FK Slavija

majankod
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la majankod » 31 maj 2010, 23:31

Gdje zivite vas dvojica , pa sve sto pisete je cista fula od koga to dobijate informacije da nije od ovih novih sto su dosli u Slaviju pa je srozali do ispadanja . Kazu da ce brzo skupstina kluba to bi bilo dobro da se izaberu ljudi koji vole Slaviju a nisu lajici za sport .Bilo je brate mnogo neznalica i mesetara i normalno vidi se rezultat .Klub se mora urediti na profesionalnom nivou ljudi nismo vise amateri takmicili smo se u evropi a tamo se neznanje i neprofesionalnost u radu ne priznaju . Slavija je zasluzila bolju upravu a onda ce biti i boljih igraca !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jun 2010, 13:54

majankod je napisao/la:Gdje zivite vas dvojica , pa sve sto pisete je cista fula od koga to dobijate informacije da nije od ovih novih sto su dosli u Slaviju pa je srozali do ispadanja . Kazu da ce brzo skupstina kluba to bi bilo dobro da se izaberu ljudi koji vole Slaviju a nisu lajici za sport .Bilo je brate mnogo neznalica i mesetara i normalno vidi se rezultat .Klub se mora urediti na profesionalnom nivou ljudi nismo vise amateri takmicili smo se u evropi a tamo se neznanje i neprofesionalnost u radu ne priznaju . Slavija je zasluzila bolju upravu a onda ce biti i boljih igraca !!!
Ja zivim u Bg,samim tim nisam ni upucen u desavanja koliko bi trebao biti,ti ako jesi odlicno,onda nam prenesi bar nesta sto znas a ne govoriti da samo promasujemo.
I da napisi nam sta smo promaseli da znamo da ispravemo greske.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

majankod
Kontakt:

Post Postao/la majankod » 02 jun 2010, 00:22

Pa vidim sastavljas tim ...dovodis ,prodajes igrace ,trenere samo nisi napisao otkud pare ,neznam kako nisi informisan da su nas ovi "ubaceni" zaljubljenici Slavije iz SNSD-a iskokuzili totalno nek nam je bog na pomoci sa njima i Kulinom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jun 2010, 13:54

Danas malo sa rodjakom pricao oko mog puta u Ist.Sarajevo i kada smo zavrseli prica mi malo o Slaviji.
Kaze da su klub vec napusteli TAdic,i Bakovic ne zna gde.Da je Regoje 99% pred potpisom za Borac,Spalevic takodje pred potpisom sa Zelju ili Slobodu,mali Milinkovic treba da ide negde na koledz u Ameriku...
O trenerima kaze da su kandidati Nestorovic(valjda onaj sto je vodeo Rudar),Borce Sredojevic,neki Stanic sto je vodeo Famos ove godine,Erbez i jos neko ne mogu se setiti imena.Nebi me cudelo da Erbez ponovo uzme ekipu.
Dalje kaze da se ocekuje sednica ovih dana gde ce se birati predsednik.Kandidati neki politicar Kosarac(nikada cuo),neki Draskovic(on je valjda nacelnik neke opstine tamo)i Kulina.

@Majankod,@Milos znate li sta vise i ima li sta od ovoga tacno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jun 2010, 16:05

Malo sam sada gledao po YT neke klipove i naisao sam na klip o izvesnom Miloradu Kosarcu koji pise da je direktor kluba.Iskreno ja za njega nisam cuo.Sad je li to isti taj lik sto ga ti zoves Stasa ili je to neki drugi?

majankod
Kontakt:

Post Postao/la majankod » 08 jun 2010, 00:29

Nisam ni ja bas dobro informisan ali sigurno znam dok Kulina nije doveo Kosarce (sin i tata ) u Slaviju ,Slavija se borila u evropi !!!A ove godine jedva ostade ,dobro je nema sta ????

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jun 2010, 23:56

Cujem danas da bi Milomir Seslija mogao biti gotovo sigurno novi trener. :?

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 13 jun 2010, 08:29

Na oficijelnoj stranici Slavije naslovna vijest Olimpik - Slavija iz Maja :?
Uređuje li iko vašu web stranicu ili su na godišnjem...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jun 2010, 08:45

kakav je vas igrac Vlasitimir Jovanović nacuo sam da se za njega zalaze Mirza Varesanovic da ga dovede na Kosevo :?:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 13 jun 2010, 08:48

Jel to onaj sto je trebo igrati u Turskoj, u Manisasporu, tacnije potpisao trogodisnji ugovor, al se iz nekog razlgoa ubrzo vratio u Slaviju. Jel zna neko zbog čega je to!?

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 13 jun 2010, 09:51

Znam da je igrao za repku, al kakav je stvarno ga nisam pratio! Inace, Slavija ima dobrih igrača, a i krkana tipa Regoje!

majankod
Kontakt:

Post Postao/la majankod » 13 jun 2010, 13:02

Dinamitaš je napisao/la:Na oficijelnoj stranici Slavije naslovna vijest Olimpik - Slavija iz Maja :?
Uređuje li iko vašu web stranicu ili su na godišnjem...
Slavija je najstariji klub u BiH (1908 g.) pa malo kasne zbog godina !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2010, 19:13

Teodosic Milos je napisao/la:
Dinamitaš je napisao/la:Znam da je igrao za repku, al kakav je stvarno ga nisam pratio! Inace, Slavija ima dobrih igrača, a i krkana tipa Regoje!
Ali evo kada pogledas,taj Regoje jedan od najboljih defanzivaca u Bosni.....cuvao je Diarru,Diarra 2 sezone gola nije dao Slaviji,Modric je nesto igrao za Zrinjski nista nije ucinio(mlad je bio ),Dzeko usao 20 minuta na nasem stadionu lopte nije primio,jer ga je Regoje cuvao.....Wagner jos gola nama nije dao....pa ti vidi.....a Jova je veoma dobar igrac,tehnicar a i ono sto je najvaznije kao covjek je veoma dobar
Malo ponekad udari koju vaspitnu ali sve u svemu dobar je. :mrgreen:
Za Jovu sam cuo pricu kada sam prosli put beo ovde da je on potpisao beo za Manissu,i da je taj njihov trener otisao nakon 2-3 sedmice i Jova jeodmah ispao iz tima.A posto je kako kazu imao veoma dobar ugovor mafija koja drzi Manisu mu je pretela i on se isti dan vrateo u Slaviju.Kako sam juce u prici sa rodjakom cuo on je ponovo na pragu prelaska negde u Tursku.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 13 jun 2010, 19:17

Devil je napisao/la:
Teodosic Milos je napisao/la:
Dinamitaš je napisao/la:Znam da je igrao za repku, al kakav je stvarno ga nisam pratio! Inace, Slavija ima dobrih igrača, a i krkana tipa Regoje!
Ali evo kada pogledas,taj Regoje jedan od najboljih defanzivaca u Bosni.....cuvao je Diarru,Diarra 2 sezone gola nije dao Slaviji,Modric je nesto igrao za Zrinjski nista nije ucinio(mlad je bio ),Dzeko usao 20 minuta na nasem stadionu lopte nije primio,jer ga je Regoje cuvao.....Wagner jos gola nama nije dao....pa ti vidi.....a Jova je veoma dobar igrac,tehnicar a i ono sto je najvaznije kao covjek je veoma dobar
Malo ponekad udari koju vaspitnu ali sve u svemu dobar je. :mrgreen:
Za Jovu sam cuo pricu kada sam prosli put beo ovde da je on potpisao beo za Manissu,i da je taj njihov trener otisao nakon 2-3 sedmice i Jova jeodmah ispao iz tima.A posto je kako kazu imao veoma dobar ugovor mafija koja drzi Manisu mu je pretela i on se isti dan vrateo u Slaviju.Kako sam juce u prici sa rodjakom cuo on je ponovo na pragu prelaska negde u Tursku.
wagner je dao slaviji gol ove godine :D

majankod
Kontakt:

Post Postao/la majankod » 16 jun 2010, 22:55

Da li ce Slavija izabrati novog predsjednika ????
Zna li neko sta se tamo desava u tom klubu ?????
Izgleda opet pobjedjuje politika i licni interes a ne sport ,gospodo gdje ce vam dusa nije vam nimalo zao tih mladih ljudi u koje se kunete ??????

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2010, 22:54

Milan Gutovic izabran za novog trenera,iskren da budem malo sam cuo o njemu,znam da je bio clan one generacije zelje zajedno sa Odovicem i Ninkovicem.Sada kakav je kao trener stvarno ne znam,koga je on uopste vodio.
Kada ga trazim na google pojavi mi se samo nas legendatni glumac.
Sto se tice igrackog kadra osipa se lagano:
otisli-Spalevic,Scepanovic,Arsenijevic,Bakovic,Lucic....dakle vecina prve postave.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 24 jun 2010, 23:15

Može li se znati gdje je otišao Spalević, a viđen je zajedno sa Regojem u Gradačcu, da li to znači da prelaze u Zvijezdu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 24 jun 2010, 23:16

Slavija naredne sezone jedan od glavnih kandidata za ispadanje... koliko mogu da primijetim pucaju po svim šavovima od igračkog kadra do vrha i uprave kluba :?: Ispravite me ako griješim...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2010, 23:19

husein veličanstveni je napisao/la:Može li se znati gdje je otišao Spalević, a viđen je zajedno sa Regojem u Gradačcu, da li to znači da prelaze u Zvijezdu.
Svi su za sada slobodni nisu nigde jos potpisali,a Regoje tesko da ce u ZVijezdu,ako igde bude isao to ce biti u Borac kako najavljuju i kako sam cuo.
Ovo sve sto je otislo iz Slavije su prejaki igraci koji mogu igrati u bilo kojem klubu u BIH,Srbiji pa cak i mogu u inostranstvo.

@Dialiba
Ne znam sta da ti kazem ostaje da se vidi kako ce biti uradjen prelazni rok,no cuo sam da se opasno pripremaju za njega,ubacice nekoliko juniora koji stvarno imaju kvalitet ali su jos golobradi i pridodati im nekoliko iskusnih pa cemo da vidimo na sta ce to da lici.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2010, 23:21

husein veličanstveni je napisao/la:Može li se znati gdje je otišao Spalević, a viđen je zajedno sa Regojem u Gradačcu, da li to znači da prelaze u Zvijezdu.
U Srbiji je kolko ja znam tj tako citam u medijima,par odredjenih klubova iz njihove lige su navodno zainteresovani da ga dovedu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.