Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
pa logicno kad vam brani golman celzijaaa

" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Ja bi prije rekao da ste vi sada pod "lupom", veliki akcenat i pritisak je prebacen na vas zbog Tana, velikih para i pojacanja.Head je napisao/la:Pa Sarajevo je najatraktivniji klub trenutno.
Drugim rijecima od vas se sada puno ocekuje jer ste stali na noge, finansijska stabilnost - pare cuda rade, imate "jaku ekipu" na okupu koja jos nije podesena da radi kako se ocekuje od nje.
Svaki naredni kiks ce imati sve teze i gore kritike !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Istina,dobro receno Elegant.Elegant je napisao/la:Ja bi prije rekao da ste vi sada pod "lupom", veliki akcenat i pritisak je prebacen na vas zbog Tana, velikih para i pojacanja.Head je napisao/la:Pa Sarajevo je najatraktivniji klub trenutno.
Drugim rijecima od vas se sada puno ocekuje jer ste stali na noge, finansijska stabilnost - pare cuda rade, imate "jaku ekipu" na okupu koja jos nije podesena da radi kako se ocekuje od nje.
Svaki naredni kiks ce imati sve teze i gore kritike !
1946
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Pa da se malo manje sjedi u kuci na internetu i drka na EPL mozda bi nam bolje liga izgledala.moj uzor-S.G je napisao/la:Evo ovako, opcenito liga nam je ko qrac
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- samo_lijevo
- Kontakt:
jasno je meni da ce klubovi iz Sarajeva imati prednost u svakom sportu,ali da bi portal napredovao i postao posjeceniji i u drugim dijelovima drzave treba postepeno uvesti i ostale klubove.zizu1991 je napisao/la:Te zastupljenosti " velikih " na račun " malih " će uvijek biti.samo_lijevo je napisao/la:i vremenom ukljuciti i ostale klubove.
Do " jučer " je većinu prostora vezanog za PLBiH zaokupljao Željezničar, ako ćemo pravo.
Tu ulogu je preuzelo sada Sarajevo.
Ovo do sada je dobro,ali mora se teziti da se bude jos bolji.
nemoj brate mili onda komentarisati.Imas sportklub,eurosport,arenu pa opleti po Mesiju i Ronaldu.Evo ovako, opcenito liga nam je ko qrac
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
pare dodjose u klub lafo se promijenila politika a opet se dovode igraci na posudbu
najavljuje se titula cak i dupla kruna a čelik vas strpa u dzep, reultat je dobar za vas kako je moglo biti
jedni ste od rijetkih koji su uspjesno odradili pripreme (zbog vremenskih uslova) a opet na terenu se to i nije vidjelo
ne kladim se ali da se kladim stavio bi x2 na olimpic jer je to najsigurniji par
ko visoko leti nisko pada
najavljuje se titula cak i dupla kruna a čelik vas strpa u dzep, reultat je dobar za vas kako je moglo biti
jedni ste od rijetkih koji su uspjesno odradili pripreme (zbog vremenskih uslova) a opet na terenu se to i nije vidjelo
ne kladim se ali da se kladim stavio bi x2 na olimpic jer je to najsigurniji par
ko visoko leti nisko pada
Bas se naigrao u dresu reprezentacije.. Debituje sa 26 god i to u prijateljskom susretu.. pa dan te nej.ebo onakav Yani Urdinov (momku svaka cast al nije bas neka klasa aman zaman) ima par nastupa i to u kvalifikacijama.. A koliko je mladji od tog vaseg panja.... Sta smo mi za njega trebali pricati s obzirom na nastupe....Head je napisao/la:Da brani,igra igrac Kelna a na klupi sjedi reprezentativac.
Mnogo ste se digli oko ovog reprezentativca na klupi... Jucer frajer udje.. Covjek ne zna je li Casper usao ili Krste Velkoski...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Slažem se, apsolutno.samo_lijevo je napisao/la:jasno je meni da ce klubovi iz Sarajeva imati prednost u svakom sportu,ali da bi portal napredovao i postao posjeceniji i u drugim dijelovima drzave treba postepeno uvesti i ostale klubove.
Ovo do sada je dobro,ali mora se teziti da se bude jos bolji.
Politika klikova je čudo, navijačima svih klubova je sigurno postalo interesantno šta se to dešava na Koševu sa dolaskom Malezijca na čelo, i svim onim što je on donio u klub, i vjerovatno se nerijetko dešava da armija navijača drugih klubova sve to čita.
Treba sve to složiti, da posao ne trpi, a da imaš i jako dobro uređen portal.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
hahahahahahaahahhhhhahahahahaHead je napisao/la:Pa Sarajevo je najatraktivniji klub trenutno.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Znam da cinjenice i istina boli, da je tim koji nije dugi niz godina uzeo trofej atraktivniji od sampiona, ali covjek je upravu. Ima jos deset kola pa cemo onda izanalizirati prvenstvo.
Bice **** zrinjski i siroki, mi smo sa njima zavrsili. Celik ce takodjer biti zeznur svima. Velez i Olimpik nam gostuju, Borcu i Zelji gostujemo i uglavnom ove cetri zadnje nabrojane utakmice ce po meni odluciti prvenstvo bez namjere da potcjenjujem ostale ekipe koje su koplje ispod.
Sarajevo 4 teze utakmice od 10
Zeljo ima 5
Siroki 4
Zrinjski 4
Borac 5
Olimpik 4
Ima jos da se igra.
Bice **** zrinjski i siroki, mi smo sa njima zavrsili. Celik ce takodjer biti zeznur svima. Velez i Olimpik nam gostuju, Borcu i Zelji gostujemo i uglavnom ove cetri zadnje nabrojane utakmice ce po meni odluciti prvenstvo bez namjere da potcjenjujem ostale ekipe koje su koplje ispod.
Sarajevo 4 teze utakmice od 10
Zeljo ima 5
Siroki 4
Zrinjski 4
Borac 5
Olimpik 4
Ima jos da se igra.
Zanimljivo kolo. Mislim da su Olimpic i Borac popu*ili svoje sanse za titulu, ali zato Celik i Velez uz neka mini cuda mogu da biju bitku za cetvrto mjesto i Europu. Velez ceka lagana domaca utakmica, Celika ne bas lagano gostovanje i moglo bi da im iduci vikend prelomi. U bitkama za titulu sve ce oci bit uprte u glavni grad dok bi uz neka poklapanja pobjedom u Travniku Siroki mogao do prvog mjesta.
cetvrto mjesto je u igri samo u slucaju duple krune?Signore je napisao/la:Zanimljivo kolo. Mislim da su Olimpic i Borac popu*ili svoje sanse za titulu, ali zato Celik i Velez uz neka mini cuda mogu da biju bitku za cetvrto mjesto i Europu. Velez ceka lagana domaca utakmica, Celika ne bas lagano gostovanje i moglo bi da im iduci vikend prelomi. U bitkama za titulu sve ce oci bit uprte u glavni grad dok bi uz neka poklapanja pobjedom u Travniku Siroki mogao do prvog mjesta.
Da
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hvala
realno, Celik i Velez se mogu ubacit u mix samo u slucaju da pobijede naredne 3-4 utakmice. znaci, tek tada bi mogli samo pomislit na euro bez ikakve garancije. Velez je u boljoj poziciji od Celika zbog +2 boda ali bogami i dosta tezi raspored.
realno, Celik i Velez se mogu ubacit u mix samo u slucaju da pobijede naredne 3-4 utakmice. znaci, tek tada bi mogli samo pomislit na euro bez ikakve garancije. Velez je u boljoj poziciji od Celika zbog +2 boda ali bogami i dosta tezi raspored.
Ja i rekoh da moraju napravit neka mini cuda, nisam rekao da su sad kandidati za Europu
Realno da ce na prva tri mjesta bit netko od Zelje, Sarajeva, Zrinjskog i Sirokog mada cisto sumnjam da ce itko od njih bit peti, 99% su na prva cetiri mjesta. I zbog ove guzve na vrhu sumnjam i da ce netko uspit uzet duplu krunu.
odprilikeSignore je napisao/la:Ja i rekoh da moraju napravit neka mini cuda, nisam rekao da su sad kandidati za EuropuRealno da ce na prva tri mjesta bit netko od Zelje, Sarajeva, Zrinjskog i Sirokog mada cisto sumnjam da ce itko od njih bit peti, 99% su na prva cetiri mjesta. I zbog ove guzve na vrhu sumnjam i da ce netko uspit uzet duplu krunu.
nesto sam se prekonto, cetvrto mjesto bi trebalo biti aktivno i u slucaju da finalisti kupa zauzmu 1-3 u plibih. znaci nije samo dupla kruna u pitanju. bez obzira, trenutno kako je tako je. 10 kola prije kraja prerano da se kalkulise tek tamo oko 24-25 kola
Ma ja se vec sad nadam da ce Celik do Europe. Nije da ga simpatisem, al neki atraktivan protivnik mi nebi bio daleko za doc pogledat
U svakom slucaju neka vam je sa srecom, ovo je nakon dugo godina konacno zanimljiva sezona ne brojeci one sezone kad se igrala domacinska liga. Tad bez obzira na malu bodovnu razliku nije bilo zanimljivo jer je cinjenica da je bilo nemoguce uzet koji bod na gostovanju dok u iducih deset kola mozemo sve i svasta ocekivati.
u evropu ce onaj ko dobije licencu a vjerujte mnogi je nece dobit a u vrhu su lige 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.