NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- nostradamus
Re: NK Travnik
Ovo je bila velika sansa ,ali sta da sad radi ,igramo dobro,hajmo protiv Borca
SVI NA PIROTU
Cestitke Zvjezdi na pobjedi....
SVI NA PIROTU
Cestitke Zvjezdi na pobjedi....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- nostradamus
Mislim da su dosli iz Sloge Uskoplje...gollum je napisao/la:Iz kojih klubova su došli Mišić i Laštro?
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
danas ste pravo zapeli u gradaccu ,toliko o dogovoru jovica i selimovica.cestitam vam na porazu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- nostradamus
Ja zapravo neznam sta si ovim htiop da kazes.Prvo nismo zapeli,jer od ekipe koja nije malte ne nikom mogla gola dati u gostima ,mi smo na prva dva gostovanja ove godine odlicno igrali,mimo svih ocekivanja nogometne javnosti.A sto se dogovora tice ,kad vec hoces znati pravu istinu NK Travnik je Jovicu duzan dosta para,bar tako se prica ,i nikakve veze on sa Selimovicem nema niti moze Nele licno s njim dogovoriti bilo sta.A vi cete veoma ubrzo vidjeti sta ce vam se desiti s njim...sve u svemu mi smo zadovoljni i ovim porazom i igracemo mi dobro u nastavku prvenstva sto cemo pokazati vec protiv Borca.Vi da ti i ovo kazem imate itekako velikih problema jer ovo je bio itekako oslabljen sastav Travnika ,i ja sam iskreno iznenadjen sto ste toliko muke imali da dobijete.I drago mi je sto su momci dobro odigrali,i nisu se osramotili svaka im cast.Mi smo realni i znamo koliko mozemo za razliku od mnogih drugih..astra1922 je napisao/la:danas ste pravo zapeli u gradaccu ,toliko o dogovoru jovica i selimovica.cestitam vam na porazu
-
- Kontakt:
Danas ste imali velike srece u Gradaccu,po prikazanoj igri na terenu Zvijezda je sa igracem manje od 30 min trebala pobjediti 10-ak razlike ali lopta nije htjela u gol.Dva puta ste presli centar i dva puta pogodili,stim sto ste imali i stativu u drugom poluvremenu.Ali realno receno danas ste trebali primiti 10 golova ali vile su vas pronosale.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Mišić je iz Sloge, a Laštro je došao iz Pitomačenostradamus je napisao/la:Mislim da su dosli iz Sloge Uskoplje...gollum je napisao/la:Iz kojih klubova su došli Mišić i Laštro?

Iz Sloge je još Simeunović i od ranije Popović

Sloga Uskoplje
moram priznati Travnik je jako dobra ekipica, bez obzira na to što je izgubio
mali simeunovic je klasa steta da ga nemozete vezati ugovorom mogli bi i zaradit 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- nostradamus
Ma stvarno je nevjerovatno sta smo bez pare uradili u ovom prelaznom roku.Ivesic,Misic ,Beslija,Simeunovic,Fejzic ,Karalicevo zavrseni su papiri i za Alvina Karadju.Proigrao je i mali Varupa...astra1922 je napisao/la:mali simeunovic je klasa steta da ga nemozete vezati ugovorom mogli bi i zaradit
Dobra je ideja bila...posto se nije imalo kesa dovelo se na probu 20 ak igraca iz nizerazrednih klubova i onih koji nisu imali angazman.Iz tih se dobilo par stvarno dobrih na nivou premijer lige...sto je najvaznije mahom su mladi...
Ma ovo je odlicno ,kako je bilo proslih godina...jos ako dobijemo Borca mogu samo zamisliti koliki ce podstrek momci da dobiju.Jednostavno ce razmisljati,pa dobili smo Zelju ,Olimpika, Borca znaci vrijedimo....E zbog tog je veoma vazno dobiti u nedjelju....
- slogauskoplje
- Kontakt:
i opet sarajka nevaljanostradamus je napisao/la:Ma stvarno je nevjerovatno sta smo bez pare uradili u ovom prelaznom roku.Ivesic,Misic ,Beslija,Simeunovic,Fejzic ,Karalicevo zavrseni su papiri i za Alvina Karadju.Proigrao je i mali Varupa...astra1922 je napisao/la:mali simeunovic je klasa steta da ga nemozete vezati ugovorom mogli bi i zaradit
Dobra je ideja bila...posto se nije imalo kesa dovelo se na probu 20 ak igraca iz nizerazrednih klubova i onih koji nisu imali angazman.Iz tih se dobilo par stvarno dobrih na nivou premijer lige...sto je najvaznije mahom su mladi...
Ma ovo je odlicno ,kako je bilo proslih godina...jos ako dobijemo Borca mogu samo zamisliti koliki ce podstrek momci da dobiju.Jednostavno ce razmisljati,pa dobili smo Zelju ,Olimpika, Borca znaci vrijedimo....E zbog tog je veoma vazno dobiti u nedjelju....

Sloga Uskoplje
Travnicani,jeste li spremni za sampiona?
Kakvo je stanje u vasoj ekipi?
Pozdrav

Pozdrav
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Želim puno srece ekipi Travnika ove sezone! Bravo Travnik! Jos ako otkinete 3 boda od Borca...
Pozdrav
Pozdrav

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- nostradamus
Sto se nas tice nikad spremniji nismo bili.Vracaju se Varupa i Curic,atmosfera nije nikad bila bolja bice dosta raje na Piroti,i bice vam dosta tesko doci i do boda vjeruj...Tome u prilog ide i to da dolazi prvak BiH ekipa Borca o cijoj se kvaliteti sve zna i sto ce se ginuti i igrati iznad mogucnosti da se dobije...Sa ovom pobjedom ostvarili bi odlicnu poziciju na tebeli zavrsili tezak raspored na pocetku ,za koji su nam prognozirali da necemo ni boda osvojiti.....zato se nadam odlicnoj tekmi sutra,i trijumfu kojim cemo definitivno dokazati da ovo nije bilo slucajno...jubitubi je napisao/la:Travnicani,jeste li spremni za sampiona?Kakvo je stanje u vasoj ekipi?
Pozdrav
Samo cu reci,neka bude sve korektno,neka bude dobra utakmica,i neka bolji pobjedi!Ako moze i sto vise golova da vidimo,to bi super bilo.Vidimo se sutra.
Travnicani,dajte nam malo informacija,u koji kafic svratiti na pivu,gdje pojesti vapace i na kojem dijelu stadiona je najbezbjednije za nas solce koji idemo bez grupe?
Bice nas pun q....
Bice nas pun q....

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Na cevape mozes kod Harija,ili na Plavu vodu,tu su ti najboljiDule 078 je napisao/la:Travnicani,dajte nam malo informacija,u koji kafic svratiti na pivu,gdje pojesti vapace i na kojem dijelu stadiona je najbezbjednije za nas solce koji idemo bez grupe?
Bice nas pun q....

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- nostradamus
Eto covjek ti lijepo objasnio ,ima iskustva vidi se ...Hari ti je u donjoj carsiji na ulazu od Sarajeva kod Sarene djamije,a ako na Plavu Vodu ne odes onda nisi ni bio u Travniku...Piva svagdje dobra samo kad je hladna,samo je u toku ramazan pa se slabo konzumira...FK Sarajevo je napisao/la:Na cevape mozes kod Harija,ili na Plavu vodu,tu su ti najboljiDule 078 je napisao/la:Travnicani,dajte nam malo informacija,u koji kafic svratiti na pivu,gdje pojesti vapace i na kojem dijelu stadiona je najbezbjednije za nas solce koji idemo bez grupe?
Bice nas pun q.....
Sto se Pirote tice ovdje svi bez problema mogu gledati tekmu odakle god hoce,ali bez provokacija,i nama je drago vjeruj kad dodje dosta i Lesinara i Hordi i Manijaka i Ultrasa,zbog dobre atmosfere...sutra ce biti pun stadion interesovanje je ogromno,evo jutros i Gerila poslije dugo vremena poziva na okupljanje,dobro nece to biti neki veliki broj ali neka ,bas mi je drago sto se opet nesto pokrece sa mrtve tacke...Koga god pitas hoce li sutra na tekmu dobijes potvrdan odgovor,jbt nevjerovatno...
A sta,ako neko sjedne medju domace simpatizere,i omakne mu se,pa skoci kad Borac da gol? 

Dobro,to je i normalno sto je veliko interesovanje,stize sampion,gradovi na udaljenosti manje od 100 kilometara,Travnik igra dobro.
Hvala na objasnjenjima.
Hvala na objasnjenjima.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- nostradamus
Nista vjeruj da je to ovdje normalna stvar ,i ponosan sam sto je Pirota mozda i jedini teren u ligi gdje je to moguce,samo sto se iskreno nadam da te opasnosti sutra nece biti,mislim na razlog za skakanjejubitubi je napisao/la:A sta,ako neko sjedne medju domace simpatizere,i omakne mu se,pa skoci kad Borac da gol?

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.