Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- tarikhordas
- Kontakt:
Re: Football Manager 2012
To i jes bit ove igre. Da ti dodje poslije nekog vremena da razbijes citav komp. ali ipak ostannes da odigras jos koju tekmu 

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
E moj zeka s cim se ti bavis...Ja uzeo Barcelonu (uzimam je jos od CM01 zato sto navijam za nju) i krivo mi sto pobjedjujem sve redom i sto Messi zabija po 70 golova u sezoni, jedva cekam da ispadnem iz nekog takmicenja, a ti od Rudara napravio vecu ekipu od Barce...Pa taj mateo nije presao kod mene vec otisao u zenit za vise para a ti ga hladno dovukao u kakanj...e aferim...Zeka je napisao/la:Evo da se javim i ja, sa svojim uspjesima
Igram sa Rudarom iz Kaknja.Prvu sezonu uveo ih u PL i osvojio kup.(doveo muslimovica,bajramovica,matea susica,vedrana runje-a).Drugu sezonu,Prosao u grupnu fazu EL,prodjem i grupu,al ispadnem od Udinese-a.Osvojio PL i Kup.Trecu sezonu uveo ekipu u LP izvuko Man utd,Juventus,Marseille.U prvom kolu pobjedio juve 1:3 u italiji.Poveo 0-2.i dobije jos juve crveni u 40.U drugom Juve se nafulo,ja zabio u zadnjoj minuti 3 gol i pobjedio uvjerljivo.Dobio sam 8 miliona za ulazak i jos milion za pobjedu.Beton !
inace.ovo postizem tako sto korisitm onaj FM-RTE,ili kako vec.Tj. nastimo sam Youth deparment 20,training facilites 20 i pred svaku EVROPSKU utakmicu idem na Inspire Team.
Uglavnom trebam reci da sam u klub doveo MATEA KOVACICA.![]()
![]()
I imam najveceg talenta vjerovatno Evrope.16 godina Miran Losić neki.Potekao iz omladinskih selekcija.Ostavio sam ga jos jednu sezonu u mladim jer na MC pozicijama imam kovacica i zebu.
Mi nikada odustati necemo...
- tarikhordas
- Kontakt:
Mozeli neko postaviti link od 12.0.3. patch i da objasni kako se instal. Hvala unaprijed.
- tarikhordas
- Kontakt:
Doduse probacu da vidim kako je to kad ti sve ide od ruke 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zeka ne vidim svrhu takvog igranja 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja sam rekao sta sam uradio.Za razliku od nekih.I rekao sam sta sam PROMJENIO,jedino jos nisam dodao da sam nastimo da svaki tim PL lige dobija 5 miliona na pocetku sezone(jer sam u prethodnim serialima igrao "posteno" i trebalo mi je 7-8 sezona da osvojim prvo mjesto u PL,i da dovedem igrace da valjaju, i opet ti igraci nisu valjali za europi tako da mi je trebalo 12-13 sezona da udjem u grupnu fazu bilo kojeg evropskog tamicenja,a buduci da sad nemam vremena odlucio sam ubrzati)Vidim neki kazu da sam mjenjao reputaciju,budzet. Nista od tog nije tacno.Kazem,u PL nemam konkurenciju izuzev Borca koji ima strasne igrace.Drugo,u LP sam zavrsio sa 3 boda.Nakon prvog kola,sam sve izgubio 3-4 razlike.Ne vidim u cemu je problem,imam zelju da Premijer Liga bude barem u top 20,a to sa "onim" Rudarem ne bi mogao postici.Znaci,ja da sam htjeo u Rudar bi doveo Messi-a,Alvesa i sl. Ali nisam,vec sve dovodim igrace koje imam na onoj listi na Transfer Centre.Stvorio sam jaku omladinsku skolu, u prvoj postavi imam 4 iz nje i jos + ovaj Milan.Borac je ove sezone u transfere ulozio vise od mene i ja sam prvi,a borac drugi sa zaostatkom od 2 boda.
Opet ponavljam,veliku ulogu na ovom Manageru igra Moral igraca.
Zeka je napisao/la:Ja sam rekao sta sam uradio.Za razliku od nekih.I rekao sam sta sam PROMJENIO,jedino jos nisam dodao da sam nastimo da svaki tim PL lige dobija 5 miliona na pocetku sezone(jer sam u prethodnim serialima igrao "posteno" i trebalo mi je 7-8 sezona da osvojim prvo mjesto u PL,i da dovedem igrace da valjaju, i opet ti igraci nisu valjali za europi tako da mi je trebalo 12-13 sezona da udjem u grupnu fazu bilo kojeg evropskog tamicenja,a buduci da sad nemam vremena odlucio sam ubrzati)Vidim neki kazu da sam mjenjao reputaciju,budzet. Nista od tog nije tacno.Kazem,u PL nemam konkurenciju izuzev Borca koji ima strasne igrace.Drugo,u LP sam zavrsio sa 3 boda.Nakon prvog kola,sam sve izgubio 3-4 razlike.Ne vidim u cemu je problem,imam zelju da Premijer Liga bude barem u top 20,a to sa "onim" Rudarem ne bi mogao postici.Znaci,ja da sam htjeo u Rudar bi doveo Messi-a,Alvesa i sl. Ali nisam,vec sve dovodim igrace koje imam na onoj listi na Transfer Centre.Stvorio sam jaku omladinsku skolu, u prvoj postavi imam 4 iz nje i jos + ovaj Milan.Borac je ove sezone u transfere ulozio vise od mene i ja sam prvi,a borac drugi sa zaostatkom od 2 boda.
MA pusti ih,svako igra kako hoce..ako je meni uzivancija da PES-a igram na amateru i da zabijam po tekmi 20 golova,boli njih qrac!
Nego ti igraj,i ne nerviraj se puno za ove postove po forumu!

ovo je osvojeno sa normalnom ekipom Sarajeva bez FMRT-ea ili ti editora. Doveden Škoro, Dudić i Muslimović (sva trojica free) a taktika 4-1-2-3.

nije da te lijepim nešto ali ti je glupo ovo skrozZeka je napisao/la:Evo da se javim i ja, sa svojim uspjesima
Igram sa Rudarom iz Kaknja.Prvu sezonu uveo ih u PL i osvojio kup.(doveo muslimovica,bajramovica,matea susica,vedrana runje-a).Drugu sezonu,Prosao u grupnu fazu EL,prodjem i grupu,al ispadnem od Udinese-a.Osvojio PL i Kup.Trecu sezonu uveo ekipu u LP izvuko Man utd,Juventus,Marseille.U prvom kolu pobjedio juve 1:3 u italiji.Poveo 0-2.i dobije jos juve crveni u 40.U drugom Juve se nafulo,ja zabio u zadnjoj minuti 3 gol i pobjedio uvjerljivo.Dobio sam 8 miliona za ulazak i jos milion za pobjedu.Beton !
inace.ovo postizem tako sto korisitm onaj FM-RTE,ili kako vec.Tj. nastimo sam Youth deparment 20,training facilites 20 i pred svaku EVROPSKU utakmicu idem na Inspire Team.
![]()
I imam najveceg talenta vjerovatno Evrope.16 godina Miran Losić neki.Potekao iz omladinskih selekcija.Ostavio sam ga jos jednu sezonu u mladim jer na MC pozicijama imam kovacica i zebu.

Kao sto kolega u prethodnim postovima kaze,Svako ima pravo igrat kako zeli.Vi eto nastavite igrat s Barcelonom,Anzijem,Cityem i osvajajte.hordas'87 je napisao/la:nije da te lijepim nešto ali ti je glupo ovo skrozZeka je napisao/la:Evo da se javim i ja, sa svojim uspjesima
![]()
I imam najveceg talenta vjerovatno Evrope.16 godina Miran Losić neki.Potekao iz omladinskih selekcija.Ostavio sam ga jos jednu sezonu u mladim jer na MC pozicijama imam kovacica i zebu.boldirano
pročitaš malo pa onda pišiZeka je napisao/la:Kao sto kolega u prethodnim postovima kaze,Svako ima pravo igrat kako zeli.Vi eto nastavite igrat s Barcelonom,Anzijem,Cityem i osvajajte.hordas'87 je napisao/la:nije da te lijepim nešto ali ti je glupo ovo skrozZeka je napisao/la:Evo da se javim i ja, sa svojim uspjesima
![]()
I imam najveceg talenta vjerovatno Evrope.16 godina Miran Losić neki.Potekao iz omladinskih selekcija.Ostavio sam ga jos jednu sezonu u mladim jer na MC pozicijama imam kovacica i zebu.boldirano
nego ti govorim da nema svrhe to igranje, potrebno je malo i živciranja i svega, a tako ako nastaviš i Ronaldo će ti sam doći.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 11 dec 2011, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Vec sam postavljao linkove igre sa Fortuna Dusseldorf-om i prvu sezonu iz 2 usao u bundes ligu a pogledajte kako sad izgleda prava trenutna tabela 2 bundes lige heheh
Na dobrom su putu da dodu do bundes lige iako je pola sezone proslo...
http://i.imgur.com/ZolJn.jpg
2 igraca za rezerve-free transfer(nista specijalno).
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
al nece ovako ostat do kraja, ovaj Furth ce sigurno bit bar 4.adi89r je napisao/la:Vec sam postavljao linkove igre sa Fortuna Dusseldorf-om i prvu sezonu iz 2 usao u bundes ligu a pogledajte kako sad izgleda prava trenutna tabela 2 bundes lige heheh

njima je Bundesliga kao Dinamu proljece u Europi, samo korak do njega, al nikad pa nikad

Dovedi Škoru ako već nisi i pojačaj bekoveKeenan.- je napisao/la: 2 igraca za rezerve-free transfer(nista specijalno).

ja imam materazzija (40) u zelji 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:ja imam materazzija (40) u zelji
šprdanciju pravite od igrice

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne znam da li vam se dešavalo i da li je neko ovdje objavljiv'o (nisam pratio previše), ali sam vidio baklje na tribinama ! xD Gostov'o Partizanu u LP, kad ono u pola meča na sjeveru bakljada
Pravo zanimljivo, sviđa mi se što su i na takvim detaljima radili 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.