Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

samocelik
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la samocelik » 25 jul 2014, 23:56

donCorleone1892 je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Ja sam siguran da će momak iz moga grada opravdati povjerenje i ustvri sam ubjeđen da će imati strašnu sezonu u Liverpoolu :D
Momak sa Raspotocija :mrgreen:

Ne ide ovo na dobro, opet trošimo ko pijanac u birtiji :crazy:
Zar nije sa Hamideee? :D
@gaston drug mislio sam na Lovrena koji je rodom iz Zenice :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 25 jul 2014, 23:58

Lovren nije rodom iz Zenice Allaha mi....Brendan samouvjereno grabi ka prosječnim igračima i preplaćuje ih bez imalo cjenkanja...
A.F.C. Bournemouth!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jul 2014, 00:00

the scouser je napisao/la:
gaston je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Ja sam siguran da će momak iz moga grada opravdati povjerenje i ustvri sam ubjeđen da će imati strašnu sezonu u Liverpoolu :D
ČAČAK ?
:lol: :lol:
samocelik-celik-zenica-lovren.
pa i meni glupo, sto samocelik-a nema nikog iz Zenice u timu ahhahaha

jedini sad Markec iz čačka al eto :mrgreen: :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 jul 2014, 00:00

rambo16 je napisao/la:Lovren nije rodom iz Zenice Allaha mi....Brendan samouvjereno grabi ka prosječnim igračima i preplaćuje ih bez imalo cjenkanja...
Pa kako se ne cjenka, eno za poziciju koju trebamo da ojačamo on neda pare i misli da ce se Sevilla predomisliti tamo nekad i dati nam Morena za neku sicu.
Pearce - #LFC would be happy to listen to offers for Agger if a suitable on arrived. Lovren's arrival makes Agger's departure more likely.
Nadam se da ce se neke pare zaraditi na njemu i da ce ici u transfer Morena.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jul 2014, 00:06

rambo16 je napisao/la:Lovren nije rodom iz Zenice Allaha mi....Brendan samouvjereno grabi ka prosječnim igračima i preplaćuje ih bez imalo cjenkanja...
jesi naporan majko draga
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 jul 2014, 00:08

@nerko...mislio sam na ovo što je dovedeno..

@gastone...to u mahali svojoj prosipaj taj vokabular i nadaj se da ti niko neće udarit par vaspitnih
A.F.C. Bournemouth!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 jul 2014, 00:11

Pa fakat nema smisla ako sa Lovrenom zavrse prijelazni rok sto se tice dolazaka.
Roster nam je tanak kao led, ajd kontam treba nam dosta igraca igra se na vise frontova ali zasto se ne rijese nekih pojedinaca tipa Lucas, Agger ( ako ce se vec dovoditi Lovren ) , Borini, koji su po mom misljenju visak ?
Stvarno ne razumijem one bolide u upravi.

Imam osjecaj da cemo ekspresno ispast iz TOP4, a ponajvise nada polazem u mladog Sterlinga i Coutinha koji su ja mislim dosta sazrili :thumbup:
Cuj Lallana se povrijedio, pa jel' moguce da se povrijedis na pripremama :facepalm:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jul 2014, 00:25

rambo16 je napisao/la:@nerko...mislio sam na ovo što je dovedeno..

@gastone...to u mahali svojoj prosipaj taj vokabular i nadaj se da ti niko neće udarit par vaspitnih
Čovječe, naporan si jer si vise na ovoj temi nego pola nas :roll: Ako nista pametno nemas da napises, radije nemoj nista ni pisati.Više spamuješ nego i jedan unitedovac..ohladi malo a za te vaspitne necu komentarisat

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 26 jul 2014, 00:25

Gotovo je sa lallanom, povreda koljena i ako sam malo ocekivao da ce biti nesto od njega sad sam 100% ubjedjen da ce biti promasaj :roll:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 jul 2014, 00:29

gaston je napisao/la: Čovječe, naporan si jer si vise na ovoj temi nego pola nas :roll: Ako nista pametno nemas da napises, radije nemoj nista ni pisati.Više spamuješ nego i jedan unitedovac..ohladi malo a za te vaspitne necu komentarisat
pod broj 1..na ovoj temi ne znam jel imam 20 postova svega....pregledaj...pod broj 2....spam i istina nemaju veze jedno s drugim....
A.F.C. Bournemouth!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jul 2014, 00:44

rambo16 je napisao/la:
gaston je napisao/la: Čovječe, naporan si jer si vise na ovoj temi nego pola nas :roll: Ako nista pametno nemas da napises, radije nemoj nista ni pisati.Više spamuješ nego i jedan unitedovac..ohladi malo a za te vaspitne necu komentarisat
pod broj 1..na ovoj temi ne znam jel imam 20 postova svega....pregledaj...pod broj 2....spam i istina nemaju veze jedno s drugim....
sreca pa ima finih opcija na ovom forumu pa se ne mora citati sve i svasta, a ovi polovnjaci ce pricati sami za sebe kad za to dodje vrijeme

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 26 jul 2014, 00:49

Sramota ako se ne dovede neko veliko ime,tolike pare su na raspolaganju a ovaj slijepac ne želi da dovede provjerenog igrača

Mora da smatra da niko dostupan nije dovoljno dobar za Liverpool,drugog objašnjenja nema :crazy:

Tasko
Kontakt:

Post Postao/la Tasko » 26 jul 2014, 00:53

Otelo je napisao/la: Gerrard/Lucas pozicija kriticna jer ovaj prvi nije vise 90min igrac
Kako nije?
Pa cijelu sezonu je odigrao na jako dobrom nivou.
Na stranu 10 golova i 12-13 asistencija, defanzivno je radio odlican posao, ali kad sa sobom ima dva vezna igraca uglavnom.
To sto je pruzio slabije partije na SP, ne moze pokriti prethodnu godinu.
Na kraju krajeva, izabran je u idealni tim sezone.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 jul 2014, 01:03

Sad dati 30 miliona za Lallaninu zamjenu. Nije to nikakav problem za bibliotekara.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 jul 2014, 01:05

Defanzivno baš i nije bio najsretnije rješenje, mnogo prostora je ostavljao, a imao i je par baš kritičnih utakmica, recimo ona protiv Ville na Anfieldu.
Očekujem da će Can igrati DM-a, fizički dominantan, zna iznijeti loptu, neloš passer (Brendan će sigurno unaprijediti taj segment igre), ako se dobro sjećam, u vrhu je BL-a po prekinutim pasovima i uzetim loptama (ili bar jednom od ovoga dvoga :mrgreen: ).
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Tasko
Kontakt:

Post Postao/la Tasko » 26 jul 2014, 01:08

Ja bih rado gledao takvu opciju, Can iza Dzerarda.
Ali onda biras izmedju dva manje sretna rjesenja. Kutinjo na krilu ili Henderson na krilu. Ili klupa za Kutinja.
(Posto je to mnogo realnije nego Henderson na klupu)

Previse je ofanzivnih igraca u timu. A Markovic i Lalana jos nisu igrali.
Nadam se da Borini ide, bilo gdje. On je jos veca guzva, pogotov ako Remi dolazi.
Na to sve, ne znam gdje uglaviti Ibea da odigra 5-6 ligaskih utakmica, vrijeme mu je taman.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 jul 2014, 01:15

Sa LP će biti dosta utakmica i dosta mogućnosti za sve da skupe neku pristojnu minutažu. Coutinho je i prošle sezone dosta izbivao, a pitanje je hoće li Henderson nastaviti sa onakvim partijama. Također, protiv slabijih timova, Can, odnosno klasični DM nije neophodan, već tu Gerrard može odigrati bez puno posla defanzivno. Uostalom uvijek postoji mogućnost da će se neko povrijediti na duže vrijeme (recimo Lallana sad), pa je bolje imati više opcija.

Što se Ibea tiče, skupiće par nastupa sigurno, Sterling je još zelen da iznese cijelu sezonu na leđima, a u ritmu vikend-sredina sedmice, sigurno će biti umora i mjesta za svježije igrače.

Borini je sigurno višak, i njegovo opstruiranje odlaska u Sunderland je prije svega štetno njemu samom, ako Remy dođe (a sve je izvjesnije da hoće), neće se naigrati pored Lamberta i Sturridgea, i moliće da ide prvom prilikom.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 26 jul 2014, 01:21

bogami kako je krenulo ako propadne transfer borinia propasce transfer i remya :facepalm:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 26 jul 2014, 01:23

Lovren za 20 miliona, sutra medicinski ? :crazy:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 jul 2014, 01:29

nedim93 je napisao/la:Lovren za 20 miliona, sutra medicinski ? :crazy:
That's the Liverpool way :cool: .
20 miliona za štopera sa jednom solidnom sezonom iza sebe ? Sure, why not.
22 miliona za jednog od najperspektivnijih lijevih bekova Evrope ? No way :nedam: .

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.