NK GOŠK Gabela

mak_033
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la mak_033 » 04 nov 2012, 20:17

Kako je igrao GOSK danas? Kakva su ocekivanja za Travnik?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 09 nov 2012, 15:32

mak_033 je napisao/la:Kako je igrao GOSK danas? Kakva su ocekivanja za Travnik?
Samo pobjeda dolazi u obzir sutra !
Ali ako se ne pojacamo na zimu, ispadamo. Ne moze ova ekipa dobit Slogu iz Trebižata, a kamoli onu iz Doboja.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 09 nov 2012, 15:53

LG97DM je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:Kako je igrao GOSK danas? Kakva su ocekivanja za Travnik?
Samo pobjeda dolazi u obzir sutra !
Ali ako se ne pojacamo na zimu, ispadamo. Ne moze ova ekipa dobit Slogu iz Trebižata, a kamoli onu iz Doboja.
I ja isto tako mislim.. Ekipa iz prosle sezone je bila mnogo jaca. Nadati se pobjedi kod Travnika jer ni oni nisu bog zna sta.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 09 nov 2012, 16:59

mak_033 je napisao/la:I ja isto tako mislim.. Ekipa iz prosle sezone je bila mnogo jaca. Nadati se pobjedi kod Travnika jer ni oni nisu bog zna sta.
Eh, da je sastavit onu i ovu ekipu bili bi na sredini tablice. Ma Travnik nije neka ekipa, lani su pali na Podavali 3-1, u Travniku su jedva izvukli 1-1, a i nedavno smo ih u kupu gore dobili :D

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 23 nov 2012, 15:30

Sutra po pobjedu u Banja Luku !
Ajmo Lavovi, nema predaje

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 nov 2012, 16:50

Ovaj Katalinic je trener za kur... od kada je on dosao Gosk meni se cini nije osvojio vise od 5 bodova i jos ispali od Sloge koja se organizacijski raspada!
Treba to poćerat što prije! :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 nov 2012, 17:53

e moji lavovi kakvu ste priliku propustili :( :(
sretno u nastavku
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

tomgreen
Kontakt:

Post Postao/la tomgreen » 24 nov 2012, 17:55

Od kako je Slava Musa otisao iz Gabele,a brkata spodoba dosla ovaj klub se doslovno raspao.Pa on nezna 5 igraca svojih imena da ima nabroji kamoli nesto drugo.Bezveznjakovic obicni otjera ih u prvu ligu.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 25 nov 2012, 09:52

Koliko sam cuo potjerat ce Katalinica i sigurno 10 igraca, a dovest ce nova pojacanja (govore nesto da ce Mamic posuditi 5 igraca) :D
Treba na proljece igrat srcem i ici glavom na kopacku kao nas kapetan Zlatko Kojic-Koja i ako mislimo ostati u ligi, osvojiti najmanje 20 bodova...

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 19 dec 2012, 17:06

Otpisani iz GOŠK-a su: Ante Hrkač, Almir Bekić, Andrija Milinković, Matej Karačić, Marin Božić, Ivan Kukavica, Ivan Kvesić, Marko Grgić i Boris Baćak. Ta devetorica su dobili odriješene ruke da nađu novi klub. Jos se u tajnosti drze nova pojacanja, a govori se nesto o povratku Sase Musa

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 dec 2012, 16:30

LG97DM je napisao/la:Otpisani iz GOŠK-a su: Ante Hrkač, Almir Bekić, Andrija Milinković, Matej Karačić, Marin Božić, Ivan Kukavica, Ivan Kvesić, Marko Grgić i Boris Baćak. Ta devetorica su dobili odriješene ruke da nađu novi klub. Jos se u tajnosti drze nova pojacanja, a govori se nesto o povratku Sase Musa
Ovi su i tako i tako posudba od Širokog..neznam čemu otjerat igrače koje i ne plaćaš :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 22 dec 2012, 09:12

Kevin je napisao/la:Ovi su i tako i tako posudba od Širokog..neznam čemu otjerat igrače koje i ne plaćaš :)
Ne znam ni ja, nisu zadovoljili upravu i strucni stozer valjda ;)

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 29 dec 2012, 15:49

[youtube][/youtube]

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 31 dec 2012, 21:40

[youtube][/youtube]

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 03 jan 2013, 19:33

- GOŠK-u ukupno treba sedam igrača, ali kvalitetnih i pravih pojačanja. A to su vratar, stoper, tri vezna igrača i dva napadača, rekao je Nikola Sušak, pomoćni trener GOŠK-a,
Još uvijek nije jasno ni tko će biti šef struke, a s obzirom da je Ivan Katalinić rezultatski podbacio. O njegovom eventualnom ostanku zasad su oprečne informacije, međutim, nije tajna da u klubu intenzivno razmatraju druge trenerske opcije.

Josip Bonacin prvo pojačanje

Kako tvrdi direktor GOŠK-a Lujo Ilić, prvo pojačanje Gabeljana za proljetni dio prvenstva bi najvjerojatnije trebao biti Josip Bonacin (28), jesenas član Jadrana (Kaštel Sućurac), člana Trećeg HNL-a. Iza stopera visokog 192 cm, čiji je matični klub Solin, jest ipak značajno iskustvo jer je u Prvom HNL-u igrao jednu sezonu za Međimurje i dvije za Šibenik. Kasnije je nastupao za rumunjskog prvoligaša Unirea Alba Iulia, kazahstanskog prvoligaša Zhetysu, te Dugopolje.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 08 jan 2013, 15:00

Ajde netko da raspravlja na ovu temu !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 jan 2013, 20:28

LG97DM je napisao/la:Ajde netko da raspravlja na ovu temu !
Evo mene :D .De mi reci sta je sa Jusufbasic,govorilo se da ce vas napustiti na zimskoj pauzi,niko nista ne pise o njemu u zadnje vrijeme a trebo bi nam jedan takav igrac pravo 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 09 jan 2013, 22:54

rodjak je napisao/la:Evo mene :D .De mi reci sta je sa Jusufbasic,govorilo se da ce vas napustiti na zimskoj pauzi,niko nista ne pise o njemu u zadnje vrijeme a trebo bi nam jedan takav igrac pravo 8-)
Budo ima ugovor do kraja sezone i najvjerovatnije ce ostati, a to je samo on rekao da bi želio igrati u jačem klubu, ništa više... Eee brate treba netko i za nas zabijat golove, a jesenas je samo on bio raspoložen za to... :mrgreen:
Jedino ako hoćete Milinkovića, on ne igra više za nas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 10 jan 2013, 14:46

LG97DM je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Evo mene :D .De mi reci sta je sa Jusufbasic,govorilo se da ce vas napustiti na zimskoj pauzi,niko nista ne pise o njemu u zadnje vrijeme a trebo bi nam jedan takav igrac pravo 8-)
Budo ima ugovor do kraja sezone i najvjerovatnije ce ostati, a to je samo on rekao da bi želio igrati u jačem klubu, ništa više... Eee brate treba netko i za nas zabijat golove, a jesenas je samo on bio raspoložen za to... :mrgreen:
Jedino ako hoćete Milinkovića, on ne igra više za nas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nosi mi onog grmalja :lol: ,gledo sam nekoliko vasih utakmica i Jusufbasic odskace od sviju po kvaliteti,a mi nemamo igraca takvog kalibra,pa kontam da ga nekako angazujemo :D .Jeste li se ista pojacali,je li Ivan "Grozni" i sad tu :) ,sta mislite mozete li se izvuci i ove godine(ako ne mislite nista onda da Budo predje kod nas ,a sta mislis :D )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 10 jan 2013, 16:12

rodjak je napisao/la:nosi mi onog grmalja :lol: ,gledo sam nekoliko vasih utakmica i Jusufbasic odskace od sviju po kvaliteti,a mi nemamo igraca takvog kalibra,pa kontam da ga nekako angazujemo :D .Jeste li se ista pojacali,je li Ivan "Grozni" i sad tu :) ,sta mislite mozete li se izvuci i ove godine(ako ne mislite nista onda da Budo predje kod nas ,a sta mislis :D )
Ne zna se za Katalinića još, govori se nešto o Mariju Ćutuku... Od pojačanja su došli Ajdin Maksumić i Josip Bonacin... Ee sad sto se tice Jusufbasica, ja sam samo navijac GOSK-a, moras upravu pitat ako te zanima, a Lujo nije od velike riječi u zadnje vrijeme, krije pojačanja :mrgreen:
Sumnjam da ćemo ostat u ligi jer treba osvojiti minimalno 20 bodova, nadam se da ćemo od vas opet dobit bodove HAHAHA, ali može svašta do kraja biti, Leotar ce nam vratiti 3 boda, moramo pobjediti Gradinu, Travnika i takve klubove, a mogao bi nam i Široki jednom dati bodove :D

Od igrača iz Širokog je ostao samo Miljenko Bošnjak, a sve ostalo - OUT

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 18 gostiju.