FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A vi jedva dočekate tog abortusa pa da počnete šukat' ? 

Prijavis post iterabajt je napisao/la:Ne par nego jedan abortus koji usmjeri svu pricu u pogresnom smjeru.Ado76 je napisao/la:Taman počne normalna komunikacija i diskusija i pojavi se par indijanaca i sve opet ispočetka.Pa kako vam ne dosadi više pobogu

4.10.2009.
Ja se izvinjavam al nisam mogao sutjeti, zgrozim se na ovakve gore.Krokodil je napisao/la:A vi jedva dočekate tog abortusa pa da počnete šukat' ?
Ma šta ćeš više prijavljivati kada se opet ko amebe razmnožavaju, sve gori i gorikoalem je napisao/la:Prijavis post iterabajt je napisao/la:Ne par nego jedan abortus koji usmjeri svu pricu u pogresnom smjeru.Ado76 je napisao/la:Taman počne normalna komunikacija i diskusija i pojavi se par indijanaca i sve opet ispočetka.Pa kako vam ne dosadi više pobogu
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Bolje to nego trošiti riječi.Ado76 je napisao/la:
Ma šta ćeš više prijavljivati kada se opet ko amebe razmnožavaju, sve gori i gori
4.10.2009.
The 2014/15 UEFA Champions League and UEFA Europa League seasons will be launched by the first and second qualifying round draws on 23 June.
Ti si opet šampion !
Re: Odg: FK Sarajevo
Famose tamo seJoseMourinho je napisao/la:
p.s. ne sikiraj se za ti veznu liniju nasu, brini se za svoju

pa hajde onda se ti brini za svoju liniju na svojoj temi a ja za svoju ovdje i mani se postova koji pocinju "bez provokacije....pa slijedi provokacija"
mastajte da ce se vas klub borit za nesto s juniorima, kad ovakvi kakvi ste opet bez nas niste vidjeli evrope...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
petrovic i Kouadio u visocku bosnu na posudbu, bit ce jos juniora tamoxxh2o je napisao/la:Vise puta sam pitao za onoh nigera sto je bio u Sarajevu reče mi netko prije nema papire ili tako nesto al evo sad vidim da ga nema u ovom kadru nikao nije valjda da j tolika taraba bio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Hordas Doboj
- Kontakt:
"Danas će trenirati 22 igrača i potrazi smo za još nekoliko njih. Želim na svakoj poziciji imati po dva kvalitetna igrača, a u ovome trenutku, jedino nam nedostaju desni i lijevi bek, tako da ćemo nastojati da, ako se ukaže mogućnost, dovedemo neko pojačanje na tim pozicijama'', kazao je Dženan Uščuplić.
Po ovoj Dzeninoj izjavi mi jos trazimo desnog beka, sto bi znacilo da gospodin Kalasnikov ipak jos uvijek nije nas igrac.
Mozda se ipak previse prasine diglo oko njega. Moglo se to odraditi ko i sa ovim do sad pojacanjima, na miru, u tisini.
Po ovoj Dzeninoj izjavi mi jos trazimo desnog beka, sto bi znacilo da gospodin Kalasnikov ipak jos uvijek nije nas igrac.
Mozda se ipak previse prasine diglo oko njega. Moglo se to odraditi ko i sa ovim do sad pojacanjima, na miru, u tisini.

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Burberry46
- Kontakt:
12. jula u 21 sat, igra se generalna proba pred izazove u Evropskoj ligi protiv Cardiff Cityja 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A jel prozivka u 6?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Burberry46
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: slave, dana/u 18 jun 2014, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Mladi Gavric ide sa prvim timom na Jahorinu, njegov kvalitet je prepoznat. Sarajevo ce na njemu da zaradi u naredne 2 godine. Taj momak igra na vrhunskom nivou.
slave je napisao/la:Mladi Gavric ide sa prvim timom na Jahorinu, njegov kvalitet je prepoznat. Sarajevo ce na njemu da zaradi u naredne 2 godine. Taj momak igra na vrhunskom nivou.
Nikad nisam gledao decka,ali uletjeti u prvu ekipu,onda mora da je ekstra igrac.

Moram priznati da sam iznenađen,jer Sarajevo odavno nije imalo jaci tim.Jos jednom,svaka mu cast.
Imamo super ekipu,treba nam jos desni bocni.Ono sto je pozitivno,i sto me raduje, je to da su momci iz akademije potpisali ugovre, i da su prikljuceni prvom timu.
Nadam se da ce raja prestati sa nekim naglabanjima o ekstra pojacanjima,a ovo se moze odnositi i na Ibrakovica da prestane loziti raju,da se manje hvali ,a da malo vise radi.
Nadam se da ce raja prestati sa nekim naglabanjima o ekstra pojacanjima,a ovo se moze odnositi i na Ibrakovica da prestane loziti raju,da se manje hvali ,a da malo vise radi.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Plakalo, Bandović, Barić,Tatomirović, Dupovac, Mitrevski, Puzigaća, Gavrić, Kovačević, Cimirot, Radovac, Kostić, Stojčev, Handžić, Purić, Okić, Todorović, Vušljanin, Bilbija, Velkoski, Duljević, Muharemović + Mihojević, Kapić i Anđušić.
Solidna ekipa, jos nam fali zamjena za Jajala, desni bek i lijevi bek.
Solidna ekipa, jos nam fali zamjena za Jajala, desni bek i lijevi bek.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
zamjena za Jajala je Jajalo
Ma nije tu ni bilo neke prasine, jedina zvanicna informacija o sirijcu je bila ona da smo ga zimus pokusali dovesti ali se javio neki problem, sve ostalo su samo nase price po forumu i naglabanja, tako da se i sa njim radi (ako se radi) kao i sa ostalim.Hordas Doboj je napisao/la: Mozda se ipak previse prasine diglo oko njega. Moglo se to odraditi ko i sa ovim do sad pojacanjima, na miru, u tisini.
Bitno je da se momci sad sto bolje pripreme, ja vjerujem da ce se i ti bekovi naci.
Volio bih kad bi se sa Dejom produzio ugovor.
BiH je rasadnik mladih talenata samo sto nemamo strategiju razvoja, Sarajevo ima najbolju ekipu trenutno u BiH i nadam se da ce izlet u Evropu biti uspjesnini nego ikad do sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.