći neprijatelj.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 23 maj 2017, 23:38

Ma opusteno ljudi, treba Saula zaganjati, lik je hodajuca sila, strasan igrac, nije klasicni playmaker, ali je prejak u svakom segmentu igre, jak, brz, tehnicki i takticki zreo, odlican suter, u skok igri odlican, nema mane frajer.
Tko je pratio Atletico redovno zna da je imao periode zadnje 2 sezone u kojima je bio najbolji igrac Atletica i gdje je par tekmi zaredom zabijao bitne golove. On je taj kojem se treba okrenuti ukoliko Verratti nije opcija, al i Seri bi uz njega dobro dosao. smatram da bi Saul bio jeftiniji i od Kokea i od Marca, pa cak mislim da bi za tu lovu mogli dovesti i Serija bez problema.
Jos Saul odgovara profilu kojeg Valverde voli, vidim Lillard bi Yeraya, momak je odlican stoper, nema sumnje, al nemamo mi srece sa dovodjenjem njihovih igraca, nisu nam dali Javija, Laportea, nece ni njega.
Davinson Sanchez se mora dovesti.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 24 maj 2017, 02:10

Dobro nam doso Valverde :kafa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 24 maj 2017, 08:59

Furymaker je napisao/la:Ma opusteno ljudi, treba Saula zaganjati, lik je hodajuca sila, strasan igrac, nije klasicni playmaker, ali je prejak u svakom segmentu igre, jak, brz, tehnicki i takticki zreo, odlican suter, u skok igri odlican, nema mane frajer.
Tko je pratio Atletico redovno zna da je imao periode zadnje 2 sezone u kojima je bio najbolji igrac Atletica i gdje je par tekmi zaredom zabijao bitne golove. On je taj kojem se treba okrenuti ukoliko Verratti nije opcija, al i Seri bi uz njega dobro dosao. smatram da bi Saul bio jeftiniji i od Kokea i od Marca, pa cak mislim da bi za tu lovu mogli dovesti i Serija bez problema.
Jos Saul odgovara profilu kojeg Valverde voli, vidim Lillard bi Yeraya, momak je odlican stoper, nema sumnje, al nemamo mi srece sa dovodjenjem njihovih igraca, nisu nam dali Javija, Laportea, nece ni njega.
Davinson Sanchez se mora dovesti.
nema to sreca-nesreca s Baskijcima

zna se kako oni posluju, platis klauzulu i igrac je tvoj, sve ostalo je gubljenje vremena
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 maj 2017, 13:39

Naingolan je najbolja rezervna opcija u slučaju da Verrati ne dodje. Za razliku od hrvatskog alibi igrača, Naingolan ima muda.
Mogao bi se dovesti za nekih 40ak miliona što i nije puno.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 maj 2017, 13:52

Moje želje su Radja i Veratti iako to 99% nece biti ispunjeno onda Saul umjesto Verattija. Radja je strašan najbolji veznjak Serie A pokazao je kakav je majstor kad je prebačen sa Dzekom i Salahom u taj napadački trio. S njim bi i lakše razbijali bunkere jer frajer je lud moze zabiti iz svake pozicije i sto je meni najdraže srčan i borben veznjak. Saul kao sto neko napisa je kompletan igrac i mislim da bi u Barci jos vise napredovao, njega vidim kao najbližeg nasljednika Xavija ili Inieste.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 maj 2017, 14:17

Samo jedan veznjak će doći.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 maj 2017, 14:23

Mozda Lucas Biglia :kafa:

:urnebes:

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.