Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Samo da Tudor ovako nastavi do kraja, usput treba i drugu ublehu koja se odaziva na ime Avdija prebacit na klupu, gdje mu je i mjesto.
Od utakmice sa Egiptom Tinky ni jednu nije bio starter, kakvo li ce adzo opravdanje naci?
Od utakmice sa Egiptom Tinky ni jednu nije bio starter, kakvo li ce adzo opravdanje naci?
Krivo Hrvatima sto ih je odbio i sto ce bez njega ici na SP.Mozambik je napisao/la: Od utakmice sa Egiptom Tinky ni jednu nije bio starter, kakvo li ce adzo opravdanje naci?
Cuo sam da hoce objesit Kovaca na sred Jelacic placa 
Imam pouzdanu informaciju da je Tino pod pritiskom Nike Kovaca. Hrvatski selektor zeli pod svaku cijenu da Tino igra za Vatrene na SP, ali posto je Tino veliki bosanski patriota, za njega samo postoji repka BiH. Kazu da je to Kovaca toliko razljutilo, da je cak nazvao svog pajdu Tudora i naredio mu da Tinkacu ne da vise da igra.
Koja su stoka ovi hrvati, ne mogu da podnesu poraz pa se bave takvim prvljavim poslovima.
Od danas: Kovac = Mancini = Neprijatelj BiH broj 1
Koja su stoka ovi hrvati, ne mogu da podnesu poraz pa se bave takvim prvljavim poslovima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidjeces kad na kraju Tini pukne film, pa zaigra za Belgiju sa Fellainijem i Witselom u veznom redu.ARGUMENT je napisao/la:Imam pouzdanu informaciju da je Tino pod pritiskom Nike Kovaca. Hrvatski selektor zeli pod svaku cijenu da Tino igra za Vatrene na SP, ali posto je Tino veliki bosanski patriota, za njega samo postoji repka BiH. Kazu da je to Kovaca toliko razljutilo, da je cak nazvao svog pajdu Tudora i naredio mu da Tinkacu ne da vise da igra.
Gledao sam ga jucer malo, uspio je u par minuta prodati 3 lopte u napadu, imao je dobar prodor gdje je oboren tacnije sudac je mogao svirati i ne, odlucio se da ne svira.
Uzasno je spor cak i za Dragovoljac, ne mogu da vjerujem da je ovakav igrac uopste dobio sansu da se pokaze.
Uzasno je spor cak i za Dragovoljac, ne mogu da vjerujem da je ovakav igrac uopste dobio sansu da se pokaze.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Fin citat s hajduckog foruma...
O ovome sam upravo htio pisati. Mi nismo u situaciji da stavimo na klupu i Sušića i Andrijaševića i Maloču i Avdiju i... Bilo bi dobro kada bi mi mogli isprobati Bašića/Mikanovića umjesto Avde, ali što ćemo s Avdom? Kako ćeš ga prodat, kako će na SP ako ne igra. Isto je i za Maloču, kome ćeš ga prodat s klupe ili Andrijaševića? Sušiću sad visi i SP, sigurno, nevjerovatan je presing javnosti na izbornika Sušića, a on sad gotovo nikako ne igra. Danas se čini da je ponuda Maribora bila vrhunska, jer kako ga misliš transferirati ako ne igra. To ne ide. Ako smo se složili da nemamo rezultatskih imperativa onda je stvar jasna.
Drugim rijecima, Stinky igra kao protivusluga sto Safet gura Avdiju i tako dize cijenu. Medjutim ce osim toga povesti i stinkija na SPZa tu trojicu Vršajević,Sušić i Andrijašević možemo bit sretni,ako naleti neki Korejanac ili Arapin pa nam da koju kunu.
može njega Pape zvati koliko hoće, Ćiro je lijepo rekao .. narod nije glup i ne možeš ga prevariti 
Narod jeste glup i novinari bi prodali sve za kikiriki, u ava3u je skoro pisalo kako tinky moze i s belgijom i s hrvatskom na SP 
- Goalgetter
- Kontakt:
Za Hadzica cu i donekle razumjeti ako ga pozove, ali Tino ni u kom slucaju. Isto tako, nema logike da se preskoci Muhamed Besic, on mora dobiti poziv za SP prije ove dvojice.
- velez_mostar
- Kontakt:
"Vidjelo se da smo dobili pojacanja u dva nova igraca (Tino i Hadzic)" rece Opancic tonom koji govori da ni on u to ne vjeruje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek još nije objavio spisak vi tu $erete ko foke...sabura 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- 1988risha
- Kontakt:
Meni je moj dajdža Nusret jednom kaz'o,sjećam se bio sam dijete,Salčine kaže,zapamti od sad,zanavijek : Ne mere usran do potoka!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Kad shvatiš da kod ovog selektora ne igra nikakvu ulogu kvalitet igrača, nego neke druge opcije (čitaj nepotizam i brOtina zarada) manje se sekiraš, jest da ti je krivo, i budeš tužan što na SP idemo k'o na teferič, al' jbg, od 97. se puno toga izduralo što se tiče reprezentacije, otići će i ova ubleha od selektora, kao i laž od igrača koje je infiltrirao u reprezentaciju. Strpljen spašen.
Pricalo je se i po ovom forumu i u medijima da Mujdza moze za Hrvatsku, Medunjanin za Holandiju, Izet za Svicarsku i tako dalje. Sve gluposti ciste.PapeSusic je napisao/la:Narod jeste glup i novinari bi prodali sve za kikiriki, u ava3u je skoro pisalo kako tinky moze i s belgijom i s hrvatskom na SP
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mujdza bi mogao biti na sirem spisku Hrvatske, Izo je vec upisao nastup. Razlika je ogromna jer ovaj polustandardni igrac hajduka nije imao mjesta ni u mladoj reprezentaciji Belgije.Cartman je napisao/la:Pricalo je se i po ovom forumu i u medijima da Mujdza moze za Hrvatsku, Medunjanin za Holandiju, Izet za Svicarsku i tako dalje. Sve gluposti ciste.PapeSusic je napisao/la:Narod jeste glup i novinari bi prodali sve za kikiriki, u ava3u je skoro pisalo kako tinky moze i s belgijom i s hrvatskom na SP
Dalje, Izet, Medunjanin i Mujdza zasluzuju biti u reprezentaciji zbog kvalitete bez obzira na to sto nebi bili prvotimci drugih drzava.
Naravno da je razlika, ali je poenta sto mediji i ljudi generalno obozavaju prodavat neke lazne patriotske price o nasim igracima, kad je to u interes u pitanju u 90% slucajeva.PapeSusic je napisao/la:Mujdza bi mogao biti na sirem spisku Hrvatske, Izo je vec upisao nastup. Razlika je ogromna jer ovaj polustandardni igrac hajduka nije imao mjesta ni u mladoj reprezentaciji Belgije.Cartman je napisao/la:Pricalo je se i po ovom forumu i u medijima da Mujdza moze za Hrvatsku, Medunjanin za Holandiju, Izet za Svicarsku i tako dalje. Sve gluposti ciste.PapeSusic je napisao/la:Narod jeste glup i novinari bi prodali sve za kikiriki, u ava3u je skoro pisalo kako tinky moze i s belgijom i s hrvatskom na SP
Dalje, Izet, Medunjanin i Mujdza zasluzuju biti u reprezentaciji zbog kvalitete bez obzira na to sto nebi bili prvotimci drugih drzava.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A sta nam vrijedi sto nismo glupi i sto se 98,9 % bh. javnosti protivi da se tino vodi na SP ? Koja nam korist od toga ? Nazalost, apsolutno nikakva..Chinaglia je napisao/la:može njega Pape zvati koliko hoće, Ćiro je lijepo rekao .. narod nije glup i ne možeš ga prevariti
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- donniedarko
- Kontakt:
Ma realno je reci da Tino nikad ne bi zaigrao za repku da nije bratic selektora i tu se sva prica zaustavlja . Safetu bi bolje bilo po mom misljenju da je igrao na kartu Besic , ali eto jos nije kasno za to . 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Igor Turod je prijatelj Bosne i Hercegovine bio bi jos veci kad bi ublehu AVdiju poceo da stavlja na klupu mada bojim se da to nece prestavljati problem kvislingu Papetu da ih pozove oba, znamo svi kad jednom udjes kod Papeta u reprezentaciju tesko ces izaci pogotovo ako si kvalitet iz Hajduka i Germanije.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Blackwargreymon, D97, Goalgetter, HariTz, kovac, Mostarska, Pact1921, Sheyi, Shogun, Tekstilac1970 i 66 gostiju.