Svakom pravom navijaču treba biti jasno da nam je džaba napunit stadion ako ćemo platit kaznu za glupost.Bolje igrati pred praznim tribinama da bi klub imao neku zaradu.A prvu takvu BUDALU treba snoge na nogu i da raja to odmah svati.Ostavi pirotehniku van stadiona.Kazne su velike i za nepostivanje prolaza na tribinama koji moraju biti čisti od publike za normalno kretanje.Ado1922 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 15:41Ma dzaba ti apel kad se nađe napušena budala da sve usereVR6_LION je napisao/la: ↑18 jul 2022, 15:34e ovo treba objaviti na svim facebook grupama,stranicama,forumima itdmozak je napisao/la: ↑18 jul 2022, 15:25Ne želim uopšte razmišljati o eventualnom protivniku jer imamo mi dosta posla sa Maltežanima.
Nimalo bezazlena ekipa.
Najbitnije je da igrači ne podcjene narednog protivnika.
Nama prolazak u naredno kolo donosi zaradu i dodatne bodove ekipi.
Apel navijačima da ne pale baklje ili još gore topovske udare..znamo kako su kazne rigorozne.
Svi znamo koliko smo prosle godine kaznjeni za gluposti
-baklje
-laseri
-pistaljke
itd.
RSD Velež - Evropa
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Evropa
Normalna raja neće ali uvijek ima idiota, čak onih koji ne misle najbolje klubu.Mostarac1974 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 15:59Svakom pravom navijaču treba biti jasno da nam je džaba napunit stadion ako ćemo platit kaznu za glupost.Bolje igrati pred praznim tribinama da bi klub imao neku zaradu.A prvu takvu BUDALU treba snoge na nogu i da raja to odmah svati.Ostavi pirotehniku van stadiona.Kazne su velike i za nepostivanje prolaza na tribinama koji moraju biti čisti od publike za normalno kretanje.
Ovo se zakonski treba regulisati da se identifikuje osoba koja to uradi i fino mu se na adresu uruči kazna.
Ako ne može zakonski onda klub da uzme stvari u svoje ruke, poslati na adresu pa ako ne plati doživotna zabrana ulaska na stadion

-
- Kontakt:
Bravo.Podpisujem sve. 

-
- Kontakt:
Zna li se hoće li RA ići vozom?
Neće, voz je baš poskupio a dodatni problem je što se uvijek nađe neko pametan pa koči ručnom u kupeu.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Koliko je danas prodato ulaznica zna li iko? Bilo bi top da opet napunimo Grbavicu.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Kaže moramo kao navijači biti strpljivi pa eto braćo

U četvrtak među rođenima na stadionu, biće zanimljivo

Ako nekog zanima informacija, jutros u Sarajevu 10ak ljudi u 8h čekalo kartu. Bilo i Istoka i Sjevera i nije ograničeno dvije karte po osobi.
-
- Kontakt:
Nema gužve ni u Cernici,idu karte brzo.Nema čekanja.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
[PRIJAVE ZA GRBAVICU]
Klub navijača "Red Army" Mostar organizuje odlazak na Grbavicu na utakmicu Konferencijske lige protiv Hamrun Spartansa.
Prijave će se vršiti večeras (utorak) i sutra (srijeda) u terminu od 20h do 22h.
Cijena prijave je 30 KM, u cijenu je uključen prevoz i karta za utakmicu. Broj mjesta je ograničen.
SVI NA GRBAVICU!
VictoriasFikret je napisao/la: ↑19 jul 2022, 13:45[PRIJAVE ZA GRBAVICU]
Klub navijača "Red Army" Mostar organizuje odlazak na Grbavicu na utakmicu Konferencijske lige protiv Hamrun Spartansa.
Prijave će se vršiti večeras (utorak) i sutra (srijeda) u terminu od 20h do 22h.
Cijena prijave je 30 KM, u cijenu je uključen prevoz i karta za utakmicu. Broj mjesta je ograničen.
SVI NA GRBAVICU!
SVIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Malo me nervoza hvata, ali realno mi treba da im damo maksimalnu podršku sa tribina, treba da gori svih 90 minuta na Grbavici, a oni treba da ostave srce na terenu i rezultat neće izostati. Ajmo 

Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Ja nisam znao da smo mi već na 3,500I Velež ima priliku za dobar napredak ako izbaci Spartans i plasira se u treće pretkolo. Rođeni su sezonu počeli sa koeficijentom 2.000, a trenutno su na koeficijentu 3.500 jer im je uračunat direktan nastup u drugom pretkolu Konferencijske lige kao osvajaču nacionalnog Kupa.
Golemo. To je dobra stvar
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
VictoriasFikret je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:42Na ovome treba poraditi. Imamo situaciju da nam navijači sa kupljenim kineskim kopijama šalova i dresova dolaze do stadiona i prolaze pored službenog štanda Veleža ne kupujući ništa jer su se ranije namirili 30 metara naviše, uz ulicu. Ovo se može dogovoriti sa lokalnom policijom da se zabrani ili da ih se bar odmakne preko Miljacke, pa i dalje. Grb Veleža je zaštićen i niko nema pravo prodavati rekvizite sa tim grbom i imenom bez dozvole kluba. Ovako, pola prometa ti oni uzmu.
![]()
Pa šta ćeš druže kad marketinška služba nema ama baš nikakav plan nit radi kako treba .. pred evropsku utakmicu za koju se zna evo ima dva mjeseca da će se igrati , kad je grad pun naše dijaspore u fan shopu u Cernici nema za djecu kupit ama baš ništa ...ni majice , ni dresa , ama baš ništa ...
kaze doci ce ovih dana ,...pravi se ...i onda se čudimo što ljudi kupuju gdje stignu ..teski amaterizam ,odnosno neprofesionalizam , direktno ubijaju budžet kluba , to bi bilo isto ko da u muzeju nestane karata/ulaznica za prodaju jer niko nije skontao da ce brzo nestati pa da naruci nove na stampanje

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Mene više zanima dali zna neko jeli BAROU u zapisniku za ovu utakmicu.Sobzirom da još nije bilo objavljeno da je podpisao zvanično.Dali bi to moglo biti neko iznenađenje sutra? 

Nije zvanicno potpisao, a i me vjerujem da ce zaigrat ove sezone iskreno .. Mozda za mladji tim, al za prvi tesko.Mostarac1974 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:58Mene više zanima dali zna neko jeli BAROU u zapisniku za ovu utakmicu.Sobzirom da još nije bilo objavljeno da je podpisao zvanično.Dali bi to moglo biti neko iznenađenje sutra?![]()
- DzananMusa11
- Kontakt:
kakva je ovo izbjeljena oprema ?
- stiledivita
- Kontakt:
Što se tiče ove opreme i izbjeljelih majica, imam osjećaj da je u pitanju neko sujevjerje prema ovim majicama.
Ako neko misli da nemamo novca i da štedimo na majicama onda nije dobar u glavi.
Što se tiče marketinga..valjda će Uprava napokon podvući crtu u tom segmentu.
Sutra kreće invazija u Sarajevo i prava je šteta što ne postoje pokretna kola sa ponudom u vidu majica, dresova, šalova, zastava i ostalih rekvizita.
Možda nije loša ideja kupovina nekih pokretnih kola koja bi bila mobilna i po potrebi korištena na mjestima gdje se ukaže prilika. Kod domaćih utakmica mobilna kola bi se npr nalazila ispred stadiona.
Sutra će biti velika temp, vrijeme identično kao protiv Colereina, mislim da je temp identična..oko 42c.
Krenuti ranije, glasove i dlanove sačuvati za utakmicu..povest računa da klubu ne nanosimo finansijsku štetu.
Bez baklji, topovskih i sjedenja na stepenicama.
Čuvajmo inventar Grbavice, jer nam je taj stadion donio dosta veselja i radosti.
Mi sutra moramo biti 12 igrač.
Sretno našim Rođenim!
Ako neko misli da nemamo novca i da štedimo na majicama onda nije dobar u glavi.
Što se tiče marketinga..valjda će Uprava napokon podvući crtu u tom segmentu.
Sutra kreće invazija u Sarajevo i prava je šteta što ne postoje pokretna kola sa ponudom u vidu majica, dresova, šalova, zastava i ostalih rekvizita.
Možda nije loša ideja kupovina nekih pokretnih kola koja bi bila mobilna i po potrebi korištena na mjestima gdje se ukaže prilika. Kod domaćih utakmica mobilna kola bi se npr nalazila ispred stadiona.
Sutra će biti velika temp, vrijeme identično kao protiv Colereina, mislim da je temp identična..oko 42c.
Krenuti ranije, glasove i dlanove sačuvati za utakmicu..povest računa da klubu ne nanosimo finansijsku štetu.
Bez baklji, topovskih i sjedenja na stepenicama.
Čuvajmo inventar Grbavice, jer nam je taj stadion donio dosta veselja i radosti.
Mi sutra moramo biti 12 igrač.
Sretno našim Rođenim!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.