letsgofighter je napisao/la: ↑25 avg 2023, 22:29
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑25 avg 2023, 22:27
Ja da navijam za Borac, stid bi me bilo da se javim, a ne mogu uopste zamisliti neku osobu kako ovo opravdava. Ja ne znam sta je u glavama ovakvih ljudi. Kako je moguce da jedno ljudsko bice uopste nema kapacitet za stid? Ker se postidi, a ne covjek. Ovi su fakat za izucavanja. Ono, da ga stavis u neku instituciju, prikljucis mu one kerefeke na glavu, i radis naucne studije. Nevjerovatno.
Ti si dečko dobro retardirana osoba, al dooobro ! Već u 10 zadnjih postova i ja i ostali iz BL ti govorimo da ne opravdavamo ovo i da nam ovo ne treba, ti si ograničen ko balkon i samo svoju priču furaš...popucaće ti čirevi majstore ohani malo, mani se Borca, smaraš više !
Degencino potkapacitirana, opravdavas itekako cim prosipas neku demagogiju o tome sta je nekome drugom svirano i slicno. Normalan covjek, da ne kazem navijac, ili bilo koji drugi ljubitelj sporta, bi davno prestao pratiti ovaj politicki projekat koji se naziva klubom i sakrio se od stida.
Nije ni problem sto cete vi na kraju godine imati ukradenu titulu ili Europu, eto vam je jebla vas ona, nego sto cete je slaviti. Kontas? Mislim, znam da nemas kapacitet da skontas, ali eto.
Ja znam da si navikao komunicirati sa tebi slicnim imbecilima, na vasarima, ispod satora, i uz pjesme BMK, ali pokusaj da upregnes mozdane vijuge na jedan momenat i da shvatis da si sad na jednom drugom mjestu. Ti si toliko jadan i bestidan da mi je fascinantno. Mogu samo da te posmatram kao neku zivotinju u zooloskom vrtu i da ti se ibretim.