Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
Veceras bi trebalo da izgleda ovako Gourcuff do Chamakha,a Chamak do Mandandine mreze.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Citizen-X
- Kontakt:
fanatique 1899 je napisao/la:Ma unique, pusti se rasprave sa djecom, ovdje se raspravlja o šampionima, lavovima, zmajevima, tj o Marseille-u, sljedeća stanica je Bordeaux, svi koji hoće da gledaju, SPORTKLUB 21:00!
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
gotivim marseille najvise od francuskih klubova i zelim vam pobjedu a zagotivio sam vas od finala protiv zvezde i svim srcem sam navijao za vas , steta niste uspjeli ali vec slijedece jeste , mislim
ma vceras hladno 2 :0 za bordo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Veceras Bordo dobiva,za njih navijam u Francuskoj ligi,a volim gledat i Marsej,al ipak veceras Bordo dobiva 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jaci je Bordo po meni od Marseja ove godine,al nemam nish protiv Marseja,momci odlicno igraju,najvise volim gledat kad igraju kod kuce imaju STRASNE NAVIJACE,NAJACI SU PO MENI U EUROPIfanatique 1899 je napisao/la:Što si toliko siguran?harry_90 je napisao/la:Veceras Bordo dobiva,za njih navijam u Francuskoj ligi,a volim gledat i Marsej,al ipak veceras Bordo dobiva
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ovaj jadni klub ima da bude sadzigan od strane bordoa jer bordo ima zastrasujucu momcad
marsej mali tim
marsej mali tim
Jest, al' ako si navijac Bayerna ili Juventusa.tax je napisao/la:ovaj jadni klub ima da bude sadzigan od strane bordoa jer bordo ima zastrasujucu momcad
Nadam se da cete dohakati Bordou i njihovom bezobraznom predsjedniku.
Zasto Ben Arfa dobija malo prilika?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- marseille_unique
- Kontakt:
vako bordo daje golove i pobjeduje zadnje dvije godine kako je blanc trener , jbm ti fudbal ogadi mi se radi vakih golova isto ko da loptu gura milion ljudi u gol i puse u nju tako daju golove i pobjeduju zadnje dvije godine sve nesto jedvaaaa u pmmmmmm
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
glavu gore,ima jos jedno poluvrjeme 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
ovaj bordo kad god ga gledam nakon prekida daje golove ili slicno nakon centarsuta.
- marseille_unique
- Kontakt:
evo izade dijete marseillea sa gola bordoa hajd isprasite ovog ramea
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
1:1 ne moze nazor sve ne moze uvijek
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
viktorija zadnjih 15 minfanatique 1899 je napisao/la:Ajnc-ajnc, Cheyrou, hajde do pobjede, ALE ALE ALEEEEEEEEEEEEEE
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- rob do bagro
- Kontakt:
djes im tako robe ipak su oni uniquerob do bagro je napisao/la:Niste za titule
marsej mali tim
marsej mali tim
- rob do bagro
- Kontakt:
i fanatiquetax je napisao/la:djes im tako robe ipak su oni uniquerob do bagro je napisao/la:Niste za titule![]()
![]()
![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
da sigurno mogu mislit sreca pa nisam gledo a vidim za bordo crveni sigurno neko pomaganje malom klubu sa mediteranafanatique 1899 je napisao/la:tax, rob do bagro, redovni na temi Marseille, drago mi je. Nismo za titule, neznam kako si to zakljucio kad smo razvalili Bordeaux samo sto nismo imali srece...
marsej mali tim
marsej mali tim
- rob do bagro
- Kontakt:
Ako ste ih oderali zasto ih onda niste dobili ? Nemojte se nadat necemu sto je neostvarivo, Bordeaux je jaca ekipa, nema veze sto su sad nerijeseno igrali, imaju bolju i jacu ekipu a to cete vidjet kasnije, ima jos do kraja.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma kakav crni Marsej, Celik Zenica je za njih izmislio fudbal.

Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.