Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pa koji je sad nas zvanicni stav nisam upratio? Nije valjda da smo u drustvu Srbije i Bjelorusije...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Samo je bilo pitanje vremena kad će Rusi početi sa srbizacijom ovog rata i takvim stvarima...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Glasali smo u vijecu naroda za sankcije, to je oficijelno, nas ambasador je glasao kako sam procitao. Ipak ne :
Veleposlanik BiH pri Ujedinjenim narodima Sven Alkalaj tako je podržao izjavu EU kojom je UN osudio agresiju Rusije na Ukrajinu, a veleposlanik pri Vijeću Europe Ivan Orlić glasao je za suspenziju članstva Rusije u toj organizaciji.
ŠEF delegacije Europske unije u BiH Johann Sattler pozvao je vlasti te zemlje da slijede politiku Unije u odnosu na ukrajinsku krizu, odnosno da podupru sankcije koje su zbog agresije nametnute Rusiji.
Neko je postavio mapu, mi, Bjelorusija, Srbija i cini mi se CG kao nismo za sankcije.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 15:26Glasali smo u vijecu naroda za sankcije, to je oficijelno, nas ambasador je glasao kako sam procitao. Ipak ne :Veleposlanik BiH pri Ujedinjenim narodima Sven Alkalaj tako je podržao izjavu EU kojom je UN osudio agresiju Rusije na Ukrajinu, a veleposlanik pri Vijeću Europe Ivan Orlić glasao je za suspenziju članstva Rusije u toj organizaciji.ŠEF delegacije Europske unije u BiH Johann Sattler pozvao je vlasti te zemlje da slijede politiku Unije u odnosu na ukrajinsku krizu, odnosno da podupru sankcije koje su zbog agresije nametnute Rusiji.
15.10.2013.
Nemam pojma otkud to nekom da mi nismo za sankcije? Ima li negdje vijest o tome gdje neko iz Bosne zvanicno u ime drzave to govori?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Dodik je danas izjavio kao i Vucic, postuje integritet, ali ne sankcijama, tako da ga ne mozes nadglasati, dzaba sto druga dva zele sankcije.
Nema se potrebe zamarati sa tim. Opcepoznato je i u Europi kako se ovdje donose odluke, tako da nece niko sutra zamjeriti Bosni sto je postupila kako je postupila.
Da svemirci izvrse invaziju mi ne bi zauzeli jednoglasan stav.
Da svemirci izvrse invaziju mi ne bi zauzeli jednoglasan stav.
- Marsal
- Kontakt:
Uvest sankcije na nivou FBiHbhpremijerliga12 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 15:31Dodik je danas izjavio kao i Vucic, postuje integritet, ali ne sankcijama, tako da ga ne mozes nadglasati, dzaba sto druga dva zele sankcije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Od nas niko ni ne očekuje da nešto učestvujemo, znaju u kakvom smo stanju. Jedino što trebamo se deklarisati da smo za sve što EU i Zapad odrade.
Zar presjednistvo uopste glasa o tome? Nije valjda presjednistvo jedina institucuja u Bosni koja moze zlostavljati zakone kako pozelebhpremijerliga12 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 15:31Dodik je danas izjavio kao i Vucic, postuje integritet, ali ne sankcijama, tako da ga ne mozes nadglasati, dzaba sto druga dva zele sankcije.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Finci pametno, sto prije u Nato da im se ne desi ovo od budale
Jesi li ozbiljan? Pa danas ti clan predsjednistva izjavi da nije za sankcije i ti sw sad cudis. Ima li negdje vijest o tome gdje neko iz Bosne zvanicno u ime drzave govori da je za sankcije?
15.10.2013.
Ne da nismo za sankcije, nego da nismo uveli sankcije. Nećemo ih ni uvesti iz očitih razloga.
S obzirom na blokade urađeno je šta se može. Nekidan smo bili supredlagači rezolucije UN-a kojom se osuđuje ruska invazija. Danas je za očekivati da se sve to podrži na generalnoj skupštini UN-a. Komšić je rekao Biseri da je stav jasan, i da u skladu s tim postupa. Komšić i Džaferović su se već zvanično oglasili, tako da nije baš da nema neke aktivnosti, ali da može još bolje - može.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo je najblize tome. Nece se zvanicno u ime drzave nikad usaglasiti
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/koms ... /220228060
Koji je stav ti si član Vijeća sigurnosti i potpisnik i povelje UN-a, koji su osudili napad naši su to podržali.
Stav je jasan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Zamisli pritisnu vucka i uvede sankcije i mi ostanemo jedina zemlja koja nije uvela sankcije hahahaha
- ElCartel11
- Kontakt:
Bliže se izbori u Slo (aprila) pa je sad totalno okrenuo plocu i okrenuo se zapadnoj Evropi. Jer izgubio je dosta potpore zbog druzenja sa Orbanom, non-papera, korone, Kine (gdje je izjavio nesto u smislu, da bi se Tajvan morao odcjepiti od Kine, pa su ovi odmah prekinuli neka ulaganja u Slo), represije policije na protestima kojoj su on i njegov potrcko Hojs dali ovlasti, da to rade itd ima toga jos.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 15:02Gledaj ovog fasiste kako promijeni stranu i pricu, nema vise Dodika i ruske pozadineMeanwhile, NATO member country Slovenia gave Insider Paper exclusive commentary on the Ukraine situation. Slovenian Prime Minister Janez Jansa told Insider Paper they will do everything they can to help Ukraine “stop Russian aggression.”
He also noted that Slovenia was in a similar position 30 years ago, and they know exactly how Ukraine feels, adding that any “support from abroad is of crucial importance” for the nation’s morale. Jansa added that Moscow’s move to put “nuclear deterrence forces on alert” is the second of four phases: constant, elevated, military danger and full readiness.![]()
Na dobrom je putu, da izgubi izbore. Ali opet nikad ne znaš jer njegova SDS je nesto kao kod nas SDA ili u Hrvata HDZ.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Luxembourg will send 100 NLAW anti-tank weapons, jeeps and 15 military tents to Ukraine, Defence Minister Francois Bausch said. It is also offering allied countries transport capacities on board of its A400M military transport plane and chartered aircraft

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VivaLaStella i 18 gostiju.