Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nemoj, neće skontati debil da ga se ismijava, počeće pričati kako je drugim forumašima otvorio oči.
Ma sabotiraju ga austrijanci zato što je izabrao BiH, strah ih da ne postane najbolje krilo planete19vendetta87 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 01:56Bukvalno je momak minut kasnije rekao da ga krilo vise ne zanima i da se najbolje osjeca na desnom beku
Sudarali bi se on i Jusuf,smetali jedan drugom.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 21:38Ma sabotiraju ga austrijanci zato što je izabrao BiH, strah ih da ne postane najbolje krilo planete19vendetta87 je napisao/la: ↑29 maj 2024, 01:56Bukvalno je momak minut kasnije rekao da ga krilo vise ne zanima i da se najbolje osjeca na desnom beku![]()
Interfeniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2024, 14:23Eh znam iz prve ruke u kom pravcu ( klub ) mu ide karijera. Top top top
moze li odigrati bolje od onog sto je kolasinac odigrao protiv nigerije?JayCatwright je napisao/la: ↑14 jun 2024, 09:55gdje god da ode neće ispuniti očekivanja, jer naši očekuju Alvesa ili Lahma od njega, a istina je da je dobar igrač i to je to, plus što je injury prone pa će ga i to dosta koštati
I ja mislim da bi se baš uklopio u 352 i stil koji Conte gaji.
a to ne bi trebao biti težak zadatak, obzirom da je Kolašinac glavni krivac tog poraza, vidim stručnjaci govore da uopće nije igrao, pa da nije igrao možda bi i dobili tu utakmicubabino je napisao/la: ↑14 jun 2024, 11:29moze li odigrati bolje od onog sto je kolasinac odigrao protiv nigerije?JayCatwright je napisao/la: ↑14 jun 2024, 09:55gdje god da ode neće ispuniti očekivanja, jer naši očekuju Alvesa ili Lahma od njega, a istina je da je dobar igrač i to je to, plus što je injury prone pa će ga i to dosta koštati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.