Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kada su skokovi sa starog mosta ,jel u subotu ili nedelju i u kolko sati pocinje?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- majestic24
- Kontakt:
Dosao mi je crack,al kao da ima neku gresku. Kad hocu da uzmem time-out ili kad je kraj cetvrtine,samo se ugasi igrica. To gotovo svi imaju problem. Neki su mi predlozili da sebi skinem novi crack,pa zato...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
A ne zna drug, googlaj malo po netu i traži last crack update for nba 2008 ili patch i crack zajedno da se svi ovi noviji tradeovi budu prisutni u tom NBA.
Jel iko gledao serial "The Arrivals" Dolasci. Ko nije neka malo pogleda.
Pokusaj ovajmajestic24 je napisao/la:Treba mi crack za NBA Live 2008. Ako neko zna link za download neka postavi. Unaprijed hvala
Kod: Označi sve
http://rapidshare.com/files/122071599/Oynax.Net-N8Crck.rar
Password: www.oynax.netSretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ovdje možeš skinuti NBA Live 2008 koja sigurno radi, veličina 270 MB:
Kod: Označi sve
http://rapidshare.com/files/203100559/NBA_2008_by_firetwister_for_HoRaDoT.NeT.part1.rar
http://rapidshare.com/files/203010086/NBA_2008_by_firetwister_for_HoRaDoT.NeT.part2.rarSretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rekord: Debitirao sa 12 godina
Dvanaestogodišnji Mauricio Baldivieso odigrao je u nedjelju svoje prve minute u dvoboju bolivijskoga nogometnog prvenstva između domaće Aurore iz Cochabambe i La Paza...
U redove domaće momčadi njegov trener i otac, poznati bolivijski reprezentativac iz devedesetih godina prošlog stoljeća Julio Cesar Baldivieso, uveo ga je u u 81. minuti utakmice. Dječak koji će u srijedu proslaviti svoj 13. rođendan tako je postao najmlađi nogometaš u povijesti kad je profesionalni seniorski nogomet u pitanju.
Ovo je povijesno - oduševljeno su potez trenera koji je Auroru doveo do naslova prvaka 2008. godine pozdravili lokalni mediji.
Treneru i tati Baldiviesu nije, međutim, bilo do smijeha nakon što su gosti slavili 1-0 pobjedu u prvom kolu prvenstva. Njegovu nasljedniku, inače veznom igraču, bilo je pak do suza.
Samo pet minuta nakon što je ušao u igru, dječarcu je suparnički igrač Henry Alaca brutalno uklizao u desni gležanj. Najmlađi profesionalac u povijesti briznuo je u plač, ali je svejedno stisnuo zube i nastavio igru.
Dvanaestogodišnji Mauricio Baldivieso odigrao je u nedjelju svoje prve minute u dvoboju bolivijskoga nogometnog prvenstva između domaće Aurore iz Cochabambe i La Paza...
U redove domaće momčadi njegov trener i otac, poznati bolivijski reprezentativac iz devedesetih godina prošlog stoljeća Julio Cesar Baldivieso, uveo ga je u u 81. minuti utakmice. Dječak koji će u srijedu proslaviti svoj 13. rođendan tako je postao najmlađi nogometaš u povijesti kad je profesionalni seniorski nogomet u pitanju.
Ovo je povijesno - oduševljeno su potez trenera koji je Auroru doveo do naslova prvaka 2008. godine pozdravili lokalni mediji.
Treneru i tati Baldiviesu nije, međutim, bilo do smijeha nakon što su gosti slavili 1-0 pobjedu u prvom kolu prvenstva. Njegovu nasljedniku, inače veznom igraču, bilo je pak do suza.
Samo pet minuta nakon što je ušao u igru, dječarcu je suparnički igrač Henry Alaca brutalno uklizao u desni gležanj. Najmlađi profesionalac u povijesti briznuo je u plač, ali je svejedno stisnuo zube i nastavio igru.
nema nam @zelje do groba odavno.... ban??

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
O cemu se radi u "The Arrivals" ?Rz88 je napisao/la:A ne zna drug, googlaj malo po netu i traži last crack update for nba 2008 ili patch i crack zajedno da se svi ovi noviji tradeovi budu prisutni u tom NBA.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
O masonima i Ilumanatima. O sotonistima i kako oni vladaju svijetom i planu kako obmaniti ljude. Veoma poučno. Ja imam sa prevodom na bosanski na youtube imaš na engleski i njemački. Naravno njima to smeta pa čim 100.000 views izbrišu ga, pa tako se opet upload pod drugim nickom. 51 epizoda, to je čudesno djelo kako je došlo vrijeme da otvorimo oči i da vidimo šta se zaista događa.
Ima li to veze sa zeitgeistom-duhom vremena?
Ja sam gledao jedan od oko 6 i po sati,nisam ustao sa stolice dok ga nisam dva puta pregledao.Bas se o tome govori i ispravljaju neke greske iz zeitgeista.
Al' covjek ne moze vjerovati stvarno.Kakav plan imaju oni Rokfeleri to je nezamislivo,ne znam kroz koliko generacija se taj plan prenosi.
Ne znam ima li u tome onaj dio kako plase malu djecu u Snjeguljici i sedam patuljaka.Skontali su da manja djeca nakon sto nesto pogledaju,kasnije to razlazu na slike u svom mozgu.Postoji jedan dio crtanog,kad jedan od patuljaka napravi facu kao davo,ili tako nesto.I toga se djeca boje.Pa brate,ne gledaju sva djeca horore,al se boje mraka.
Al dokumentarac je boli glava!Preporucio bi svima,ali bas svima da ga pogledaju.
Ja sam gledao jedan od oko 6 i po sati,nisam ustao sa stolice dok ga nisam dva puta pregledao.Bas se o tome govori i ispravljaju neke greske iz zeitgeista.
Al' covjek ne moze vjerovati stvarno.Kakav plan imaju oni Rokfeleri to je nezamislivo,ne znam kroz koliko generacija se taj plan prenosi.
Ne znam ima li u tome onaj dio kako plase malu djecu u Snjeguljici i sedam patuljaka.Skontali su da manja djeca nakon sto nesto pogledaju,kasnije to razlazu na slike u svom mozgu.Postoji jedan dio crtanog,kad jedan od patuljaka napravi facu kao davo,ili tako nesto.I toga se djeca boje.Pa brate,ne gledaju sva djeca horore,al se boje mraka.
Al dokumentarac je boli glava!Preporucio bi svima,ali bas svima da ga pogledaju.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Da ispravljaju zeitergeist. Jer ono je isto mason vodio. Kao prvi plan šejtana je bio da ubjedi ljude da ne postoji i ubjedio je dosta njih. Također jesi vidio ono crno bijelo, jesi vidio zašto služi Izrael, jesi gledao o Madoni i spotu njenom, također jesi gledao sličnosti Isusa i Horusa, potpuno isto, Darvinova teorija sam ga i sotona poučavao samo da postoji ateisti, ma kada sve pregledaš shvatiš ko je u pravu a ko je u zabludi. Kako je dobar dokumentarac 51epizoda po 10 minuta. Ma obavezno se treba do gledati, moj frend je podjelio već 20 dvd-ova, on ti je ko Metalika tip bio, samo to slušao, svirao, majce nosao, sada ovo pegleda potpuno se promjenuo , izbriso sve moguće pjesme koje su povezani s tim. Ma izuzetno zanimljiv serial, ako sam dobro vidio ti si iz Sarajeva, pa kada dođem nekad tamo rado bi ti dao taj dvd da opet pogledaš i da širiš ljudima, jer radi se uglavnom o tome da ljudim probudi svijest. Rokfeler financirao Hitlera a zanimljivo da je 80% Izraela njihovo . Kako ironično jel de.
Da da,taj sam gledao.Brate kad budes dolazio u Sarajevo samo javi.
Rokfeleri hoce da dodu do te mjere da ljudima pri rodenju ugraduju cipove u mozak pa kad im neko ne odgovara,samo ga ukinu.
Jesi gledao kako ce Amerika iscenirati napad vanzemaljaca,jer su skontali da ce se ljudi u panici ujediniti pa ce tako biti samo jedna banka,.....I oni ce preuzeti totalnu vlast.
Rokfeleri hoce da dodu do te mjere da ljudima pri rodenju ugraduju cipove u mozak pa kad im neko ne odgovara,samo ga ukinu.
Jesi gledao kako ce Amerika iscenirati napad vanzemaljaca,jer su skontali da ce se ljudi u panici ujediniti pa ce tako biti samo jedna banka,.....I oni ce preuzeti totalnu vlast.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Da jesam, i jesi li ti gledao kako su svi u istok krvnoj vezi i kako vrše incest. Sve preuzeto iz Egipta, i sada se zna zašto su se piramide pravile, i ono jedno oko znak Dedžala. Ma sve logično, javim ti ako Bog da čim idem u Sarajevo pa da se dogovorimo. Ovaj DVD je čudo. Sve logika , a tv najveća obmana, nešto jave na tv i odmah svi tako je . A niko to ne gleda s drugog stanovišta. Nema veze javim ti.
Uredu.Cim budes dolazio cucemo se.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
nisam mogo a da ne napisem jer mi fakat pada za oko ovaj rezultat partizana 8-0 80 min skim oni igraju ili su tolko jaki 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ma igraju sa losom ekipom,ali i oni su prejaki Diarra i Cleo u napadu jedu malu djecu19TM87 je napisao/la:nisam mogo a da ne napisem jer mi fakat pada za oko ovaj rezultat partizana 8-0 80 min skim oni igraju ili su tolko jaki
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mislis 3 pretkolomiky_hz je napisao/la:Ma igraju sa losom ekipom,ali i oni su prejaki Diarra i Cleo u napadu jedu malu djecu19TM87 je napisao/la:nisam mogo a da ne napisem jer mi fakat pada za oko ovaj rezultat partizana 8-0 80 min skim oni igraju ili su tolko jakija ih vec vidimu ligi prvaka s obzirom da su i u 4 pretkolu nosioci
Taj isti APOEL je čini mi se prošle godine izbacio Zvezdu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- lolo d pitar
- Kontakt:
drugi go partizana,kleo,skarice,mrak19TM87 je napisao/la:nisam mogo a da ne napisem jer mi fakat pada za oko ovaj rezultat partizana 8-0 80 min skim oni igraju ili su tolko jaki
vidio sam taj gol i jos 3 i 7lolo je napisao/la:drugi go partizana,kleo,skarice,mrak19TM87 je napisao/la:nisam mogo a da ne napisem jer mi fakat pada za oko ovaj rezultat partizana 8-0 80 min skim oni igraju ili su tolko jaki
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.