Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
rigotina je napisao/la:ma jašta bola, seljo neki. nacjepa 5 tamića drva i onda vamo upadne pun adrenalinaBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja @solinaša, bez obzira na one bolesne ispade o sravnjivanju i paljenju glavnog grada, i dalje zamišljam kao nekog finog i simpatičnog čovjeka, koji uopšte nije iskvaren a koji se previše 'primi' na neke stvari ovde pa počne takve nebuloze pisati. Mislim da sam slično mišljenje o njemu već pročitao na ovoj temi od nekoga, od koga stvarno ne znam...
A i yebu ga još par stvari tipa pravopisa, T9 riječnika na mobitelu i onog pisanja u stihovima.
rigotina je napisao/la:
Giuseppe1 je napisao/la:Ja samo ne znam kako smo im mi nabili komplekse. Pa on se svadja sa komsijama i ne moze bez Tuzle i Fukara. Ovo nije normalnoPeace je napisao/la:Za te pare mozete dobiti korner zastavicu i onaj kvadrat i po oko korner zastavice... jbg velika je razlika kad imas nesto zemlje, građevine i sl, i kada kao zadnja bijeda i fukara nemas nista... samo ono malo gaca i potkosulje, tacnije ime i grb...
don_burza je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Joj koji sam peh, odem do kladionice, opkladim se izadjem i stavim listic u predjnji dzep. I kako idem premjestim ja listic u zadnji, sada nemogu da ga nadjem, nigdje listicaaa ?!
Nisi ti peh ti si madzionicar
HareTM je napisao/la:Ljudi moze li lajk i ja sam navijac zelje idem sa babom svake sedmice na utakmicu najbolje mi je ono kad pjevamo salalalalallalalalala tad smo najaci pozzz
HareTM je napisao/la:jesi ti onaj sto ti se mama zove jasmina pa te svi zezaju ako jesi znmateThe Maniacs '87 je napisao/la:Hare kraljuja sam ti Deni iz VII-3
najjaci si pravi novi video i malo nas spomeni ove sa foruma
gojzerica je napisao/la:old
don_burza je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Joj koji sam peh, odem do kladionice, opkladim se izadjem i stavim listic u predjnji dzep. I kako idem premjestim ja listic u zadnji, sada nemogu da ga nadjem, nigdje listicaaa ?!
Nisi ti peh ti si madzionicarHareTM je napisao/la:Ljudi moze li lajk i ja sam navijac zelje idem sa babom svake sedmice na utakmicu najbolje mi je ono kad pjevamo salalalalallalalalala tad smo najaci pozzzHareTM je napisao/la:jesi ti onaj sto ti se mama zove jasmina pa te svi zezaju ako jesi znmateThe Maniacs '87 je napisao/la:Hare kraljuja sam ti Deni iz VII-3
najjaci si pravi novi video i malo nas spomeni ove sa foruma
Ako ko uspije nek se javi.Emir ZENICA je napisao/la:Kerzhakov daje gol 2,50
Arshavin igrac utakmice 5,50
Lewandowski daje gol 2,30
Blaszczykowski igrac utakmice 6,00
189 km dobitak
Kerzhakov igrac utakmice 7,00
Arshavin daje gol 3,25
Lewandowski igrac utakmice 4,50
Blaszczykowski daje gol 4,50
460 km dobitak
Rusija-Grcka 1 1,70
Pavlyuchenko daje gol 2,50
Obraniak igrac utakmice 13,00
Dzagoev igrac utakmice 6,50
359 km dobitak
Rusija preko 54 % posjeda lopte 1,85
Poljska preko 51 % posjeda lopte 1,75
Rusija-Grcka 1/1 2,50
Rusija vise kornera 1,40
Rusija vise zutih 3,10
35 km dobitak
Poljska-Ceska vise od 9 kornera 1,75
Poljska vise kornera 1,60
Poljska-Ceska vise od 4 zuta 1,70
Poljska-Ceska vise kornera u drugom poluvremenu 1,85
Poljska-Ceska vise zutih u drugom poluvremenu 1,40
Poljska-Ceska oba daju gol 1,65
Poljska vise zaledja 2,40
48 km dobitak
anell je napisao/la:Sad naleti na ovu sliku, je li ovo Olivier ?![]()
![]()
Možda sam trebo spoiler staviti al ko ga yebe
KevinDurant35 je napisao/la:Solidan kur.ac u zironje. Ovo je ona vrsta dugih spustenih i kad se digne haman ista velicina. Djevojke vise vole kad se digne da znaju da se digo.
bega_afc je napisao/la:Skidaj gace da i o tvom raspravimo.Marsal je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu vjerovat da se raspravlja o Giroudovom qurcu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.