FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Kemo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Kemo » 22 jan 2009, 13:17

ma pusti te se bajki ljudi, nego nesto mi ovo sumnjivo oko memisevica i serdarevica previse razvlace. nadam se da nam se memisevic vraca, kvalitetan stoper i nije to da on nema kvalitete za bindes lige nego su ga menadzeri unisili (najpametniji stila) al eto jos uvijek je relativno mlad. jos ako coca ode pod hitno nam treba taj stoper

3r0
Kontakt:

Post Postao/la 3r0 » 22 jan 2009, 13:30

Ma Serdarević ne zna šta hoće,ko i s nama je pregovarao ali bi ono da ima ponude iz Norveške pa da vidi s to s njima pa onda odjednom i s vama pregovara,pa ga ima,pa nema... :roll:
...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 22 jan 2009, 13:33

ja bih to odmah otpisao, on i ako dodje igrat ce pola godine i kupi papire

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 22 jan 2009, 14:42

F.G.R. HARMANI je napisao/la:OVDJE FAKAT NIKO NA OVOJ TEMI NEMA NORMALAN. PA STA JE VAMA LJUDI KAKAV SPAHIC U ZELJU :o NEMA NA SVIJETU LOSIJEG KLUBA SA NEREALNIJIM NAVIJACIMA
nemoj da se sjecamo Nkwanko Kanua ...

Memisevic je 90% nas igrac, oko Serdarevica je sad glavna frka,jel nasao inostrani angazmna il nije.. uostalom i da nedodje imamo veoma dobru ekipu

EDIT: Coca ide u Njemacku sa ekipom , vjerovatno... (nije 100 % sigurno)
Il regno del Diavolo!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 jan 2009, 16:45

Diavolo je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:OVDJE FAKAT NIKO NA OVOJ TEMI NEMA NORMALAN. PA STA JE VAMA LJUDI KAKAV SPAHIC U ZELJU :o NEMA NA SVIJETU LOSIJEG KLUBA SA NEREALNIJIM NAVIJACIMA
nemoj da se sjecamo Nkwanko Kanua ...

Memisevic je 90% nas igrac, oko Serdarevica je sad glavna frka,jel nasao inostrani angazmna il nije.. uostalom i da nedodje imamo veoma dobru ekipu

EDIT: Coca ide u Njemacku sa ekipom , vjerovatno... (nije 100 % sigurno)
coca ostaje skoro 100%...vratio se iz turske...nista od ugovora...ostaje coca s nama...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 22 jan 2009, 17:40

Pa jeli Memisevic potpisao ili nije??

Nemojte mi te tu je 100%, 10000%.. zanima me konkretno?!
010 ISN'T JUST A CODE

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 22 jan 2009, 17:58

RK Gradacac je napisao/la:Pa jeli Memisevic potpisao ili nije??

Nemojte mi te tu je 100%, 10000%.. zanima me konkretno?!
Ne, jos uvijek nije stavio potpis na ugovor
Il regno del Diavolo!

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 22 jan 2009, 21:02

izuzev beslije i sinanovica NIKO jos NIJE potpisao ugovor sa nasim klubom, sve se zasad svodi na "za nekoliko dana", "90-100% je nas, "ako ne nade angazman vani, nas je"....
pffff...pa sve ih nogama treba udarat, niti su oni "igracine" niti je zeljo rupa neka najveca i najjadnija, pa kad ih niko nece, hajmo eto u zelju... :evil: :evil: :evil:
1942 1983 2001

anel_tm87
Kontakt:

Post Postao/la anel_tm87 » 22 jan 2009, 21:18

Giancarlo je napisao/la:izuzev beslije i sinanovica NIKO jos NIJE potpisao ugovor sa nasim klubom, sve se zasad svodi na "za nekoliko dana", "90-100% je nas, "ako ne nade angazman vani, nas je"....
pffff...pa sve ih nogama treba udarat, niti su oni "igracine" niti je zeljo rupa neka najveca i najjadnija, pa kad ih niko nece, hajmo eto u zelju... :evil: :evil: :evil:
i sam vidis da je doslo do toga...nije Zeljo vise ono sto je bio...kvalitetni igraci nas zaobilaze u sirokom luku...tuzno,ali istinito :evil:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 jan 2009, 22:24

coca ostaje 100%, a memisevic isto 100% potpisuje za koji dan...neznam do cega je pa vec nije potpiso al ce uglavnom potpisati...a serdarevic i lukacevic najvjerovatnije nece potpisati...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 22 jan 2009, 22:31

Giancarlo je napisao/la:izuzev beslije i sinanovica NIKO jos NIJE potpisao ugovor sa nasim klubom, sve se zasad svodi na "za nekoliko dana", "90-100% je nas, "ako ne nade angazman vani, nas je"....
zahvali se gospodinu "odgovorno tvrdim"...

Puma je novi sponzor, (220.000 KM po sezoni), dresovi kao oni kod Hoffenheima, Skroz plavi -domaci i skroz bijeli-gostujuci
Il regno del Diavolo!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jan 2009, 22:33

Diavolo je napisao/la:

Puma je novi sponzor, (220.000 KM po sezoni), dresovi kao oni kod Hoffenheima, Skroz plavi -domaci i skroz bijeli-gostujuci
buki potvrdio dolazak memisa :D
pumini dresovi grme,od sutra pocinje uclanjavanje u udruzenje,plavo proljece....

VOLIM TE ŽELJO!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

anel_tm87
Kontakt:

Post Postao/la anel_tm87 » 22 jan 2009, 22:37

Diavolo je napisao/la:

dresovi prejaki, samo sto moramo mjenjati generalnog sponzora...ne slaze se sa ovim novim dresovima... :D :D

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 23 jan 2009, 00:27

zamislite sad da je sponzor peugeot... :shock:
Željo
Il regno del Diavolo!

LaCosta
Kontakt:

Post Postao/la LaCosta » 23 jan 2009, 00:50

Serdarevic izgleda nasao neki klub u Belgiji a Lukacevic je odavno otpao mada to nije 100% jer se kod nas uvjek nista nezna do zadnjih 5 minuta.
Ako je Buki potvrdio da Memish dolazi onda je tako 95%.Momci sutra dolaze u Sarajevo a danas im je kisa zayebala trening.31.01. idu u Njemacku gdje bi trebali odigrati par utakmica.Tamo ce se prikljuciti jos neki igraci koji ce doci na probu al ce Hotic odluciti jesu li za Zelje ili ne.Spominje se napadac i stoper.
Puma nas oblaci naredne 3 godine i Zeljo ce dobiti 220.000 KM po sezoni.Sad da li je tu i oprema uracunata ili samo lova,neznam.
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 23 jan 2009, 00:52

LaCosta je napisao/la:Serdarevic izgleda nasao neki klub u Belgiji a Lukacevic je odavno otpao mada to nije 100% jer se kod nas uvjek nista nezna do zadnjih 5 minuta.
Ako je Buki potvrdio da Memish dolazi onda je tako 95%.Momci sutra dolaze u Sarajevo a danas im je kisa zayebala trening.31.01. idu u Njemacku gdje bi trebali odigrati par utakmica.Tamo ce se prikljuciti jos neki igraci koji ce doci na probu al ce Hotic odluciti jesu li za Zelje ili ne.Spominje se napadac i stoper.
Puma nas oblaci naredne 3 godine i Zeljo ce dobiti 220.000 KM po sezoni.Sad da li je tu i oprema uracunata ili samo lova,neznam.
vjerovatno je to samo kesh...
nadam se da ce i mladje selekcije dobiti puminu opremu
Il regno del Diavolo!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 23 jan 2009, 13:06

ZELJO DO GROBA je napisao/la:coca ostaje 100%, a memisevic isto 100% potpisuje za koji dan...neznam do cega je pa vec nije potpiso al ce uglavnom potpisati...a serdarevic i lukacevic najvjerovatnije nece potpisati...
Nemoj majketi vise, tusis nas tim postocima posve. ;)
010 ISN'T JUST A CODE

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 jan 2009, 13:11

RK Gradacac je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:coca ostaje 100%, a memisevic isto 100% potpisuje za koji dan...neznam do cega je pa vec nije potpiso al ce uglavnom potpisati...a serdarevic i lukacevic najvjerovatnije nece potpisati...
Nemoj majketi vise, tusis nas tim postocima posve. ;)
dobro eto coca ostaje sigurno...jesi sad zadovoljan...

a jeste vidjeli ovo u sanu...pa samo nas blatemamu im njihovu...
http://san.ba/index.php?id=5089
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 jan 2009, 13:17

odsad pa nadalje i ubuduce nemoj prenositi te textove....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

gdje,sta,kako?
Kontakt:

Post Postao/la gdje,sta,kako? » 23 jan 2009, 13:37

Iako sam Hordas ugovor sa Pumom je prava stvar,svaka cast.Ako su potpisali ugovor onda moraju SVE selekcije dobiti svu mogucu opremu od najmanjih do prvog tima jer takav ugovor ima i Sarajevo sa Nike-om.Jos jednom svaka cast,popravlja vam se uprava :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.