Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Samo Bog milostivi moze promjeniti mentalitet nasim igracima,niko drugi,pa ni Susic ni Osim zajedno. Sta mislite zasto gubimo skoro svako prijateljsku utakmicu,od postojanja reprezentacije,redovno gubimo prijateljske. Zato sto dodju smatrajuci,da se radi o nevaznoj utakmici i pocnu igrati za kyrac,uz to dodju svi sa odmora.
Sto se tice utakmice,samo su 3 igraca igrala za reprezentaciju,ostali ko prebijene macke.
Begovic,je mozda dokazo da je 3 najbolji golman na svijetu,bez imalo pretjerivanja.
Pandza ,on glavu potura gdje neko nebi nogu smio,ovo je momak za primjer,ja mu skidam kapu do poda.
Stevanovic,pa ovaj momak zlata vrijedi,bio je na svako cosku terena,pokupio je cak na beku par opasnih lopti,on vec ovom utakmicom zasluzuje udarnu pozicijju.
Ostali,BRUKA!
Potrosicemo mi jos sijaset selektora i ispljuvace se jos mnogi selektori zarad "zvijezda" koji igraju za drzavni dres preko svake volje.
Sto se tice utakmice,samo su 3 igraca igrala za reprezentaciju,ostali ko prebijene macke.
Begovic,je mozda dokazo da je 3 najbolji golman na svijetu,bez imalo pretjerivanja.
Pandza ,on glavu potura gdje neko nebi nogu smio,ovo je momak za primjer,ja mu skidam kapu do poda.
Stevanovic,pa ovaj momak zlata vrijedi,bio je na svako cosku terena,pokupio je cak na beku par opasnih lopti,on vec ovom utakmicom zasluzuje udarnu pozicijju.
Ostali,BRUKA!
Potrosicemo mi jos sijaset selektora i ispljuvace se jos mnogi selektori zarad "zvijezda" koji igraju za drzavni dres preko svake volje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
čuj gubimo prijateljske od postanka. pa mi smo svojevremano bili prvaci prijateljskih utakmica.
BiH-Italija 2:1
ovaj ljetnji termin treba izbjegavati kad se već nismo plasirali. igrači odrađuju utakmice samo zato što moraju, a u mislima su odavno na Ibizi, Sejšelima, Floridi...treba se sjetiti utakmice sa "snažnim" Omanom. umal' se ne obrukasmo...
BiH-Italija 2:1

ovaj ljetnji termin treba izbjegavati kad se već nismo plasirali. igrači odrađuju utakmice samo zato što moraju, a u mislima su odavno na Ibizi, Sejšelima, Floridi...treba se sjetiti utakmice sa "snažnim" Omanom. umal' se ne obrukasmo...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Pasha je napisao/la:čuj gubimo prijateljske od postanka. pa mi smo svojevremano bili prvaci prijateljskih utakmica.
BiH-Italija 2:1![]()
Za ljetni termin treba zvati "B" tim, tj. potencijalne reprezentativce da se dokažu a ne ove koji su se već "dokazali"..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Tad je nesto bilo,sto danas toga vise nema,PONOS IGRATI ZA REPUBLIKU BIH!Pasha je napisao/la:čuj gubimo prijateljske od postanka. pa mi smo svojevremano bili prvaci prijateljskih utakmica.
Govorim uopste o prijateljskim,Rijeka,Iran itd. itd. ne radi se samo o majskim nastupima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
auu ljudi kako smo losi bili pogotovo 2 pol.stvarno katastrofa,Edin i jahic po meni najslabije karike bile u 1 sastavu,a poslije sve izmjene slabe osim stevanovica,stvarno me momak pozitivno iznenadio.Nadam se da je susic,KONACNO,izvukao neke pouke iz ove utakmicem,i da ne moze tako trpati igrace bezveze gdje skripi,pa nama ljudi,jos samo fizioterapeut nije igrao beka,i stvarno mi nije jasno sta hoce da postigne staaaaa? i mislim da bi pored kosarkaske reprezentacije i ovoj dobro doslo par psihologa,jer ljudi su bili bez volje,zelje i motiva.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
bolje sam gledala mlade talente s Gruzijom ,nego jučer ono nemogu vjerovat ,opet danas šta se to događalo!tužno realnost stojimo nikako korak naprijed 

- inacefindecko
- Kontakt:
jel ko primjetio ćelavog magistra sa loptom Vrančića kad ga pogodi lopta, on pade
bolje sa Bobanom da snima spotove, nek se mani lopte!

Jasta , radius kretanja mu manji od onog sudije .inacefindecko je napisao/la:jel ko primjetio ćelavog magistra sa loptom Vrančića kad ga pogodi lopta, on pade![]()
![]()

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Kakav Oman. Reci cu samo Qatar 1-1. Ito nas judi nadigrali..ne_znam_ko_sam je napisao/la:Pasha je napisao/la:čuj gubimo prijateljske od postanka. pa mi smo svojevremano bili prvaci prijateljskih utakmica.
Za ljetni termin treba zvati "B" tim, tj. potencijalne reprezentativce da se dokažu a ne ove koji su se već "dokazali"..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Da smo neki za ovo od juče bismo im na prvom dolasku u BiH hebali sve po spisku, ja bih im svima usta razvalio da su mi pod ruku, šeći se po Cityju, Stuttgartu, i svim sporovima iz Turske, kad dođeš igrat za reprezentaciju 5-6 put godišnje onda ima da oreš teren il marš da si Messijev Messi.emir79 je napisao/la:Tad je nesto bilo,sto danas toga vise nema,PONOS IGRATI ZA REPUBLIKU BIH!Pasha je napisao/la:čuj gubimo prijateljske od postanka. pa mi smo svojevremano bili prvaci prijateljskih utakmica.
Govorim uopste o prijateljskim,Rijeka,Iran itd. itd. ne radi se samo o majskim nastupima.
Al pošto nismo neki, onda ništa...
Upravo,**** im sve po spisku da znaju da igranje za reprezentaciju nije usput,nego velika cast...Moze se izgubit,al onako bez zalaganja i igre ne moze.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Da smo neki za ovo od juče bismo im na prvom dolasku u BiH hebali sve po spisku, ja bih im svima usta razvalio da su mi pod ruku, šeći se po Cityju, Stuttgartu, i svim sporovima iz Turske, kad dođeš igrat za reprezentaciju 5-6 put godišnje onda ima da oreš teren il marš da si Messijev Messi.emir79 je napisao/la:Tad je nesto bilo,sto danas toga vise nema,PONOS IGRATI ZA REPUBLIKU BIH!Pasha je napisao/la:čuj gubimo prijateljske od postanka. pa mi smo svojevremano bili prvaci prijateljskih utakmica.
Al pošto nismo neki, onda ništa...
SLOBODA NAVIJAČIMA
nisu krivi igraci,trener je odgovoran za njihovo ponasanje i igru ali susic niti ima znanje ni autoritet. sramota je da iz utakmice u utakmicu ponavlja kako se igraci ne zalazu, a ne cini nista da to promijeni.
Sent from my Commodore 64
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
I još da spomenem one izjave nakon utakmice, ni trunke odgovornosti, ni trunke žala što su se obrukali, već onako u smislu "je.biga umorni smo, a i protiv Meksika ćemo se prešetavat' po terenu". Makar da je pozvao sve nove igrače pa da vidi na koga može računati za ubuduće. Šta ja molim te imam od Džekinog prešetavanja po terenu, kad znam da će on svakako biti u prvoj postavi svake utakmice u kvalifikacijama osim ako bude povrijeđen ili suspendovan. NIŠTA! I zato ga ne treba zvat ako misli korzirat' po terenu. Ni njega, ni ostale.
potpuno si u pravu, ni trunke odgovornosti, samokritike, niti namjere da ispravi greske i sto je najgore,vecina javnosti se ponasa kao da je sve normalno.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:I još da spomenem one izjave nakon utakmice, ni trunke odgovornosti, ni trunke žala što su se obrukali, već onako u smislu "je.biga umorni smo, a i protiv Meksika ćemo se prešetavat' po terenu". Makar da je pozvao sve nove igrače pa da vidi na koga može računati za ubuduće. Šta ja molim te imam od Džekinog prešetavanja po terenu, kad znam da će on svakako biti u prvoj postavi svake utakmice u kvalifikacijama osim ako bude povrijeđen ili suspendovan. NIŠTA! I zato ga ne treba zvat ako misli korzirat' po terenu. Ni njega, ni ostale.
Sent from my Commodore 64
Ovaj lik nikad i nije trebao biti vraćen u reprezentaciju.svabo94 je napisao/la:jahic je kod gola izgubio prvo loptu...... onda je u skoku zakazo......
realno nema mjesta u prvi 11
Za mene su naša tri štopera Spahić, Pandža i Zukanović. Četvrtog ako baš nema neka krpi Papac, jer kvaliteta u ovim ostalim nema. Čekati ove mladje par godina, a do tada ova trojca.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Kad je Mujdza izasao poceo je jek vjetar puhat prema nasem golu. 3 glavna defanzivna igraca nisu igrali i odbrana ko sir. Nemamo zamjene za nasu defanzivu i tu je kriv Susic sto ne zove nove momke, Ognjena Vranjesa obavezno treba zvati koji moze i stopera (protiv brzih napadaca) i desnog beka. Njega i Pandzu u buducnosti treba uigravat, jer obojica udaraju u kost i agresivni su.
Medunjanin, Ibricic, Vrancic i ostali setaci out. Zvati obavezno Besica i brusiti ga, Visca i Stevanovic in.
Trkaci i samo trkaci.
Begovic-Mujdza-Pandza-Spahic-Papac-Salihovic-Besic(Zahirovic)-Lulic-Pjanic-Stevanovic-Ibisevic
Dzokeri sa klupe: Miske i Dzeko koji vec na ovu ulogu navikao u klubu.
Zamjena: Vranjes, Rahimic, Sehic, Visca, Jahic(mada bi ja tu stavio Cocalica kao univerzalca)
Medunjanin, Ibricic, Vrancic i ostali setaci out. Zvati obavezno Besica i brusiti ga, Visca i Stevanovic in.
Trkaci i samo trkaci.
Begovic-Mujdza-Pandza-Spahic-Papac-Salihovic-Besic(Zahirovic)-Lulic-Pjanic-Stevanovic-Ibisevic
Dzokeri sa klupe: Miske i Dzeko koji vec na ovu ulogu navikao u klubu.
Zamjena: Vranjes, Rahimic, Sehic, Visca, Jahic(mada bi ja tu stavio Cocalica kao univerzalca)
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 27 maj 2012, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Cocalic, Zukanovic, Bunoza, Bicakcic, Besic i sad vi recite da nema absolutno nikakvog igraca koji moze da konkurise za mjesto stopera..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bešić- 0 utakmicasajo10 je napisao/la:Cocalic, Zukanovic, Bunoza, Bicakcic, Besic i sad vi recite da nema absolutno nikakvog igraca koji moze da konkurise za mjesto stopera..
Cocalić- izraelska liga, šestoplasirana ekipa izraelske lige
Bunoza- poljska liga, sedmoplasirana ekipa poljske lige
Bičakčic- njemačka druga liga, osmoplasirana ekipa druge njemačke lige
Niti jedan ne igraju u ligi jačoj od Belgijske. Pa jbte, zar je tako teško shvatiti, da ako ništa Pandža i Zukanović igraju proti Bruggea, Genka, Anderlechta i Standarda.

Jedino Zukanović da, zato što igra u istoj toj ligi, koja je daleko kvalitetnija od pobrojanih.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Jahić jest odigrao grozno, ali ja ga ne bih prekrižio totalno, zapravo ne bih nikog prekrižio totalno, ali klupa brate pa se ponovo nametni ako možeš. Svi ovi gore nabrojani igrači moraju makar dobiti šansu jer nisu ni po čemu lošiji od ovih koji su igrali juče. Kaže Pape je probao razne varijante, kakve crne varijante, uveo 2-3 nova igrača, treb'o je izvest B sastav bez svih ovih standardnih igrača pa onda da vidi gdje smo. Da je makar pozvao više igrača da ih proba protiv Meksika, ali ne, on zove Spahića koji je povrijeđen. Pa čovjek povrijeđen, mrtav umoran, nemotivisan totalno, razmišlja o Bora Bori ti ga zoveš, a vamo pet odličnih štopera sjedi kod kuće bezveze a jedva čekaju da dobiju šansu. Pa barem da je sve igrače sa klupe ubacio, ali ne, on drži u igri ljude koji ne bi ni potrčali, a tamo Svraka sjedi na klupi a preor'o bi teren da je uš'o. Ne kontam brate tu logiku nikako...
Prava provjera ce biti protiv Velsa,tad cemo vidjet koliko mozemo...
Ove dvije utakmice nisu mjerilo nicega,osim da se okupe i popiju koju kahvu,promuhabete i eto ajd vidi dal se jos neko moze uvuci u ekipu....
Ove dvije utakmice nisu mjerilo nicega,osim da se okupe i popiju koju kahvu,promuhabete i eto ajd vidi dal se jos neko moze uvuci u ekipu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.