https://test.alltvfans.com/select.htmlRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑02 jul 2022, 18:33Daj hardene koji je naziv tog kineza da vidim kakve kanale ima.Sta vise koristi liste ili MAC adrese
Sport i TV
Re: Sport i TV
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Koristi li neko Tvvievt?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
eto ti ovi gore Hardenovi kinezi
a i msat na 2 godine nije lose jer Arena ima sve
a i msat na 2 godine nije lose jer Arena ima sve
TVVIET bas preskup, ok jesu stabilni jako ali slika nije nesto, upitno jel bolja u odnosu na kineza koji je 4KM mjesec.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Inače ArenaCloud Silver je sad 13€, a Gold 16€. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mora se napunit budžet, bar da dio liga isplate, a da Vučić opet ne mora smanjivat penzije i invalidnine. A o kvalitetu ne treba govorit, dobiješ crnu sliku u velikom dijelu utakmica.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Kinez smece nama prodaje, a vamo servera ima u vlasnistvu koliko hoces.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Pa ne moraš ni kupovati, testovi se obnavljaju svaki dan.
Ili svaki drugi, nebitno. Nekad ti izbaci poruku da si iskoristio al samo upališ neki vpn na minutu da udjes na stranicu i uzmeš podatke i opet će raditi. A i nije neka ponuda, nema 4k kanala. Sve i dalje full hd kao da je 2010. godina.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pa ponuda 4k kanala je svugdje tanka. 1080p je dovoljno sa dobrim bitrateom i framerateom.TonySosa je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:00Pa ne moraš ni kupovati, testovi se obnavljaju svaki dan.Ili svaki drugi, nebitno. Nekad ti izbaci poruku da si iskoristio al samo upališ neki vpn na minutu da udjes na stranicu i uzmeš podatke i opet će raditi. A i nije neka ponuda, nema 4k kanala. Sve i dalje full hd kao da je 2010. godina.
Cuj 1080p i 2010ta, pa kod nas pola kanala jedva ide u 720p kako treba.
A i iptv kosta 5KM, ako si tu ocekivao dobru ponudu 4k kanala…
na satelitu prave 4k kanale sa 25+mbit/s protokom mozes nabrojati na prste jedne ruke, a ne na IPTV listama, da je negdje nafatati IPTV sa full HD kanalima sa protokom kao na satelitu bog nas veselioharden je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:14Pa ponuda 4k kanala je svugdje tanka. 1080p je dovoljno sa dobrim bitrateom i framerateom.TonySosa je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:00Pa ne moraš ni kupovati, testovi se obnavljaju svaki dan.Ili svaki drugi, nebitno. Nekad ti izbaci poruku da si iskoristio al samo upališ neki vpn na minutu da udjes na stranicu i uzmeš podatke i opet će raditi. A i nije neka ponuda, nema 4k kanala. Sve i dalje full hd kao da je 2010. godina.
Mozda je dovoljno nekome ko nije gledao 4k.
Nezz koliko kanala ide u 720p, al dreambox resiveri koji podržavaju full hd su zastupljeni 10 godina i više, tako da eto mozda nije 2010., neg eventualno 2011., 2012.
Nezz koliko kanala ide u 720p, al dreambox resiveri koji podržavaju full hd su zastupljeni 10 godina i više, tako da eto mozda nije 2010., neg eventualno 2011., 2012.

Jel ti budes vani negdje, Njemacka?
Meni se cini da ti nisi televizije na balkanu upalio 10 godina.
Yebo godinu otkad su resiveri zastupljeni kad nema kanala. U exyu regionu cini mi se citav 1 4K kanal, SK4K. Pola kanala je 720p.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ma nisam ni mislio ja placati, samo ono sto on ima za prodati je smece zesce.TonySosa je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:00Pa ne moraš ni kupovati, testovi se obnavljaju svaki dan.Ili svaki drugi, nebitno. Nekad ti izbaci poruku da si iskoristio al samo upališ neki vpn na minutu da udjes na stranicu i uzmeš podatke i opet će raditi. A i nije neka ponuda, nema 4k kanala. Sve i dalje full hd kao da je 2010. godina.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Ne budem, nase kanale svakako ne gledam.
Znam da nema nasih 4k, mislio sam na strane kanale.
pa nije ni u ostatku EU i SAD puno bolje, sve je 720p ili 1080iharden je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:14Pa ponuda 4k kanala je svugdje tanka. 1080p je dovoljno sa dobrim bitrateom i framerateom.TonySosa je napisao/la: ↑11 jul 2022, 18:00Pa ne moraš ni kupovati, testovi se obnavljaju svaki dan.Ili svaki drugi, nebitno. Nekad ti izbaci poruku da si iskoristio al samo upališ neki vpn na minutu da udjes na stranicu i uzmeš podatke i opet će raditi. A i nije neka ponuda, nema 4k kanala. Sve i dalje full hd kao da je 2010. godina.
ne znam sto ljudi kontaju da postoji masa 4K kanala kad su oni rijetkost i uglavnom su rezervisani za sportske kanale
razlog je jednostavan, za jedan 4K kanal na satelitu potreban je bandwith od 7-8 720p kanala, i zasto bi provajderi a i same TV kuce se bacale u dodatni trosak kad prosjecni korisnik ne zna ni sta je HD ni 4K signal
BH Telecom ima prava na 18 ekskluzivnih tekmi sa SP 2022, dakle 18 tekmi će biti samo na kanalu MY TV a sve ostale i na BHT1 i na MY TV.
TV Arena Sport također prenosi sve utakmice.
TV Arena Sport također prenosi sve utakmice.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.