“Kao neku nejač”

ne odnosi se to samo na ljude iz RS, mozes se nalaziti u FBiH ili bilo gdje u svijetu i da bude otvoren krivicni postupak protiv tebe
nisam nesto siguran u to,kako ce drzava da me krivicno goni kad to u mojoj drzavi u mom entitetu nije kaznjivo ,ispadne da smijem reci da bakir krade necu biti kaznjen a ako kazem to isto za dodika otvara se krivicni postupakakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 08:44ne odnosi se to samo na ljude iz RS, mozes se nalaziti u FBiH ili bilo gdje u svijetu i da bude otvoren krivicni postupak protiv tebe
donDondon je napisao/la: ↑26 avg 2023, 08:59nisam nesto siguran u to,kako ce drzava da me krivicno goni kad to u mojoj drzavi u mom entitetu nije kaznjivo ,ispadne da smijem reci da bakir krade necu biti kaznjen a ako kazem to isto za dodika otvara se krivicni postupakakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 08:44ne odnosi se to samo na ljude iz RS, mozes se nalaziti u FBiH ili bilo gdje u svijetu i da bude otvoren krivicni postupak protiv tebe
odakle si skino to,i dalje mi nejasno,meni to djeluje kao jako klimav zakon i nemoguce za sprovoditi pogotovo na cijeloj teritoriji drzave a samo u manjem entitetu donesenakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 09:12donDondon je napisao/la: ↑26 avg 2023, 08:59nisam nesto siguran u to,kako ce drzava da me krivicno goni kad to u mojoj drzavi u mom entitetu nije kaznjivo ,ispadne da smijem reci da bakir krade necu biti kaznjen a ako kazem to isto za dodika otvara se krivicni postupakakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 08:44
ne odnosi se to samo na ljude iz RS, mozes se nalaziti u FBiH ili bilo gdje u svijetu i da bude otvoren krivicni postupak protiv tebe
Ajde nemojte biti pissdurine. Evo denimen kaže da je Tegeltija u dosluhu sa upravm Sloge naštimao sinoćnji meč na Over 4.5.donDondon je napisao/la: ↑26 avg 2023, 09:27odakle si skino to,i dalje mi nejasno,meni to djeluje kao jako klimav zakon i nemoguce za sprovoditi pogotovo na cijeloj teritoriji drzave a samo u manjem entitetu donesen
to su rijeci direktorice Transparency International BiH, a i slusao sam razne strucnjake iz te branse kako pricaju isto todonDondon je napisao/la: ↑26 avg 2023, 09:27odakle si skino to,i dalje mi nejasno,meni to djeluje kao jako klimav zakon i nemoguce za sprovoditi pogotovo na cijeloj teritoriji drzave a samo u manjem entitetu donesen
Zaista interesantno je to.nekoIzMostara je napisao/la: ↑25 avg 2023, 23:58Udem na forum nakon 6 sati ispisano skoro 18 stranica, ne procitam ni jedan post, al mogu pretpostaviti. Borcu sudija navlacio?? Bespotrebna rasprava iz vikenda u vikend, nikakva novina, sve po starom, sta dramite.
U pravu si. Treba se baviti igracima i istraziti mogućnost namještanja utakmice.Riquelme je napisao/la: ↑26 avg 2023, 09:43Zaista interesantno je to.nekoIzMostara je napisao/la: ↑25 avg 2023, 23:58Udem na forum nakon 6 sati ispisano skoro 18 stranica, ne procitam ni jedan post, al mogu pretpostaviti. Borcu sudija navlacio?? Bespotrebna rasprava iz vikenda u vikend, nikakva novina, sve po starom, sta dramite.
Sarajevo dobije Posyšje. 1. gol sumnjiv (rukom) 2.gol isto sumnjiv (penal). Onaj klinac ne dobi ni žuti za onih par baš nezgodnih startova. Niko da se osvrne na to.
Naslovi Sarajevo razbilo Posušje.
Sad skroz kontra, svi se bave sudijom iako je bilo 5:0![]()
Portali su poseban par rukava, ja sam se osvrnuo na ovaj forum gdje pisemo mi navijaci vazda u krug iste priceRiquelme je napisao/la: ↑26 avg 2023, 09:43Zaista interesantno je to.nekoIzMostara je napisao/la: ↑25 avg 2023, 23:58Udem na forum nakon 6 sati ispisano skoro 18 stranica, ne procitam ni jedan post, al mogu pretpostaviti. Borcu sudija navlacio?? Bespotrebna rasprava iz vikenda u vikend, nikakva novina, sve po starom, sta dramite.
Sarajevo dobije Posyšje. 1. gol sumnjiv (rukom) 2.gol isto sumnjiv (penal). Onaj klinac ne dobi ni žuti za onih par baš nezgodnih startova. Niko da se osvrne na to.
Naslovi Sarajevo razbilo Posušje.
Sad skroz kontra, svi se bave sudijom iako je bilo 5:0![]()
posteni zrinjski, hajd' rekao bi covjek dominirali pq nisu pravili zute kartone da nam nisi predocio sezonu kad su zavrsili peti bez Evrope. A nije da se sa Zizovicem igrao atomski fudbal bez kartona.
svakim svojim pokretom,hodanjem,oblacenjem i izgovorenom rijeci pokazuje da se radi o velikom gospodinu
Ovo ti nista ne znaci. Izvlacenje iz konteksta. Kako je od 2011 do 2014, pretpostavljam da Zeljo, Sarajevo i Zrinjski imaju najmanje. Jesi i tad vadio statistiku kartona?
Trenutno korisnika/ca: Balorda, supervizor, Vanja8, Zigazaga i 23 gosta.