Ceduljicom ga NoĆe!Sarajlijica1946 je napisao/la:Cenane izdrzi.escobarpablo je napisao/la:HordasOdMalena je napisao/la:Ćenan zvao Mišića na probu, on odbio da dođe
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- escobarpablo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Gdje je on jadnik iz sjeverne K. dosao u BIH da se bavi fudbalom, sto ti je zivot od svih zemalja svijeta kod nas dosao.DeeWa je napisao/la:Ako dodje onaj sjevernokorejac u zrinjski pa ga ostavi na klupi ima da nas bombarduje kim jong un ili kako se vec zove xD
- Zeljeznicar -
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Sta ce, kao da je mogao znati da smo drzava sa najvise samoubistava zivotinjaZenzo je napisao/la:Gdje je on jadnik iz sjeverne K. dosao u BIH da se bavi fudbalom, sto ti je zivot od svih zemalja svijeta kod nas dosao.DeeWa je napisao/la:Ako dodje onaj sjevernokorejac u zrinjski pa ga ostavi na klupi ima da nas bombarduje kim jong un ili kako se vec zove xD
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ibrahimovic styleHordasOdMalena je napisao/la:Ćenan zvao Mišića na probu, on odbio da dođe
![]()
![]()
![]()
Sent from my MI 4W using Tapatalk
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Mislim da ipak nema Zeljin DNK.tale07 je napisao/la:Ibrahimovic styleHordasOdMalena je napisao/la:Ćenan zvao Mišića na probu, on odbio da dođe
![]()
![]()
![]()
covjek ne ide na probe xD
Sent from my MI 4W using Tapatalk
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
belosevic28
- Kontakt:
Cekajte da se copor okupi pa ce zalajati na vas... Nmgu oni pojedinacno.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Jablane prijete vam robovi idi njih regulisi. Razapni sal sarajeva u sred Zenice.belosevic28 je napisao/la:Cekajte da se copor okupi pa ce zalajati na vas... Nmgu oni pojedinacno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kyrieirving
- Kontakt:
Bilo par ekipiica igrali nisam primjetio nikog novog al nisam ni ocekivo da ce doc.TobeYarabi je napisao/la:Nigdje nikog ispred dzamije. Samo hodzinica me docekala sa kafom i rhat lokumom.Raonffa je napisao/la:Dođe li ti ovaj Tobe na basket da popričate?kyrieirving je napisao/la:Ima istine sto govorite da na jug doalzi raja zbog jeftinijih karti al opet drze se na vrahu zbog nekih ostali stvari.Hz su obicne pickice ima mozda par zestokih momaka al to se moze na prste jedne ruke nabrojat dok kod manijaka imas takvih desetine.U tome je razlika.
Ovaj glumi zestokog momka a ne smije sliku okaciti da znam koga trazim
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
-
belosevic28
- Kontakt:
'ta ce smogovciMocMahale444 je napisao/la:Jablane prijete vam robovi idi njih regulisi. Razapni sal sarajeva u sred Zenice.belosevic28 je napisao/la:Cekajte da se copor okupi pa ce zalajati na vas... Nmgu oni pojedinacno.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- TobeYarabi
- Kontakt:
mi otisli u njihov pub u stokholmu i slavili a oni virili i kruzili auticima bjezi ba mojne ti meni pravdat skandinavce kao oni samo znaju regularno da se tuku pa ako su tako regularni sto su nas 9 njih 40 napali. Jarane nez odakle si ali se vidi da nisi u toku sto se tice navijaca. Pogledaj tekmu od 9700 navijaca nas je bilo 3000 u Stokholmu
- Evolution87
- Kontakt:
Ovo zadnje me je dotukloTobeYarabi je napisao/la:mi otisli u njihov pub u stokholmu i slavili a oni virili i kruzili auticima bjezi ba mojne ti meni pravdat skandinavce kao oni samo znaju regularno da se tuku pa ako su tako regularni sto su nas 9 njih 40 napali. Jarane nez odakle si ali se vidi da nisi u toku sto se tice navijaca. Pogledaj tekmu od 9700 navijaca nas je bilo 3000 u Stokholmu![]()
![]()
![]()
[emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da sam na tvom mjestu, dotuklo bi me to što nas je bilo više u kopu u Štokholmu nego vas protiv Zrinjskog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Istina je ovo, bilo ih je oko 5000 u Stokholmu bez dijaspore. Isto kao sto su imali protiv Goska 5500 a prodanih 2000 ulaznica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ali zato kad se vi vratite ove sezoneavenija je napisao/la:Istina je ovo, bilo ih je oko 5000 u Stokholmu bez dijaspore. Isto kao sto su imali protiv Goska 5500 a prodanih 2000 ulaznica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Još imaju prednost kada prodaju 2000 karti odmah se pojavi 4000 ljudi. Ogromna prednost kod posjete.Virtu4l je napisao/la:Ali zato kad se vi vratite ove sezoneavenija je napisao/la:Istina je ovo, bilo ih je oko 5000 u Stokholmu bez dijaspore. Isto kao sto su imali protiv Goska 5500 a prodanih 2000 ulaznica.svjetska tifo scena će se zabrinuti [emoji38]
Ma komedija mi ba da oni i slični nekoga prozivaju, kakav mozak moraš imati za to.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Ovo zadnje me je dotukloTobeYarabi je napisao/la:mi otisli u njihov pub u stokholmu i slavili a oni virili i kruzili auticima bjezi ba mojne ti meni pravdat skandinavce kao oni samo znaju regularno da se tuku pa ako su tako regularni sto su nas 9 njih 40 napali. Jarane nez odakle si ali se vidi da nisi u toku sto se tice navijaca. Pogledaj tekmu od 9700 navijaca nas je bilo 3000 u Stokholmu![]()
![]()
![]()
[emoji144] [emoji144] [emoji144] [emoji144]
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta kazes vas 9 rastjeralo pola StokholmaVirtu4l je napisao/la:Ma komedija mi ba da oni i slični nekoga prozivaju, kakav mozak moraš imati za to.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ima sve dokumentovano, slike, klipovi i navijacki izvjestaj.avenija je napisao/la:Sta kazes vas 9 rastjeralo pola StokholmaVirtu4l je napisao/la:Ma komedija mi ba da oni i slični nekoga prozivaju, kakav mozak moraš imati za to.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jel se moze ikako kupit karta za utakmice fk sarajeva, samo vidim dzaba dijele nesto
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.