Pogledaces ti to sve vjerujemformance je napisao/la:Rado, ali gledao sam samo prva 3 seta, a i to na preskaku.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pogledaces ti to sve vjerujemformance je napisao/la:Rado, ali gledao sam samo prva 3 seta, a i to na preskaku.
Imam osjecaj da ce opet je Serena isamarat. Jednostavno igra pre-dominantno da bi ova druga mogla ista uciniti.DANTES je napisao/la:nešto imam osjećaj da ćemo sutra imati dobro žensko finale.... mislim da je maši pun qrac poraza protiv Biča Božijeg
nemoj biti smiješanEdin TM87 je napisao/la:Da li Ferrer sutra pise historiju![]()
Kakav bi to uspjeh bio za ovog borca, strasno! Bez izgubljenog seta jos uvijek, spasio set loptu protiv Tsonge.
Tesko bgm psiha je na strani Rafe trenutno i ta statistika medjusobni duela,takodje Rafa se vratio nakon povrede i tolko mjeseci pauziranja i odigrao svako finale najvcei broj moguci meceva strasno tako da taj trud i zelja u Rafi ce sutra da se vidi nema David igru za Nadala jednostavno njegova je igra trci i sta Bog da,covjek je odbrambeni zid kao i Rafa ali grijesi za razliku od Rafe i to cemu se prekosutra obiti od glavu jednostavno kad Roger i Novak nisu uspjeli u svom Primeu nevidim kako bi to mogao David koji je na zalasku karijere.Edin TM87 je napisao/la:Da li Ferrer sutra pise historiju![]()
Kakav bi to uspjeh bio za ovog borca, strasno! Bez izgubljenog seta jos uvijek, spasio set loptu protiv Tsonge.
Ako je suditi po Sereninoj formi iz 1/2 meca protiv Errani. Boga mi tesko da Marija, moze doci ukupno do 6 gemova u mecu, a kamo li u setu.Neutral je napisao/la:Nema Sharapova šanse protiv Serene. Možda joj pusti jedan set da duže traje finale
Pa da nije sa sestrom krenula u posao oko dizajna odjece i ostalih tih gluposti, kad im je objema tenis bio na dalekom drugom mjestu, sigurno bi dominirala sve ove godine i pored Clijester i Henin.Neutral je napisao/la:Mašina od 80 i više kila. Žena je jednostavno predominantna u ovom sportu i nastradati će Marija. Sereni je dosadio tenis, žena se bavi pedikirom u slobodnom vremenu (true story)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.