HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: HKK Široki
komunikacija, nemoj bezveze provocirati, imate pm-ove pa se prepucavajte do mile volje tamo. Svakom svoje, i gotovo, najpametnije, najbolje, ne mozete se sloziti oko takvih stvari zbog vlastitih svetinja i nacionalnosti, a ovo je sportski podforum i tema o HKK Širokom. Prvi korak je napravljen, drugi ce biti, NADAM SE, u subotu. Dodjite na Pecaru, da vidite malo kak se to radi. ;P
...Život za Široki...
nacionalisti su dokaz da su ljudi nastali od majmuna. **** te turci da te jebu ne volim turke isto kao sto ne volim ni ove nase nacionaliste sto ne znaju o cemu pricaju nego eto culi negdje ili vidjeli na televiziji pa jedva cekaju priliku da izvale neku glupost tipa bosanci su nastali od turaka...Komunikacija je napisao/la:Pa zar niste nastali od turaka,dobro aj nije bitno,kvarimo temu.pozz,uglavnom okanite se nacionalizma jer ce ga uvjek biti,bilo ga je i prije nas bit ce ga vjerujte mi i poslje nas,vazno je da je Siroki dobijo Bosnu u sred Sarajevaaqarius je napisao/la:Halo ti "KOMUNIKACIJA" gdje ćemo bolan nebio biti Turci.Pa znaš li ti gdje je Turska.Vala baš imaju nešto Mostar Banjaluka Zenicaitd. zajedničko saAnkarom Bursom itd.Ja sam još prije rekao hajmo o sportu a ako neko hoće da bude Četo neka izvili ILI ustaša takođe Ali da su Bošnjaci Turci nigdje veze kao da su Hrvati Kanađani Srbi Argentinci Slovenci sa Grenlanda .Pusti to
You are someone else I am still right here
Sirokom sve cestitke na pobjedi ,dobro su odigrali ,,
ali okanite se nacionalisticke retorike ,i pojacajte se za NLB ligu da zadrzimo 2 predstavnika,,
ali okanite se nacionalisticke retorike ,i pojacajte se za NLB ligu da zadrzimo 2 predstavnika,,
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
evo i mene sa dočeka naših heroja , bilo je veličanstveno oko dvorane , što reći o utakmici , razvaljotka u pravom smislu riječi tko god je to vidio u drugom svijetlu taj niti ima pojma niti treba pratiti košarku . U subotu spektakl pa makar ne pobijedili .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da da, definitivno zasluzuju da im se priredi jos jedan sjajan docek, atmosfera, pravi spektakl. Momci su to apsolutno zasluzili ma kako god ova serija na kraju zavrsila. Svaka im cast, svima odreda, tako se igra za svoj klub.
...Život za Široki...
Naprotiv, svaki pravi navijač zna koliko može klub za koji on navija.Objektivno treća utakmica za Široki je uspjeh![/quote]baggio je napisao/la:Kad nebi bio ja bi prestao pratiti košarku .Svaki pravi navijač je nerealan zar ne , a nakon ovog boldiranog sam namjerno izostaviobaggio je napisao/la:Prilično optimistično majstore! Bojim se da ti je malo nerealan taj optimizam!kksiroki je napisao/la:Evo ga došlo je i to vrijeme da jedna tekma između Bosne i Širokog ne odlučujue ni o čemu nego o prestižu. Titula , ma je bitna je ali NLB je ipak bio primarni cilj . Šanse , pa po meni 65-35 u korist Bosne s tim da ovih 35 naših kad se igra u Skenderiji ne mora ništa da znači . Nadam se da će večeras u dvorani biti barem 3-4 tisuće ljudi iako je to vjerojatno utopija ali tko će znati. Nadam se da će ova serija proći u fer i sportskom ozračju i da će titulu odnijeti bolji (Široki) . Večeras ne dolazim u SA jer ipak tekma ne odlučuje ništa ali ako ne riješimo sve u dvije eto me na treću , nadam se da se treća neće igrati u maloj pa da kao u ligi 8 niti vidim semafor ni pola koševa .
Majstore zar svaki navijač ne zna vrlo dobro koliko njegova ekipa može , legendo niti igraju ime niti novci za koje igraju ta ista imena , Grgat vrijedi 5 000 Eura sto je manje plaćen igrač Bosne a čovijek zabi 27-30 koševa . Vrijeme je da se navijači Bosne pomire s tim da Širokog mogu pobijediti, mogu ali ne kad je to odlučujuće.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Šta je ono bilo sinoć
Opet smo ih razbili i nabili kompleks
U subotu ćemo vratiti pehar prvaka tamo gdje mu je i mjesto !! Dragi navijači Širokog, dragi prijatelji !! Dođite u subotu u 20 sati u G.S.D. Pecara da proslavimo titulu prvaka zajedno 

Sve cestitke na odlicno odigranoj utakmici. Zelim puno srece i u narednom mecu, da osigurate titulu.
Onakva Bosna, sa onakvim mentalitetom igraca, ne zasluzuje titulu.
Onakva Bosna, sa onakvim mentalitetom igraca, ne zasluzuje titulu.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
Ne kontam o kakvom kompleksu govoriš?! Derali smo vas na Pecari više puta nego ijedan drugi klub ( na njegovom terenu) u BiH!Basket ŠB je napisao/la:Šta je ono bilo sinoć![]()
Opet smo ih razbili i nabili kompleks
U subotu ćemo vratiti pehar prvaka tamo gdje mu je i mjesto !! Dragi navijači Širokog, dragi prijatelji !! Dođite u subotu u 20 sati u G.S.D. Pecara da proslavimo titulu prvaka zajedno
Zaslužili ste titulu, samo je treba uzeti! Koliko će to biti moguće vidjećemo u subotu!
- el-fighter
- Kontakt:
Široki je sinoć pokazao da se može nositi sa Bosnom. Pod košem su igrali fenomenalno, a onaj Mayson igra kao mašina. Proveo je 38 minuta na terenu. Čestitke na pobjedi i nadam se da ćete u NLB ligi napraviti nešto više.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- storm_raider
- Kontakt:
Pozdrav svima nakon dugo vremena,
Cestitke Sirokom, u svakom pogledu zasluzeno. Naravno da se nadam pobjedi Bosne, te revansu u Sarajevu, ali ne bi bilo nezasluzeno da i siroki uzme titulu. Cestitam jos jednom. Vidimo se u revansu.
Cestitke Sirokom, u svakom pogledu zasluzeno. Naravno da se nadam pobjedi Bosne, te revansu u Sarajevu, ali ne bi bilo nezasluzeno da i siroki uzme titulu. Cestitam jos jednom. Vidimo se u revansu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Cestitam vam na pobjedi, sinoc ste odigrali fantasticno i iako sam prognozirao 2-1 za Bosnu bit ce gusto,
pritisak je veliki za obje ekipe u subotu, Siroki je odigrao maestralno sinoc, ukoliko to ponove uzimaju u subotu, u svakom drugom slucaju Bosna uzima.
Grgat je odigrao odlicno, Mason isto tako, vrlo kompaktan tim i dobro vodjen.
Ipak nema predaje i kao sto Spralja rece, nece biti lako u subotu definitivno.
pritisak je veliki za obje ekipe u subotu, Siroki je odigrao maestralno sinoc, ukoliko to ponove uzimaju u subotu, u svakom drugom slucaju Bosna uzima.
Grgat je odigrao odlicno, Mason isto tako, vrlo kompaktan tim i dobro vodjen.
Ipak nema predaje i kao sto Spralja rece, nece biti lako u subotu definitivno.
Cuva Bog Zelju svog!
hvala nas četitkama..za mene i da izgubimo nije mi žao..momci su odradili ono sto se od njih ocekivalo,plus jucer su odigrali maestralno samo 3 dana nakon Igoke, meni dosta,ja sam zadovoljan,a mislim da i vi navijaci Bosne morate biti zadovoljni..vratili ste 2 mjesta, osvojili ste kup, dosli ste do final..uglavnom..ja sam zadovoljan Širokim bez obzira na konacni ishod, a najvise volim kad vidim koliko se momci bore, to svatko cjeni
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
haj ne kaki kevine i ne pravi sebi odstupnicu kao svejedno ti i ako ne pobjedite tebi kao ovo dosta ma daj ba ne kalkulisi bez veze usput sinoc pobjeda cista i cestitke
nešto mi je ostalo u glavi, ne znam točno, ali sijećam se da je neno nas stalno podcjenjivao i rekao u kontekstu ako široki ove sezone pobijedi bosnu da neće više pisati na ovom forumu 

neno je prvi cestitao sutonovim (braci) tako pustonenukošarkaš je napisao/la:nešto mi je ostalo u glavi, ne znam točno, ali sijećam se da je neno nas stalno podcjenjivao i rekao u kontekstu ako široki ove sezone pobijedi bosnu da neće više pisati na ovom forumu
a cestitke sirokom dobili su bosnu posteno velikim zalaganjem i borbenoscu, a sada je na nama da se vadimo kod vas, neka sudzenje bude na nivou sinosnjeg i neka pobjedi bolji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- lolo d pitar
- Kontakt:
za utakmicu u subotu ulaz je besplatan,to nesto ko poklon navijacima,odlican potez vase uprave,bice atmosfera zajebata
- el-fighter
- Kontakt:
Tako se pravi veća pozornost publike. Jednu utakmicu daš besplatno i onda sljedećeu imaš mnogo više navijača. Eh kad bi i Bosna ovako nešto uradila, pa da umjesto onih 2000 hiljade, na tribinama bude 5000-7000 navijača. Vidimo se u subotu.lolo je napisao/la:za utakmicu u subotu ulaz je besplatan,to nesto ko poklon navijacima,odlican potez vase uprave,bice atmosfera zajebata
Velež do groba života mi moga
sto je najgore ja mislim da ni tada ne bi bila posjecenost na zavidnom nivou....potrebno je tu puno vise od davanja besplatnog ulaza....
Zadnja izmjena: ipsa, dana/u 27 maj 2009, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
I feel devotion!!
ja sam vam cestitao uredno i napisao sam na bosninom forumu nek pobijedi bolji,a ne pisem ovdje od subote jer me sb_pecara napao bezveze i ne zelim da ulazim u rasprave ,bili ste bolji,zasluzeno pobijedili svaka cast,jos jednom,samo se bojim da dole sudjenje nece biti ni priblizno ovome iz sarajeva,jer ce vam pero sve odsvirati,volio bi da grijesim i naravno nek bolji dobije,ako bosna dobije nek bude zasluzeno,a isto tako i siroki,,,,,košarkaš je napisao/la:nešto mi je ostalo u glavi, ne znam točno, ali sijećam se da je neno nas stalno podcjenjivao i rekao u kontekstu ako široki ove sezone pobijedi bosnu da neće više pisati na ovom forumu
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.