Daj boze.mirzatele je napisao/la:zamjena za Jajala je Jajalo
Hilmo bio je neki dan clanak u Oslobodjenju odnosno izjava Ibraka da ce se Kalasi prikljuciti za 5 do 10 dana.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daj boze.mirzatele je napisao/la:zamjena za Jajala je Jajalo
Sarajlijc@ je napisao/la:Daj boze.mirzatele je napisao/la:zamjena za Jajala je Jajalo
Hilmo bio je neki dan clanak u Oslobodjenju odnosno izjava Ibraka da ce se Kalasi prikljuciti za 5 do 10 dana.
ko kaze da nece bitihilmo je napisao/la:Šta je ljudi, izgleda da smo mnogo više očekivali oko pojačanja pa se sad malo razočarali?
Ništa se ne brinite, biće nešto valjda! A ako ne bude i ovaj kadar šta imamo je više nego dobar, malo će da škripi na bekovskim pozicijama ali pokrpit će to Tatko i Puzi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakve veze ima prelazni rok kao da vi kupujete igrače pa vam to igra neku ulogu.rammstein je napisao/la:ko kaze da nece bitihilmo je napisao/la:Šta je ljudi, izgleda da smo mnogo više očekivali oko pojačanja pa se sad malo razočarali?
Ništa se ne brinite, biće nešto valjda! A ako ne bude i ovaj kadar šta imamo je više nego dobar, malo će da škripi na bekovskim pozicijama ali pokrpit će to Tatko i Puzi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Polako ljudi, za 6 dana pocinje prelazni rok jel tako?TAKO bar ja dobih info i vidjeh na stranici NFSAVEZA
hahahhaha jesi ti zanimljiv lik, da mi je sa tobom kafu popit da vidim kakav si uzivo al nemas vremena ministarstvo jbg pos'o je ozbiljanHercegovinaBosna je napisao/la:Jesam rekao ako dođe Kaleši da neću više pisati, a Kalešija ni na mapi kao što si ti tvrdio da je gotovo sve. Ma nema vi sve kupujete a ne možete dovesti slobodne igrače. Hajd što lažeš sebe, ali što lažeš raju okolo nije mi jasno nikako..
tvoj post od jucer, al posto si u drzavnoj sluzbi nije ccudo sto lazes, nauci se to tamo brzoHercegovinaBosna je napisao/la:Dobro necu vise pisati!
Fino si naučio da ložiš i lažeš raju kao Ibraković.rammstein je napisao/la:tvoj post od jucer, al posto si u drzavnoj sluzbi nije ccudo sto lazes, nauci se to tamo brzoHercegovinaBosna je napisao/la:Dobro necu vise pisati!![]()
ajd sad razligu
sto se Kallasa tice ... nista se ti ne sikiraj
Tako isto i Ibraković laže raju. Radimo dobar posao, obavljamo razgovore s igračima u tišini i kad raja očekuju pojačanje budu prazne čarape.Tako i ti lažeš ljude po PP.rammstein je napisao/la:ni blizu kao ti![]()
a koga ja lazem i lozim znaju oni kojima pisem na PP a ne ovdjejer neke stvari nisu za foruma
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, BungaBum, JavierBosnia, mnon46, Posejdon i 92 gosta.