Ja se samo bojim da ovog budalasa u Panatu ne dovede onaj njihov ludi vlasnik...a ako se desi da ode u NBA, sa potencijalno dostupnim Musom i iole normalnim novim playom, mi moramo dobiti obje utakmice protiv Hrvatske...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:39Hezonja se izgleda vraća u NBA. Znaci Hrvati bez njega ce igrati protiv nas. Tu sansu moramo iskoristiti
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Pa svakako nece igrati euroligaski igraci najvjerovatnije. Tako rece Beciragic u intervjuu. Ili sam se ja zabunio?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jest rekao da nije jos potvrdjeno, ali kontam nesto ako su jednom pustili, da bi mogli pustiti opet...u sustini su to 4 utakmice, nije toliko strasno, ali vidjet cemo...
-
- Kontakt:
Ma nije lud da ide u Panatu pored NBA. Cisto sumnjam da mu mogu ponuditi vece pare nego bilo koji klub u AmericiVaya je napisao/la: ↑17 jun 2024, 15:23Ja se samo bojim da ovog budalasa u Panatu ne dovede onaj njihov ludi vlasnik...a ako se desi da ode u NBA, sa potencijalno dostupnim Musom i iole normalnim novim playom, mi moramo dobiti obje utakmice protiv Hrvatske...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 14:39Hezonja se izgleda vraća u NBA. Znaci Hrvati bez njega ce igrati protiv nas. Tu sansu moramo iskoristiti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
U posljednje dvije godine dva velika autoriteta evropske košarke znatno su se približila.
Evropski ogranak Međunarodne košarkaške federacije (FIBA Evropa) i Euroliga nekoliko su puta sjeli za isti stol i našli “komunikacijski kod”.
Pogotovo u onom što ima veze s utakmicama kvalifikacijskih termina reprezentacija. Nešto slično će se dogoditi i ove godine, iako postoji značajna poteškoća.
“Prozora” za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. su dva, a ne samo jedan. U drugom, koji će se održati u februaru (20-24. februar 2025.), kao i obično, Euroliga će biti prekinuta.
Međutim, u prvom koji će se održati u novembru (21.-25. novembar 2024.) neće se prekidati.
Ipak, postoji razmišljanje da se utakmice u Euroligi pomaknu za dva dana, odnosno da se umjesto u četvrtak i petak održe u utorak i srijedu, kako bi košarkaši iz najjačih evropskih klubova mogli zauzeti mjesto u svojim reprezentacijama.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
pratili neko ove nase igrace, kakva im je forma, imali nekih u slaboj formi, trazili selektor i ljudi oko njega zamjene, prosirenje kadra, mlade igrace, itd?
hvala
hvala
-
- Kontakt:
Ma nemas tu sta pratiti. Imas 6-7 igraca od kojih nesto mozes ocekivati (Musa, Kamenjas, Alibegovic, Halilovic, Lazic, Atic), ostali su tu cisto da popune roster i da odigraju sto manje katastrofalno u minutama koje dobiju da igraju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ocekivano bez Muse protiv Hrvatske. Nece igrati za njih Hezonja i Brankovic.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
S tim da ce imati na raspolaganju Smitha i citam jucer Matkovic ce ovu sezonu odigrati u Cedeviti, u koju ce se vratiti nakon ljetne sezone u NBA... Nadam se da Samanic se nece vratiti u Europu ove godine... Ne znam, je li se Bender oporavio od povrede...
Mi ako ne nadjemo kakvog jakog playa i ako se Suljo ne vrati da pojaca reket...mislim da nam nece biti veselo...
!Vaya je napisao/la: ↑18 jul 2024, 10:07S tim da ce imati na raspolaganju Smitha i citam jucer Matkovic ce ovu sezonu odigrati u Cedeviti, u koju ce se vratiti nakon ljetne sezone u NBA... Nadam se da Samanic se nece vratiti u Europu ove godine... Ne znam, je li se Bender oporavio od povrede...
Mi ako ne nadjemo kakvog jakog playa i ako se Suljo ne vrati da pojaca reket...mislim da nam nece biti veselo...
Mi bez kvalitetnog playa necemo njih pobjediti ni kuci a ne u obje utakmice tako da moraju potraziti "crnca" podhitno.
John je i dalje nas igracVaya je napisao/la: ↑18 jul 2024, 10:07S tim da ce imati na raspolaganju Smitha i citam jucer Matkovic ce ovu sezonu odigrati u Cedeviti, u koju ce se vratiti nakon ljetne sezone u NBA... Nadam se da Samanic se nece vratiti u Europu ove godine... Ne znam, je li se Bender oporavio od povrede...

- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Gdje ćemo dočekati susjede?
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Ne znam otkud i zašto, ali ja sam čak čuo Zetra. Po meni je bolje igrati obje u Splitu, nego u Zetri nekakvu košarkašku utakmicu. Gluplje i gore dvorane za ove naše sportove nema.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Nadam se da će ipak biti u Mejdanu. Puno bolja atmosfera je u Mejdanu.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Sad procita na jednom hrvatskom forumu da su nasi valjda doveli Isaiaha Taylora iz Dubaija za playa. Koliko tu ima istine? 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bolje je i na Palama, nego u Zetri.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:53Nadam se da će ipak biti u Mejdanu. Puno bolja atmosfera je u Mejdanu.
Idealno bi bilo ipak Skenderija.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, MostarskaKotlina, MrPink, Serha i 9 gostiju.