FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Verratti + Rabiot i nesto sice = Neymar 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nevezano za ovu anketu, nikada neću zaboraviti anketu tipa koga bi Barcelona trebala dovesti na poziciji štopera, i iz nekog razloga tu Lovren bio, i navijači Lyona u stilu bosanaca i hercegovaca uzurpirali anketu i nakucali mu glasove ne bil ga se riješili 
Inače, direktna razmjena Veratti-Neymar nema smisla, iako su obojica po kvaliteti otprilike tu negdje, Neymar ipak vrijedi dosta više. Za Neymara možeš dovesti Verratija u paketu sa nekim prilično dobrim igračem.
Inače, direktna razmjena Veratti-Neymar nema smisla, iako su obojica po kvaliteti otprilike tu negdje, Neymar ipak vrijedi dosta više. Za Neymara možeš dovesti Verratija u paketu sa nekim prilično dobrim igračem.
Neymara za kompletan tim PSGa ne bih dao.
Mizerno je od polukluba izgubiti najboljeg igraca Svijeta u narednih godinu/dvije.Barca se ne odbija , u Barci igraju najbolji igraci Svijeta ne u PSGu.
Ako je trampa izbor , imaju materijala u Barci koji bi njima bio veliki upgrade.
Mizerno je od polukluba izgubiti najboljeg igraca Svijeta u narednih godinu/dvije.Barca se ne odbija , u Barci igraju najbolji igraci Svijeta ne u PSGu.
Ako je trampa izbor , imaju materijala u Barci koji bi njima bio veliki upgrade.
Neymar i najbolji igrac ne idu u istu recenicu.JoeBleck je napisao/la:Neymara za kompletan tim PSGa ne bih dao.
Prodati i neka neko drugi trpi njegove odlaske u Bbrazil i promjenjivu formu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jel pricas o igracu koji ima od napadackog trojca daleko najveci work rate ?Mokes je napisao/la:Neymar i najbolji igrac ne idu u istu recenicu.JoeBleck je napisao/la:Neymara za kompletan tim PSGa ne bih dao.
Prodati i neka neko drugi trpi njegove odlaske u Bbrazil i promjenjivu formu.
Igracu koji ima najvise kreiranih sansi i osvojenih duela u Evropi ?
Jasno da moze biti bolji nego je to bio ove sezone , ali ko je bio na nivou osim Messija ?
Neymar vrijedi 500 miliona kako svojim partijama/mladosti , tako svojom popularnoscu i marketingom.
I da , trenutno je jedan od 3 najbolja igraca Svijeta .Uz neke blage korekcije kroz godine koje dolaze , sigurno najbolji igrac Svijeta !
Vi sto bi prodali i trampili za Neymara ste smijesni i neda mi se uopste raspravljati i gubiti vrijeme s vama na takvu vrstu rasprave. Samo nam jos treba da njega izgubimo... i ovako nam godinu i p'o Rejal bjezi u svemu, samo jos Neymara da izgubimo i to je bi bio slag na tortu.
Pa da onda gledamo igraca tipa Alexisa ili Pedra da od Messija ne smije zadrzati loptu 3 sekunde, vec je vratiti nazad prvom do sebe. Imamo 8 vodonosa u timu, ne zelim jos vise da ih gledam.
Volim igrace s "mudima" a takvi jesu Alves, Neymar i slicni i taman imali najgoru sezonu nikad ih u zivotu ne bi mijenjao za bilo kojeg. Primjera radi ovaj Alves iz 2017 je recimo izmislio nogomet za Bellerina i slicne igrace.
Pa da onda gledamo igraca tipa Alexisa ili Pedra da od Messija ne smije zadrzati loptu 3 sekunde, vec je vratiti nazad prvom do sebe. Imamo 8 vodonosa u timu, ne zelim jos vise da ih gledam.
Volim igrace s "mudima" a takvi jesu Alves, Neymar i slicni i taman imali najgoru sezonu nikad ih u zivotu ne bi mijenjao za bilo kojeg. Primjera radi ovaj Alves iz 2017 je recimo izmislio nogomet za Bellerina i slicne igrace.
27.10.2020
leorey je napisao/la:Vi sto bi prodali i trampili za Neymara ste smijesni i neda mi se uopste raspravljati i gubiti vrijeme s vama na takvu vrstu rasprave. Samo nam jos treba da njega izgubimo... i ovako nam godinu i p'o Rejal bjezi u svemu, samo jos Neymara da izgubimo i to je bi bio slag na tortu.
Pa Neymaru je 24 godine. Frajer je drugačiji igrač u Barceloni i Brazilu. Ovaj Neymar iz Barcelone neće biti nikada najbolji dok je Messi tu. Trenutno je obični klaun.
Dati ga za Verratia i uzeti im i para. Za te pare dovesti Coutinha i jači si nego prošle sezone.
Dati ga za Verratia i uzeti im i para. Za te pare dovesti Coutinha i jači si nego prošle sezone.
I u Coutinhu ces dobiti boljeg igraca za ovu Barcelonu nego sto je to bio Neymar zadnje 3 godine jeljasmin10 je napisao/la:Pa Neymaru je 24 godine. Frajer je drugačiji igrač u Barceloni i Brazilu. Ovaj Neymar iz Barcelone neće biti nikada najbolji dok je Messi tu. Trenutno je obični klaun.
Nekima bi Coutinho unaprijedio vise Barcelonu nego Neymar
DA te pitam samo jedno glavno pitanje. Gdje je Coutinho u VELIKIM utakmicama ? Jer Neymar se itekako dokazao u njima, dok ovaj ni blizu.
Covjece poslije ovako syebane sezone, ne smijes prodavati NAJBOLJE igrace koji u svakom momentu rjesavaju tekmu, vec moras jos takvih dovest. Pogledaj malo kakvu Madrid klupu ima, ljudi su 50 % utakmica odigrali s drugom ekipom i uzeli titulu, jel ti to nesto govori ? Madrid je jaci DUPLO od nas igracki, sto je sramota.
27.10.2020
Pa Cou je vodonosa Neymaru u Brazilu.
Mislim sjajan je igrac ali Neymar je ipak extra klasa.
Prodati takvog igraca bio bi samar decenije.Dovesti i tog Coutinha pa neka nastavi vodu nosati za Neymara, nemam nista protiv.
Mislim sjajan je igrac ali Neymar je ipak extra klasa.
Prodati takvog igraca bio bi samar decenije.Dovesti i tog Coutinha pa neka nastavi vodu nosati za Neymara, nemam nista protiv.
Znaš li ti citat ?leorey je napisao/la:I u Coutinhu ces dobiti boljeg igraca za ovu Barcelonu nego sto je to bio Neymar zadnje 3 godine jeljasmin10 je napisao/la:Pa Neymaru je 24 godine. Frajer je drugačiji igrač u Barceloni i Brazilu. Ovaj Neymar iz Barcelone neće biti nikada najbolji dok je Messi tu. Trenutno je obični klaun.
Dati ga za Verratia i uzeti im i para. Za te pare dovesti Coutinha i jači si nego prošle sezone.? Ko to garantuje ? Ti ? Zar nije rizik ? Yebes igraca koji provede 40 % sezone van terena zbog povreda.
Nekima bi Coutinho unaprijedio vise Barcelonu nego Neymar![]()
![]()
DA te pitam samo jedno glavno pitanje. Gdje je Coutinho u VELIKIM utakmicama ? Jer Neymar se itekako dokazao u njima, dok ovaj ni blizu.
Covjece poslije ovako syebane sezone, ne smijes prodavati NAJBOLJE igrace koji u svakom momentu rjesavaju tekmu, vec moras jos takvih dovest. Pogledaj malo kakvu Madrid klupu ima, ljudi su 50 % utakmica odigrali s drugom ekipom i uzeli titulu, jel ti to nesto govori ? Madrid je jaci DUPLO od nas igracki, sto je sramota.
Coutinho plus Verrati je bolje od Neymara. Kontas sad ?
Da je on bio na nivou možda bi se i uzela liga barem. Svaka mu čast za PSG ali u primeri je bio očajan. Drkanje lopte kod out linije, očajna završnica. Zbog njega je Iniesta postao vodonosa.
Ako si ti zadovoljan šta je on uradio onda, ja nisam.
Neymar je trenutno beskoristan. Usporava igru, ima hiljadu driblinga sto nikad ne rezultira golom. Ne zna zabit 1 na 1. Ove sezone je jedino asistirao na nivou.
Svaka cast za uzvrat protiv PSGa ali to nije ni blizu dovoljno da izvuce sezonu igraca takvog kalibra. Neymar ima potencijal da postane najbolji igrac svijeta i Barcin novi vodja. Ali sto vise vrijeme ide cini mi se da se to nece desiti.i
I ja bih prvi pristao na varijantu Coutinho i Verratti umjesto Neymara. Osvojili smo mi s Pedrom na krilu mnogo trofeja jer smo imali strasan vezni red. Sad imamo nevjerovatan napad a osvojit cemo mozda kup protiv Alavesa.
mada previse se rasiri prica zbog novinarskog clickbaita
Svaka cast za uzvrat protiv PSGa ali to nije ni blizu dovoljno da izvuce sezonu igraca takvog kalibra. Neymar ima potencijal da postane najbolji igrac svijeta i Barcin novi vodja. Ali sto vise vrijeme ide cini mi se da se to nece desiti.i
I ja bih prvi pristao na varijantu Coutinho i Verratti umjesto Neymara. Osvojili smo mi s Pedrom na krilu mnogo trofeja jer smo imali strasan vezni red. Sad imamo nevjerovatan napad a osvojit cemo mozda kup protiv Alavesa.
mada previse se rasiri prica zbog novinarskog clickbaita

Inače za očekivati je mrtvu defanzivu od Alavesa. Igraju 5-4-1.
Možda i posljednja Mascheranova utakmica...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Svi se dovezali Coutinha covjece, i sto je najgore jos neznalice misle da ce covjek igrat u veznom redujasmin10 je napisao/la:Znaš li ti citat ?leorey je napisao/la:I u Coutinhu ces dobiti boljeg igraca za ovu Barcelonu nego sto je to bio Neymar zadnje 3 godine jeljasmin10 je napisao/la:Pa Neymaru je 24 godine. Frajer je drugačiji igrač u Barceloni i Brazilu. Ovaj Neymar iz Barcelone neće biti nikada najbolji dok je Messi tu. Trenutno je obični klaun.
Dati ga za Verratia i uzeti im i para. Za te pare dovesti Coutinha i jači si nego prošle sezone.? Ko to garantuje ? Ti ? Zar nije rizik ? Yebes igraca koji provede 40 % sezone van terena zbog povreda.
Nekima bi Coutinho unaprijedio vise Barcelonu nego Neymar![]()
![]()
Coutinho plus Verrati je bolje od Neymara. Kontas sad ?
Da je on bio na nivou možda bi se i uzela liga barem. Svaka mu čast za PSG ali u primeri je bio očajan. Drkanje lopte kod out linije, očajna završnica. Zbog njega je Iniesta postao vodonosa.
Ako si ti zadovoljan šta je on uradio onda, ja nisam.
Milion puta bi gledao prije Neymara na krilu nego Coutinha.
To sto Neymar drka loptu uz out liniju nije do njega, vec do neznalice od trenera. Pogledaj malo kako igra u Brazilu, vjeruj mi da te ne lazu kad kazu da se nesto i trenera pita u nogometu.
I nemoj mi tih smijesnih navoda Verratti+ Coutinho bolje od Neymara, pa nije ti ovo FIFA MANAGER... njih dvojica sigurno nece doci zajedno, moze doci samo jedan, a ukoliko to bude Coutinho ispred Verrattija, e tad ce uprava zadati i konacni epic fail udarac na ovaj klub.
27.10.2020
- branimir85
- Kontakt:
valjda osvoje mrtvi kup
ako ništa da opet sataremo madridsku nejač u Superkupu 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Leroy ako bi s3 prodao Neymar došla bi njih dvojica. Kontas ?
Sigurno je Enrique kriv i za njegove promašene zicere ?
Frajer je ovu sezonu očajan. Ukoliko bi neko ponudio neku nemoralnu cifru naravno da ga treba prodati. Pa nije Ronaldinho.
Sigurno je Enrique kriv i za njegove promašene zicere ?
Frajer je ovu sezonu očajan. Ukoliko bi neko ponudio neku nemoralnu cifru naravno da ga treba prodati. Pa nije Ronaldinho.
Treba ovo osvojit. Nije niko kriv Realu sto je ispao od Celte. Barca je prosla Bilbao, Atletico i Sociedad do finala. Glupo je reci da je nebitan trofej.
Ma kakvo ugledanje na city, problem ja taj sto je verati igrac pariza, ciji vlasnici su truli bogatasi koji se zahebavaju s tim klubom, od njih je nemoguce kupiti igraca osim ako im se vise ne svidja ili ako sam igrac ne napravi neku nevidjenu dreku da hoce da ide, a sad je nas problem sto se njima verati itekako svidja i sto verati nema ocito neku preveliku zelju za napustanjem tog kluba, i kakva citijeva taktika, u ovoj situaciji to ne prolazi, i city ne moze kupiti igraca iz ovih top finansijskih klubova koji im je bitan, mislim tu na psg,barcu,real,bayern,celziDonnie Darko je napisao/la:Što se tiče Verratija, trebaju se ugledati na City, pokucaš im na vrata, pozdraviš ih fino raspitaš se malo kako ide život ovo ono, i onda jednostavno pitaš koliko traže, poslije toga standard ono iskusno pitaš možel išta manje imam još nekog posla za obavit, ako može super, ako ne može i ako imaš novac istreseš odmah i završiš posao, ako nemaš, a imaju, okreneš se drugim opcijama. U predubokim su ****, na jednoj od ključnih pozicija u ekipi da bi se cjenkali i blefirali.
Čovjek je savršeno pojačanje za njih, neovisno o cijeni, a nije nedodirljiv sigurno. Bit će budale ako ne krenu 200% po njega, bez kalkulacija.
Pa dobro, miki se svakako zajebavao, kao i ja, prihvatili bi svi njega ovdje objeručke umjesto Gomeza i Rafinhe, a i umjesto Rakitica ako ovaj ode. Ali ne smije on biti glavno pojačanje jbg.rio_Ferdy88 je napisao/la: Slažem se da bi Veratti bio bolje pojačanje, a imate i Sergia za tu Anderovu pozciju tako da nema potrebe za njim, ali kažem da nije on toliko loš koliko se ovdje predstavlja, zato sam pisao ono što sam pisao, ne treba ga gledati kroz tu našu 6 poziciju.
I city dovodi skupe igrace iz drugog finansijskog razreda, tipa valencija, wolfsburg,monaco,liverpool, seviljaitd, mogu se dovesti za ogromne pare i igraci iz juventusa,dortmunda,napolija,rome,atletico madrida,totenhama,arsenala i sl klubovi koji ce prihvatiti tek neke astronomske ponude, njihovi glavni igraci kao sto vidimo izlaze i na 100 miliona, a ovi klubovi iz prvog razreda ne pustaju najjace igrace i uopste ne slusaju ponude
Eventualno se moze desiti da prodaju nekog jakog igraca ako im je guzva na toj poziciji,ako udje u godine ili ako je neko tesko nezadovoljstvo u pitanju, tako da dzaba mi tu zube tupimo oko veratija, prije ce pariz dovesti neymara od nas nego mi od njih veratija, bolje da nasi zabace ponudu odmah atleticu 70 miliona za kokea uzmi ili ostavi, ako ovi odmah ne pristanu onda romi puknuti 50 miliona na stol za naingolana, nije mi nimalo simpatican al ima neku klasu i ono sto nama treba u veznom redu, bolje se njemu sto prihe okrenuti dok ga celzi nije capio, nego sliniti cijelo ljeto za veratijem i na kraju nikoga ne dovesti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
A Masche brate kakav kraj
Hvala na svemu!
Hvala na svemu!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Andre 'desni bek' Gomes. Jebote dan.
Šteta za Maschea.
Šteta za Maschea.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015