Ovako ga vi od Želje vazdasolinas je napisao/la:sto se pisaju giganti iz vrapcica sa mitomanima sa mercedes arene..nema sta topla braca,
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ovo mi je najdraza tema...jednostavno nemas potrebe ic u wcFaraonTM je napisao/la:Treba se malo @garda opustiti previše visi na ovoj temi, treba mu kakve mlade nabaviti pošto sam ne umije
Garda poštuj je kao majku, voli je kao sestru, karaj je k'o Slobodu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma svi mi zajedno sa ove teme hoćemo dobro tebi, da nagodimo sve ti čovjek učini al' kad ti voliš braću iz Mostara, pale vam buseve vi se palite na njih pa se valjda krešete ko upaljač 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Nema razloga, sa njima se krvilo bezbroj puta u prethodnim godinama, znaju to i onisolinas je napisao/la:sto se pisaju giganti iz vrapcica sa mitomanima sa mercedes arene..nema sta topla braca,
Pa oni su prvi likovali nad našim izgubljenim titulama iako su svjesni bili da ona dolazi u Mostar, ali u onaj drugi dio. Znam da su neki Željini forumaši osuli drvlje i kamenje na Velež smatrajući da su nam trebali pustiti. Naravno da nisu, ljudi časno odigrali utakmicu a isto tako nas i dobili. Jedino što sam im ja zamjerio je likovanje cijelog stadiona sa znate već kojim skandiranjem (zajedno ste sa pitarima skandirali
Ne moram se lizati sa nekim da bi mi bio zaštita kada me napadnu, vi to radite i dobro vam ide (lizanje samo). Što se mene tiče možete i nastaviti jer mi je i to dokaz za kakvu ja veličinu živim.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vi bez pratnje dosli, pa niste mogli da ne odolite policiji. Uostalom vidio sam te vase ekipe sad zadnju utakmicu, bez pratnje(greska policije) i umalo sudar ne napravise bjezeci. A sekunda falila i da nekog vaseg udare autom.
A ti u Visokom nista nisu skinuli, probali pa dobili.
A ti u Visokom nista nisu skinuli, probali pa dobili.
Celik!3,2,2.
Pretpostavljam money money1922VFC1981 je napisao/la:@FaraonTM
Sta ste ovo Janki obecavali pa slagaste ?![]()
Dosta nekorektno od uprave ako su ga izigrali tako ali eto dešava se to u zadnje vrijeme što jest jest
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
staragarda malo trebaš jezik za zube, mogao bi ti ovaj džihadista bombu bacit ili rafal složit
za tvoje dobro brate 
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Frajer ima zenu,dijete jos u godinama a vi takoFaraonTM je napisao/la:Pretpostavljam money money1922VFC1981 je napisao/la:@FaraonTM
![]()
Dosta nekorektno od uprave ako su ga izigrali tako ali eto dešava se to u zadnje vrijeme što jest jest
#musvdg
Yebiga brate igramo se puno1922VFC1981 je napisao/la:Frajer ima zenu,dijete jos u godinama a vi takoFaraonTM je napisao/la:Pretpostavljam money money1922VFC1981 je napisao/la:@FaraonTM
![]()
Dosta nekorektno od uprave ako su ga izigrali tako ali eto dešava se to u zadnje vrijeme što jest jest![]()
Igramo se i sa Čelikom ima 4,5 godina, ovu Slobodu izbacujemo iz lige, djeca šta ćeš
@allguns
Ti si neki svestran lik, sve vidiš i znaš
Treba imati muda pa bez pratnje doći, ne znate vi šta je to
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znam dovoljno.
Znam isto tako da vi se ne bi propustili prliku da se pohvalite salovima.
Znam isto tako da vi se ne bi propustili prliku da se pohvalite salovima.
Celik!3,2,2.
Pa šta sad da i ja kačim slike kako se pale šalovi Čelika na Grbavici?
Ili možda popularni trans vaše grupe?
Ili možda popularni trans vaše grupe?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- pravnik1981
- Kontakt:
imali su manijaci porciju i u Mostaru sad ovu zadnju tekmu 
Haha lazove poslije one tekme RK Celika u Visokom si se na forumu raspitivao sta je to bilo, a sad si kao akcijanje svojim ocima gledo
Neka nase navijacke scene, zanimljiva je pravo.
Jos nije otislo u kriminal kao Srbima, ne shvatamo preozbiljno navijanje, najveći derbi u nekim granicama normale prođe ( cak je i previse mlak ) ali ocekivano s obzirom na aktere
Samo jos da nema fasista Ultrasa i Lesinara ali neka ne moze svaki Bosnjo bit' islamske vjeroispovjesti
Neka nase navijacke scene, zanimljiva je pravo.
Jos nije otislo u kriminal kao Srbima, ne shvatamo preozbiljno navijanje, najveći derbi u nekim granicama normale prođe ( cak je i previse mlak ) ali ocekivano s obzirom na aktere
Samo jos da nema fasista Ultrasa i Lesinara ali neka ne moze svaki Bosnjo bit' islamske vjeroispovjesti
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Prava porcija je to bila, cetiri nasa momka dosla vozom onako slagirana u osam ujutru i pretuklo ih 20 RA divova. Zato je i bila mara sad u Konjicu i bjezanija po klozetima...pravnik1981 je napisao/la:imali su manijaci porciju i u Mostaru sad ovu zadnju tekmu
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Sprint na 100 metara od fejiceve zavrsi naglo na carini bas se pitam stopravnik1981 je napisao/la:imali su manijaci porciju i u Mostaru sad ovu zadnju tekmu
#musvdg
- pravnik1981
- Kontakt:
pa sta su dosli sa vozom ujutro i sa bar salovima prolaze pored KNRA sta smo trebali gledat ih?
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Niko nista nebi da se nisu kurcili sa salovima i majicama prijatelju,pozdravdimitrijevic je napisao/la:Prava porcija je to bila, cetiri nasa momka dosla vozom onako slagirana u osam ujutru i pretuklo ih 20 RA divova. Zato je i bila mara sad u Konjicu i bjezanija po klozetima...pravnik1981 je napisao/la:imali su manijaci porciju i u Mostaru sad ovu zadnju tekmu
#musvdg
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
paaaaaa dal je moguce...ahahahahahahahdimitrijevic je napisao/la:Prava porcija je to bila, cetiri nasa momka dosla vozom onako slagirana u osam ujutru i pretuklo ih 20 RA divova. Zato je i bila mara sad u Konjicu i bjezanija po klozetima...pravnik1981 je napisao/la:imali su manijaci porciju i u Mostaru sad ovu zadnju tekmu
ode ja sa teme
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- pravnik1981
- Kontakt:
ajde sabanija sredjuj tribinu i odradite neko gostovanje izvan TKstaragarda je napisao/la:paaaaaa dal je moguce...ahahahahahahahdimitrijevic je napisao/la:Prava porcija je to bila, cetiri nasa momka dosla vozom onako slagirana u osam ujutru i pretuklo ih 20 RA divova. Zato je i bila mara sad u Konjicu i bjezanija po klozetima...pravnik1981 je napisao/la:imali su manijaci porciju i u Mostaru sad ovu zadnju tekmu![]()
![]()
![]()
..sad udari brat na brata
![]()
![]()
ode ja sa teme![]()
...sad vidite ko je dosao izvrnut a ko je po klozetima bjezao...pa opet za pola sata jedni drugima slike postavljajte
![]()
![]()
...kakvi jazavci...mitomani kontra vrapcica
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.