Ne treba ni vjerovati da ce Liverpool dovesti neko zvucno pojacanje, izgleda da ce se stvarati tim oko Sturidgea.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ja znam samo jednog, KučevićaTasko je napisao/la:Na kojeg Taska mislimo?the scouser je napisao/la:Ma jok, Monolog fura Dostojevskog, a Paradajz fura ekavicu. Uz to, Tasko je iz Monologovog kantona, ako na istog Taska mislimo
.
![]()
Ne jedite go..a, nego se vratite patnjama sa Liverpulom.
the scouser je napisao/la: Ja znam samo jednog, Kučevića.
Izvalio je on njih, Dejan samo treba medicinski pregled obaviti i trebao bi biti igrač Liverpula.Mozambik je napisao/la:Zar je moguce da ce Brendan izvaliti 26 milja eura za Lovrena ?
Tako susjedni mediji pisu.
ma ako izvali,,nije s njim nesto dobro,,,pa nek dovede varana iz madridaMozambik je napisao/la:Zar je moguce da ce Brendan izvaliti 26 milja eura za Lovrena ?
Tako susjedni mediji pisu.
ČAČAK ?samocelik je napisao/la:Ja sam siguran da će momak iz moga grada opravdati povjerenje i ustvri sam ubjeđen da će imati strašnu sezonu u Liverpoolu
Evo na službenoj stranici piše kako njegova vrsta povrede zahtjeva odsustvo od otprilike šest sedmica, znači više od mjesec dana.Otelo je napisao/la:Lallana propusta pocekat sezone![]()
Velika steta, nadao sam se da ce eksplodirati na pripremamaBertrand je napisao/la:Evo na službenoj stranici piše kako njegova vrsta povrede zahtjeva odsustvo od otprilike šest sedmica, znači više od mjesec dana.Otelo je napisao/la:Lallana propusta pocekat sezone![]()
gaston je napisao/la:ČAČAK ?samocelik je napisao/la:Ja sam siguran da će momak iz moga grada opravdati povjerenje i ustvri sam ubjeđen da će imati strašnu sezonu u Liverpoolu
Momak sa Raspotocijasamocelik je napisao/la:Ja sam siguran da će momak iz moga grada opravdati povjerenje i ustvri sam ubjeđen da će imati strašnu sezonu u Liverpoolu