AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
ma nidje veze ovo majke mi, jeste pobjeda al na mrtvu srecu. Kad kazem srecu ne mislim da je Milan puno bolji bio nego i jedni i drugi ocajni. Da je Spaleti bio sa onim timom od prije 2-3 godine hladno bi ovom Milanu veceras uvalio 3-4 gola. Pa njima je Gatuso najbolji igrac! Mozda ih je malo povreda Pirla poremetila na pocetku
sve u svemu nisam zadovoljan, ovakvom igrom nemamo sanse da se vratimo u borbu za titulu
sve u svemu nisam zadovoljan, ovakvom igrom nemamo sanse da se vratimo u borbu za titulu
nema potpisa
- spielführer_21
- Kontakt:
Milan ciao..
U ispodprosječnoj utakmici, gdje mi nismo imali kreatora igre i sve se svodilo na to da Menez nešto izmisli, uzmemo prvu ekipu na tabeli i to u gostima.. Davno sam ja rekao da bi mi trebali stalno igrati na San Siru,
a ako je moguće i da stalno igramo protiv ovih "jačih" ekipa, problem je nama kad dođe Chievo, Bologna, Brescia i tako to.. 
U ispodprosječnoj utakmici, gdje mi nismo imali kreatora igre i sve se svodilo na to da Menez nešto izmisli, uzmemo prvu ekipu na tabeli i to u gostima.. Davno sam ja rekao da bi mi trebali stalno igrati na San Siru,

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
ma koga briga posjed lopte i ko je bolje igra...najvaznija su tri boda i to da smo jos ukljuceni za naslov..e ne mogu sebi doc..onih zadnjih 20 minuta..uh..jedva san disa..jos kad san vidia na pocetku postavu i adriana.cudoo...,al mirko skace pred tv...4 i 15 koeficijent na kladioni...obogatit ce se onaj ko je igra..
- senad_flamin
- Kontakt:
da da to je to ! takva je nasa Seria A ..prvenstvo se osvaja na malim utakmicama....spielführer_21 je napisao/la:Milan ciao..
U ispodprosječnoj utakmici, gdje mi nismo imali kreatora igre i sve se svodilo na to da Menez nešto izmisli, uzmemo prvu ekipu na tabeli i to u gostima.. Davno sam ja rekao da bi mi trebali stalno igrati na San Siru,a ako je moguće i da stalno igramo protiv ovih "jačih" ekipa, problem je nama kad dođe Chievo, Bologna, Brescia i tako to..
Inter prije nekoliko sezona ni je ni jednom gubio od tih ekipa zadnji poraz sjecam se Atalanta 3:1 ili 3:0

Cesttitke Romi ...
Vasa sreca pa mi imamo Sedorfa

-RIVALDO-
Da ima pravo otkupa,dogovor je da se isplacuje na rate...tu je Milan bas fer postupio..!!!DAVID VILLA 7' je napisao/la:Zanima me samo jedno Borriello je na posudbi,dali ima pravo roma da utkupi ugovor ?Google je napisao/la:golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 0:1
Zasluzeno,bolje smo usli u drugo polvreme...!!!!
---------------------------
Pobjeda,pobjeda...zadnjih 5 minuta nisam mogao da gledam,samo sam se plasio da ne primimo kakav fukerski gol,sto nam se cesto desavalo..!!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
cestitke,svaka cast
Adriano dobar !

Adriano dobar !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Svaka cast na pobjedi...kako je Adriano igrao ?? vracal se ikako u one stare dane
?

- Evil Genius
- Kontakt:
adriano mrcina, drzi loptu ko luca toni i odmara saigrace
losa utakmica al' nekako zelim da vjerujem da je ovakva igra rezultat prilagodjavanju milanovoj taktici jer ovo nam je ipak uz bayern najteza utakmica ove sezone i jednostavno bi nerealno bilo za ocekivat da nametnemo svoju igru tek tako. uglavnom, pobjeda je pobjeda i to je ono sto je najbitnije veceras
sad nek se bace na obnovu ugovora mexesu!

losa utakmica al' nekako zelim da vjerujem da je ovakva igra rezultat prilagodjavanju milanovoj taktici jer ovo nam je ipak uz bayern najteza utakmica ove sezone i jednostavno bi nerealno bilo za ocekivat da nametnemo svoju igru tek tako. uglavnom, pobjeda je pobjeda i to je ono sto je najbitnije veceras

sad nek se bace na obnovu ugovora mexesu!
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Ma Adriano ljudi nije ozbiljan igrac, lako mu se graditi u cuvati loptu kada ima 100 kila
Sto Totti nije igrao ni sekunde?

Sto Totti nije igrao ni sekunde?
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
opet neki ranierijev eksperiment a i najavio je da u ekipi nema startnih 11 te da ce sistemom rotacije pokusat od svakog pojedinca napravit korisnog igraca. veceras je haman dosao red na kapitena da ohladi
a adriano dok god radi ovako u korist ekipe ja sam zadovoljan, cim pocne nazor plesat 'brazilsku sambu' treba ga utopit za fine novce.

a adriano dok god radi ovako u korist ekipe ja sam zadovoljan, cim pocne nazor plesat 'brazilsku sambu' treba ga utopit za fine novce.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
ma slabo je on veceras ista radio u korist ekipe, slabo se otkriva, slab pas, odbija mu se lopta od nogu i slicno.. Jedino kad smo poveli pa kad se gradio onoEvil Genius je napisao/la:opet neki ranierijev eksperiment a i najavio je da u ekipi nema startnih 11 te da ce sistemom rotacije pokusat od svakog pojedinca napravit korisnog igraca. veceras je haman dosao red na kapitena da ohladi![]()
Treba smrsat min 15 kila i onda mozda bude koristan
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
stoji sve to al' lik je svoj talenat spustio na niske grane u zadnjih par godina tako da i ovakva prosjecna partija je uspjeh za njega (zalosno al' istinito), doduse fino je krenuo sa tim procesom mrsanja na pocetku al' eto povrede ga opet zeznuse. kako god okrenes, bolji je od baptiCe 

Dobro je okrenuo dvojicu Milanovih igraca kod aut linije,podsjetio je na najbolje dana svoje karijere...nije toliko bio los,izborio je i par preksaja....!!!Admir_Sa je napisao/la:ma slabo je on veceras ista radio u korist ekipe, slabo se otkriva, slab pas, odbija mu se lopta od nogu i slicno.. Jedino kad smo poveli pa kad se gradio onoEvil Genius je napisao/la:opet neki ranierijev eksperiment a i najavio je da u ekipi nema startnih 11 te da ce sistemom rotacije pokusat od svakog pojedinca napravit korisnog igraca. veceras je haman dosao red na kapitena da ohladi![]()
Treba smrsat min 15 kila i onda mozda bude koristan
haha, to jesteEvil Genius je napisao/la:stoji sve to al' lik je svoj talenat spustio na niske grane u zadnjih par godina tako da i ovakva prosjecna partija je uspjeh za njega (zalosno al' istinito), doduse fino je krenuo sa tim procesom mrsanja na pocetku al' eto povrede ga opet zeznuse. kako god okrenes, bolji je od baptiCe

nema potpisa
Jesam rekoEdinTM87 je napisao/la:Pa moze i da ne igra pola tima, a da dobijemo 0:1 na nafaku

Nisam gledo, al:
Adriano dominira !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
to je taj borielo
trpa ih majstor redovno
adriano ja budala od covjeka jer sa onakvim talentom mogao je biti jedan od najboljih igraca svijeta a on je sve to upropastio...
dobro je 3 boda se pisu, sreca pa nismo poveli 2-0 onda bise bas bojao

adriano ja budala od covjeka jer sa onakvim talentom mogao je biti jedan od najboljih igraca svijeta a on je sve to upropastio...
dobro je 3 boda se pisu, sreca pa nismo poveli 2-0 onda bise bas bojao

You are someone else I am still right here
Adriano je killer, jbt preko 100 kila. Gazda, libo ga tuki. Ne moze mu niko nista, on se sad zajebaje, ako uvali gol odlino, ako ne, briga ga. 5 miliona prima godisnje
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
ebo majku mi dobili lazia, milana, intera, fiorentinu, genovu, a sa juventusom iks, a opet 7 bodova manje od milana
to je taj ranieri koji je stvarno dobar takticar, al brate cim on ne moze male klubove dobijati on je vjeciti luzer i tako se gube titule. On ne shvata da igrace mora motivisati protiv chieva pet puta vishe nego protiv juventusa jer igraci iz tih timova se 5 puta vishe naloze kad igraju protiv rome nego igraci milana intera i slicno
ako mislimo titulu uzeti sad moramo 5 zaredom dobiti, cataniu, samdoriu, cesenu, caljari i bolonju

to je taj ranieri koji je stvarno dobar takticar, al brate cim on ne moze male klubove dobijati on je vjeciti luzer i tako se gube titule. On ne shvata da igrace mora motivisati protiv chieva pet puta vishe nego protiv juventusa jer igraci iz tih timova se 5 puta vishe naloze kad igraju protiv rome nego igraci milana intera i slicno
ako mislimo titulu uzeti sad moramo 5 zaredom dobiti, cataniu, samdoriu, cesenu, caljari i bolonju
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
svih ovih sezona kad nam je malo falilo za titulu gubili smo bodove protiv livorna, bologne, torina i slicnim njima. ove sezone se ponavlja ista prica i meni jednostavno ne ide u glavu kako isti vezni red koji nadigra i istrci vise nego milanov kiksa protiv chieva il' odbrana koja zatvori zlatana, eta, hernanesa prima golove od cluja i bologne u zadnjim minutama. totalno nepredvidiva smo ekipa i jedino sto je zapravo sigurno je da smo svim 'vecim' klubovima trn u oku al' od toga nikakve koristi a ni trofeja.
ma ja sam se pomirio da nam je plasman u LP krajnji dometAdmir_Sa je napisao/la:
ako mislimo titulu uzeti . . .
sampdoria je veci klub od vasAdmir_Sa je napisao/la:ebo majku mi dobili lazia, milana, intera, fiorentinu, genovu, a sa juventusom iks, a opet 7 bodova manje od milana![]()

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Trenutno korisnika/ca: muxa, sirBobbyMoore i 1 gost.