Bilo je neznalica koji su govorili da je poljski mariano diaz bolji CF od Erlinga Haalanda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Bilo je neznalica koji su govorili da je poljski mariano diaz bolji CF od Erlinga Haalanda
Post star 5 godina.Rajaz je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:11JoeBleck je napisao/la: ↑14 sep 2022, 13:43Slazem se.TheWeekndXO je napisao/la: ↑14 sep 2022, 13:37
Busquetsa ja iskreno vise i ne komentarisem. On je poluigrac zadnjih 5 godina tako da zna se da je za vecinu tih "prolaza" igraca. Pedri i Gavi su pravili pritisak na protivnickoj polovini, za nasu polovinu je zaduzen gospodin Busquets ali njemu je mrsko potrcati ili jednostavno ne moze. Jel se slazes sa mnom da Busquets je trebao biti ispred Sanea a ne na centru kada se gradi njihov napad? Jel se to broji kao greska defanzivnih igraca jer su igraci na njegovoj poziciji vecinom zaduzeni da pomazu odbrani, kao npr Casemiro dok je bio u Realu.
Buskec je trebao biti na Musiali pa do ovog pasa ne bi ni doslo jer bi lopta bila vracena nazad za Kimmicha i to je kraj opasnosti.
Pa ja govorim sta je poblem , necu kritikovati Arauja ili Koundea kad su vrhunski fudbaleri.Ja pljujem Buskeca jer je kanturina evo treca godina.Dok je on prvih 11 a ne neko ko ce razbiti napad rivala , Barca ce ovakve utakmice gubiti.Casemiro je doktor fudbala u igri brz lopte.Kao takav korisniji od ovog nehljebara koji je totalno beskoristan.
Fizika je najvaznija u fudbalu , bez igraca koji kogu sprintati brzo i ganjati nema rezultata.JoeBleck je napisao/la: ↑16 jun 2015, 21:37Busquets je plemeniti veznjak.Da je visina bitna Barceloni , on bi igrao stopera a Mascherano DMFa.Razlika izmedju Mascherana i njega u fizikalijama je miljama na strani Argentinca koji je sigurno jedan od najboljih klasicnih destruktivaca na Svijetu(fizicka snaga,trka,borbenost i nevjerovatan klizeci start).Zasto onda igra Busquets ?
Zato sto razmislja 6x brze i bolje od Argentinca.Njegova brain igra je nacin na koji on kvari igru i istu gradi.
Toure je preselio na klupu a potom i napustio Barcelonu jer je Busquets imao nesto sto navedeni nije.Dakle covjek koji je fizicki i tehnicki vjerovatno jedan od dominantnijih igraca u zadnjoj eri je potisnut od strane "brainera".
Ne znam sta si zapeo za nekom fizickom konstitucijom , totalno irelevantan segment u fudbalu.Fizicka snaga je bitan faktor ako se zna exploatisati , pa tako imas jednog Messija koji je visok 169cm a u duelu se ponasa kao da je Dwight Howard(ima jos slicnih igraca poput Jacka,Verattija,Aguerra).![]()
![]()
Prvo ne vrijeđaj Mersu, čovjek je legenda FKS i generalno klupskog bh fudbala.
I to bez primljenog gola
Ovo prvo boldirano, to ti je osobina velikih timova.TonySosa je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:46I to bez primljenog gola![]()
Bayern je u nikakvoj formi, i opet rutinska 2:0 pobjeda. Fali im devetka, Muller odavno lošije nije igrao (i on zreo za penzije ko Buskec), a inače je vrlo napaljen protiv Barcelone. Sabitzer je bio glavna šansa Barcelone ( ne znam kako uopće igra u Bayernu), čim je ušao Goretzka bilo je dovoljno 15 minuta dobrog fudbala Bayerna.
Lewa potvrdio nadimak trpač Mainzova, Valladolida i sličnih.
Do jučer im je bio Zlatna lopta i najbolji centarfor planete. Totalno neozbiljna fan baza.Shategabri je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:42Prvo ne vrijeđaj Mersu, čovjek je legenda FKS i generalno klupskog bh fudbala.
Drugo, te fore te Mulahusejnović, te Mariano Diaz, bilo je fora par puta, sad već bajato.
Top 3 centarfor današnjice, a vi se zapitajte jel više govori o vama ili njemu to što pišete.
Mislim trolanje je ok, ali ako će sve biti trola, koja je svrha diskusije uopšte?!
Mi ga gledali 8 godina kako nestaje kad je najbitnije i opet nam Katalonci nisu vjerovali kad smo im govorili da poljski penzioner nije ono sto oni misle da jest.Madagaskar je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:36Bilo je neznalica koji su govorili da je poljski mariano diaz bolji CF od Erlinga Haalanda![]()
![]()
Ovaj jos uvijek prosi. Citav zivot propagira da ne trazi ni od kog nista, a onda cim mu novcanik otanja pocne prositi
Merso i Lewa šoping kraljiceShategabri je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:42Prvo ne vrijeđaj Mersu, čovjek je legenda FKS i generalno klupskog bh fudbala.
Drugo, te fore te Mulahusejnović, te Mariano Diaz, bilo je fora par puta, sad već bajato.
Top 3 centarfor današnjice, a vi se zapitajte jel više govori o vama ili njemu to što pišete.
Mislim trolanje je ok, ali ako će sve biti trola, koja je svrha diskusije uopšte?!
Ovaj lik je nevidjeni pacenik, svako dva dana kuka trazi pare i predstavlja sebe kao zrtvu.