Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Navijali su za Chelsea al eto stigla nova furka. 

...što je više lome to je volim jače...
Samo malo druže. Recimo ja navijam/simpatišem, nazovi to kako hoćeš, City, slično kao i što navijam/simpatišem/... neki drugi strani tim u kojem igra naš igrač - npr. O.Lyon. Šta je tu problem !?!polga je napisao/la:Bas. Takoder me ovo interesuje.Ted Mosby je napisao/la:Za koga su navijači Citya navijali prije 2011.god?
Mislim na ove navijace sa Balkana. Ne iz njihovog grada.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Drugo je simpatisati neki tim radi igraca koji je iz tvoje drzave, sto je i normalno, jer nismo zemlja koja se moze pohvaliti sa brdo igraca koji igraju u najboljim ligama svijeta, a potpuno druga je stvar navijati za taj tim zato sto u njemu igraju najbolji igraci Premiershipa.Zagor je napisao/la: Samo malo druže. Recimo ja navijam/simpatišem, nazovi to kako hoćeš, City, slično kao i što navijam/simpatišem/... neki drugi strani tim u kojem igra naš igrač - npr. O.Lyon. Šta je tu problem !?!
Evo, reci mi, da li si ti simpatisao City pocetkom septembra prosle godine?
Postoje oni koji jesu, a tada Dzeko nije nastupao za klub, sto znaci da navijaju za City iz prostog razloga jer u njemu igraju najbolji igraci. Mene samo zanima zasto niko nije navijao za City prije 4-5 godina, kada nije bilo seikova?
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Kakvi navijaci i bakraci.Svi smo mi simpatizeri inostranih klubova ili igraca.
Navijat mozes jedino za svoj lokalni klub ili jedino mi Bosanci i Hercegovci mozemo navijati za Real,Milan,Arsenal,Inter,Manchester,Valenciju....iako nismo nikad (90%) krocili u tu zemlju ili (98%) u taj grad ili (99,9999%) na stadion tog kluba odgledali utakmicu ili (99,99999999999999999999999%) da pratimo tu ekipu redovno.
Inace kick boksacka utakmica izmedju City i Ville,Dzeki je i bolje sto nije igrao jer kakvi smo baksuzi neko bi mu nogu slomijo pred utakmicu sa Rumunijom.
Zasluzena pobjeda City nema sta
Navijat mozes jedino za svoj lokalni klub ili jedino mi Bosanci i Hercegovci mozemo navijati za Real,Milan,Arsenal,Inter,Manchester,Valenciju....iako nismo nikad (90%) krocili u tu zemlju ili (98%) u taj grad ili (99,9999%) na stadion tog kluba odgledali utakmicu ili (99,99999999999999999999999%) da pratimo tu ekipu redovno.
Inace kick boksacka utakmica izmedju City i Ville,Dzeki je i bolje sto nije igrao jer kakvi smo baksuzi neko bi mu nogu slomijo pred utakmicu sa Rumunijom.
Zasluzena pobjeda City nema sta
RIP SALE VILENJAK
Prva stvar ne volim toliko Dzeku tako da on uopste nije razlog sto navijam za City.Druga stvar mislim da sam stariji od vecine posjetilaca na ovom forumu i ne volim City bas od 2011 2010 ili vec koju vi navodite a City sam zavolio zbog te velike nesrece koja ih prati u duelima sa Manutd i zbog potrage za tim trofejom koji se tako dugo ceka.Treca stvar je da do sada u BiH nije nigdje bilo foruma gdje bi se moglo diskutovati o Cityju a da sam je ja mozda otvorio prije ne bi bila popularna a ovako sad ima onih koji su tu samo zbog Dzeke pa ce bit postova na temi.Ali ko god barem simpatise klub iz bilo kojeg razloga meni je drag pa makar to bilo samo zbog Edina.I zasto po vama svi moraju navijat Real Barcelonu Mutd Arsenal Liverpool Milan Inter Bayern itd.Eto npr ja nikad nisam volio te timove.U Spaniji navijam za Valenciu u Italiji za Lazio u Njemackoj za Bayer iz Leverkusena.I na kraju sta koga boli briga zasto neko navija za City njegovo pravo legalno je da navija za koga hoce.Ja znam vecinu ljudi koji navijaju recimo za Mutd ili ReaL jer su kao djecaci prvo culi za taj klub pa zato i navijaju.Ili navijaju da mogu pricat kako njihov klub ima trofeje a drugi ne.Ja mislim da kod navijanja nisu bitni trofeji jer bi do sada oni navijaci Schalke 04 davno trebali prestat dolazit na utakmice.A svi znate kako je pun stadion u Gelsenkirchenu uvijek.Usput cestitam im na ulasku u finale DFB pokala.Pobjeda 3 0 veceras idemo u cetvrtfinale na Reading.Pozdrav svim onima koji iz bilo kojeg razloga simpatisu City.Moja izjava seljacki dio grada je odgovor na provokacije na forumu Mutd gdje se City naziva shity ili vec sve kako.Come on you City..........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
I tako defanzivna ekipa po tebi ubaci Villi 3 gola.Ostavi svoj broj telefona pa te mozda Mancini primi u strucni pa da mi kazes koga treba postavit u timMonolog je napisao/la:-------------------------Hart--------------------
---Richards---Boateng---Lescott--Zabalet---
----Vieira--------------Barry------Kolarov---
----------Yaya------Balotelli-----Silva
Ukoliko je tačna ova formacija, mogu samo jedno veliko HAHAHAHA da napišem. Strašno, strašno, strašno. Dakle, u ekipi su samo 2 ofanzivna igrača(Sylva i Balotelli) a bitno je istaći da Sylva nije napadač, te 3 defanzivna vezna i 5 defanzivaca. Kakav je samo trenerski mag ovaj Mancini.
Edit: Jedino što mi se sviđa je ova stvar od Fatboy Slim-a - Right here, right now. Ostalo je sve za qrac.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj mi reći da razgovaram sa Robertom?tevezito je napisao/la:pa te mozda Mancini primi u strucni pa da mi kazes koga treba postavit u tim

Nego, u svakom slučaju, ako ono nije defanzivna postavka, onda ne znam šta jeste, gospodine Mancini.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Naravno da ne razgovaras sa Robertom mala greska u jednom slovu dok sam pisao umjesto MI trebalo je pisati MU.Uglavno toliko....Monolog je napisao/la:Nemoj mi reći da razgovaram sa Robertom?tevezito je napisao/la:pa te mozda Mancini primi u strucni pa da mi kazes koga treba postavit u tim![]()
Nego, u svakom slučaju, ako ono nije defanzivna postavka, onda ne znam šta jeste, gospodine Mancini.
MA gde je ono defanzivna postavka.Monolog je napisao/la:Nemoj mi reći da razgovaram sa Robertom?tevezito je napisao/la:pa te mozda Mancini primi u strucni pa da mi kazes koga treba postavit u tim![]()

Vieira,Barry,Yaya,Kolarov u vezi sve prsti od ofanzive.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Možda nije ofanzivno ali čovjek je pobjedio nikako slabu momčad Aston Villu sa 3:0 i za to mu nisu trebala 3 napadača i 7 ofanzivnih veznjaka. 

Po imenima nikako slabu,igracki veoma slabu i smesnu ekipu,da nemaju ovakve igrace jedva bih cekao da ispadnu iz lige.jacky09 je napisao/la:Možda nije ofanzivno ali čovjek je pobjedio nikako slabu momčad Aston Villu sa 3:0 i za to mu nisu trebala 3 napadača i 7 ofanzivnih veznjaka.
Pa ove sezone City im je u tri tekme strp'o 9 komada ako se ne varam,"Djavoli" u dve tekme 5,Arsenal u jednoj 4,Chelsea 3,Newcastle 6 u jednoj tekmi,Liverpool 3...,a ukupno su ja mislim 4 najgora odbrana lige,jos kada se tome doda da su sinoc igrali u izmenjenom sastavu sa nekim igracima na nelogicnim pozicijama onda pogotovo tri gola nije nikakvo merilo.
Možda to nije ona ekipa kao iz prošlih sezona, ali sigurno uvijek dobar i težak protivnik. Uostalom, pobjedili su ove sezone već City kod kuće sa 1:0.. u Londonu Chelseiju zabili 3 komada..Devil je napisao/la: Po imenima nikako slabu,igracki veoma slabu i smesnu ekipu,da nemaju ovakve igrace jedva bih cekao da ispadnu iz lige.
Pa ove sezone City im je u tri tekme strp'o 9 komada ako se ne varam,"Djavoli" u dve tekme 5,Arsenal u jednoj 4,Chelsea 3,Newcastle 6 u jednoj tekmi,Liverpool 3...,a ukupno su ja mislim 4 najgora odbrana lige,jos kada se tome doda da su sinoc igrali u izmenjenom sastavu sa nekim igracima na nelogicnim pozicijama onda pogotovo tri gola nije nikakvo merilo.
Mancini očito kao i svaki Talijan preferira defanzviniju taktiku sa barem 2 defanzivna veznjaka. I očito mu dobro ide.. jer je 3. ispred Chelseija i Tottenhama, iako se ja nadam da će ih potisnuti ove dvije ekipe.
- Rafa Benitez
- Kontakt:
Kolo Toure pozitivan na doping testu!
Kolo Toure, 29-godišnji nogometaš iz Obale Bjelokosti i član engleskog Premierligaša Manchester Cityja, bio je pozitivan na doping-testu.
Zasad se ništa detaljnije ne zna o ovoj vijesti, osim toga da je klub automatski suspendovao svog nogometaša kada je primio vijest od Engleske nogometne asocijacije (FA) da je krvni A-uzorak bio pozitivan, odnosno, da je u uzorku pronađena "zabranjena supstanca".
"Kolo Toure je suspendovan na neodređeno vrijeme, te nema pravo nastupa u prvoj ekipi, ali niti u bilo kojoj drugoj takmičarskoj utakmici", stoji u izvještaju kluba iz Manchestera uz dodatak:
"Zasad se klub neće dodatno izjašnjavati o ovom slučaju, dok iz FA-a ne bude novih informacija o našem nogometašu".
sa-x.com

Kolo Toure, 29-godišnji nogometaš iz Obale Bjelokosti i član engleskog Premierligaša Manchester Cityja, bio je pozitivan na doping-testu.
Zasad se ništa detaljnije ne zna o ovoj vijesti, osim toga da je klub automatski suspendovao svog nogometaša kada je primio vijest od Engleske nogometne asocijacije (FA) da je krvni A-uzorak bio pozitivan, odnosno, da je u uzorku pronađena "zabranjena supstanca".
"Kolo Toure je suspendovan na neodređeno vrijeme, te nema pravo nastupa u prvoj ekipi, ali niti u bilo kojoj drugoj takmičarskoj utakmici", stoji u izvještaju kluba iz Manchestera uz dodatak:
"Zasad se klub neće dodatno izjašnjavati o ovom slučaju, dok iz FA-a ne bude novih informacija o našem nogometašu".
sa-x.com

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
A bas me zanima kako vi to navijata za te 'svoje' klubovepolga je napisao/la:Drugo je simpatisati neki tim radi igraca koji je iz tvoje drzave, sto je i normalno, jer nismo zemlja koja se moze pohvaliti sa brdo igraca koji igraju u najboljim ligama svijeta, a potpuno druga je stvar navijati za taj tim zato sto u njemu igraju najbolji igraci Premiershipa.Zagor je napisao/la: Samo malo druže. Recimo ja navijam/simpatišem, nazovi to kako hoćeš, City, slično kao i što navijam/simpatišem/... neki drugi strani tim u kojem igra naš igrač - npr. O.Lyon. Šta je tu problem !?!
Evo, reci mi, da li si ti simpatisao City pocetkom septembra prosle godine?
Postoje oni koji jesu, a tada Dzeko nije nastupao za klub, sto znaci da navijaju za City iz prostog razloga jer u njemu igraju najbolji igraci. Mene samo zanima zasto niko nije navijao za City prije 4-5 godina, kada nije bilo seikova?

Ja znam kako izgleda moje navijanje na tribinama, ali ne znam kako izgleda vase navijanje u vlastitom domu

Mancester (i jos mnoge ENG klubove) i Valensiu simpatisem, kao i Englesku reprezentaciju, ali ne navijam pobogu ste, bilo bi nekako sizofreno, a i komsije bi se bunile

Cini mi se da su se mnogi ufurali da su navijaci velikih evropskih klubova, izgradili nekakav osjecaj pripadnosti,.. Jer **** ga, u ovako teskom vremenu lijepo se poistovjetiti sa nekim ko je uspjesan,... Danas mi poznanik govori jesmo vas poderali',.. Meni 100 upitnika iznad glave, 'ko smo to mi, koga ste pobjedili',.. Kaze, 'aj nemoj zajebavat, nije valjda da nisi gled'o Valensia - Barselona',.. I zamisli ti, on je umislio da sam ja Valensia, a on Barsa

Inace, divim se Englezima sto navijaju za klubove iz svog kvarta, a ne za one koji su najbolji u drzavi.
Ne mogu se nikako zamisliti kako odlazim na gostovanje sa navijacima Mance ili Valensije da navijam za jedan od ta dva kluba. Osjec'o bi se ko potpuni idot kada bi skandir'o 'Junajted' ili 'Valensia', a da pored mene stoje momci sa kojim nemam skoro nista zajednicko

Navijac i simpatizer nije isto

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Valencia, svaka čast za post, u potpunosti se slažem sa tobom...'ebote gledam ove na temi Reala i Barce, ubiše se likovi, a laganini iz fotelja se navija i naravno, nervira
i da, i mene bi baš zanimalo kako se to navija od kuće?
Pobogu brate, meni je Barca draga, al ja sam samo simpatizer toga kluba, NE navijač! al očigledno, većina forumaša ne zna razliku između "navijača" i "simpatizera" 

To je ogromna razlika.mandraX je napisao/la:Valencia, svaka čast za post, u potpunosti se slažem sa tobom...'ebote gledam ove na temi Reala i Barce, ubiše se likovi, a laganini iz fotelja se navija i naravno, nervirai da, i mene bi baš zanimalo kako se to navija od kuće?
![]()
Pobogu brate, meni je Barca draga, al ja sam samo simpatizer toga kluba, NE navijač! al očigledno, većina forumaša ne zna razliku između "navijača" i "simpatizera"
Meni je tako glupo kada me neko poistovjeti sa Mancom ili Valensiom,.. Kada kaze 'izgubili ste, jeste jaki, jeste losi, kada igrate',.. To je meni katastrofa, a i ponekad me je sramota da se za mene kace uspjesni kolektivi sa kojim nemam skoro nikakve dodirne tacke.
Poistovjetiti se mogu samo sa onim gdje zivim, provodim vrijeme i makar malo doprinosim. Ne znam samo kako ovi nasi navijaci doprinose uspjesima 'svojih' klubova

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
aha, razvališe foteLje od skakanja i navijanja 

Godinama im ja pričam o tome...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuti sve je dobro dok samo navijaju,cekaj jednom da zapale baklju u stanu.