Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Evolution87
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la Evolution87 » 01 avg 2013, 14:27

Heller je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:joj hellera i brojanica :lol: :lol: :lol:
Istjerali me iz džamije, ubili boga u meni (nisu) otad sam ateista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne znam ni kako sam završio u Džamiji :lol: :lol: :lol: :lol:
e ne vjerujem :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 avg 2013, 14:37

Unofficialpage je napisao/la:Jedan hodza, davno je to bilo, pric'o mi otac. Na sabahskom ezanu ima ono Es-salatu hajrun min-neum ali to je on zaboravio i on ucio umjesto toga Haja tunfula :lol: :lol: Na munari svi culi :mrgreen: :mrgreen:
A koja je razlika???
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 01 avg 2013, 14:39

Pirke je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Jedan hodza, davno je to bilo, pric'o mi otac. Na sabahskom ezanu ima ono Es-salatu hajrun min-neum ali to je on zaboravio i on ucio umjesto toga Haja tunfula :lol: :lol: Na munari svi culi :mrgreen: :mrgreen:
A koja je razlika???
Jel to onaj ezan što me prepadne i probudi svako jutro ? :?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 avg 2013, 14:54

Pirke je napisao/la:
A koja je razlika???
Pa Haja Tunfula uopste ne postoji, to taj izmislio nije znao kako ide pravo :lol:
Dex je napisao/la:
Pirke je napisao/la:
A koja je razlika???
Jel to onaj ezan što me prepadne i probudi svako jutro ? :?
Sabahski ezan :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 avg 2013, 00:29

U skoli jednog malog pita li koji mu je operativni sistem na racunaru i on odgovara Word :lol: :lol: :lol: :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 avg 2013, 13:42

nije to nista smijesno, ko kad se ne razumiju u te stvari
tako ja imao cas informatike i sad mi svi posjedali za racunare ali kod jednog prijatelja nije bio jer je bio u kvaru pa ga odnijeli, a on sav ljut galami na profesoricu, kaze, profesorice nema procesora

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 avg 2013, 18:01

QUARESMA 18<<< je napisao/la:nije to nista smijesno, ko kad se ne razumiju u te stvari
tako ja imao cas informatike i sad mi svi posjedali za racunare ali kod jednog prijatelja nije bio jer je bio u kvaru pa ga odnijeli, a on sav ljut galami na profesoricu, kaze, profesorice nema procesora
da nije bilo samo monitora možda bi rekao "profesorice nema grafičke"

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 sep 2013, 23:50

Prije pet minuta zvoni kucni, niko se ne javlja. A nena spava u dnevnom gdje je ujedno i telefon. I ustanem ja, krenem tamo, sretnem nju na vratima. Rekoh, pa sto se ne javis, kaze ona, pa kako cu se javiti ne znam ko zove. :lol: Ja oplakala. Pa rekoh kako ces znati kad se nisi javila. :lol: Babo zvao. Elem, zavrsim s njim. I pitam nju, pa gdje si to bila krenula. Kaze, pa da se javim, a telefon u dnevnom a ona krenula na hodnik. Boze sacuvaj. :lol: :D
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 03 sep 2013, 01:10

uschtipak je napisao/la:Prije pet minuta zvoni kucni, niko se ne javlja. A nena spava u dnevnom gdje je ujedno i telefon. I ustanem ja, krenem tamo, sretnem nju na vratima. Rekoh, pa sto se ne javis, kaze ona, pa kako cu se javiti ne znam ko zove. :lol: Ja oplakala. Pa rekoh kako ces znati kad se nisi javila. :lol: Babo zvao. Elem, zavrsim s njim. I pitam nju, pa gdje si to bila krenula. Kaze, pa da se javim, a telefon u dnevnom a ona krenula na hodnik. Boze sacuvaj. :lol: :D
[youtube][/youtube]
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 nov 2013, 19:55

Hahahah ovo moram podijeliti sa rajom. Juce mi na Kosevu,ja,curajedan jaran i njegova treba. Taj jaran kao navija za Liverpool,ali ono objavi godisnje 5 statusa na fb i pogleda pola utakmica u toku sezone po pola sata i nema pojma o fudbalu. I mi se parkirali,kospe ovo ono i spiker saopstava sastave timova,i cuo on u Slaviji neki igrac sa imenom OSMAN,kad ce on meni: "Brate,je l' ovo onaj Osman sto je bio u Evertonu"?. Ja ono umirem od smijeha glupo mi da mu se smijem pred curom,i mi sjedimo ja se ono cerekam u sebi i onda kasnije PERISIC dobi zuti za Slaviju,i on cuo kako to spiker izgovara,i on meni :"A Perisic"? Kazem ja sta bolan Perisic,kad ce on ma nista nista. Bilo mu preofirno pitati jel to Ivan :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 20 nov 2013, 16:20

:lol: :lol: :lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 24 nov 2013, 23:42

Hakamo mi u društvu ovog jednog, kako mu je mala kita :mrgreen: i jednom mu ja govorim, moj Raha veća kita kod Sanje nego kod tebe (ovaj Sanjo onako ****) on se nanerviro, je.be od-do, hoće da ga vadi :D Govorim ja jest majke mi, veća mu za 10 cm. Kaže Raha: E šipak je u njega 20 cm. Znači valjanje, plakanje, bolovi u stomaku :lol:

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 24 nov 2013, 23:47

Pitali jednog bota ovde u mahali koje drustvene mreže koristiš najviše,a payser ko iz topa ADSL brate :lol: :lol:
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 25 nov 2013, 00:21

Sabinho je napisao/la:Hahahah ovo moram podijeliti sa rajom. Juce mi na Kosevu,ja,curajedan jaran i njegova treba. Taj jaran kao navija za Liverpool,ali ono objavi godisnje 5 statusa na fb i pogleda pola utakmica u toku sezone po pola sata i nema pojma o fudbalu. I mi se parkirali,kospe ovo ono i spiker saopstava sastave timova,i cuo on u Slaviji neki igrac sa imenom OSMAN,kad ce on meni: "Brate,je l' ovo onaj Osman sto je bio u Evertonu"?. Ja ono umirem od smijeha glupo mi da mu se smijem pred curom,i mi sjedimo ja se ono cerekam u sebi i onda kasnije PERISIC dobi zuti za Slaviju,i on cuo kako to spiker izgovara,i on meni :"A Perisic"? Kazem ja sta bolan Perisic,kad ce on ma nista nista. Bilo mu preofirno pitati jel to Ivan :D
Mozda je mislio da je Jovan :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 nov 2013, 00:23

InatSilanBosanski je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Hahahah ovo moram podijeliti sa rajom. Juce mi na Kosevu,ja,curajedan jaran i njegova treba. Taj jaran kao navija za Liverpool,ali ono objavi godisnje 5 statusa na fb i pogleda pola utakmica u toku sezone po pola sata i nema pojma o fudbalu. I mi se parkirali,kospe ovo ono i spiker saopstava sastave timova,i cuo on u Slaviji neki igrac sa imenom OSMAN,kad ce on meni: "Brate,je l' ovo onaj Osman sto je bio u Evertonu"?. Ja ono umirem od smijeha glupo mi da mu se smijem pred curom,i mi sjedimo ja se ono cerekam u sebi i onda kasnije PERISIC dobi zuti za Slaviju,i on cuo kako to spiker izgovara,i on meni :"A Perisic"? Kazem ja sta bolan Perisic,kad ce on ma nista nista. Bilo mu preofirno pitati jel to Ivan :D
Mozda je mislio da je Jovan :)
Koliko je mutav moguce je.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 25 nov 2013, 00:28

RiNo je napisao/la:Kad sam bio dosta mlađi otišao kod strica na roštilj. Izađem iz njegove kuće, sjednem na stepenice da svežem pertle. U međuvremenu nekakva strinina rodica krenula u kuću, taman što se počela penjati uz stepenice nešto me čudno pogleda i vrati se tamo za roštilj. Ja onako gledam koji qrac... Kad sam krenuo vezati lijevu pertlu vidim jaja vise iz bokserica, šorc nekakav neobičan bio, širokog otvora za noge... kad nisam u zemlju propao. Naumpade mi odmah onda scena iz Scary Movie-a " onclick="window.open(this.href);return false;
Slična scena mi se dogodila kad' sam s rodbinom na moru bio, naravno da mi jajca vire skontao sam tek nakon što je rodica koja je slikala cijelo ljetovanje aparatom izradila slike. Srećom bila samo jedna slika, pa sam je regularno iskasapio, al' najgore od svega što nisam ja prvi upratio taj fail. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 dec 2013, 22:28

Dosao jaran sa treninga i otac ga ispitiju kako je bilo. Kaze, pa dobro prvo smo se zagrijavali u hali, kad ce njegov otac zbunjen: zajebavas. A on ce, ne zajebavam, sta se tu ima za zezati. Uff u moje doba mi ni hale nismo imal, kamol grijanje u njoj :lol: :lol:

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 08 dec 2013, 01:31

QUARESMA 18<<< je napisao/la:nije to nista smijesno, ko kad se ne razumiju u te stvari
podsjeti me na jedan moj čas informatike, imali smo mislim kontrolni i ja nisam znao kako se pravilno piše kompjuter ili je kompijuter i pitam druga do sebe kako se pravilno piše a on me samo pogleda i reče računar :lol: :lol:
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 12 dec 2013, 16:03

pacenici dal ste dobili onaj video :D :lol:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 09 jan 2014, 23:51

HZ_ilidzaa je napisao/la:Prije po' godine idem ulicom kad neko preko puta prostire svoju glasinu "Nediiim" , pritom se okrenu neki lik ispred mene ,a ovaj ce mu "jesi li to ti" ... :lol:
:lol: :lol: :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.