2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2016/17 NBA Off-season
U koliko je godina Deng slagao godine 3-4?Nema sanse da ima godina koliko kaze.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
@ChrisBHaynes
According to ****, a trade that's been pondered in recent days featured Hawks forward Paul Millsap and collection of picks owned by Suns.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
A baš sam se pitao kada će se početi pričati o velikom pojačanju za Sunse od kojeg znam da nema ništa, ali ću se opet ponadati i biti razočaran na kraju.Clutch je napisao/la:@ChrisBHaynes
According to ****, a trade that's been pondered in recent days featured Hawks forward Paul Millsap and collection of picks owned by Suns.
Ima on toliko godina koliko ima, samo sto je igrao kod Thibsa dobar dio karijere sto u startu dodaje bar 5 godinaSarmelino je napisao/la:U koliko je godina Deng slagao godine 3-4?Nema sanse da ima godina koliko kaze.
Problem kod politike Lakersa jesu godine ugovora. 34 miliona iz capa ce im 2020. otici na Mozgova i Denga. To kao da danas takva lova ode na Kamana i Crawforda, sto je horor.
Nacin kako ga da se dugorocno razmislja i priprema contender, sigurno ne.
Nacin kako ga da se dugorocno razmislja i priprema contender, sigurno ne.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lik igra 12 godina, imao je dosta povreda i 5 godina u nizu u Bullsima je igrao skoro 40 minuta prosječno, i to ekstremno zahtjevne košarke sa obzirom šta se sve tražilo od njega pogotovo u odbrani.Sarmelino je napisao/la:U koliko je godina Deng slagao godine 3-4?Nema sanse da ima godina koliko kaze.
To što je crnac porijeklom iz afrike ne znači automatski da je lažirao godine
Nije da sam neki rasista ili nesto ali to se vecinom njima i kinezima desava... sumnjivi su oni meni svi, ali eto okayDonnie Darko je napisao/la:Lik igra 12 godina, imao je dosta povreda i 5 godina u nizu u Bullsima je igrao skoro 40 minuta prosječno, i to ekstremno zahtjevne košarke sa obzirom šta se sve tražilo od njega pogotovo u odbrani.Sarmelino je napisao/la:U koliko je godina Deng slagao godine 3-4?Nema sanse da ima godina koliko kaze.
To što je crnac porijeklom iz afrike ne znači automatski da je lažirao godine
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uostalom Deng ima sasvim finu sezonu iza sebe, minus serija sa Torontom. Ne znam baš da li je ovaj ugovor baš najpametniji za Lakerse, ne nužno količina novca već dužina ugovora, ali ne bih ovo okarakterisao kao loš potez još. Može im biti od velikog značaja.
Meh , Deng je u padu vec par sezona sa ogromnom potrosnjom na tijelu sa druge strane 30.
Manje od 4 godine bi valjalo al kako god.
Manje od 4 godine bi valjalo al kako god.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 02 jul 2016, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Neki sitniji transferi od sinoć , koji su promakli meni , ne znam da li i vama :
Jerryd Bayless u Philu , trogodišnji ugovor vrijedan 27m.
Jared Dudley u Sunse , trogodišnji ugovor vrijedan 30m.
Justin Hamilton u Netse , dvogodišnji ugovor vrijedan 6m.
Darrell Arthur ostaje u Denveru. Novi trogodišnji ugovor potpisan vrijedan 23m.
Ne upratih još da li je iko objavio da je Bazemore potpisao novi četverogodišnji ugovor vrijedan 70m.
Jerryd Bayless u Philu , trogodišnji ugovor vrijedan 27m.
Jared Dudley u Sunse , trogodišnji ugovor vrijedan 30m.
Justin Hamilton u Netse , dvogodišnji ugovor vrijedan 6m.
Darrell Arthur ostaje u Denveru. Novi trogodišnji ugovor potpisan vrijedan 23m.
Ne upratih još da li je iko objavio da je Bazemore potpisao novi četverogodišnji ugovor vrijedan 70m.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ovo se samo čekalo kad će se i u NBA početi kenjati sa parama kao u fudbalu. Ode definitivno i košarka u krasni qurac sa ovim.Još mi gore citat kako je ovo potez da se privuku igrači da što više treniraju košarku,da talenti ne idu u ostale sportove.kako to može dobro donjet ako se igrač odluči na košarku zbog novca a ne iz ljubavi ? To sigurno kvalitet donjet ne može.Smiješno !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vala baš.David Steele on Twitter: "People seem really upset that the athletes that make the sport worth watching are getting the money, instead of the owners keeping it"
Košarkaši odavno imaju veće plate od fudbalera. Jedino se Ronaldo i Messi mogu mjeriti s ovim najboljim košarkašima po tome.
Ugovor Denga je odličan, za bilo koju ekipu osim Lakersa. Imaju pofinu mladu jezgru, sljedećih godina ima dobrih FA i oni se zatvaraju sa Mozgovom i Dengom za sljedeće 4 godine. Još ne vjerujem da će on sa klupe ulaziti, što znači Ingram ili Randle idu na klupu.
Btw zašto bi Hawksi željeli trade Millsapa? Pogotovo u situaciji kad su doveli Howarda i zadržali Bazemora?
Ugovor Denga je odličan, za bilo koju ekipu osim Lakersa. Imaju pofinu mladu jezgru, sljedećih godina ima dobrih FA i oni se zatvaraju sa Mozgovom i Dengom za sljedeće 4 godine. Još ne vjerujem da će on sa klupe ulaziti, što znači Ingram ili Randle idu na klupu.
Btw zašto bi Hawksi željeli trade Millsapa? Pogotovo u situaciji kad su doveli Howarda i zadržali Bazemora?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Objasni mi kako ce igrac prije dospjeti u NBA ako igra kosarsku radi para nego iz ljubavi?NebeskaSila96 je napisao/la:Ovo se samo čekalo kad će se i u NBA početi kenjati sa parama kao u fudbalu. Ode definitivno i košarka u krasni qurac sa ovim.Još mi gore citat kako je ovo potez da se privuku igrači da što više treniraju košarku,da talenti ne idu u ostale sportove.kako to može dobro donjet ako se igrač odluči na košarku zbog novca a ne iz ljubavi ? To sigurno kvalitet donjet ne može.Smiješno !
Ako bi ugovori za Denga i Mozgova ispali na kraju 2+2 ili 3+1 sa timskom opcijom onda ta dva ugovora uopce nisu toliko losa. Cap se mora popuniti, a bolje je dati ugovor profesionalcima, veteranima nego propalicama kao Lou Williamsu prosle godine. Deng je dosta dobar potpis, iskusan veteran koji je vecinu karijere proveo u pobjednickim ekipama. Ingram ce itekako imati sta nauciti od njega.
Problem je isto sto dogodine Lakersi imaju top 3 protected? a sa Deng,Mozgov pojacanjima ce biti tek toliko dobri , da ne budu medju ta tri.
A za timske opcije na zadnjim godinama ugovora cemo vidjet(nema sanse da je 2+2).Bas je ono meh pojacanje pogotovo ako bude krao dobre minute Ingramu/Randlu dogodine a hoce.A sa 34 mil. i dogodine vezanih u capu nisi opcija za najvece free agente(mislim tesko bi ih dobili al ovako nikako).
A za timske opcije na zadnjim godinama ugovora cemo vidjet(nema sanse da je 2+2).Bas je ono meh pojacanje pogotovo ako bude krao dobre minute Ingramu/Randlu dogodine a hoce.A sa 34 mil. i dogodine vezanih u capu nisi opcija za najvece free agente(mislim tesko bi ih dobili al ovako nikako).
Mene su Mede najviše razocarale. Conley mi nije igrac za max nikako, a tek Parsons. 
Nisu nikog drugog (kvalitetnog) mogli dovest. Bilo je ili to, ili dno lige. Ovako su sigurna playoff ekipa, razumijem odluku jbg.Belmin6 je napisao/la:Mene su Mede najviše razocarale. Conley mi nije igrac za max nikako, a tek Parsons.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
A da nisu Conlia sta biBelmin6 je napisao/la:Mene su Mede najviše razocarale. Conley mi nije igrac za max nikako, a tek Parsons.
Conley/Gasol/Parsons nisu sjajni ugovori al dogodine nece biti ni losi bas.A nije losa baza.Ne moze svaka ekipa bit conteder za titulu a oni imaju solidnu bazu da budu tu negdje i cekaju priliku.Veci su problem sto svi imaju upitnike sa povredama al zdravi su fina ekipa poprilicno.U Parsonsu bi konacno trebali dobiti vanjski sut koji im je toliko dugo falio.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Pa to sam čitao kao da se NBA odlučila na ovaj potez da privlače talente na košarku da ne idu u druge sportove,jer je bilo tih talenata pa se odlučili za neki drugi sport.SlevinKelevra je napisao/la:Objasni mi kako ce igrac prije dospjeti u NBA ako igra kosarsku radi para nego iz ljubavi?NebeskaSila96 je napisao/la:Ovo se samo čekalo kad će se i u NBA početi kenjati sa parama kao u fudbalu. Ode definitivno i košarka u krasni qurac sa ovim.Još mi gore citat kako je ovo potez da se privuku igrači da što više treniraju košarku,da talenti ne idu u ostale sportove.kako to može dobro donjet ako se igrač odluči na košarku zbog novca a ne iz ljubavi ? To sigurno kvalitet donjet ne može.Smiješno !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.