Ovo je jedna drogirana budala upala na teren skočila sa tribine uhvaćena i sankcionisana od organa reda to niko nije mogao predvidjeti ništa nije organizovano i masovno ganjanje igrača i navijača drugog kluba,kao što je kod vas slučaj bio,.bekicamir je napisao/la:HSK ZRINJSKI-upad navijaca na stadion ,pokusaj napada na igrace Veleza
NK ZELJEZNICAR-napad na golmana Slavije,paljenje hrvatske zastave i sl . incidenti.
FK SARAJEVO-upad navijaca na stadion protiv Sirokog.
FK BORAC-suspenzija stadiona svako malo sve govori o "gospodstvu"
FK VELEZ VRAPCICI-suspenzije stadiona,atmosfera uvijek na rubu prekida utakmice,divljastvo na tribinama
NK SIROKI BRIJEG-njima nema tko upast na stadion sve i da hoce,jer taj klub nitko nikada nije ni pratio!
................Imaju ubojicu medju svojim redovima ,doduse taj TUTIN decko i ne zna sto je nogomet!
FK SLOBODA-fukare onako vise depresivne i vjecito kamenjanje sa sarajlijama
NK CELIK-bilo je mrtvih glava u zenici...
Ovo navedeno govori da je malo"gospode" u BIH a vi tu mozete na nasoj temi HSK ZRINJSKI MOSTAR razglabati koliko god hocete.
PS:navodio sam samo probrane incidente pojedinih klubova,ima toga jos!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Blagoje Bratić
Re: HŠK Zrinjski
-
Forza velez
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:Blagoje Bratić je napisao/la:Vi ste gospoda svaka čast,pa Vi ste za Velež institucija ono što sam juče vidio i čuo u Vrapčičima to pas sa maslom nebi pojeo,a sa loptom im se igrači sastavili nisu vama svaka čast imate moje simpatije veće nego Velež zgadio mi se taj klub nakon jučerašnje utakmice pa vi bar čestitate ispratite boljeg aplauzom kultura nivo,a ono je krkanluk.
kad smo mi to ovdje pisali ,nitko nije vjerovao,al eto,sad se svatko uvjerio![]()
![]()
normalno ekipa koja nas nadigra u mostaru,uvijek je dobila pljesak,btw. pitaj zebe kako se osjecao u mostaru dok je igro,i sad kad zeljo dodje lik pozdravi navijace i prica s njima,igracka velicina i covjek
Kao sto su i igraci veleza dobili pljesak u kupu
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
Mora policija pocet sa hapsenjem ovih sto prave nerede,nema druge i ostro kaznjavati po dzepu pa nece vise ,stvarno je ovo prevrsilo svaku mjeru.Svaki pravi istinski navijac svoga tima nece praviti ovakva sranja,nego ce navijati za svoj tim(ovakvo ponasanje nije navijanje za svoj tim nego divljastvo,seljakluk i primitivizam).Ako neko pobjedi zasluzeno,cestitaj mu sportski i idemo dalje.Moze se tolerisati i navijacko prepucavanje ali ne i vrijedjanjebekicamir je napisao/la:HSK ZRINJSKI-upad navijaca na stadion ,pokusaj napada na igrace Veleza
NK ZELJEZNICAR-napad na golmana Slavije,paljenje hrvatske zastave i sl . incidenti.
FK SARAJEVO-upad navijaca na stadion protiv Sirokog.
FK BORAC-suspenzija stadiona svako malo sve govori o "gospodstvu"
FK VELEZ VRAPCICI-suspenzije stadiona,atmosfera uvijek na rubu prekida utakmice,divljastvo na tribinama
NK SIROKI BRIJEG-njima nema tko upast na stadion sve i da hoce,jer taj klub nitko nikada nije ni pratio!
................Imaju ubojicu medju svojim redovima ,doduse taj TUTIN decko i ne zna sto je nogomet!
FK SLOBODA-fukare onako vise depresivne i vjecito kamenjanje sa sarajlijama
NK CELIK-bilo je mrtvih glava u zenici...
Ovo navedeno govori da je malo"gospode" u BIH a vi tu mozete na nasoj temi HSK ZRINJSKI MOSTAR razglabati koliko god hocete.
PS:navodio sam samo probrane incidente pojedinih klubova,ima toga jos!
Ti Bekicu navede samo da je Velez iz Vrapcica a za ostale si izostavio grad porijekla,nesto kontam mozda si samo pogrijesio mozda nisi mislio namjerno
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Titova-Juga
- Kontakt:
bekicamir je napisao/la: FK VELEZ VRAPCICI
Komplex do jaja a
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
bola amire da si covjek nebi se prodao ......znas sta ocu da kazem
Svaka cast na fer i korektnoj igri, mnogo srece do kraja.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
razvali nas sarajevo pravo,ja neznam ssta misle nasi manekeni,da su igracine neke,sve treba postrojit i zatjerat na kraju godine cast nekolicini igraca koji se bore pravo za sveti dres
bolje juniorima dat priliku,barem bi ostavljali srce na terenu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Jbg drug moj dobri ste bili u drugom poluvremenu nema sta,ali zasluzeno smo uzeli 3 boda ako cemo realno, ali vama zelim puno srece do kraja sezone.Rosas7 je napisao/la:razvali nas sarajevo pravo,ja neznam ssta misle nasi manekeni,da su igracine neke,sve treba postrojit i zatjerat na kraju godine cast nekolicini igraca koji se bore pravo za sveti dres
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
RedDevilS je napisao/la:Jbg drug moj dobri ste bili u drugom poluvremenu nema sta,ali zasluzeno smo uzeli 3 boda ako cemo realno, ali vama zelim puno srece do kraja sezone.Rosas7 je napisao/la:razvali nas sarajevo pravo,ja neznam ssta misle nasi manekeni,da su igracine neke,sve treba postrojit i zatjerat na kraju godine cast nekolicini igraca koji se bore pravo za sveti dres
sarajevo zasluzeno nema sta,husejinovic je pravi igrac
a nas bogdan u prvom bunker igra puuu konju,i u drugom se malo otvorio,ali slabo je sve to,ma ne treba nama sreca,bolje je sto necemo u europu sa ovakom ekipom
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
E nisam gledao vase nesto igrace mene ponijela atmosfera na Sjeveru,znas kako je to kad navijas i sam.Rosas7 je napisao/la:RedDevilS je napisao/la:Jbg drug moj dobri ste bili u drugom poluvremenu nema sta,ali zasluzeno smo uzeli 3 boda ako cemo realno, ali vama zelim puno srece do kraja sezone.Rosas7 je napisao/la:razvali nas sarajevo pravo,ja neznam ssta misle nasi manekeni,da su igracine neke,sve treba postrojit i zatjerat na kraju godine cast nekolicini igraca koji se bore pravo za sveti dres
sarajevo zasluzeno nema sta,husejinovic je pravi igrac
a nas bogdan u prvom bunker igra puuu konju,i u drugom se malo otvorio,ali slabo je sve to,ma ne treba nama sreca,bolje je sto necemo u europu sa ovakom ekipom
Ja sam vama pozelio srecu kao pravi navijac isto kao sto nama to neko pozeli, nista vise drug.
Ni mi necemo moci ako se nedobije ta licenca prokleta.
Ostaviti Melehra,Stojkica,Milicevica,Marjanovica,Bibica,Pehara,Bekica!
...................Melher.....................
...?........?...................?........?.....
Marjanovic...?...........?..........?.......
.............?..............?.....................
Zamjene Stojkic,Milicevic,Bibic,Bekic,Pehar!
To je to ako hocemo iduce godine u europu!
dogodine sigurno nema zurzinova i popovicabekicamir je napisao/la:Ostaviti Melehra,Stojkica,Milicevica,Marjanovica,Bibica,Pehara,Bekica!
vjeroajtno: lazara,melhera,milicevica,markica,pehara
Lazar,Milicevic,Markic,Pehar su pod ugovorima tako da mogu otici samo ako ih netko plati!Rosas7 je napisao/la:dogodine sigurno nema zurzinova i popovicabekicamir je napisao/la:Ostaviti Melehra,Stojkica,Milicevica,Marjanovica,Bibica,Pehara,Bekica!
vjeroajtno: lazara,melhera,milicevica,markica,pehara
Zurzinov i Popovic su ionako tarabe zesce!
zato sam naveo i vjerojatno,a ova dvojica sigurno odlaze jer im istice ugovor,uzrzinova nema vise tko placat posto necemo u europu,a popovic bezze igrac,lazaru je slijedeca zadnja godina ugovora pa ce ga zato htjeti utopiti negdje, i jos nekolicini je slijedeca zadnja godinabekicamir je napisao/la:Lazar,Milicevic,Markic,Pehar su pod ugovorima tako da mogu otici samo ako ih netko plati!Rosas7 je napisao/la:dogodine sigurno nema zurzinova i popovicabekicamir je napisao/la:Ostaviti Melehra,Stojkica,Milicevica,Marjanovica,Bibica,Pehara,Bekica!
vjeroajtno: lazara,melhera,milicevica,markica,pehara![]()
Zurzinov i Popovic su ionako tarabe zesce!
Ma lako je za igrace,koliko god maldi bili i perspektivni odavde ne mogu otici za neke velike pare niti ce netko ponuditi za njih ozbiljan novac,stoga kao najveci krivaz za drugu godinu bez europe treba kriviti upravu na celu sa Antom Vidackom,neka se gubi iz kluba sto prije....
ne da se glavonja otjerat,zna se tko ga je postavio na to mjesto,bekicamir je napisao/la:Ma lako je za igrace,koliko god maldi bili i perspektivni odavde ne mogu otici za neke velike pare niti ce netko ponuditi za njih ozbiljan novac,stoga kao najveci krivaz za drugu godinu bez europe treba kriviti upravu na celu sa Antom Vidackom,neka se gubi iz kluba sto prije....
Ma upravo sam to isto htio napisati.Džaba nam igrači i sve ostalo dok je Ante Vidačak u klubu.Kroz priču sa ljudima koji rade u klubu ili su skroz bliski klubu zaključio sam da atmosfera nije bila lošija u zadnjih 10-ak godina.Zato se treba naći način da se izvrši što veći pritisak da se Vidačak otjera iz kluba.Ali sa njegovim odlaskom otvara nam se drugi problem a to je tko će ga nasljedit?Treba nam čovjek sa iskustvom,menadžerskim sposobnostima ( ne mislim pritom menadžer igračima) da donese novac u klub i da se ponovo počne slagati ekipa koja će osvajati trofeje.U suprotnom ne treba nas začuditi da slijedeće godine dođemo u situaciju kao npr. Sloboda .Nadam se da će se ipak stvoriti kritična masa te da će doći do promjena na čelu kluba.bekicamir je napisao/la:Ma lako je za igrace,koliko god maldi bili i perspektivni odavde ne mogu otici za neke velike pare niti ce netko ponuditi za njih ozbiljan novac,stoga kao najveci krivaz za drugu godinu bez europe treba kriviti upravu na celu sa Antom Vidackom,neka se gubi iz kluba sto prije....
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Ma Zdena ce ti 99% preuzeti klub na sebe zajedno sa Gocom Juricem ,maka i musa igor bi se trebali prikljuciti radu kluba,dok je Zdena obecao da ce dovesti Papca u odbranu za iducu sezonu!

Biti ce opet ovako!

Biti ce opet ovako!
Melhera i Hadzica zadrzati
u zadnjoj liniji zahvalit se Dzidicu ,Zurzinov i Popovic ce otici ,mozda bi i za Anicica bilo najbolje da napusti sredinu !
U veznoj liniji zahvalit se Muminovic,Kristi,Lamesicu,Ivesicu,
U napadu Jacksona vratiti u slogu ,mislio sam da ce proraditi ali tesko bogme,Bekica i Pehara ostaviti jer su mladi i talentirani.
Melher,Hadzic,Markic,Radeljic,Marjanovic,Arezina,Milicevic,Bibic,Pehar i Bekic te Stojkic bi trebali da ostanu i dovesti im 4,5 kvalitetnih igraca...samo toga fali u nasoj ligi i tesko ce ih biti naci!
u zadnjoj liniji zahvalit se Dzidicu ,Zurzinov i Popovic ce otici ,mozda bi i za Anicica bilo najbolje da napusti sredinu !
U veznoj liniji zahvalit se Muminovic,Kristi,Lamesicu,Ivesicu,
U napadu Jacksona vratiti u slogu ,mislio sam da ce proraditi ali tesko bogme,Bekica i Pehara ostaviti jer su mladi i talentirani.
Melher,Hadzic,Markic,Radeljic,Marjanovic,Arezina,Milicevic,Bibic,Pehar i Bekic te Stojkic bi trebali da ostanu i dovesti im 4,5 kvalitetnih igraca...samo toga fali u nasoj ligi i tesko ce ih biti naci!
postoje neke price da ce se zdena vratit u klub,al nezz koliko iam istine tome,mada bi ja volio tobekicamir je napisao/la:Ma Zdena ce ti 99% preuzeti klub na sebe zajedno sa Gocom Juricem ,maka i musa igor bi se trebali prikljuciti radu kluba,dok je Zdena obecao da ce dovesti Papca u odbranu za iducu sezonu!![]()
Biti ce opet ovako!
jest da bi dame bio dozivotni kapetan,ali ako ce biti trofeja i to cu podnijet
imamo dosta mladih igraca koji se mogu razviti u dobre igrace,samo ih trebamo zadrzat ako se ikako moze,jer treba klub od necega i zivit nema europe,mora se nesto prodat u ovom trenutku mislim da se jedini lazar moze prodat za finu cifru,mada je postojala informacija da je rapid bec za stojkica davao 75 000 eura, a da nas presidente je trazio 100 000 eura i transfer propo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.