Uvijek moze jos
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Pjanic i Misimovic krilo, jos Lulic Suspendovan jos, Mujdza stoper jos ga na lijevu stranu stavio. 
Uvijek moze jos
Uvijek moze jos
Dobro je pa će Spahić moći igrati, bez njega bi moglo svega biti na terenu. Šteta zbog Pandže, da nam se što prije vrati u prvi tim. Za očekivati je da uzmemo šest bodova u ove dvije utakmice, ali poznavajući nas... Sve je moguće. Drago mi je što se i Džeko (kol'ko-tol'ko) razigrao i da zabija golove u City-iu, isto važi i za Ibiševića. Očekujem dvije pobjede, sa ne puno golova, ali uglavnom, pobjede!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
u ove dvije utakmice bez obzira na izostanke 6 bodova je minimum
za svaki drugi ishod nema opravdanja i ravan je velikom neuspjehu, obzirom da bi i selekcija iz premijer lige bila jaca od obje selekcije zajedno, a mi kao pretendujemo za prvu poziciju u grupi...
Ova formacija moze ali protiv fantoma i spida u nezvanicnom terminuGK1996 je napisao/la:Evo kako bih ja postavio formaciju protiv Lichtensteina :
-----------------------------------------------Begovic---------------------------------------------
----------------------------------Spahic-------------------Mujdja---------------------------------
---------------------Lulic-------------------------------------------Salihovic----------------------
-----------------------------------------------Zahirovic---------------------------------------------
----------------------------------------------Medunjanin-------------------------------------------
----------------------Pjanic-------------------------------------------Misimovic-----------------
------------------------------------------Dzeko-----Ibisevic--------------------------------------
Ovaj sastav u poluvremenu bih nafurao da im zabiju minimalno 3 gola a onda bih pruzio sansu :
Vrsajevicu umjesto Dzeke ili Ibisevica
Ibricicu umjesto Pjanica
I Sunjicu umjesto Lulica a Mujdju bi stavio na Lulicevo mjesto a malom bi dao da igra malo sa Spahicem,da osjeti to jer Bog samo zna sta ce nam se dogodoti do Zenice
Mozda pozicije bas nisu tacne gdje sam stavio,ali msm prvih 11 nebi trebalo da bude drugacije iako imamo na papiru slabog protivnika,trebaju minimalno 3 gola zabiti na poluvremenu,i onda pruziti sansu ostalim
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Svako misli da zna nešto, to je najveći problem nogometa, najveći.
ma dobro, nogomet je popularan i igra za raju i fakat o njemu svako zna nesto... neki veoma malo znaju, kao ovaj goreBatko je napisao/la:Svako misli da zna nešto, to je najveći problem nogometa, najveći.
neki su experti, vise u svojim glavama, i vjeruju da su bolji i od selektora i cijelog strucnog staba repke..
sto se ekipe tice, pjanic najvjerovatnije ne igra, lulic takode.. nisu 100% spremni a igraci kao sto je Ibricic su daleko kvalitetniji od igraca Lichtensteina, pa mogu savrseno odradit utakmicu... i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje
najzalosnije je sto ce safet i izvest' slicnu postavu, barem kad je odabir igraca u pitanju... formacijski ce to malo drugacije izgledat'... umjesto lulica ce na desni bok mujdza, a na stopersko mjesto sunjic... alternativa je vrsajevic na desnom boku, a mujdza na stopera...gringobih je napisao/la:Ova formacija moze ali protiv fantoma i spida u nezvanicnom terminuGK1996 je napisao/la:Evo kako bih ja postavio formaciju protiv Lichtensteina :
-----------------------------------------------Begovic---------------------------------------------
----------------------------------Spahic-------------------Mujdja---------------------------------
---------------------Lulic-------------------------------------------Salihovic----------------------
-----------------------------------------------Zahirovic---------------------------------------------
----------------------------------------------Medunjanin-------------------------------------------
----------------------Pjanic-------------------------------------------Misimovic-----------------
------------------------------------------Dzeko-----Ibisevic--------------------------------------
Ovaj sastav u poluvremenu bih nafurao da im zabiju minimalno 3 gola a onda bih pruzio sansu :
Vrsajevicu umjesto Dzeke ili Ibisevica
Ibricicu umjesto Pjanica
I Sunjicu umjesto Lulica a Mujdju bi stavio na Lulicevo mjesto a malom bi dao da igra malo sa Spahicem,da osjeti to jer Bog samo zna sta ce nam se dogodoti do Zenice
Mozda pozicije bas nisu tacne gdje sam stavio,ali msm prvih 11 nebi trebalo da bude drugacije iako imamo na papiru slabog protivnika,trebaju minimalno 3 gola zabiti na poluvremenu,i onda pruziti sansu ostalim
- el-fighter
- Kontakt:
Je li iko od vas narucio kartu za tekmu sa Latviom preko kupikartu.ba i zna li da li se placa samo cijena ulaznice ili se placa jos nesto (postarina ili sl.)?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jesam ja,ako si u Sarajevu 3,5 ako si u drugom gradu 5.5 i jos nesto oni dodaju neke feningeel-fighter je napisao/la:Je li iko od vas narucio kartu za tekmu sa Latviom preko kupikartu.ba i zna li da li se placa samo cijena ulaznice ili se placa jos nesto (postarina ili sl.)?
Rudar Kakanj !!!
Kad već ne igraju Pjanić i Lulić, morao je igrati Stevanović, A reprezentacija mora biti prvi prioritet.
-
hordas_Bec
- Kontakt:
nema se tu sta puno pricati i pisati o nekoj taktici i postavi i tkd.....ova dva protivnika moras dobiti ako hoces na neko svjetsko prvenstvo....uzalud trosimo vrijeme pisajuci o mogucoj postavi, i da igra sredojevic, ove dvije tekme ako ne uzmemo, onda goni i tu repku vise u tri p.m. 
citam da vecina vrsajevica gura u napad, a koliko znam, on u hajduku igra nesto ko zadnji vezni..
Volim te Bosno!!!
ma nece decko da igra uopste...xavi26 je napisao/la:citam da vecina vrsajevica gura u napad, a koliko znam, on u hajduku igra nesto ko zadnji vezni..
- el-fighter
- Kontakt:
ako narucim ulaznice preko ove stranice da li ce mi ulaznice doci na kucnu adresu ili cu ih morati podici u najblizoj posti? da li je cijena ista kada se naruci i vise ulaznica?
Velež do groba života mi moga
desni bek.xavi26 je napisao/la:citam da vecina vrsajevica gura u napad, a koliko znam, on u hajduku igra nesto ko zadnji vezni..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Imal gdje slika sa ovog okupljanja?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Posto do sada nikome nije zapalo za oko, mi ne igramo protiv Lichtensteina. Drzava pod tim imenom ne postoji.
A ova formacija iznad od GK1996 je najsmjesnija do sada.
BTW ja bi u prvoj tekmi stavio Vrsajevica na krilo jer je jako brz, ako se tu pokaze moze ostati u repki ako ne noga.
A ova formacija iznad od GK1996 je najsmjesnija do sada.
BTW ja bi u prvoj tekmi stavio Vrsajevica na krilo jer je jako brz, ako se tu pokaze moze ostati u repki ako ne noga.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 05 sep 2012, 13:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima na klix . baBIHfan je napisao/la:Imal gdje slika sa ovog okupljanja?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sami bht i gdje da ja gledam tekmu...a septembarske kazne...
Neko reče da će prenositi ESPN 3 ... meni se činiahmic je napisao/la:sami bht i gdje da ja gledam tekmu...a septembarske kazne...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.