Nema to veze sa mudima. To je najgenijalniji Ćirin potez, vidjeli smo jučer kako je Miske zaigrao kad je izašao Pjanić. Ćiro je stavljao Rahimića i Muratovića koji su iznijeli kvalifikacije.Denizmare je napisao/la:MUDA: Ciro nije imao muda da Pjana i Miske igraju skupa,
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A dryao Mravca podalje od prvih 11. Dobitna kombinacija 

...nisu mogli da te ugase!!!
Da bi u narednim kvalifikacijama ostala rupcaga zbog godina Muratovica i Rahima.To jest alternativa ni u planovima.Virtu4l je napisao/la:Nema to veze sa mudima. To je najgenijalniji Ćirin potez, vidjeli smo jučer kako je Miske zaigrao kad je izašao Pjanić. Ćiro je stavljao Rahimića i Muratovića koji su iznijeli kvalifikacije.Denizmare je napisao/la:MUDA: Ciro nije imao muda da Pjana i Miske igraju skupa,
Rahim jos igra samo iz razloga sto definitivno cestite zamjene nemamo inace i on bi se davnih oprostio.
@chichak Mravac je isto igrao kod cire,pas bio ko slag'o :lol:Ho's i vasilica i mikelinija da ti zvrknem

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Hoćel' zaigrat u Minsku? Joj, bi to bilo dobro! Stvarno je legenda Sarajeva, nema šta, kako to i naslov videa govori.Pasodzigera je napisao/la:Kad pogledam kakve se jajare danas proglasavaju najboljim na svijetu,samo se prisjetim ovoga,gdje je ovaj igrac,za mene najbolji na svijetu svih vremena,a i poslije toga ako postoji.
MILINA ZA OCI I DUSU.
JEDAN JE PAPE!
[youtube][/youtube]
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Pape kada budu sljedece pripreme, svako jutro sabah zorom u pet sati ih istresi iz kreveta i na na trcanje na Aleju, barem da pretrce svako jutro 10-ak kilometara, mozda onda uspiju bar pola od ovog sto ti uradi nekada, jer bez kondicije nista...
Nemoze se kondicija postici za dva-tri dana sto provedu na Papetovim pripremama. Ako bas nisu u formi i onda imaju naporan trening ti par dana onda se samo mogu jos gore osjecati.Koigrazaraju je napisao/la:Pape kada budu sljedece pripreme, svako jutro sabah zorom u pet sati ih istresi iz kreveta i na na trcanje na Aleju, barem da pretrce svako jutro 10-ak kilometara, mozda onda uspiju bar pola od ovog sto ti uradi nekada, jer bez kondicije nista...
Jok,jos gore.Tad povrede idu ko' halva.soko je napisao/la:Nemoze se kondicija postici za dva-tri dana sto provedu na Papetovim pripremama. Ako bas nisu u formi i onda imaju naporan trening ti par dana onda se samo mogu jos gore osjecati.Koigrazaraju je napisao/la:Pape kada budu sljedece pripreme, svako jutro sabah zorom u pet sati ih istresi iz kreveta i na na trcanje na Aleju, barem da pretrce svako jutro 10-ak kilometara, mozda onda uspiju bar pola od ovog sto ti uradi nekada, jer bez kondicije nista...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ali jos uvijek smo slusali vuvuzele preko tvaVirtu4l je napisao/la:Nema to veze sa mudima. To je najgenijalniji Ćirin potez, vidjeli smo jučer kako je Miske zaigrao kad je izašao Pjanić. Ćiro je stavljao Rahimića i Muratovića koji su iznijeli kvalifikacije.Denizmare je napisao/la:MUDA: Ciro nije imao muda da Pjana i Miske igraju skupa,

ser del barça es el millor que hi ha !
- skyisthelimit
NoName je napisao/la: Hoćel' zaigrat u Minsku? Joj, bi to bilo dobro! Stvarno je legenda Sarajeva, nema šta, kako to i naslov videa govori.
vjeruj da bi bolje odigrao nego Dzeko jucer
15.10 - 15.06 ...
e jbg sada je tu medunjanin umjesto muratovica i mogu ti reci da je to genijalan papetov potez...Virtu4l je napisao/la:Nema to veze sa mudima. To je najgenijalniji Ćirin potez, vidjeli smo jučer kako je Miske zaigrao kad je izašao Pjanić. Ćiro je stavljao Rahimića i Muratovića koji su iznijeli kvalifikacije.Denizmare je napisao/la:MUDA: Ciro nije imao muda da Pjana i Miske igraju skupa,

ne znam sta ste se toliko uhvatili cire...da nas je odveo na svjetsko pa hajde ..al ovako jedna velika 0 s obzirom u kakvoj su tada igraci bili formi!!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Boze dragi,pa nije reprezentacija tu da bi se igracima kondicija nabijala,nit je to moguce,ako je u klubovima vec nemaju,nece je onda ni u reprezentaciji imati. Reprezentacija je tu da se uigravaju kombinacije,sa laganijim treninzima. Ako su igraci u formi,to ce se osjetiti i u reprezentaciji,nasi nisu u formi i to je vidljivo,a druge ne mozemo pozivati,jer ovo je nabolje sto imamo. Nadam se da ce do utakmice sa Bjelorusijom se dosta toga poboljsati,uz Salihovica ,a vjerovatno i Papca cemo biti puno jaci.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Plasman je nebitan, Portugal se nije mogao proći, svoju sreću smo ispucali u Lisabonu. Ispred Španije nismo mogli, tako da se nema za čim žaliti.mma_hz je napisao/la:e jbg sada je tu medunjanin umjesto muratovica i mogu ti reci da je to genijalan papetov potez...Virtu4l je napisao/la:Nema to veze sa mudima. To je najgenijalniji Ćirin potez, vidjeli smo jučer kako je Miske zaigrao kad je izašao Pjanić. Ćiro je stavljao Rahimića i Muratovića koji su iznijeli kvalifikacije.Denizmare je napisao/la:MUDA: Ciro nije imao muda da Pjana i Miske igraju skupa,![]()
![]()
ne znam sta ste se toliko uhvatili cire...da nas je odveo na svjetsko pa hajde ..al ovako jedna velika 0 s obzirom u kakvoj su tada igraci bili formi!!![]()
Ali ona atmosfera pred utakmice, onaj respekt prema našoj ekipi, e to se više ne ponavlja...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa o cemu onda pricati?Virtu4l je napisao/la:Hm, ne vidiš razliku u prošlim kvalifikacijama i ovim? U ovoj fazi takmičenja smo smo zabili tri puta više golova u puno težoj grupi. To je dosta za početak. Samo mi nemoj pričati o formi igrača...harishp je napisao/la:I ja isto tako ne znam sta smo to dobro imali prije.
Forma igraca je tada bila neuporedivo bolja od ove sada i to je nepobitna cinjenica. A to sto vi krivite Susica je samo vase subjektivno misljenje i nemate nikakvih jakih argumenata da ga krivite.
- skyisthelimit
Bilal je napisao/la: Forma igraca je tada bila neuporedivo bolja od ove sada i to je nepobitna cinjenica. A to sto vi krivite Susica je samo vase subjektivno misljenje i nemate nikakvih jakih argumenata da ga krivite.
slazem se s tobom,..njihov najjaci argument je "Pape je nikakav trener"...ako je to argument onda sam i ja nikakav trener

15.10 - 15.06 ...
- spielführer_21
- Kontakt:
Čuj nema jakih argumenata.. Ja ne krivim samo Sušića već i mnoge druge koji snose odgovornost, ali postavljanje identične katastrofalne taktike u DVIJE utakmice je sasvim solidan argument da nekog kriviš.. Ipak, preporučujem i ovima koji ga stalno napadaju da se malo smire, Sušić je u solidnoj situaciji da s ovom repkom ode u baraž, niko neće mijenjati selektora kad si dva boda iza drugog i imaš utakmicu manje. Sad je najbitniji period za Sušića i repku jer nas u septembru čeka baraž prije baraža i tu trebamo biti jedinstveni i pomoći koliko se može..Bilal je napisao/la:Pa o cemu onda pricati?Virtu4l je napisao/la:Hm, ne vidiš razliku u prošlim kvalifikacijama i ovim? U ovoj fazi takmičenja smo smo zabili tri puta više golova u puno težoj grupi. To je dosta za početak. Samo mi nemoj pričati o formi igrača...harishp je napisao/la:I ja isto tako ne znam sta smo to dobro imali prije.
Forma igraca je tada bila neuporedivo bolja od ove sada i to je nepobitna cinjenica. A to sto vi krivite Susica je samo vase subjektivno misljenje i nemate nikakvih jakih argumenata da ga krivite.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Reci to Slovencima a mozes skoro pa i Crnogorcima.Virtu4l je napisao/la:
Plasman je nebitan, Portugal se nije mogao proći, svoju sreću smo ispucali u Lisabonu. Ispred Španije nismo mogli, tako da se nema za čim žaliti.
Ali ona atmosfera pred utakmice, onaj respekt prema našoj ekipi, e to se više ne ponavlja...
Uspjeh je otici na veliko prvensto a sve ostalo pisanje uz vjetar.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ti meni/nama daj argument zasto je susic dobar trener i mirna Bosna,,,skyisthelimit je napisao/la:Bilal je napisao/la: Forma igraca je tada bila neuporedivo bolja od ove sada i to je nepobitna cinjenica. A to sto vi krivite Susica je samo vase subjektivno misljenje i nemate nikakvih jakih argumenata da ga krivite.
slazem se s tobom,..njihov najjaci argument je "Pape je nikakav trener"...ako je to argument onda sam i ja nikakav trener

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Pa da, uspjeh je ono što vama u datom trenutku odgovara. Ono je bila reprezentacija, ono je bila igra, mašinerija za zabijanje golova, a ovo je kilavo da kilavije ne može bitiharishp je napisao/la:Reci to Slovencima a mozes skoro pa i Crnogorcima.
Zato što je ubijeđen da ti igrači mogu igrati zajedno i donijeti prevagu na sredini terena. Do sad mu nije išlo.John Matrix je napisao/la:sto susic igra sa 3 igraca sto im je pozicija 10
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E yebem ti masineriju kad pici po ravnom a stane mi na prvom brdu.Pa moram na Trebevic pjeske.Virtu4l je napisao/la:Pa da, uspjeh je ono što vama u datom trenutku odgovara. Ono je bila reprezentacija, ono je bila igra, mašinerija za zabijanje golova, a ovo je kilavo da kilavije ne može bitiharishp je napisao/la:Reci to Slovencima a mozes skoro pa i Crnogorcima.
Zato što je ubijeđen da ti igrači mogu igrati zajedno i donijeti prevagu na sredini terena. Do sad mu nije išlo.John Matrix je napisao/la:sto susic igra sa 3 igraca sto im je pozicija 10
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Par mojih misljenja zasto Susic nije trener za velike uspjehe. Moderni fudbal i shvacanje modernog fudbala su mu misaona imenica,takticka postava i snimanje protivnika mu je ravna nuli,motivaciono je nikakav,nekih velikih usjeha kao trener i nije imao osim sto je uspjevao iy prve lige ispasti u drugu. Od kako vodi nasu repku ja nisam vidio utamice u kojoj mi pravimo smisljene i uigrane akcije,drzi nepokretan vezni red koji ne moze distrubuirati kvalitetnu loptu napadacima to dokazuju i nasi golovi u kvalifikacijama. jednom rijecju raspad sistema
...nisu mogli da te ugase!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.