Transferi, igrači Premijer Lige BiH

saskograd
Kontakt:

Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH

Post Postao/la saskograd » 05 jan 2014, 19:35

Pero Stojkic ostaje u Zrinjskom!
HSK Zrinjski Mostar.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 jan 2014, 04:06

saskograd je napisao/la:Sve neki velikani a drugoligasi svako malo u historiji!
Velikani su klubovi koji barem nekada neku jadnu ligu osvoje!
Potpis ti je malo rodjo nakaradan jer nije Velez gradski ,to je klub kao branitelj ,cim ,lokomotiva znaci prigradski i zato ne koristi gradski stadion!
i sta sada ja trebam,sa tobom se ovdje prepirati i raspravljati danima da dokazem da je Velez gradski :lol: .To bi ti bilo isto ko kad bi ti ovdje konstatovao da je mlijeko crno i da se sad ja ubijem da tebi dokazujem da je mlijeko bijelo,ma daj bola :lol: Moj Bekicu, nikad do pameti neces doci.Ma misli ti sta god hoces libo me racku,tvoje misljenje uzmem u obzir isto ko misljenje Ekrema Jevrica kad prica o atomskoj fizici :P Haj zdrao
.P.S. Sad u Kupu, imam osjecaj da ce nam zrijeb dati vas,eto nas u velikom broju na nas stadion ,cuvajte guzove :D
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 jan 2014, 18:04

rodjak je napisao/la:
saskograd je napisao/la:Sve neki velikani a drugoligasi svako malo u historiji!
Velikani su klubovi koji barem nekada neku jadnu ligu osvoje!
Potpis ti je malo rodjo nakaradan jer nije Velez gradski ,to je klub kao branitelj ,cim ,lokomotiva znaci prigradski i zato ne koristi gradski stadion!
i sta sada ja trebam,sa tobom se ovdje prepirati i raspravljati danima da dokazem da je Velez gradski :lol: .To bi ti bilo isto ko kad bi ti ovdje konstatovao da je mlijeko crno i da se sad ja ubijem da tebi dokazujem da je mlijeko bijelo,ma daj bola :lol: Moj Bekicu, nikad do pameti neces doci.Ma misli ti sta god hoces libo me racku,tvoje misljenje uzmem u obzir isto ko misljenje Ekrema Jevrica kad prica o atomskoj fizici :P Haj zdrao
.P.S. Sad u Kupu, imam osjecaj da ce nam zrijeb dati vas,eto nas u velikom broju na nas stadion ,cuvajte guzove :D
I Inače dolazite u velikom broju :lol: :lol: pa smo se svi prepali.I ova rečenica ti je "prosto nemoguća" jer niti vas ima puno,niti dolazite a ni stadion nije vaš a mi nismo homoseksualci pa se za guzove između sebe pobrinite kao i do sada.

Stojkić ostaje , Stojanović i Mamić došli a Bekić na odlasku akobogda u Getafe i ako se ovo desi bit će vjerovatno najveći transfer sezone u BiH.Ja sam osobno mislio da je patka ali nakon razgovora sa malo ozbiljnijim ljudim bliskim klubu saznao sam da je stvarno došao pisani upit Gatafea za Amera Bekića.Samo se nadam da neće biti uplitanja sa strane kako to kod nas obično ide.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 07 jan 2014, 16:21

F.G.R je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Trude se,trude...godinama,decenijama da omalovaže Velež.Ali ne ide im baš...ponekad mi se čini da se samo tješe između sebe jer ih niko ne doživljava ozbiljno,niti im ta šuplja ima efekta.
Ti hibridi od klubova i navijača kojima je sport tek pri dnu prioriteta,a neki niski porivi na vrhu...oni su kao jogurt...imaju rok trajanja.
I nisu nikome zanimljivi van mjesne zajednice.
Zato im je zanimljiv Velež.Jer Velež je nešto iznad.
Da ne offtopičarimo previše...Purović,možda i najzvučnije pojačanje u cijeloj ligi,do sad.
do 92 Velež, od 92 Zrinjski, Široki, Brotnjo, Čapljina, Gabela, Posušje.....
slika

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 07 jan 2014, 16:54

Pa nije Velez u Vrapcicima jer tako zele i jer imaju nesto sa tim naseljem vec zato sto su ih fasisti otjerali sa njihovog stadiona. Ko je od ovih navijaca umjetnog kluba prije 1992. god. znao da je je nekakav Zrinjski uopce nekad i postojao vjerovatno ih ne bi bilo ni 10. Da ne govorim da najveci dio tih "junaka" tada nije bio ni rodjen ili je u najboljem slucaju obavljao nuzdu u pelene. Ali obicno je odgovor da im "komunisticki zlocinci nisu dali da budu Hrvati". To mozda onima kojima su ocevi i djedovi skrivali crne kosulje u ormaru za "bolje dane", nikada nije bio problem biti Hrvat niti bi trebao biti.

Da su rekli da osnivaju novi klub pa hajde, ali izvlaciti nesto iz naftalina je nidje veze sto bi vi Mostarci rekli. Isto kao da mi sad u Zenici obnovimo SC Eisenwerk Zenica iz 1912. god. i furamo se na neku austro-ugarsku i radnicku tradiciju, umiremo i rezemo vene za necim sto je davno ugaseno i iscezlo iz postojanja i svijesti a Celik, klub svih nas, istjeramo na silu negdje na livadu.

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 07 jan 2014, 17:18

Eborg je napisao/la:Pa nije Velez u Vrapcicima jer tako zele i jer imaju nesto sa tim naseljem vec zato sto su ih fasisti otjerali sa njihovog stadiona. Ko je od ovih navijaca umjetnog kluba prije 1992. god. znao da je je nekakav Zrinjski uopce nekad i postojao vjerovatno ih ne bi bilo ni 10. Da ne govorim da najveci dio tih "junaka" tada nije bio ni rodjen ili je u najboljem slucaju obavljao nuzdu u pelene. Ali obicno je odgovor da im "komunisticki zlocinci nisu dali da budu Hrvati". To mozda onima kojima su ocevi i djedovi skrivali crne kosulje u ormaru za "bolje dane", nikada nije bio problem biti Hrvat niti bi trebao biti.

Da su rekli da osnivaju novi klub pa hajde, ali izvlaciti nesto iz naftalina je nidje veze sto bi vi Mostarci rekli. Isto kao da mi sad u Zenici obnovimo SC Eisenwerk Zenica iz 1912. god. i furamo se na neku austro-ugarsku i radnicku tradiciju, umiremo i rezemo vene za necim sto je davno ugaseno i iscezlo iz postojanja i svijesti a Celik, klub svih nas, istjeramo na silu negdje na livadu.
Daj ba Eborg gušiš temu. Tema su transferi. Napiši da nam dolaze dva velika pojačanja a ''ere'' pusti na miru.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 jan 2014, 17:26

Nemojte se ljutiti mostarci, ali vi ste svi djuture, meni i najbolji, a ujedno i najgluplji dio bih.
Svi se vodite onom "selo gori, a baba se ceslja"
Od jednog jakog kluba ste napravili 2 slaba, tako i sa navijacima.
Dok se nekad sirom balkana simpatisao velez, danas vas sve ljudi sazaljevaju.
Valjda nekad dođete pameti...

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 07 jan 2014, 18:00

zlajson je napisao/la:Daj ba Eborg gušiš temu. Tema su transferi. Napiši da nam dolaze dva velika pojačanja a ''ere'' pusti na miru.
Priča se da je i Tan bacio oko na Heću i Dilavera pa se zato malo ušutilo oko njih, čekaju rasplet situacije kod mrskog rivala.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 jan 2014, 18:01

Kakve gluposti ovaj Eborg piše,a još priča off-topic!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 07 jan 2014, 18:06

Covjek ne pise gluposti, samo realno gleda na tu Mostarsku situaciju. Off topic, to jeste, priznajem. :mrgreen:

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 07 jan 2014, 18:09

Prešaltao sam se na velike premijerligaške vedete, nema frke. Još da su Buco Osmanhodžić, Kabir Smajić i Nusret Muslimović u opticaju kakav bi to show bio!

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 07 jan 2014, 18:20

Eborg je napisao/la:
zlajson je napisao/la:Daj ba Eborg gušiš temu. Tema su transferi. Napiši da nam dolaze dva velika pojačanja a ''ere'' pusti na miru.
Priča se da je i Tan bacio oko na Heću i Dilavera pa se zato malo ušutilo oko njih, čekaju rasplet situacije kod mrskog rivala.
Ako treba poguraću ih i ja obojicu sa cenerom samo nek ne dolaze na Bilino!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 jan 2014, 18:33

SarajlijaTM je napisao/la:Nemojte se ljutiti mostarci, ali vi ste svi djuture, meni i najbolji, a ujedno i najgluplji dio bih.
Svi se vodite onom "selo gori, a baba se ceslja"
Od jednog jakog kluba ste napravili 2 slaba, tako i sa navijacima.
Dok se nekad sirom balkana simpatisao velez, danas vas sve ljudi sazaljevaju.
Valjda nekad dođete pameti...

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Daj bola manijak ti ko da zivis na drugoj planeti, :roll: Ko je to od Veleza napravio 2 kluba ???,i ko je to podjelio navijace???.Vidim ti to sve pripisujes (sadasnjim) Velezovim navijacima i po tvom postu se da zakljuciti da su za sve krivi (sadasnji) Velezovi navijaci :shock:
Pitao bih ja tebe kakvo bi ti imo misljenje o svemu da recimo zivis na Bascarsiji ili cak na Grbavicia i da tu sada igra neki novi klub(recimo neki Sindjelic ,madjarskih korijena :D ) a da ti moras ici na utakmice svoga kluba u Hadzice a koji je prinudjen igrati na tom nekom novom neuslovnom stadionu i da ti usput jos prisivaju etiketu kluba iz predgradja :roll: Ne treba niko sazaljevati Velez,cinjenica je da smo najvise stradali u ratu,ali vratit ce mo se mi kad-tad,samo zelim da kazem u kakvoj situaciji radimo iza rata.Znam da je preslo u dosadu ovo prepucavanje na relaciji "sveti klub"-"madjari" ali sta se moze ,opet nismo dosadniji od djecijeg prepucavanja na relaciji Zeljo-Sarajevo.
P.S.Za kraj evo karte koju maloprije vidjoh,koja oslikava pravo stanje :D slika
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 jan 2014, 18:42

krmak je napisao/la:
F.G.R je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Trude se,trude...godinama,decenijama da omalovaže Velež.Ali ne ide im baš...ponekad mi se čini da se samo tješe između sebe jer ih niko ne doživljava ozbiljno,niti im ta šuplja ima efekta.
Ti hibridi od klubova i navijača kojima je sport tek pri dnu prioriteta,a neki niski porivi na vrhu...oni su kao jogurt...imaju rok trajanja.
I nisu nikome zanimljivi van mjesne zajednice.
Zato im je zanimljiv Velež.Jer Velež je nešto iznad.
Da ne offtopičarimo previše...Purović,možda i najzvučnije pojačanje u cijeloj ligi,do sad.
do 92 Velež, od 92 Zrinjski, Široki, Brotnjo, Čapljina, Gabela, Posušje.....
slika
Papak,zašto je Velež tu?
Može kratak odgovor,bez pametovanja i seljačke demagogije.
Stadion na kojem igra tzv. zrinjski jeste gradski(nije isključivo Veležov)ali taj stadion su gradili Veležovi navijači i najljepšu istoriju/povijest je napisao upravo Velež i Red Army.I to se nikad neće nadmašiti,to je 1000%.Ako već nije isključivo Veležov,nije ni isključivo od tzv. zrinjskog,dakle gradski je.Ali,druge stvari su prevagnule zašto je sada samo od tzv. plemića.
Malo si priglup momak,čitao sam tvoje upise,i teško je tebi objasniti neke stvari.
Ali,stadion pod Bijelim Brijegom...ili kako ga Albert naziva stadion Hrvatskog Športskog(germanizam)kluba zrinjskog je do otimanja bio sinonim za nešto lijepo.Tu su se igrale lijepe utakmice,tu je se navijalo srcem.Nakon 92 je poznat po konc logoru,po Mili Peharu,po ulijetanju navijača,po oronulosti.
A ovo u Vrapčićima...to je opet naš ponos.Iako istjerani,iako 'razvaljeni',napravišmo mi kakav takav stadion...stadion koji će ubrzo zadovoljavati evropske kriterije.
Ali,kao što sam napisao,glup si...ne kontaš ti ;)
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 07 jan 2014, 18:43

Nije li ovo tema transfera igraca Premijer lige?

Jbemu, pa ne morate za.srat svaku tim prepucavanjima, kad se zna kako tko misli i nikad se nicije misljenje oko toga nece promijeniti.
RIP CITY!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2014, 18:44

A zasto Velez ne napravi stadion negdje u Mostaru, na ulazu u grad ima one zemlje koliko hoces

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 jan 2014, 18:49

lafomamone je napisao/la:A zasto Velez ne napravi stadion negdje u Mostaru, na ulazu u grad ima one zemlje koliko hoces
Pa brate Arsenal je 2 napravio a mi 3 :lol: :lol: gdje cemo cetvrti pravit :lol: :lol: RAja moja fina ne idite u off mi nemamo kome sta objasnjavat. Samo Velez i nista vise. Pisimo na ovoj temi o pojacanjima ;) Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 jan 2014, 18:56

lafomamone je napisao/la:A zasto Velez ne napravi stadion negdje u Mostaru, na ulazu u grad ima one zemlje koliko hoces
.Zato sto HDZ blokira i svaku pomisao da se takvo nesto uradi.I druga stvar ko da je tako jednostavno stadion napraviti :roll: Pogledaj primjer koliko se samo price ispricalo da se samo stolice promjene na Kosevu(i to jos u glavnom gradu i na Olimpijskom stadionu,i jos ih nisu sve zamjenili zbog nedostatka para)a zamisli sada da se treba napraviti stadion koliko bi trebalo da se namaknu ta sredstva :roll: .Bit ce sta ce bit,ima gradski stadion i najjeftinije je da tu svi igraju,a sad sto drugi pricaju gluposti i izmisljaju razloge zasto ne moze tamo igrati to je druga prica

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 07 jan 2014, 19:03

rodjak je napisao/la:
.Zato sto HDZ blokira i svaku pomisao da se takvo nesto uradi.I druga stvar ko da je tako jednostavno stadion napraviti :roll: Pogledaj primjer koliko se samo price ispricalo da se samo stolice promjene na Kosevu(i to jos u glavnom gradu i na Olimpijskom stadionu,i jos ih nisu sve zamjenili zbog nedostatka para)a zamisli sada da se treba napraviti stadion koliko bi trebalo da se namaknu ta sredstva :roll: .Bit ce sta ce bit,ima gradski stadion i najjeftinije je da tu svi igraju,a sad sto drugi pricaju gluposti i izmisljaju razloge zasto ne moze tamo igrati to je druga prica
Pa HDZ moze nesto administrativno kociti ali ne moze u stvarnosti nista, kako onda SDA ne moze nista uciniti po pitanju B.B. Dovedes bagere zaravnaju i zatrave, pa malo po malo mozda bi do sad i nikla bar jedna tribina. Ulozilo se vec dosta u stadion u Vrapcicima, kako je bilo sad fino izgleda

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 07 jan 2014, 19:37

Moze li se kako ovA tema podijeliti na jednu O VELEŽU a druga do ostane ovaj prelazni rok. Čisto da ne moramo preskakati po 5 stranica o Mostaru, stadionu, politici itd...

i od mene mali off.

Veliki pozdrav za Pastrmku i dobrodošao nazad. bez tebe forum nije isti, ''ne čuje'' se na ribu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, leo1946, mnon46, nedimmmm1337 i 33 gosta.