kombinacija memphisove obrane i pritiska playoffa i titule najboljeg igraca
bravo mede
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nisi jediniIlCapitano je napisao/la:Svaka čast Memphisu, odbrana perfektna.![]()
Strašno volim ovaj njihov stil košarke i za mene bi finale Memphis - Chicago bilo savršenstvo. Vjerovatno sam jedini.
kako vrijeme odmice i ja sve vise navijam za ovo finaleIlCapitano je napisao/la:Svaka čast Memphisu, odbrana perfektna.![]()
Strašno volim ovaj njihov stil košarke i za mene bi finale Memphis - Chicago bilo savršenstvo. Vjerovatno sam jedini.
Čuj koga briga, briga TV kuće koje plaćaju milijarde za pravaIlCapitano je napisao/la:Koga briga za atraktivnost, samo odbrana
Nisi brate, sanjam o toj pravoj kosarci.IlCapitano je napisao/la:Svaka čast Memphisu, odbrana perfektna.![]()
Nisi jedini. Braća Gasol će se boriti za prsten.IlCapitano je napisao/la:Svaka čast Memphisu, odbrana perfektna.![]()
Ti kao da nisi navijao za Boston 2008-2012rio_Ferdy88 je napisao/la:Rutinski bih propustio sve i jednu tekmu tog finala, i time pridonijeo historijski niskom procentu gledanosti, dobro svugdje osim u Kataloniji
Prije bi se to moglo reći za tebeIlCapitano je napisao/la: Ti kao da nisi navijao za Boston 2008-2012![]()
Zašto?rio_Ferdy88 je napisao/la:Prije bi se to moglo reći za tebeIlCapitano je napisao/la: Ti kao da nisi navijao za Boston 2008-2012![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.