Čim je došao jači protivnik osvoji samo jedan set.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Po meni 19>18.Mancini je napisao/la:"Tanak" Rafa, baš "tanak". Ništa bolji nego prošle godine.
Šta je 19>18?Captain4 je napisao/la:Po meni 19>18.Mancini je napisao/la:"Tanak" Rafa, baš "tanak". Ništa bolji nego prošle godine.
19te je bio bolji nego 18te.Mancini je napisao/la:Šta je 19>18?Captain4 je napisao/la:Po meni 19>18.Mancini je napisao/la:"Tanak" Rafa, baš "tanak". Ništa bolji nego prošle godine.
Lako je biti sila protiv buranije. Ali sve u svemu odlican na travi, nije njegova podloga.Mancini je napisao/la:"Tanak" Rafa, baš "tanak". Ništa bolji nego prošle godine.
On je zadnje finale igrao 2011. godine. Taj podatak dovoljno govori kako je igrao od tada. Bez pripremnog turnira on na Wimbledonu nije realno imao šanse da dođe do kraja. Njemu treba oko mjesec dana da se privikne na travnatu podlogu. Danas prva dva seta dobro servirao a u ostala dva "tanko". A to je prvi uslov da se pobijedi neki jaki protivnik.Captain4 je napisao/la: 19te je bio bolji nego 18te.
A ko je to buranija? Dok je servirao dobro i rezultat je bio dobar. Nije bila ni 2008. i 2010. godine njegova podloga pa je osvojio turnir.snowballer je napisao/la:Lako je biti sila protiv buranije. Ali sve u svemu odlican na travi, nije njegova podloga.Mancini je napisao/la:"Tanak" Rafa, baš "tanak". Ništa bolji nego prošle godine.
5 mečeva na turniru je servirao brutalno. Drugačije bi se pričalo da je uzeo TB u prvom setu jer sam siguram da bi uzeo meč da je prvi set uzeo. Jest bio loš, ali situacija bi se drugačije odvijala.Mancini je napisao/la:On je zadnje finale igrao 2011. godine. Taj podatak dovoljno govori kako je igrao od tada. Bez pripremnog turnira on na Wimbledonu nije realno imao šanse da dođe do kraja. Njemu treba oko mjesec dana da se privikne na travnatu podlogu. Danas prva seta dobro servirao a u ostala dva "tanko". A to je prvi uslov da se pobijedi neki jaki protivnik.Captain4 je napisao/la: 19te je bio bolji nego 18te.
Da je. Ali nije. Šta bi bilo kad bi bilo.Captain4 je napisao/la:5 mečeva na turniru je servirao brutalno. Drugačije bi se pričalo da je uzeo TB u prvom setu jer sam siguram da bi uzeo meč da je prvi set uzeo. Jest bio loš, ali situacija bi se drugačije odvijala.Mancini je napisao/la:On je zadnje finale igrao 2011. godine. Taj podatak dovoljno govori kako je igrao od tada. Bez pripremnog turnira on na Wimbledonu nije realno imao šanse da dođe do kraja. Njemu treba oko mjesec dana da se privikne na travnatu podlogu. Danas prva seta dobro servirao a u ostala dva "tanko". A to je prvi uslov da se pobijedi neki jaki protivnik.Captain4 je napisao/la: 19te je bio bolji nego 18te.
Još jednom pokazuješ kakav si primitivac!
Izgleda da je Rafa zaboravio ko ga je dobio u Australiji pa pogresnog natamburaoCaptain4 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:38Nije uzrok trener zbog poraza, presudilo je par loptica koje su realno mogle otići i na Rafinu stranu. Čisto sumnjam da Rafa više išta može podići u svojoj igri, eventualno return.
Biće Rafa opet dobar, ovaj poraz mu može samo dobro doći zbog RG. Porazio ga je čovjek koji mu je rival u finalima zadnje dvije godine, vjerovatno će sad krv ispišati i gledati da ga ponizi u Parizu. A najbolji Rafa protiv najboljeg Thiema na RG je 62 61 62. Pozdrav.![]()
Zato si ti stručnjak za tenis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.