BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

astra1922
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la astra1922 » 16 nov 2011, 00:06

spaho je konjina do bola veceg kretena nisam vidio ebo ga portugal vie je navio za njih.laku noc vidimo e u sl kvalifikacijama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 16 nov 2011, 00:06

LBJ MVP je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
NoName je napisao/la:Ovdje je mnogo slijepaca. Sudija nas je uništavao kada je to Portugalcima trebalo a u našu korist je sudio kada to ništa nije mijenjalo. Jako bitno je bilo otvaranje utakmice a tu nas je sjebao maksimalno.

Nema se šta nikome prigovoriti. Hem što je Portugal realno bolji (srećo jbm te) hem što je tu bio sudija ako zaškripi. Ništa, idemo dalje.
Potpis
Popišam ti se na potpis.Da nije bilo sudije i Bega bio bi dvocifren broj razlike za njih
Popisam se ja na tvoje fudbalsko (ne)znanje :x

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 16 nov 2011, 00:06

Giggs11 je napisao/la:Šta reci??

Koju posluku porati!! KOME ??!

Safete odlazi ziv bio.Ćiro je boq za tebe... Ćiro je s nepoznatim igracima doso do baraza Dzeko Miske jedini bili u nekim boljim klubovima ! A sad Begović Spahić Misimović Medunjanin Pjanić Dzeko Ibisević i izgubi 6 : 2

Sramota !!!

Pepe strpo Dzeku u dzep..Trebao je Ibisevića ubacit jer kad Dzeko dobije loptu odma 4 igraca na njega idu :cry:
Kako te nije stid...sve te igrace iste je imao ciro...spaha bio 2 godine mladji...a dzeko i miske harali u bundes ligi...pape jedino iskopao lulića, a bolje da i njega nije kad je neinteligentan....
Mi nikada odustati necemo...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 nov 2011, 00:06

Bravo momci. Ovo ne bi bilo ni blizu lose da Lulic nije dobio crveni. Ja sam tad znao da od Vede nema nista, nego brani se. Ne mozes uvesti Vedu kad igras sa igracem manje. Safet treba ostati jer je jako puno napravio za repku. Momci hvala Vam na ovome do sad i aBd bice bolje u iducim kvalifikacijama. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 nov 2011, 00:06

THC je napisao/la:Inače koliko je lopti Džeko večeras dobio od pjanića Misimovića lulića medunjanina ???
dvije. mozda sam slago za jednu.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 16 nov 2011, 00:06

Begovic nije kriv ni za jedan gol.. Susic je kriv za sve.. ne mogu da vjerujem da lik ubacuje Maletica i Besica.. a na klupi Ibisevic,Ibricic .. sudjenje nikad bolje.. penal nije morao biti,2.gol ofsajd cist ko suza ..

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 16 nov 2011, 00:06

Ako u nekom slucaju se desi i Pape ode sa mjesta selektora , mi bi trebali dovesti FATIH TERIMA!!!!! PAZITE STA VAM KAZEM :D

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 16 nov 2011, 00:07

Aj ba ljudi na spavanje,odoh i ja

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 16 nov 2011, 00:07

Ma nek ide sve u 3 pi.cke materine. Sad pojedinci krivi, j.ebem ti takve navijace reprezentacije. Sta je mog´o Asmir kod golova !? Sta je mog´o Džeko sam u napadu ?! Sudija nas je je.bavo ono kulturno. Navlacio je Portugalu al ono neofirno, da niko ne primjeti. J.ebes penal u 40.toj minuti, il sto nam je svirao svaki kontakt kod 5-2 ?

Zato igracima i Papetu sva podrska !!!

VI STE VI STE PONOS DRZAVE ; PONOS DRZAVE ; PONOS DRZAVE !!!

Hvala Vam sto ste donijeli malo radosti u ovaj nas tmurni zivot, ipak morali smo se kad-tad vratiti u realnost. Svaka cast momcima na borbi, kapa do poda Dzeki i Lulicu koji su otvoreno kritizirali sudjenje! Svaka cast nasem kapitenu, svaka cast svima koji su se srcem borili za sveti dres !!!

VOLIM TE BOSNO !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 16 nov 2011, 00:07

Buu je napisao/la:DO PRIJE 90 MINUTA BILA JE SKROZ DRUGA PRICA. GO.VNA JEDNA SVI STE ISPLIVALI SADA NAKON OVOG PORAZA. PAPE OSTANI I HALALI STOKI KOJA JE JEDVA DOCEKALA OVO, ZLATNI LJILJANI HVALA VAM NA SVEMU LIJEPOM STO STE NAM DALI TOKOM KVALIFIKACIJA.
E da ti ja nesto kazem ko si ti da nekog vrijedjas ? i ako si gledo utakmicu mi pojma nemamo pjanic ?? medunjanin ?? gdje su oni danas bili ?? svaka cast EDINU DŽEKI koji je ginuo na terenu ELVIRU RAHIMICU koji je virtuoz i ZVJEZDANU MISIMOVICU koji je majstor ! a ostali nisu vrijedni spomena ... dosta toga nam je sudija sredio al uvjek nam je neko drugi kriv igrajte fudbal dečki za nas za ljude koji su dali 1000 maraka da vas bodre sramota nek vas bude , spahicu smijes se bas ej smijesno vala za crkant od smijeha SAFETE SUSICU želim ti puno srece u iducim kvalifikacijama samo da ti muda malo porastu pa da odigras sa 2 napadace i za kraj igraci su prolazni BOSNA I HERCEGOVINA ostaje ! VOLIM TE BOSNO !!!!!!!!!!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 nov 2011, 00:07

soba 39 je napisao/la:Što se ne igra drugi set ? :mrgreen:
Odigram ti ga s mamom, 1 na 1

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 16 nov 2011, 00:07

Hase10 je napisao/la:Hoce nase SELO SARAJEVO da se dere "MESSI MESSI MESSI" opali li ste Motor koji vam je **** MATER, a nazalost i meni noc!
JEDI G... sta je trebalo napravit teferic sto je doso...imas pravo pokazat sta prema nekom osjecas..ljudi su pokazali da ga ne vole end of...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 nov 2011, 00:07

anonymousHD je napisao/la:Ne mogu da verujem da se žalite na sudije. Realno gledajući dobro smo prošli! Dva penala Portugalcima nije svirao. Spahić iz ofsajda dao gol.

Ljudi su bolji, treba im čestitat. A mi idemo na SP abd!

Hvala Zmajevi!
to stoji ali je u prvom poluvremenu svirao svaki kontakt nad Ronaldom i poklonio im 3 slobodnjaka u opasnoj zoni

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 nov 2011, 00:07

Samo moliti boga da Susic ode unistio je generaciju fudbalera kakvu vise nikad necemo imati!!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 nov 2011, 00:08

Samo da se n.a.j.e.b.e.m mame svim oni gradjanima koji su nas nazivali primitivcima i papcima,dok smo ciljali laserima Ronalda i zvizdali na himnu.....Kad se bori za nesto ovako,onda tu nema postenja i finoce

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 16 nov 2011, 00:08

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 16 nov 2011, 00:08

Marokanac je napisao/la:ma čim se sa stadiona javio ovaj kreten Spaho znao sam da neće bit dobro. Komentator ko k...c, nije mi se ni gledala tekma uz njegove j...e komentare. Objektivno ljudi su bili bolji i to je to. Nisu oni džaba 8 na fifinoj rang listi a mi 21. Idemo dalje biće bolje akobogda. Spahićev gol nije iz opsajda pogledajte bolje, Spahić je u liniji sa igračem Portugala broj 3
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 16 nov 2011, 00:08

moram_materemi je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Hoce nase SELO SARAJEVO da se dere "MESSI MESSI MESSI" opali li ste Motor koji vam je **** MATER, a nazalost i meni noc!
JEDI G... sta je trebalo napravit teferic sto je doso...imas pravo pokazat sta prema nekom osjecas..ljudi su pokazali da ga ne vole end of...
pokazao je i on nama to se zove OSVETA!
G BUSSA BUSS

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 00:08

Sušić mora ostati!

Ja sam bio prvi da ga kritikujem kada je igra bila loša, ali čovjek se naučio i sada mora ostati. Glupost bi bila ovo noćas svaljivati na njega, on je uradio šta treba, apsolutno nije bilo do njega. Šta je trebao, ući i zaigrati.

Pape ostani!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 16 nov 2011, 00:09

THC je napisao/la:slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tebi matereti do smijeha?

I treba im zviždat na himnu, i laserom ih gađat, i kamenjem, i je.bavat im majku na svakom koraku, ko što su oni nama..
Zadnja izmjena: NK/RK Krivaja, dana/u 16 nov 2011, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.