Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

samerloff
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la samerloff » 02 mar 2014, 12:37

pa logicno kad vam brani golman celzijaaa :lol: :lol: :lol:
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2014, 12:47

Da brani,igra igrac Kelna a na klupi sjedi reprezentativac.
1946

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 mar 2014, 12:47

Head je napisao/la:Pa Sarajevo je najatraktivniji klub trenutno.
Ja bi prije rekao da ste vi sada pod "lupom", veliki akcenat i pritisak je prebacen na vas zbog Tana, velikih para i pojacanja.

Drugim rijecima od vas se sada puno ocekuje jer ste stali na noge, finansijska stabilnost - pare cuda rade, imate "jaku ekipu" na okupu koja jos nije podesena da radi kako se ocekuje od nje.

Svaki naredni kiks ce imati sve teze i gore kritike !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 mar 2014, 12:50

Evo ovako, opcenito liga nam je ko qrac :lol:
ZZ

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2014, 12:52

Elegant je napisao/la:
Ja bi prije rekao da ste vi sada pod "lupom", veliki akcenat i pritisak je prebacen na vas zbog Tana, velikih para i pojacanja.

Drugim rijecima od vas se sada puno ocekuje jer ste stali na noge, finansijska stabilnost - pare cuda rade, imate "jaku ekipu" na okupu koja jos nije podesena da radi kako se ocekuje od nje.

Svaki naredni kiks ce imati sve teze i gore kritike !
Istina,dobro receno Elegant.
1946

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 02 mar 2014, 12:53

moj uzor-S.G je napisao/la:Evo ovako, opcenito liga nam je ko qrac :lol:
Pa da se malo manje sjedi u kuci na internetu i drka na EPL mozda bi nam bolje liga izgledala.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 mar 2014, 12:54

zizu1991 je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:i vremenom ukljuciti i ostale klubove.
Te zastupljenosti " velikih " na račun " malih " će uvijek biti.

Do " jučer " je većinu prostora vezanog za PLBiH zaokupljao Željezničar, ako ćemo pravo.
Tu ulogu je preuzelo sada Sarajevo.
jasno je meni da ce klubovi iz Sarajeva imati prednost u svakom sportu,ali da bi portal napredovao i postao posjeceniji i u drugim dijelovima drzave treba postepeno uvesti i ostale klubove.
Ovo do sada je dobro,ali mora se teziti da se bude jos bolji.

Evo ovako, opcenito liga nam je ko qrac :lol:
nemoj brate mili onda komentarisati.Imas sportklub,eurosport,arenu pa opleti po Mesiju i Ronaldu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 02 mar 2014, 12:59

pare dodjose u klub lafo se promijenila politika a opet se dovode igraci na posudbu
najavljuje se titula cak i dupla kruna a čelik vas strpa u dzep, reultat je dobar za vas kako je moglo biti

jedni ste od rijetkih koji su uspjesno odradili pripreme (zbog vremenskih uslova) a opet na terenu se to i nije vidjelo
ne kladim se ali da se kladim stavio bi x2 na olimpic jer je to najsigurniji par
ko visoko leti nisko pada

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 02 mar 2014, 13:04

Head je napisao/la:Da brani,igra igrac Kelna a na klupi sjedi reprezentativac.
Bas se naigrao u dresu reprezentacije.. Debituje sa 26 god i to u prijateljskom susretu.. pa dan te nej.ebo onakav Yani Urdinov (momku svaka cast al nije bas neka klasa aman zaman) ima par nastupa i to u kvalifikacijama.. A koliko je mladji od tog vaseg panja.... Sta smo mi za njega trebali pricati s obzirom na nastupe....

Mnogo ste se digli oko ovog reprezentativca na klupi... Jucer frajer udje.. Covjek ne zna je li Casper usao ili Krste Velkoski...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 mar 2014, 13:08

samo_lijevo je napisao/la:jasno je meni da ce klubovi iz Sarajeva imati prednost u svakom sportu,ali da bi portal napredovao i postao posjeceniji i u drugim dijelovima drzave treba postepeno uvesti i ostale klubove.
Ovo do sada je dobro,ali mora se teziti da se bude jos bolji.
Slažem se, apsolutno.

Politika klikova je čudo, navijačima svih klubova je sigurno postalo interesantno šta se to dešava na Koševu sa dolaskom Malezijca na čelo, i svim onim što je on donio u klub, i vjerovatno se nerijetko dešava da armija navijača drugih klubova sve to čita.

Treba sve to složiti, da posao ne trpi, a da imaš i jako dobro uređen portal.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 02 mar 2014, 14:00

hahahahahahaahahhhhhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nemoj vise ako boga dragog znas, pa smiju ti se djeca moj Reufe
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 02 mar 2014, 16:02

Znam da cinjenice i istina boli, da je tim koji nije dugi niz godina uzeo trofej atraktivniji od sampiona, ali covjek je upravu. Ima jos deset kola pa cemo onda izanalizirati prvenstvo.
Bice **** zrinjski i siroki, mi smo sa njima zavrsili. Celik ce takodjer biti zeznur svima. Velez i Olimpik nam gostuju, Borcu i Zelji gostujemo i uglavnom ove cetri zadnje nabrojane utakmice ce po meni odluciti prvenstvo bez namjere da potcjenjujem ostale ekipe koje su koplje ispod.

Sarajevo 4 teze utakmice od 10
Zeljo ima 5
Siroki 4
Zrinjski 4
Borac 5
Olimpik 4
Ima jos da se igra.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 mar 2014, 16:50

Zanimljivo kolo. Mislim da su Olimpic i Borac popu*ili svoje sanse za titulu, ali zato Celik i Velez uz neka mini cuda mogu da biju bitku za cetvrto mjesto i Europu. Velez ceka lagana domaca utakmica, Celika ne bas lagano gostovanje i moglo bi da im iduci vikend prelomi. U bitkama za titulu sve ce oci bit uprte u glavni grad dok bi uz neka poklapanja pobjedom u Travniku Siroki mogao do prvog mjesta.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 02 mar 2014, 17:02

Signore je napisao/la:Zanimljivo kolo. Mislim da su Olimpic i Borac popu*ili svoje sanse za titulu, ali zato Celik i Velez uz neka mini cuda mogu da biju bitku za cetvrto mjesto i Europu. Velez ceka lagana domaca utakmica, Celika ne bas lagano gostovanje i moglo bi da im iduci vikend prelomi. U bitkama za titulu sve ce oci bit uprte u glavni grad dok bi uz neka poklapanja pobjedom u Travniku Siroki mogao do prvog mjesta.
cetvrto mjesto je u igri samo u slucaju duple krune?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 mar 2014, 17:04

Da

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 02 mar 2014, 17:23

hvala

realno, Celik i Velez se mogu ubacit u mix samo u slucaju da pobijede naredne 3-4 utakmice. znaci, tek tada bi mogli samo pomislit na euro bez ikakve garancije. Velez je u boljoj poziciji od Celika zbog +2 boda ali bogami i dosta tezi raspored.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 mar 2014, 17:27

Ja i rekoh da moraju napravit neka mini cuda, nisam rekao da su sad kandidati za Europu :mrgreen: Realno da ce na prva tri mjesta bit netko od Zelje, Sarajeva, Zrinjskog i Sirokog mada cisto sumnjam da ce itko od njih bit peti, 99% su na prva cetiri mjesta. I zbog ove guzve na vrhu sumnjam i da ce netko uspit uzet duplu krunu.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 02 mar 2014, 17:38

Signore je napisao/la:Ja i rekoh da moraju napravit neka mini cuda, nisam rekao da su sad kandidati za Europu :mrgreen: Realno da ce na prva tri mjesta bit netko od Zelje, Sarajeva, Zrinjskog i Sirokog mada cisto sumnjam da ce itko od njih bit peti, 99% su na prva cetiri mjesta. I zbog ove guzve na vrhu sumnjam i da ce netko uspit uzet duplu krunu.
odprilike

nesto sam se prekonto, cetvrto mjesto bi trebalo biti aktivno i u slucaju da finalisti kupa zauzmu 1-3 u plibih. znaci nije samo dupla kruna u pitanju. bez obzira, trenutno kako je tako je. 10 kola prije kraja prerano da se kalkulise tek tamo oko 24-25 kola

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 mar 2014, 17:46

Ma ja se vec sad nadam da ce Celik do Europe. Nije da ga simpatisem, al neki atraktivan protivnik mi nebi bio daleko za doc pogledat :mrgreen: U svakom slucaju neka vam je sa srecom, ovo je nakon dugo godina konacno zanimljiva sezona ne brojeci one sezone kad se igrala domacinska liga. Tad bez obzira na malu bodovnu razliku nije bilo zanimljivo jer je cinjenica da je bilo nemoguce uzet koji bod na gostovanju dok u iducih deset kola mozemo sve i svasta ocekivati.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 mar 2014, 18:08

u evropu ce onaj ko dobije licencu a vjerujte mnogi je nece dobit a u vrhu su lige ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []