Ne zagadjuj nam temu.HercegovinaBosna je napisao/la:Hahahah tobe jarabi pravopisi iz 1999. godine ...Ma hajd ne sEkirajte se ..inace sam siguran da niste pročitali knjige u životu, a o pravopisu da ne pišem. Šta bi ova današnja djeca da im nije wikipedije. Malo u školu, pustite se Aladina i čarobne lampe..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Pravopis Senahid Halilović je sine drago iz 1996 godine. Idi sjedi ugrij malo stolicu, pusti se ti seljaka ..GameFKS je napisao/la:Ja ne znam kakav ti kuršlus imaš u glavi ?! Oprosti načitani objasni mi , to je druga stvar što seljaci propagiiraju sikiranje pa se uvuče u narod . Eno ti pravopis Senahida puno hlopti,hudovica, hergela.HercegovinaBosna je napisao/la:Hahahah tobe jarabi pravopisi iz 1999. godine ...Ma hajd ne sEkirajte se ..inace sam siguran da niste pročitali knjige u životu, a o pravopisu da ne pišem. Šta bi ova današnja djeca da im nije wikipedije. Malo u školu, pustite se Aladina i čarobne lampe..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mićo je Fićo!
Kakve veze ima koja je godina šta si se svezao godine ? Rekao sam ti da se koristi , a njegov pravopis pisan riječima starih ljudi po selima . Lijepo ti konstatujem a ti meni da grijem stolicu , zato nam i jest tako kako nam je sa ovakvim u "ministarstvu " .HercegovinaBosna je napisao/la:Pravopis Senahid Halilović je sine drago iz 1996 godine. Idi sjedi ugrij malo stolicu, pusti se ti seljaka ..GameFKS je napisao/la:Ja ne znam kakav ti kuršlus imaš u glavi ?! Oprosti načitani objasni mi , to je druga stvar što seljaci propagiiraju sikiranje pa se uvuče u narod . Eno ti pravopis Senahida puno hlopti,hudovica, hergela.HercegovinaBosna je napisao/la:Hahahah tobe jarabi pravopisi iz 1999. godine ...Ma hajd ne sEkirajte se ..inace sam siguran da niste pročitali knjige u životu, a o pravopisu da ne pišem. Šta bi ova današnja djeca da im nije wikipedije. Malo u školu, pustite se Aladina i čarobne lampe..
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
fakat je lik naporan
kako najavih ( a neko mi to prije 7 dana rece na PP) uskoro brazilac
kako najavih ( a neko mi to prije 7 dana rece na PP) uskoro brazilac
- HannahMontana
- Kontakt:
E cuj ispravio na "Sikirati" jos decko uporan hahah. Bolan ne pravi se pametan i nacitan kad ocigledno nisi, sto ti to treba??
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
[youtube][/youtube] prema pricama neko na fksinfo neko iskopa njega .. sve reference ima 

Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 17 jun 2014, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
On je igrao u Dinamu.
sta faliSarajlijc@ je napisao/la:On je igrao u Dinamu.

- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Iz mog izvora ovaj brazilac sigurno dolazi, i vrlo blizu je kraj pregovorima s Muhamedom Bešićem.
Mićo je Fićo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E svasta, idi spavaj zakasnit ces u ministarstvo.HercegovinaBosna je napisao/la:Iz mog izvora ovaj brazilac sigurno dolazi, i vrlo blizu je kraj pregovorima s Muhamedom Bešićem.
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Necu sutra samo kuham čaj ministru od 10h.Sarajlijc@ je napisao/la:E svasta, idi spavaj zakasnit ces u ministarstvo.HercegovinaBosna je napisao/la:Iz mog izvora ovaj brazilac sigurno dolazi, i vrlo blizu je kraj pregovorima s Muhamedom Bešićem.
Mićo je Fićo!
Da neko banuje ovog padobranca? 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pojavit ce se on opet, ne vrijedi.
Ajd kontam banovan pa se rega opet al lik banovan sto puta,i toliko je ofiran da ga svi provale,cim se rega napise par postova na temi zelje,uvijek prozove jednog lika sa njihove teme i onda dodje ovdje da terorise svojim glupostima,ALeksandar rece prije cim ga uocimo da ce dobiti ban liku treba dati nagradu zlatna kanta foruma ili ministar foruma
Kod njega ban nema učinka, on uživa i hrani se time što vas isprovocira svojim nebulozama da mu odgovarate. Stavite ga na ignore i doviđenja.
Još malo pa prozivka, valjda će se do tad riješiti pitanje igračkog kadra, bar 90%.
A i izvlačenje pretkola će uskoro, da je nekog finog izvući.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Još malo pa prozivka, valjda će se do tad riješiti pitanje igračkog kadra, bar 90%.
A i izvlačenje pretkola će uskoro, da je nekog finog izvući.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ajd za ovog bbrazilca je pogodio al Bešić
nego,da je skontat ime togg brazilca jbt
sinoc jedva zaspao

nego,da je skontat ime togg brazilca jbt

cuj ko dolazi u zelju ahahahahahahahahhahahaHercegovinaBosna je napisao/la: Reće stari insajder @super, @arma a sad nolimit veliki poznavalac oba kluba s velikim informacijama.De ti nama reci ko dolazi u Želju, i ko je ovaj Brazilac u Sarajevu? Sigurno su ti rekli neki ljudi![]()
Opet ti kvariš temu a još te nisu banovali zbog 234 nika?!
e sto me nasmija

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:[youtube][/youtube] prema pricama neko na fksinfo neko iskopa njega .. sve reference ima

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Poslije ove utakmice SP lakse bi Messija doveli nego Besica.