Sve si pogodio, haj sad išššš.HercegovinaBosna je napisao/la:Nešto ste mi tihi ovih dana izgleda da neće biti nikakvih spektakularni transfera, a da se neki neće pojaviti na prozivci pa ste mi tihi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve si pogodio, haj sad išššš.HercegovinaBosna je napisao/la:Nešto ste mi tihi ovih dana izgleda da neće biti nikakvih spektakularni transfera, a da se neki neće pojaviti na prozivci pa ste mi tihi.
Sreća je da ti nemaš mozak da skontaš sam neke stvari, nego slušaš druge.MrWhite je napisao/la:Za ovog HB je pastrmka rekao da ima vise acc nego Saban hitova.....
I ti da imas barem gram ne bi se ovoliko tovario fakat si dosadan nisi zanimljivHercegovinaBosna je napisao/la:Sreća je da ti nemaš mozak da skontaš sam neke stvari, nego slušaš druge.MrWhite je napisao/la:Za ovog HB je pastrmka rekao da ima vise acc nego Saban hitova.....
Ne kontam o ćemu ti pišeš ? Ko hoće ovdje da je zanimljiv, ja sam samo pitao zašto je ovako tiho da niko ništa ne piše je kod vas ova neka euforija brazilci, siriciji ovi ono ? ko čovjek pitao a što vi valjate gluposti vaš problem.visokohz je napisao/la:I ti da imas barem gram ne bi se ovoliko tovario fakat si dosadan nisi zanimljivHercegovinaBosna je napisao/la:Sreća je da ti nemaš mozak da skontaš sam neke stvari, nego slušaš druge.MrWhite je napisao/la:Za ovog HB je pastrmka rekao da ima vise acc nego Saban hitova.....
E to je to, haj sad razligu.HercegovinaBosna je napisao/la: Ne kontam o ćemu ti pišeš ? Ko hoće ovdje da je zanimljiv, ja sam samo pitao zašto je ovako tiho da niko ništa ne piše je kod vas ova neka euforija brazilci, siriciji ovi ono ? ko čovjek pitao a što vi valjate gluposti vaš problem.
Imas vise banova nego ja postova na forumu, je li sad ok?HercegovinaBosna je napisao/la:
Sreća je da ti nemaš mozak da skontaš sam neke stvari, nego slušaš druge.
To je već izofirano ima tri godine.Skontaj nešto sam ako možeš ali sam siguran da ne možeš nažalost.Troluješ temu...hajd zdravoMrWhite je napisao/la:Imas vise banova nego ja postova na forumu, je li sad ok?HercegovinaBosna je napisao/la:
Sreća je da ti nemaš mozak da skontaš sam neke stvari, nego slušaš druge.
Ja trolam temu, pa ti jedes **** zadnjih 10-ak stranica, pocevsi od ministarstva, radne dozvole, nepovezanih tekstova, pa do ismijavanja Kallasia, izgleda da je tvoja mrznja prema Sarajevu vecu od ljubavi ....(ne znam za koga navijas, jer sam prelistao i temu Zelje, Celika, Veleza, Slobode ali tvojih postova nigdje).HercegovinaBosna je napisao/la:
To je već izofirano ima tri godine.Skontaj nešto sam ako možeš ali sam siguran da ne možeš nažalost.Troluješ temu...hajd zdravo
ne sekiraj se ti za nas ništa, imate vi i previše svojih problema.HercegovinaBosna je napisao/la:Ma nisam ništa pogodio nego znam da kod vas uvijek neko izleti s nekim imenom prije nego dođe, a sad je ovdje baš mrtvaja a sutra su pripreme.Vjerovatno će biti čekamo da sleti.Čekate dvije godine nekog tamo sirijca ko da je Ronaldo hebetoZamišljamo samo kakav je to kvalitet igra u Siriji hebeto kakva liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.