Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

PIRKE33
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la PIRKE33 » 02 dec 2010, 10:58

Ne sporim ja kvalitete Misimovica, samo mi Stilic izgleda kao da ima vise motiva za igru.....malo mi se Miske uspavao.....i nije konstantan......Kod Stile mi se svidjelo sto se pametno krece i lako se otvara da bi dobio loptu.......Mislim da on treba biti prva zamjena u repci i glavna konkurencija Misimovicu.....a nema ga nidje......to je uglavnom ono sto zelim reci.......a vidi se da momak nije dostigao svoj vrhunac.....

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 dec 2010, 11:15

PIRKE33 je napisao/la:Ne sporim ja kvalitete Misimovica, samo mi Stilic izgleda kao da ima vise motiva za igru.....malo mi se Miske uspavao.....i nije konstantan......Kod Stile mi se svidjelo sto se pametno krece i lako se otvara da bi dobio loptu.......Mislim da on treba biti prva zamjena u repci i glavna konkurencija Misimovicu.....a nema ga nidje......to je uglavnom ono sto zelim reci.......a vidi se da momak nije dostigao svoj vrhunac.....
Nije dosegao vrhunac to je sigurno ali brate mili mora raditi na fizici polijepo!!!
Ako misli da napravi neku karijeru morace dobro da oznoji trenirku "nabijajuci" snagu,nesto kao sto je Miske radio kod Magatha ;)
Tehnika i pregled igre za cistu 10-ku snaga za jedva 3-.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 dec 2010, 14:15

PIRKE33 je napisao/la:Mislim da on treba biti prva zamjena u repci i glavna konkurencija Misimovicu.....a nema ga nidje......to je uglavnom ono sto zelim reci.......
Ovo je otprilike ta nepravda nad Štilićem. Nikad nije dobio nikakvu šansu, a trebao bi biti uvijek na klupi kao prva zamjena za Misimovića i igrati kad ovaj pauzira.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 dec 2010, 22:39

Željovac je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:Mislim da on treba biti prva zamjena u repci i glavna konkurencija Misimovicu.....a nema ga nidje......to je uglavnom ono sto zelim reci.......
Ovo je otprilike ta nepravda nad Štilićem. Nikad nije dobio nikakvu šansu, a trebao bi biti uvijek na klupi kao prva zamjena za Misimovića i igrati kad ovaj pauzira.
To je zato sto je momak povucen, miran i kulturan, nije kabadahija, otac mu nije djilkos i ne gura malog, dokazat ce se Stila u repki to je sigurno, samo je do selektora da li cemo ga cekati ko Rahimica, da pred penziju repka ovisi o njemu.
Cuva Bog Zelju svog!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 dec 2010, 10:46

mirzza nema potrebe da lazemo sami sebe,bio sam prisutan kada je nakon utakmice sa Omanom Ismet rekao "Nedam nikom ni marke pa makar nikad ne zaigrao",ko god vjeruje da tu postoje drugi razlozi laze sam sebe.Stili repka ne treba da se proda,prodao se on bolje nego iko prije iz PL (financijskom smislu),u prvoj sezoni razvalio poljsku ligu u drugoj igrao toplo-hladno ali je zabio kljucni gol protiv Legia-e,a sada se utopio u sivilo Lecha (u prvenstvu).Stila nema nikakve menadžere on sve sam radi sa ocem,pametan decko okrenut svom uspjehu,nije klosar jako dobro zna kako se treba ponasati,ljeti kada je u gradu izađe pije djus i u 23h ide kuci.Ali takvi nam ne trebaju - izgleda.

Stila ce prije ili kasnije morati zaigrati za repku,isto kao sto je bilo i sa Muratom,koji je bio par godina za redom biran među 3 najbolja fudbalera Austrije a prije toga bio je i fenomenalan u Saturnu,a o majstorijama koje je radio u PL ne treba ni pricati,međutim poziv je dobio u 30 i nekoj.

Za ove sto se zale za fizicku spremu Stile mogu samo reci da ocigledno ne vide dobro,Stila je protiv Juventusa ganjao igraca svaki put kada bi Lech izgubio loptu,cak je dva puta Del Piero-u loptu uzeo u kontri Juventusa,stalno se otvara,uvijek je bio slobodan.Kod out linije je prosuo onog malog Camilleria,mali se napitao snijega posteno,nazalost reziser nije ponovio taj dribling ni jednom.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 dec 2010, 23:42

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 08 dec 2010, 23:50

Stilic Semir unosi nemir :!:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2010, 00:07

LFC_LAVOV je napisao/la:Stilic Semir unosi nemir :!:
Sta mu je?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 dec 2010, 01:00

harishp je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:Stilic Semir unosi nemir :!:
Sta mu je?
propuh,pomelo ga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 09 dec 2010, 02:32

Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šta momak radi :shock: :o asistencije su mu uža specijalnost, a naši selektori šalju na tribine ovakvog dragulja.
PUUUU

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 09 dec 2010, 02:56

Kako bi mu legla godina,dvije u BL po mogucnosti pod Magathovim rezimom.Postao bi igrac svjetske klase.
Moje skromno misljenje :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 dec 2010, 08:16

Momak je definitivno stroj i slazem se ovakog dragulja drzat na tribinama to mozemo samo mi bosanci..pa momak je jeo juventus,a misljenja sam da jedini razglog zbog kojeg semir ne dobija minutazu u repki je klub kad bi on preso u veci klub od lecha (iako po meni taj lech je prosao dalje u evropskoj ligi to nije mala stvar pored juventusa cityja salzburga..to smao pokazuje da ljudi znaju igrat lopte i d a se radi zaista o klubu pred kojim je svijetla buducnost)ali sto to nasi treneri pocevsi od susica pa nadalje nevide ili nece da vide svaka cast misketu znaci ja misketa obozavam gledat al mislimd a po meni stila je trenutno taj koji je i brzi i bolji od misketa ,ljudi ako hocemo na euro nama trebaju igraci brzi a stila je brzi od misketa po mom misljenju,nama treba brza distribucija lopte netreba nam ono peglanje sta ja znam prosla su ta vremena sad se igra brz fudbal...i zato mislim da svi grijese u vezi stile,NIJE MI JASNO ZASTO SAD ZA POLJAKE SAFET NIJE STILU POZVO DAO MOMKU PRILIKU I SIGURAN SAM DA BI SEMA TO ZNAO NA NAJBOLJI MOGUCI NACIN ISKORISTIT..JOS JEDNOM SEMIRE SVAKE POHVALE SAMO TAKO NASTAVI USKORO CES TIS A DZEKOM PJANICEM MALIM BESICEM BIT SNAGA OVE REPKE ,NOSILAC ISGRE..SAMO NAPRIJE I DA TE POVREDE ABD. ZAOBIDJU A REZULTATI CE DOC SAMI PO SEBI...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 dec 2010, 14:51

Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mislim da je Lewandovski osjetio na svojoj kozi kako je bez asistenta kalibra Stilica...
Jest Borusija gigant ali nemaju mozak u ekipi kakav je nas Stila...
I siguran sam daje samo zahvaljujuci Stilicevim pogadzanjima u obrvu Lewandovski oprao zube u Dortmundu ;)
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 09 dec 2010, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 09 dec 2010, 14:59

Pa dobro sad. Onaj poljak u Dortmundu igra veoma malo kako je dosao, koliko ja znam. A, imaju i oni Sahina, i jos par igraca koji znaju podvaliti lopte. Ne kazem, da Stilic nije odlican, ovaj klip me je iznenadio pravo...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 dec 2010, 15:08

samson je napisao/la:Pa dobro sad. Onaj poljak u Dortmundu igra veoma malo kako je dosao, koliko ja znam. A, imaju i oni Sahina, i jos par igraca koji znaju podvaliti lopte. Ne kazem, da Stilic nije odlican, ovaj klip me je iznenadio pravo...
Ma ovo je jedam mali dio,Stila je Doc za asistencije na ustrub fizicke snage,ali sa malo vise godina docice i snaga.
Zapravo ubijedzen sam kada Stila predje u veci klub da ce se on uz tu satisfakciju pripremiti fizicki puno bolje nego sto je sad u Lechu...
"No God is Good God "

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 16 dec 2010, 19:46

salsburg : lech poznan 0:1 semir stilic :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 dec 2010, 19:55

bravo stilaa
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 dec 2010, 20:03

Svaka cast majstore :D

Sve mi vise i vise lici na Pjanica :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 dec 2010, 20:39

Stilke, mozda i najjaci tehnicar u repki, Misketov naslijednik i nasa buducnost uz Pjanu, Dzeku ima da hara aBd
Cuva Bog Zelju svog!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 16 dec 2010, 21:10

iz sedmice u sedmicu igra sve bolje i bolje... pa Pjanic i Misimovic mogu da mu zavide na ovakvim igrama. jedan igra u 125 timu Galate, a drugi uci 10 jasina da bi zaigro protiv nekog Kana.... dok Stila razvaljuje i to u Kup UEFA!
steta sto pored ovih "zvucnih" imena nema mjesta da se pokaze u reprezentaciji gdje bi dao 100% vise nego ova dvojica zajedno.

STILIC SEMIR UNOSI NEMIR!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.