FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 feb 2010, 13:01

harry_90 je napisao/la:A znate da sad krece kupovina utakmica :D sad ce svako kupovat kad stigne,ja bi na ovoj tekmi najvise volio,ako budu bile i Fukare,da ne dodje do njasra sto je bitnije od svega,i da ne bude povredjenih.
Od kojih para planirate kupiti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 13:10

FK Sarajevo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:A znate da sad krece kupovina utakmica :D sad ce svako kupovat kad stigne,ja bi na ovoj tekmi najvise volio,ako budu bile i Fukare,da ne dodje do njasra sto je bitnije od svega,i da ne bude povredjenih.
Od kojih para planirate kupiti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne kazem da cemo kupit tekmu,vec kazem da svi klubovi u drugom dijelu sezone pocnu kupovat tekme,jel tako ili nije ????
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 13:15

Nogometaši Slobode se na "oranici" pomoćnog stadiona Tušanj pripremaju za Sarajevo
Jutrošnjim treningom na pomoćnom terenu stadiona Tušanj, u izuzetno teškim uslovima koje nudi ova "oranica" u ovo doba godine, igrači Slobde su krenuli sa pripremama za utakmicu sa Sarajevom, koja je na programu u subotu od 14.30 h (sudi Ognjen Valjić iz Banja Luke).

I ako su „crveni-crni“, koji su se vratili iz Međugorja u petak, jutrošnji trening trebali odraditi na stadionu Metalca u Živinicama, nemogućnost brze organizacije prijevoza Glavaševe izabranike ostavila je na Tušnju.

- Vjerovatno ćemo tamo trenirati u narednim danima do utakmice, jer ovdje imamo upotrebljiv samo jedan dio pomoćnog terena – kratko nam je Vlatko Glavaš u prolazu prokomentarisao plan rada do prve utakmice proljetnog dijela prvenstva, više se osvrćući na pisanje pojedinih medija o "slučaju Milošević", koji je okončao kako je Glavaš i najavljivao.

Tako se Milošević se jutros pojavio na prvom ovosedmičnom treningu Slobode, kao i Karadža, Jogunčić i Okanović, koji su u toku pripremnog perioda imali problema sa povredama. Svi oni će biti u konkurenciji za duel sa „bordo timom“, a u toj utakmici Stručni štab neće moći računati na Bekića i Mostarlića, koji će morati pauzirati zbog kazni iz prvog dijela prvenstva.

S obzirom na to koga je i na kojim pozicijama Glavaš najčešće koristio u pripremnim utakmicama, kontra Sarajeva bi se mogao očekivati slijedeći sastav (4-4-2): Mujkić, Krasić, Karadža, Milošević (Jogunčić), Crnogorac, Gavarić, Malkić (Aljukić), Okanović, Sadiković, Smajlović i Mujić.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 feb 2010, 18:08

odlicno da su svi ponovo na okupu i da se uigraju jos ovih par dana kolko je ostalo do pocetka miki maus lige...samo da se neko ne povrijedi ponovo....malo me samo brine ovaj Mostarlic sto je doso iz Jedinstva..nista nije zabio na pripremama a od njega se ocekuju golovi...bio je najbolji strijelac prve lige pa valjda procepi konacno...za povratak Fukara...nemojte granat suplju i pisat kojekakve nebuloze
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 18:11

ja danas koliko sam cuo da su predstavnici Fukara isli da razgovaraju o povratku na Tusanj,sad ne znam kako je bilo,ne bi lagao djaba.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 feb 2010, 18:14

harry_90 je napisao/la:ja danas koliko sam cuo da su predstavnici Fukara isli da razgovaraju o povratku na Tusanj,sad ne znam kako je bilo,ne bi lagao djaba.
ako mislis na mene..nisam ti ni reko da lazes..mislio sam na sve u globalu..ovo u sigurno nije mjesto za rasprave o tribini...pisite o FK i desavanjima oko kluba

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 22 feb 2010, 18:17

slani grad je napisao/la:odlicno da su svi ponovo na okupu i da se uigraju jos ovih par dana kolko je ostalo do pocetka miki maus lige...samo da se neko ne povrijedi ponovo....malo me samo brine ovaj Mostarlic sto je doso iz Jedinstva..nista nije zabio na pripremama a od njega se ocekuju golovi...bio je najbolji strijelac prve lige pa valjda procepi konacno...za povratak Fukara...nemojte granat suplju i pisat kojekakve nebuloze
Ma zabice Mostarlic 100% ne zvao se ja Johnyx95. :D ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 18:21

slani grad je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:ja danas koliko sam cuo da su predstavnici Fukara isli da razgovaraju o povratku na Tusanj,sad ne znam kako je bilo,ne bi lagao djaba.
ako mislis na mene..nisam ti ni reko da lazes..mislio sam na sve u globalu..ovo u sigurno nije mjesto za rasprave o tribini...pisite o FK i desavanjima oko kluba
Ma valjda se vrate,u nas se nista ne zna do zadnjeg dana,u prvu tekmu ulazimo bez Bekica i Mostarlica,ovaj drugi nijedan gol nije dao,valjda sad proradi,napad bi trebao biti Mujic i Smajlovic,odbrana nam je dobro sa Milosevicem,Crnogorcem,Karadzom.Okanovic bi dosta mogao uradit na sredini,Sadikovic takodje,extra ekipa ja bi bio zadovoljan i sa 1:0,samo nek je pobjeda,a Bgmi sa ovim sastavom mozemo i sa gostujucih terena donosit bodove :D

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 22 feb 2010, 18:28

Bice gusto, bice 0:2. 8-)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 feb 2010, 18:31

Madafaka je napisao/la:Bice gusto, bice 0:2. 8-)
tebi bas dosadno,jelde :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 18:32

Dobro je se na danasnjem vremenu nasalit malo :lol:

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 22 feb 2010, 18:36

harry_90 je napisao/la:
Dobro je se na danasnjem vremenu nasalit malo :lol:
tako su i lesinari mislili da se salimo,pa jesil vidio sta ih snadje aa? :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 18:39

Jbg.sala nekad upali,al ovdje ce tesko,ako vam naprave montaznu tribinu,mocete nesh i zaradit kad vec budete na strani gdje se stadion pravi,dobro bi vam dnevnica dosla :D malo pomoci radnicima ;)

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 22 feb 2010, 18:42

harry_90 je napisao/la:Nogometaši Slobode se na "oranici" pomoćnog stadiona Tušanj pripremaju za Sarajevo
Jutrošnjim treningom na pomoćnom terenu stadiona Tušanj, u izuzetno teškim uslovima koje nudi ova "oranica" u ovo doba godine, igrači Slobde su krenuli sa pripremama za utakmicu sa Sarajevom, koja je na programu u subotu od 14.30 h (sudi Ognjen Valjić iz Banja Luke).

I ako su „crveni-crni“, koji su se vratili iz Međugorja u petak, jutrošnji trening trebali odraditi na stadionu Metalca u Živinicama, nemogućnost brze organizacije prijevoza Glavaševe izabranike ostavila je na Tušnju.

- Vjerovatno ćemo tamo trenirati u narednim danima do utakmice, jer ovdje imamo upotrebljiv samo jedan dio pomoćnog terena – kratko nam je Vlatko Glavaš u prolazu prokomentarisao plan rada do prve utakmice proljetnog dijela prvenstva, više se osvrćući na pisanje pojedinih medija o "slučaju Milošević", koji je okončao kako je Glavaš i najavljivao.

Tako se Milošević se jutros pojavio na prvom ovosedmičnom treningu Slobode, kao i Karadža, Jogunčić i Okanović, koji su u toku pripremnog perioda imali problema sa povredama. Svi oni će biti u konkurenciji za duel sa „bordo timom“, a u toj utakmici Stručni štab neće moći računati na Bekića i Mostarlića, koji će morati pauzirati zbog kazni iz prvog dijela prvenstva.

S obzirom na to koga je i na kojim pozicijama Glavaš najčešće koristio u pripremnim utakmicama, kontra Sarajeva bi se mogao očekivati slijedeći sastav (4-4-2): Mujkić, Krasić, Karadža, Milošević (Jogunčić), Crnogorac, Gavarić, Malkić (Aljukić), Okanović, Sadiković, Smajlović i Mujić.

ako je rijec oDzemi Sadikovicu ubjedljivo najlosiji igrac na svijetu,ima da izgubite zivce sa njim i njegovin (NE)upotrebljivim centarsutevima :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 18:47

C.Ronaldo_9 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nogometaši Slobode se na "oranici" pomoćnog stadiona Tušanj pripremaju za Sarajevo

ako je rijec oDzemi Sadikovicu ubjedljivo najlosiji igrac na svijetu,ima da izgubite zivce sa njim i njegovin (NE)upotrebljivim centarsutevima :D
Nije valjda doliko smotan??? aj nema veze mozda proradi,cuo sam da je bio dobar na pripremama :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 feb 2010, 19:11

harry_90 je napisao/la:Jbg.sala nekad upali,al ovdje ce tesko,ako vam naprave montaznu tribinu,mocete nesh i zaradit kad vec budete na strani gdje se stadion pravi,dobro bi vam dnevnica dosla :D malo pomoci radnicima ;)

kao prvo Horde ce biti na A tribini, a fukare su za moguci povratak zeljeli montaznu tribini gdje bi bili odvojeni od simpatizera.....slani grad je upravu i bolje da nista ovdje ne pisete sto se tice fukara jer niste dovoljno informisani
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 19:14

SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jbg.sala nekad upali,al ovdje ce tesko,ako vam naprave montaznu tribinu,mocete nesh i zaradit kad vec budete na strani gdje se stadion pravi,dobro bi vam dnevnica dosla :D malo pomoci radnicima ;)

kao prvo Horde ce biti na A tribini, a fukare su za moguci povratak zeljeli montaznu tribini gdje bi bili odvojeni od simpatizera.....slani grad je upravu i bolje da nista ovdje ne pisete sto se tice fukara jer niste dovoljno informisani
Ma nek budu gdje hoce,libo me taki :) ja sam vec nekoliko puta reko da se u nas ne zadnja do zadnjeg dana,hocel ici na tribine ili na montaznu?meni je bitno da se Fukare vrate,al ova uprava to izgleda ne zeli,i sta cu ja.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 22 feb 2010, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2010, 19:18

ipak dolazi najveci klub u drzavi i najbolji navijaci ;) sto je sasvim dovoljno za vas iznenadni povratak :D ....nadam se da ce sve bit u najboljem redu i bez incidenata ako cemo vec biti smjesteni na istoj tribini ;) al eto vidjecemo :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 19:20

sarajlija89 je napisao/la:ipak dolazi najveci klub u drzavi i najbolji navijaci ;) sto je sasvim dovoljno za vas iznenadni povratak :D ....nadam se da ce sve bit u najboljem redu i bez incidenata ako cemo vec biti smjesteni na istoj tribini ;) al eto vidjecemo :D
Ma i ja se nadam da nece biti nereda,to je najbitnije,a liga ko liga,domacin sve rijesi,nije provokacija al liga nam je takva,sad ce sve ici na ruku domacim ekipama,jel tako???

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2010, 19:26

harry_90 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:ipak dolazi najveci klub u drzavi i najbolji navijaci ;) sto je sasvim dovoljno za vas iznenadni povratak :D ....nadam se da ce sve bit u najboljem redu i bez incidenata ako cemo vec biti smjesteni na istoj tribini ;) al eto vidjecemo :D
Ma i ja se nadam da nece biti nereda,to je najbitnije,a liga ko liga,domacin sve rijesi,nije provokacija al liga nam je takva,sad ce sve ici na ruku domacim ekipama,jel tako???

sto se tice podrske s tribina i navijanja upitno je ko ce bit domacin :lol: :lol: ;) ....a poslije rata sarajevo je cak 4 puta pobijedilo u tuzli,uz slobodinih 5 pobjeda....sto znaci da nismo bez sansi,iako nismo pobijedili a ni postigli pogodak 0d 2006...vrijeme je da zabijemo gol i pobjedimo...realno bolji smo al hocel to bit dovoljno ko ce znat....mnogi misle da je ova utakmice mozda i najbitnija za sarajevo i da ce u mnogome odrediti nastavak prvenstva za nas...sa tri boda ja mislim da bi sigurno sampioni bili
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.