BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Zenica spremna za veliku utakmicu
Kako se bliži utakmica, atmosfera u Zenici i u cijeloj Bosni i Hercegovini, polako se zagrijava. Nema sumnje da će publika sutra na Bilinom Polju ponovo biti 12. igrač naše reprezentacije. Bez obzira što bi naša reprezentacija mogla biti suspendovana nakon sutrašnje utakmice, Zenicu će ponovo preplaviti navijači iz cijele BiH, koji dolaze dati podršku zmajevima.
Da u gradu na rijeci Bosni vlada uistinu svečarska atmosfera, potvrđuje i činjenica da se Zenica već uveliko ukrašava za ovaj susret. pa tako aktivisti nevladinih organizacija okupljenih oko Lokalnog omladinskog vijeća regije Zenica (LOV) izdaju javni proglas:
JEDAN SAVEZ, JEDNA DRŽAVA - JEDAN PREDSJEDNIK!!!!
U ime mladosti, u ime sporta i odrastanja nove generacije zdravih i perspektivnih sportaša sa područja cijele države Bosne i Hercegovine - pozivamo delegate Skupštine Nogometnog saveza BiH da usvoje izmjene Statuta i na taj način spriječe suspenziju NS BiH i naše nogometne reprezentacije!!!
USVAJANJEM potrebnih REFORMI svi dobivaju, ignorisanjem ruke partnerstva UEFA-e i FIFA-e svi gube!?! Ukoliko se uguši nogomet u Bosni i Hercegovini – kao najpopularniji i najvažniji sport – negativne posljedice osjetit će privreda i ostali segmenti društva kroz razvijanje negativnog imidža zemlje.
Očigledno je da, prije svega, entitet RS (određene odgovornosti ima i u entitetu FBiH) svojom suludom dodikovskom politikom sport i sportaše zloupotrebljava u najgore dnevno-političke svrhe, te i na ovaj anticivilizacijski način rušeći savez i reprezentaciju udaraju na naš ponos i državu.
Bez obzira na sve, očekujemo od naših ZMAJEVA da pobjedom u hramu bh.nogometa, barem malo, razvesele srca svim istinskim Bosancima i Hercegovcima.
Poseban dekor
LOV priprema poseban svečarski dekor na stadionu i u gradu. Na ulazima u Zenicu biće postavljeni veliki transparenti: Dobro nam došli Sajini zmajevi! Glavne gradske ulice i trgovi biće ukrašeni zastavama BiH, po gradu će biti oblijepljeni veliki posteri naše reprezentacije, a na stadionu postavljeno 15 hiljada navijačkih plavo-žutih rekvizita. ZENICA će, opet, pokazati da je sportsko srce BiH.
Kako se bliži utakmica, atmosfera u Zenici i u cijeloj Bosni i Hercegovini, polako se zagrijava. Nema sumnje da će publika sutra na Bilinom Polju ponovo biti 12. igrač naše reprezentacije. Bez obzira što bi naša reprezentacija mogla biti suspendovana nakon sutrašnje utakmice, Zenicu će ponovo preplaviti navijači iz cijele BiH, koji dolaze dati podršku zmajevima.
Da u gradu na rijeci Bosni vlada uistinu svečarska atmosfera, potvrđuje i činjenica da se Zenica već uveliko ukrašava za ovaj susret. pa tako aktivisti nevladinih organizacija okupljenih oko Lokalnog omladinskog vijeća regije Zenica (LOV) izdaju javni proglas:
JEDAN SAVEZ, JEDNA DRŽAVA - JEDAN PREDSJEDNIK!!!!
U ime mladosti, u ime sporta i odrastanja nove generacije zdravih i perspektivnih sportaša sa područja cijele države Bosne i Hercegovine - pozivamo delegate Skupštine Nogometnog saveza BiH da usvoje izmjene Statuta i na taj način spriječe suspenziju NS BiH i naše nogometne reprezentacije!!!
USVAJANJEM potrebnih REFORMI svi dobivaju, ignorisanjem ruke partnerstva UEFA-e i FIFA-e svi gube!?! Ukoliko se uguši nogomet u Bosni i Hercegovini – kao najpopularniji i najvažniji sport – negativne posljedice osjetit će privreda i ostali segmenti društva kroz razvijanje negativnog imidža zemlje.
Očigledno je da, prije svega, entitet RS (određene odgovornosti ima i u entitetu FBiH) svojom suludom dodikovskom politikom sport i sportaše zloupotrebljava u najgore dnevno-političke svrhe, te i na ovaj anticivilizacijski način rušeći savez i reprezentaciju udaraju na naš ponos i državu.
Bez obzira na sve, očekujemo od naših ZMAJEVA da pobjedom u hramu bh.nogometa, barem malo, razvesele srca svim istinskim Bosancima i Hercegovcima.
Poseban dekor
LOV priprema poseban svečarski dekor na stadionu i u gradu. Na ulazima u Zenicu biće postavljeni veliki transparenti: Dobro nam došli Sajini zmajevi! Glavne gradske ulice i trgovi biće ukrašeni zastavama BiH, po gradu će biti oblijepljeni veliki posteri naše reprezentacije, a na stadionu postavljeno 15 hiljada navijačkih plavo-žutih rekvizita. ZENICA će, opet, pokazati da je sportsko srce BiH.
Opet cemo umjesto paklene atmosfere na utakmici morati slusati ,,savez napolje,, OK ljudi prije tekme,na poluvremenu,na kraju ali dajte podrsku igracima,a ne da slusaju savez napolje 90 min. Ne moze im fifa nista,garant ce tako otici. Sta mislite kako je igracima to slusati umjesto navijanja?
Slažem se u potpunosti sa tobom!Denizmare je napisao/la:Opet cemo umjesto paklene atmosfere na utakmici morati slusati ,,savez napolje,, OK ljudi prije tekme,na poluvremenu,na kraju ali dajte podrsku igracima,a ne da slusaju savez napolje 90 min. Ne moze im fifa nista,garant ce tako otici. Sta mislite kako je igracima to slusati umjesto navijanja?

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
pa kad pocne bhf to guraj zvizdite svi a ne samo jug..Denizmare je napisao/la:Opet cemo umjesto paklene atmosfere na utakmici morati slusati ,,savez napolje,, OK ljudi prije tekme,na poluvremenu,na kraju ali dajte podrsku igracima,a ne da slusaju savez napolje 90 min. Ne moze im fifa nista,garant ce tako otici. Sta mislite kako je igracima to slusati umjesto navijanja?
zamolio bih sve nas sa ovog foruma da izbjegnemo za vrijeme utakmice to savez napolje..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
izbjecemo... al u k.... 
ai inace, ubise se svi od navijanja... protiv portugala sam komarce cuo...

Zadnja izmjena: taracess, dana/u 25 mar 2011, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Hoće li šta biti od onih slika terena Bilinog Polja što si obećao brate?avenija je napisao/la:pa kad pocne bhf to guraj zvizdite svi a ne samo jug..Denizmare je napisao/la:Opet cemo umjesto paklene atmosfere na utakmici morati slusati ,,savez napolje,, OK ljudi prije tekme,na poluvremenu,na kraju ali dajte podrsku igracima,a ne da slusaju savez napolje 90 min. Ne moze im fifa nista,garant ce tako otici. Sta mislite kako je igracima to slusati umjesto navijanja?
zamolio bih sve nas sa ovog foruma da izbjegnemo za vrijeme utakmice to savez napolje..

pa to je de hiljadu ulaznica u banja luku u bihac u rahice u nevesinje u gacko i kad dodju neznaju sta treba i da se navija..izgube se a dodju 7 sati ranije i svih sedam sati se deru navijaju..ali nasi su kakvi god sutaracess je napisao/la:izbjecemo... al u k....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Najbolje navijanje je bilo dok su na Kosevu vodile HZ i TM,a U Zenici Robijasi. Nista protiv BHF,ali oni su ok kada igramo na strani,ovako ubise. Bio sam protiv Francuske na Kosevu,ko je sve bio i cega sam se naslusao bolje da ne pricam,odakle je to sve doslo.Htio sam na poluvremenu otici. Jeste da su nasi, ali ono ponasanje je odron bilo,i 100% niko od normalne raje nije zvizdao Vedi nego si mogao samo cuti povike krezubih.
Zato majke vam samo nemojte savez napolje,s kim god sam pricao svima je to dokurcilo,neki transparent ok ali ovo fakat ubi u pojam ko da si na demonstracijama ,a ne na tekmi...
Zato majke vam samo nemojte savez napolje,s kim god sam pricao svima je to dokurcilo,neki transparent ok ali ovo fakat ubi u pojam ko da si na demonstracijama ,a ne na tekmi...
- Goalgetter
- Kontakt:
PotpisDenizmare je napisao/la:Najbolje navijanje je bilo dok su na Kosevu vodile HZ i TM,a U Zenici Robijasi. Nista protiv BHF,ali oni su ok kada igramo na strani,ovako ubise. Bio sam protiv Francuske na Kosevu,ko je sve bio i cega sam se naslusao bolje da ne pricam,odakle je to sve doslo.Htio sam na poluvremenu otici. Jeste da su nasi, ali ono ponasanje je odron bilo,i 100% niko od normalne raje nije zvizdao Vedi nego si mogao samo cuti povike krezubih.
Moze li neko postaviti slike terena, jesu li ga usminkali ? 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Otkad je nisam slusao

Otkad je nisam slusao

jeli raji dosadio savez??? jeli raji dosadilo poskupljenje goriva??? jeli raji dosadilo sto je cijena secera skocila??? jeli raji dosadilo poskupljenje brasna??? jeli raji dosadilo sto nema pola godine vlasti??? itd... itd... itd.... garant jest, al sta raja radi???...
znam ja libo raju k...., raja bi teferica najvjerovatnije, malo isfuravanja na stadionu, laznog uvjerenja da je sve ok, da imamo neke sanse, ovo, ono. pa onda na kafu i pricat kako ovo i kako ono ne valja. raju u sustini libo taki za ovu reprezentaciju, ma koliko oni mislili drugacije, njima je ova repka vazna samo dok se igra utakmica (dan, dva prije + dan, dva kasnije) jbga.
morat ce trpit i to savez napolje, sta da ti kazem... naiskrenije vjerujem da se ispod te granice ne smije ici. savez se nece zaboraviti. i vjeruj buraz da je i meni dodijalo to mozda vise nego tebi jer ja na BiH idem od one prve utakmice na Bilinom protiv Albanije i fakat mi je pun te debilne parole, ali, kazem ti, nece se desiti da se savez na utakmici ne spominje u negativnom kontekstu. "savez napolje" je postao dio "teferica" i tako ce da ostane sve dok pali na stadionu jer kod naseg svijeta ne pale mnoge pametnije stvari pa nam ostaje bar to. i tako do nekih boljih vremena za koje se nadam da ce brzo doci.
Pozdrav domovini.
znam ja libo raju k...., raja bi teferica najvjerovatnije, malo isfuravanja na stadionu, laznog uvjerenja da je sve ok, da imamo neke sanse, ovo, ono. pa onda na kafu i pricat kako ovo i kako ono ne valja. raju u sustini libo taki za ovu reprezentaciju, ma koliko oni mislili drugacije, njima je ova repka vazna samo dok se igra utakmica (dan, dva prije + dan, dva kasnije) jbga.
morat ce trpit i to savez napolje, sta da ti kazem... naiskrenije vjerujem da se ispod te granice ne smije ici. savez se nece zaboraviti. i vjeruj buraz da je i meni dodijalo to mozda vise nego tebi jer ja na BiH idem od one prve utakmice na Bilinom protiv Albanije i fakat mi je pun te debilne parole, ali, kazem ti, nece se desiti da se savez na utakmici ne spominje u negativnom kontekstu. "savez napolje" je postao dio "teferica" i tako ce da ostane sve dok pali na stadionu jer kod naseg svijeta ne pale mnoge pametnije stvari pa nam ostaje bar to. i tako do nekih boljih vremena za koje se nadam da ce brzo doci.
Pozdrav domovini.
Pravo me naložilo pred sutrašnju utakmicu.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Otkad je nisam slusao![]()

Bravo @taracesstaracess je napisao/la:jeli raji dosadio savez??? jeli raji dosadilo poskupljenje goriva??? jeli raji dosadilo sto je cijena secera skocila??? jeli raji dosadilo poskupljenje brasna??? jeli raji dosadilo sto nema pola godine vlasti??? itd... itd... itd.... garant jest, al sta raja radi???...
Pozdrav domovini.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Zapad nece uzvikivati Savez napolje kao ni dosada... na drugim mjestima se treba boriti protiv saveza a onaj hram u Zenici je za sasvim druge stvari.... e moji rumunji, krvi cemo vam se napiti!!!
4-IN-A-ROW
- Principatus
- Kontakt:
Ovaj je isto veoma dobar, ali polako valja praviti i nove:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Konacno me malo uhvatilo uzbudjenje za ovu tekmu. Samo probam da ne razmisljam o Susicu, odma me ubije.
Dzeko ce im uvalit najmanje dva ako Chivu nece igrat.
Dzeko ce im uvalit najmanje dva ako Chivu nece igrat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kao sto neko napisa rumunska odbrana dosta visoka 2 strasno jaka stopera+chivu(ako bude igrao i ako bude zadnji vezni ko sto najavljuju) i jos neboder na golu. Znaci ako nam se bude igra svodila na visoke lopte na dzeku(ko protiv francuza npr.) necemo se dobro provesti. Samo spustiti loptu na zemlju sto je vise moguce imati posjed i ne srljati. P.S.imam osjecaj da miske odlucuje sutra nesto mi se cini pravo inspirisan u zadnje vrijeme 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Megamon
- Kontakt:
Savez nije dozvolio unos potrebnog materijala za koreografiju i nije dozvolio da se unese velika setalica,mislim da je preko citave tribine
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bh-f ... ende/54099
Past cete gamad,nisam ni ja ljubitelj BHF-a al' ovo sto se radi sa navijacima u ovoj drzavi to nije humano.Uvijek su navijaci krivi dok ACAB i ostala gov-na izazivaju sranja.
Past cete gamad,nisam ni ja ljubitelj BHF-a al' ovo sto se radi sa navijacima u ovoj drzavi to nije humano.Uvijek su navijaci krivi dok ACAB i ostala gov-na izazivaju sranja.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Stvarno sramota.Megamon je napisao/la:Savez nije dozvolio unos potrebnog materijala za koreografiju i nije dozvolio da se unese velika setalica,mislim da je preko citave tribine

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.