AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Admir_Sa » 18 dec 2010, 22:42

ma nidje veze ovo majke mi, jeste pobjeda al na mrtvu srecu. Kad kazem srecu ne mislim da je Milan puno bolji bio nego i jedni i drugi ocajni. Da je Spaleti bio sa onim timom od prije 2-3 godine hladno bi ovom Milanu veceras uvalio 3-4 gola. Pa njima je Gatuso najbolji igrac! Mozda ih je malo povreda Pirla poremetila na pocetku

sve u svemu nisam zadovoljan, ovakvom igrom nemamo sanse da se vratimo u borbu za titulu
nema potpisa

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 dec 2010, 22:47

Milan ciao..
U ispodprosječnoj utakmici, gdje mi nismo imali kreatora igre i sve se svodilo na to da Menez nešto izmisli, uzmemo prvu ekipu na tabeli i to u gostima.. Davno sam ja rekao da bi mi trebali stalno igrati na San Siru, :lol: a ako je moguće i da stalno igramo protiv ovih "jačih" ekipa, problem je nama kad dođe Chievo, Bologna, Brescia i tako to.. :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 18 dec 2010, 22:48

ma koga briga posjed lopte i ko je bolje igra...najvaznija su tri boda i to da smo jos ukljuceni za naslov..e ne mogu sebi doc..onih zadnjih 20 minuta..uh..jedva san disa..jos kad san vidia na pocetku postavu i adriana.cudoo...,al mirko skace pred tv...4 i 15 koeficijent na kladioni...obogatit ce se onaj ko je igra..

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 dec 2010, 22:50

spielführer_21 je napisao/la:Milan ciao..
U ispodprosječnoj utakmici, gdje mi nismo imali kreatora igre i sve se svodilo na to da Menez nešto izmisli, uzmemo prvu ekipu na tabeli i to u gostima.. Davno sam ja rekao da bi mi trebali stalno igrati na San Siru, :lol: a ako je moguće i da stalno igramo protiv ovih "jačih" ekipa, problem je nama kad dođe Chievo, Bologna, Brescia i tako to.. :mrgreen:
da da to je to ! takva je nasa Seria A ..prvenstvo se osvaja na malim utakmicama....

Inter prije nekoliko sezona ni je ni jednom gubio od tih ekipa zadnji poraz sjecam se Atalanta 3:1 ili 3:0 :roll:

Cesttitke Romi ...

Vasa sreca pa mi imamo Sedorfa :lol:
-RIVALDO-

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 18 dec 2010, 22:53

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Google je napisao/la:golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 0:1

Zasluzeno,bolje smo usli u drugo polvreme...!!!!
Zanima me samo jedno Borriello je na posudbi,dali ima pravo roma da utkupi ugovor ?
Da ima pravo otkupa,dogovor je da se isplacuje na rate...tu je Milan bas fer postupio..!!!
---------------------------

Pobjeda,pobjeda...zadnjih 5 minuta nisam mogao da gledam,samo sam se plasio da ne primimo kakav fukerski gol,sto nam se cesto desavalo..!!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 dec 2010, 22:56

cestitke,svaka cast 8-)

Adriano dobar !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 18 dec 2010, 22:57

Svaka cast na pobjedi...kako je Adriano igrao ?? vracal se ikako u one stare dane :( :( ?

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 dec 2010, 00:03

adriano mrcina, drzi loptu ko luca toni i odmara saigrace :D
losa utakmica al' nekako zelim da vjerujem da je ovakva igra rezultat prilagodjavanju milanovoj taktici jer ovo nam je ipak uz bayern najteza utakmica ove sezone i jednostavno bi nerealno bilo za ocekivat da nametnemo svoju igru tek tako. uglavnom, pobjeda je pobjeda i to je ono sto je najbitnije veceras 8-)
sad nek se bace na obnovu ugovora mexesu!
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 dec 2010, 00:05

Ma Adriano ljudi nije ozbiljan igrac, lako mu se graditi u cuvati loptu kada ima 100 kila :roll:

Sto Totti nije igrao ni sekunde?
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 dec 2010, 00:09

opet neki ranierijev eksperiment a i najavio je da u ekipi nema startnih 11 te da ce sistemom rotacije pokusat od svakog pojedinca napravit korisnog igraca. veceras je haman dosao red na kapitena da ohladi :D
a adriano dok god radi ovako u korist ekipe ja sam zadovoljan, cim pocne nazor plesat 'brazilsku sambu' treba ga utopit za fine novce.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 dec 2010, 00:14

Evil Genius je napisao/la:opet neki ranierijev eksperiment a i najavio je da u ekipi nema startnih 11 te da ce sistemom rotacije pokusat od svakog pojedinca napravit korisnog igraca. veceras je haman dosao red na kapitena da ohladi :D
a adriano dok god radi ovako u korist ekipe ja sam zadovoljan, cim pocne nazor plesat 'brazilsku sambu' treba ga utopit za fine novce.
ma slabo je on veceras ista radio u korist ekipe, slabo se otkriva, slab pas, odbija mu se lopta od nogu i slicno.. Jedino kad smo poveli pa kad se gradio ono

Treba smrsat min 15 kila i onda mozda bude koristan
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 dec 2010, 00:22

stoji sve to al' lik je svoj talenat spustio na niske grane u zadnjih par godina tako da i ovakva prosjecna partija je uspjeh za njega (zalosno al' istinito), doduse fino je krenuo sa tim procesom mrsanja na pocetku al' eto povrede ga opet zeznuse. kako god okrenes, bolji je od baptiCe :D

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 19 dec 2010, 00:22

Admir_Sa je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:opet neki ranierijev eksperiment a i najavio je da u ekipi nema startnih 11 te da ce sistemom rotacije pokusat od svakog pojedinca napravit korisnog igraca. veceras je haman dosao red na kapitena da ohladi :D
ma slabo je on veceras ista radio u korist ekipe, slabo se otkriva, slab pas, odbija mu se lopta od nogu i slicno.. Jedino kad smo poveli pa kad se gradio ono

Treba smrsat min 15 kila i onda mozda bude koristan
Dobro je okrenuo dvojicu Milanovih igraca kod aut linije,podsjetio je na najbolje dana svoje karijere...nije toliko bio los,izborio je i par preksaja....!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 dec 2010, 00:24

Evil Genius je napisao/la:stoji sve to al' lik je svoj talenat spustio na niske grane u zadnjih par godina tako da i ovakva prosjecna partija je uspjeh za njega (zalosno al' istinito), doduse fino je krenuo sa tim procesom mrsanja na pocetku al' eto povrede ga opet zeznuse. kako god okrenes, bolji je od baptiCe :D
haha, to jeste :D
nema potpisa

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 dec 2010, 01:25

EdinTM87 je napisao/la:Pa moze i da ne igra pola tima, a da dobijemo 0:1 na nafaku ;)
Jesam reko :D

Nisam gledo, al:

Adriano dominira !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 dec 2010, 11:31

to je taj borielo :D trpa ih majstor redovno :D
adriano ja budala od covjeka jer sa onakvim talentom mogao je biti jedan od najboljih igraca svijeta a on je sve to upropastio...
dobro je 3 boda se pisu, sreca pa nismo poveli 2-0 onda bise bas bojao :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2010, 12:16

Adriano je killer, jbt preko 100 kila. Gazda, libo ga tuki. Ne moze mu niko nista, on se sad zajebaje, ako uvali gol odlino, ako ne, briga ga. 5 miliona prima godisnje
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 dec 2010, 12:18

ebo majku mi dobili lazia, milana, intera, fiorentinu, genovu, a sa juventusom iks, a opet 7 bodova manje od milana :roll:

to je taj ranieri koji je stvarno dobar takticar, al brate cim on ne moze male klubove dobijati on je vjeciti luzer i tako se gube titule. On ne shvata da igrace mora motivisati protiv chieva pet puta vishe nego protiv juventusa jer igraci iz tih timova se 5 puta vishe naloze kad igraju protiv rome nego igraci milana intera i slicno

ako mislimo titulu uzeti sad moramo 5 zaredom dobiti, cataniu, samdoriu, cesenu, caljari i bolonju
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 dec 2010, 12:32

svih ovih sezona kad nam je malo falilo za titulu gubili smo bodove protiv livorna, bologne, torina i slicnim njima. ove sezone se ponavlja ista prica i meni jednostavno ne ide u glavu kako isti vezni red koji nadigra i istrci vise nego milanov kiksa protiv chieva il' odbrana koja zatvori zlatana, eta, hernanesa prima golove od cluja i bologne u zadnjim minutama. totalno nepredvidiva smo ekipa i jedino sto je zapravo sigurno je da smo svim 'vecim' klubovima trn u oku al' od toga nikakve koristi a ni trofeja.
Admir_Sa je napisao/la:
ako mislimo titulu uzeti . . .
ma ja sam se pomirio da nam je plasman u LP krajnji domet

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 19 dec 2010, 14:37

Admir_Sa je napisao/la:ebo majku mi dobili lazia, milana, intera, fiorentinu, genovu, a sa juventusom iks, a opet 7 bodova manje od milana :roll:

to je taj ranieri koji je stvarno dobar takticar, al brate cim on ne moze male klubove dobijati on je vjeciti luzer i tako se gube titule. On ne shvata da igrace mora motivisati protiv chieva pet puta vishe nego protiv juventusa jer igraci iz tih timova se 5 puta vishe naloze kad igraju protiv rome nego igraci milana intera i slicno

ako mislimo titulu uzeti sad moramo 5 zaredom dobiti, cataniu, samdoriu, cesenu, caljari i bolonju
sampdoria je veci klub od vas ;) :!: :ugeek: :) :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa, sirBobbyMoore i 1 gost.