Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Dres reprezentacije BiH
Dabogda nas oblačio No.1 iz Travnika ili onaj lgbt iz Banja Luke, je.bali vas dresovi više...
Kad bi u bijelim majicama izašli, kakve veze ima.
Idite u moda i šminka forum, pa tamo se preseravajte.
A u pi.zdu materinu više i dres i marka dresa.
Kad bi u bijelim majicama izašli, kakve veze ima.
Idite u moda i šminka forum, pa tamo se preseravajte.
A u pi.zdu materinu više i dres i marka dresa.
Kao sto sam napisao, budale svi sto nose Adidas nike puma osim nas ,jordana i nepaladinoze je napisao/la: ↑01 maj 2026, 16:39Pa **** ih je uglavonom. Da su i jedni i drugi htjeli saradnju dogovorili bi se oko para.
Meni je glupo uopste prizivati adidas poslije iskustva sa njima.
Ili, onaj HAAD hadaljski da nas oblači, molim Boga, da još više kmečite.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Auktelni dres uopste nije los. Nisu ga trebali ni dirati.
Na kraju krajeva, **** dres
Na kraju krajeva, **** dres
Pare se gledaju lepi a ne dizajn.Varta je napisao/la: ↑01 maj 2026, 17:17Kao sto sam napisao, budale svi sto nose Adidas nike puma osim nas ,jordana i nepala![]()
Nama su uvalili generički dres za svjetsko prvenstvo a ti bi opet da nas oblače. Yebo te adidas
4-IN-A-ROW
I taj genericki u bojama nase reprezentacije je bio 100 ljepši od kineskih wuhan Zmajeva kojih evo nosimo 5 godina. Kiceraj koji nikakve veze s nama nema i ružne boje.
Da ponovim još jednom, svi glupi a mi jordanci i nepalci pametni. I Nijemci bi volili zuto-crveni kelme dres s zmajevima al zbog para se pate s adidasom i nikeom.
Zadnja izmjena: Varta, dana/u 01 maj 2026, 18:37, ukupno mijenjano 2 puta.
-
mukydesign
- Kontakt:
Pozdrav Raja !
Ako je ko zaintersovan ove maice mozete narucit preko moje web stranice
a biti ce dostupne za kupit u Los Angelesu !
https://www.mukydesign.com/product-page ... p-2026-tee
Da je nama adidas napravio ovaj bijeli od kosova ovdje bi bilo razapinjanje kako smo dobili iz kataloga. Ali buduci da jenekome drugom napravljen odmah je vrhunski.
Iskreno, dresovi nisu nesto posebno, ali jbg kod nas ljudi svrsavaju na tri adidas linije.
Kad istakne ugovor sa Kelme prije bih uzeo Pumu nego Nike i Adidas.
Zadnja izmjena: goonmo, dana/u 01 maj 2026, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
pazi lika, smeta mu sto se pise o dresovima na temi koja je napravljena za diskusiju o tome
jedini koji su gori od ovih sto su dosad izbacili 50 ideja za dres su oni koji kazu nesto u smislu "ma nije bitan dres, bitno je kako ce dobro igrati "
jedini koji su gori od ovih sto su dosad izbacili 50 ideja za dres su oni koji kazu nesto u smislu "ma nije bitan dres, bitno je kako ce dobro igrati "
Don't believe the hype.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
2014 smo bili spremni guzice dati samo da se kutarišemo Legea i da nas oblači Adidas…pa na Svjetskom odigrasmo kao najveća bijeda. Od tad prođe 11 ljeta i niko ne priča o tim dresovima nego o formaciji bez lijevog beka i Medunjaninu na krilu…akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 19:53pazi lika, smeta mu sto se pise o dresovima na temi koja je napravljena za diskusiju o tome
jedina gori od ovih sto su dosad izbacili 50 ideja za dres su ovi koji kazu nesto u smislu "ma nije bitan dres, bitno je kako ce dobro igrati "![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
istom tom tezom, daj bar da imamo lijepe dresove kad gubimo, da nas ljudi po necemu pamte, ko se sjeca kako je Nigerija igrala na Mundijalu 2018., svi samo pamte one njihove mocne dresove, ha ya
i nisam znao da jedno iskljucuje drugo, ne smijemo imati dobar dres i igrati dobro, tacnije imati dobre rezultate, posto daleko od toga da igramo dobro i kad dobijamo
nek raja uziva, razmislja o dresovima, ima jos mjesec dana da se gustira, barem se o tome prica a da smo ispali i dalje bi glavna tema jel bio penal za nas u 90' i zasto je pokeras uveo Tahirovica
kome smeta prica o dresovima, jednostavno je, nek ne ulazi na temu koja se zove "Dres reprezentacije BiH"
i nisam znao da jedno iskljucuje drugo, ne smijemo imati dobar dres i igrati dobro, tacnije imati dobre rezultate, posto daleko od toga da igramo dobro i kad dobijamo
nek raja uziva, razmislja o dresovima, ima jos mjesec dana da se gustira, barem se o tome prica a da smo ispali i dalje bi glavna tema jel bio penal za nas u 90' i zasto je pokeras uveo Tahirovica
kome smeta prica o dresovima, jednostavno je, nek ne ulazi na temu koja se zove "Dres reprezentacije BiH"
Don't believe the hype.
Nadam se da nisi mnogo ovih maJica vec isprintao, jer se pise Switzerland, ne Svitzerland.mukydesign je napisao/la: ↑01 maj 2026, 17:59Pozdrav Raja !
A sto se tice dresova, uvijek nam je neka zayebancija bila sa dresovima...Cini mi se da ni sa Legeom nismo bili direktni partneri, nego se islo preko nekog distributera (pa je onda neko u Savezu tad uzimao sebi pinku), pa preslo na Adidas sa kojima smo bili u partnerstvu, ali smo uyebali taj odnos neispunjavajuci svoje preuzete obaveze, pa je sada dosao Kelme preko nekog opet distributera (da bi opet neko u Savezu uzeo pinku), a koji su da budem blag - poluprofesionalni u svom poslu i vec sada imaju od javnog mnenja dosta kritika (nevezano za dres za SP, nego i otprije za prijasnje garniture).
Misljenja sam da ce ovakvo stanje biti sve dok se u Savezu ne postave prema ovom pitanju profesionalno i "u dobroj namjeri" sklope neki ugovor sa Adidasom, Pumom, Nikeom, Macronom nebitno i taj ugovor postuju sa obavezama koje su preuzeli. Do tada, tako nam je kako nam je. Desavace nam se i Legea i Kelme i sutra mozda Umbro (preko nekog distributera naravno) ili No1...
A dres ko dres
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nije glupo da se priča o dresovima. Ali jeste idiotski da dresovi imaju presedan ispred 15 važnijih stvari. Da me ubiješ ja se ne sjećam u kojim dresovima su Nigerijcu nastupali jer me to ne zanima ni 1%.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 20:05istom tom tezom, daj bar da imamo lijepe dresove kad gubimo, da nas ljudi po necemu pamte, ko se sjeca kako je Nigerija igrala na Mundijalu 2018., svi samo pamte one njihove mocne dresove, ha ya
kome smeta prica o dresovima, jednostavno je, nek ne ulazi na temu koja se zove "Dres reprezentacije BiH"![]()
-
mukydesign
- Kontakt:
Hvala Buraz !!phillies je napisao/la: ↑01 maj 2026, 20:11Nadam se da nisi mnogo ovih maJica vec isprintao, jer se pise Switzerland, ne Svitzerland.mukydesign je napisao/la: ↑01 maj 2026, 17:59Pozdrav Raja !
A sto se tice dresova, uvijek nam je neka zayebancija bila sa dresovima...Cini mi se da ni sa Legeom nismo bili direktni partneri, nego se islo preko nekog distributera (pa je onda neko u Savezu tad uzimao sebi pinku), pa preslo na Adidas sa kojima smo bili u partnerstvu, ali smo uyebali taj odnos neispunjavajuci svoje preuzete obaveze, pa je sada dosao Kelme preko nekog opet distributera (da bi opet neko u Savezu uzeo pinku), a koji su da budem blag - poluprofesionalni u svom poslu i vec sada imaju od javnog mnenja dosta kritika (nevezano za dres za SP, nego i otprije za prijasnje garniture).
Misljenja sam da ce ovakvo stanje biti sve dok se u Savezu ne postave prema ovom pitanju profesionalno i "u dobroj namjeri" sklope neki ugovor sa Adidasom, Pumom, Nikeom, Macronom nebitno i taj ugovor postuju sa obavezama koje su preuzeli. Do tada, tako nam je kako nam je. Desavace nam se i Legea i Kelme i sutra mozda Umbro (preko nekog distributera naravno) ili No1...
A dres ko dresKakav god naprave nece valjati garant
![]()
Omaklo se !!!
Ne smeta meni što se piše o dresovima. Logika ti je nula bodova.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 19:53pazi lika, smeta mu sto se pise o dresovima na temi koja je napravljena za diskusiju o tome
jedini koji su gori od ovih sto su dosad izbacili 50 ideja za dres su oni koji kazu nesto u smislu "ma nije bitan dres, bitno je kako ce dobro igrati "![]()
Meni smeta što smo retardiran narod. Ne znamo uživati. Čudo nad čudima se desilo, niko prije godinu dana nije ni pomišljao da ćemo doći u poziciju da budemo kandidati za SP, a mi se plasirali.
I umjesto da uživamo, narod u histeriji kakav će biti dres je.be.ni.
Nek je plav, bijel, žut, ma nek je boje go.vana, naš je, poenta je da smo na SVJETSKOM, i da trebamo maksimalno uživati.
Jel Kelme ili Adidas, a u pi.zdu materinu više. Italija ima Adidas, i može ku.rcu svirati...
Uživajte je.bo vas dres.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter, LeCoq, PeppermintSA, Proximic, tuzlanskinacin, Zglavkar i 56 gostiju.