Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jucer izvrstan dan u analiziranju,skinuti parovi : Engleska - Meksiko 2 kvota 7.00,ukrajinska liga Vorskla - Illichivets 2 6.00 kvota,Domzale 2 3.30 ,Toyama 2 3.20,Offenbach 1 3.70,Leon de Huanco 1 2.40 .
EDIT: Zaboravio sam ovdje napisat Sapporo 2,al nema veze
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
0:1 2.50harry_90 je napisao/la:Na molbu jednog forumasa,vracam se na ovu temu,tako da nastavljamo sa radom![]()
Tochigi - Verdy 2
Horsens - Midtjylland 1
ti mora sada da si bogat čovjek sa ovim pogodcima.......samo nisam vidio gdje si ti te analize napisaoharry_90 je napisao/la:Jucer izvrstan dan u analiziranju,skinuti parovi : Engleska - Meksiko 2 kvota 7.00,ukrajinska liga Vorskla - Illichivets 2 6.00 kvota,Domzale 2 3.30 ,Toyama 2 3.20,Offenbach 1 3.70,Leon de Huanco 1 2.40 .
da te mogu pratiti sledeći put.
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma nisam uplatio,sto je najgore,evo moj blog pa pratinemanja je napisao/la:ti mora sada da si bogat čovjek sa ovim pogodcima.......samo nisam vidio gdje si ti te analize napisaoharry_90 je napisao/la:Jucer izvrstan dan u analiziranju,skinuti parovi : Engleska - Meksiko 2 kvota 7.00,ukrajinska liga Vorskla - Illichivets 2 6.00 kvota,Domzale 2 3.30 ,Toyama 2 3.20,Offenbach 1 3.70,Leon de Huanco 1 2.40 .
EDIT: Zaboravio sam ovdje napisat Sapporo 2,al nema veze![]()
da te mogu pratiti sledeći put.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 18 jul 2010, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Danas veoma bogata ponuda i evo dva tiketa od mene.
Rosenborg-ODD 1 1.50
Frederikstad-Bryne 3+ 1.50
B.Vystrica-Dunajska Streda 1 1.45
Maribor-Triglav 1 1.45
Soderling-Almagro 1 1.50
Hrvatska-Australija 1 1.60
Molde-Sandefjord 4+ 2.20
Cluj-Unirea (p) 1 1.45
Luzern-St.Gallen oba daju 1.60
Randers-Brondby 2 2.20
Spanija-Hrvatska 1 1.65
Keflavik-Breidablik 3+ 1.50
Rosenborg-ODD 1 1.50
Frederikstad-Bryne 3+ 1.50
B.Vystrica-Dunajska Streda 1 1.45
Maribor-Triglav 1 1.45
Soderling-Almagro 1 1.50
Hrvatska-Australija 1 1.60
Molde-Sandefjord 4+ 2.20
Cluj-Unirea (p) 1 1.45
Luzern-St.Gallen oba daju 1.60
Randers-Brondby 2 2.20
Spanija-Hrvatska 1 1.65
Keflavik-Breidablik 3+ 1.50
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
TOP/Soderling - Almagro 1 1.60
TOP/Austria B. - Mattersburg 1 1.40
2.5/Bodo Glimt - Tromsdalen VIŠE 1.35
Hrvatska - Australija 1 1.50
Srbija - Crna Gora 1 1.65
kvota: 7.48
TOP/Austria B. - Mattersburg 1 1.40
2.5/Bodo Glimt - Tromsdalen VIŠE 1.35
Hrvatska - Australija 1 1.50
Srbija - Crna Gora 1 1.65
kvota: 7.48
Prodje i Sapporo na blogu,samo sto ga ovdje nisam stigao napisat .
EDIT:Soderling - Almagro over 22 gema
EDIT:Soderling - Almagro over 22 gema
0:2 jbg.nije prosloo .. Soderling -Almagro idu preko 22 gema .harry_90 je napisao/la:Horsens - Midtjylland 1
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
hari imas ti neki svoj blog ?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nemoj te ovdje stavljati blogove,posalji preko privatne poruke 
Harry drago mi je sto si se vratio
A C A B !
Imam blog prije 2 dana ga otvorio,da vidis jucer pogodaka,al nisam stigao uplatitSamo F.K.S !! je napisao/la:hari imas ti neki svoj blog ?
Hvala na podrsciEmir_ZENICA je napisao/la:Nemoj te ovdje stavljati blogove,posalji preko privatne poruke
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 18 jul 2010, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kryvbas - Karpaty 1
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bolje da nisam ni analizirao. Ovako sam pogoršao svoju statistiku. Sada sam na 97% prolaznosti.Monolog je napisao/la:Evo, sad gledam ponudu i evo šta ću danas uplatiti kada budem izlazio na dnevnu dozu kofeina.
Rosenborg - Odd Grenland 1 (1.5) - Moram li ovo analizirati? Po meni, utakmica sa puno golova, vrlo moguće da završi sa hendikepom(minimalno 2 razlike za Rosenborg). Svi znamo kako se igra u Norveškoj ligi, te da je to liga(uz Švicarsku) u kojoj se na skoro svakoj utakmici prođe PS1 ili 3+.
Sonderylland - Kopenhagen 2 (1.5) -prvo kolo Danaca. Gosti imaju najbolju ekipu(da budem iskren, nisam baš upratio transfere u posljednje vrijeme, ali mislim da je okosnica ekipe ostala ista). Svi znamo kakvi su bili prošle sezone, a i ove ih vidim kao glavne kandidate za naslov. Poznato je da u ovim skandinavskim zemljama, kako kreneš u sezonu, tako ide i ostatak iste, tako da...
Viking - Honeffos 3+ (1.6) -Već napisah da je ovo liga u kojoj su utakmice sa dosta golova česta pojava. Honeffos ima propusnu odbranu, Viking je sasvim solidna domaćinska ekipa, te bismo mogli ovdje već u prvom poluvremenu doći do kvote od 3 postignuta pogotka.
Molde - Sandefjord 3+ (1.55) -Molde je ove sezone odigrao 12 utakmica u kojima su postignuta barem 3 pogotka. To dovoljno govori o njihovoj efikasnosti, ali i o neuigranosti odbrane. Sandefjord je ekipa koja ima svega 6 bodova(Molde je, dakle, apsolutni favorit), ali domaća momčad je igrala i kfalifikacije za Evropa ligu, te se ne bih iznenadio da kiksaju nekim većim neriješenim ishodom.
Low Ham - Alta 3+ (1.45)- Altu sam od prije 2 godine upratio kao ekipu koja ne zna odigrati na mali broj pogodaka. Obje ekipe su u 5 od posljednjih 6 utakmica odigrale sa puno golova, te bi se to moglo desiti i danas. PS1 (oba daju gol) je također otvorena opcija za odigrati. Ovo su ekipe koje su prošle sezone imale 70% utakmica sa preko 3 gola. Zašto to ne bi bilo i danas?
Kvota 8.33
Uplata 7 KM
Sretno svima.
@Willy
Izgleda da nisam zaboravio analizirati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
0:0harry_90 je napisao/la:Kryvbas - Karpaty 1
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hari jel se meni ovo cini ili ti na svom blogu brises ove parove koji nisu prosli ? 
danas to svi radeSamo F.K.S !! je napisao/la:Hari jel se meni ovo cini ili ti na svom blogu brises ove parove koji nisu prosli ?
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
Normalno da cu brisat,ostavim 2 sata koji nisu prosli da vide i poslije delete,sta fali.Da necu brisat mozda sto sam skinuo kvotu 7 ili 6Samo F.K.S !! je napisao/la:Hari jel se meni ovo cini ili ti na svom blogu brises ove parove koji nisu prosli ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa jarane, ne valja ti to. Ljudi smo, greške su sastavni dio naših života, ha ya. Ako ćeš samo brisati te što nisi prošao, onda nisi ništa bolji od onih koje danonoćno prozivamo zbog "navlačenja". Doduše, ja se rijetko kad navučem na te blogove, upravo zbog ovih razloga.harry_90 je napisao/la:Normalno da cu brisat,ostavim 2 sata koji nisu prosli da vide i poslije delete,sta fali.Da necu brisat mozda sto sam skinuo kvotu 7 ili 6Samo F.K.S !! je napisao/la:Hari jel se meni ovo cini ili ti na svom blogu brises ove parove koji nisu prosli ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nije problem mogu ja ostavit,meni to nish ne znaci
vec mislim zbog previse postavljenih tipova pa zato,brisao sam ja i kad sam pogadjao,imao sam prvi dan kad sam blog otvorio 2/2 sa kvotom iznad 2,pa sam izbrisao,samo ove velike ostavljam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.