FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HercegovinaBosna
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HercegovinaBosna » 19 jun 2014, 23:21

Kakve ba plate što izmišljaš.On da je kakav igrač ne bi iz Njemačke lige dolazio u BH propast koja se zove PL nego bi igrao bilo gdje isto tako posuđen.A vidjet ćemo sad gdje će završiti kad je otjeran ?
Mićo je Fićo!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 19 jun 2014, 23:22

Piše se dijete * a ne djete ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jun 2014, 23:23

HercegovinaBosna je napisao/la:Kakve ba plate što izmišljaš.On da je kakav igrač ne bi iz Njemačke lige dolazio u BH propast koja se zove PL nego bi igrao bilo gdje isto tako posuđen.A vidjet ćemo sad gdje će završiti kad je otjeran ?
ma rute od igraca :rol: :rol: :rol:

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 19 jun 2014, 23:23

HercegovinaBosna je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:@HercegovinaBosna očekujem da pišeš realno. Čuj Jajalo loš igrač samo zato što ne može igrati u Koelnu?! :shock:

Kakvu vi onda ekipu imate? Pa vaši ne mogu igrati ni u Azerbejdžanu. :problem:
Pa prijatelju dobar igrač je kad može igrati negdje vani, a ne gleda kakav je ko igrač kad je u PL odigrao par dobrih utakmica, a zato što je samo došao iz Njemačke dobija se na značaju a da tako odigra par utakmica mali Radovac, znaš ko bi ga spomenuo niko ili neko onako u prolazu...Sve fol igrači, a ljudi ga otjeraju..
Cijela PL je smijesna i realno ko god ovdje igra je polu-pro fudbaler.... Ali opet mora se nesto pratiti i za nekog navijati
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 19 jun 2014, 23:26

normalaba je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:@HercegovinaBosna očekujem da pišeš realno. Čuj Jajalo loš igrač samo zato što ne može igrati u Koelnu?! :shock:

Pa prijatelju dobar igrač je kad može igrati negdje vani, a ne gleda kakav je ko igrač kad je u PL odigrao par dobrih utakmica, a zato što je samo došao iz Njemačke dobija se na značaju a da tako odigra par utakmica mali Radovac, znaš ko bi ga spomenuo niko ili neko onako u prolazu...Sve fol igrači, a ljudi ga otjeraju..
Cijela PL je smijesna i realno ko god ovdje igra je polu-pro fudbaler.... Ali opet mora se nesto pratiti i za nekog navijati
Ma realno on je došao u Sarajevo da se zajebava.Odigrao par utakmica ono normala, ostalo hodao po terenu dok su drugi trčali za njega. Mali Radovac ne može da dobije šanse od ovih "zvijezda" iz evrope s velikim platama, a kad treba se vratiti u Kolen i zaigrati ljudi ga otjeraju jer su vidjeli kako je PL fino igrao ono baš za Njemačke..
Mićo je Fićo!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 19 jun 2014, 23:31

HercegovinaBosna je napisao/la:Kakve ba plate što izmišljaš.On da je kakav igrač ne bi iz Njemačke lige dolazio u BH propast koja se zove PL nego bi igrao bilo gdje isto tako posuđen.A vidjet ćemo sad gdje će završiti kad je otjeran ?
Konjino imas li stida vise, pa jesi reko da neces pisati ovde vise pa sto pises mozgu, nek nisi aldin gori si od njega to tvoje nema dijagnoze ti si izkompleksiran do bola :facepalm:
Zadnja izmjena: simon, dana/u 19 jun 2014, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 19 jun 2014, 23:32

normalaba je napisao/la:

Vi ste otkrili toplu vodu, al' je ironično jer je na Grbavici nema.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 19 jun 2014, 23:33

Nego je FK.Sarajevo me podsjeca na banju u Fojnici dođu igrači da se oporave jedno do pola godine i onda bjeze po Hrvatskoj kao npr. Komazec, Husejinovic, Jajalo i tako dalje...To mogu samo u Sarajevu, jer to ni u Veležu ne bi mogli...I onda neko kaže mi jak klub dovodi nam Ibraković pojačanja iz Čelzija a frajer branio utakmicu ipo i nesto kao NLO. Pisali ovdje dolaze neki sirijici, brazilci, extra pojačanja, ima da bruji grad, kad ono dođe napadač iz Proletera :lol: Džaba vam i milioni ne možete ni igrača dovesti, a da ne pričam o titulu trebat će vam 8 miliona, jer s 5 ste osvojili kup. :lol:
Mićo je Fićo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jun 2014, 23:37

HercegovinaBosna je napisao/la:Nego je FK.Sarajevo me podsjeca na banju u Fojnici dođu igrači da se oporave jedno do pola godine i onda bjeze po Hrvatskoj kao npr. Komazec, Husejinovic, Jajalo i tako dalje...To mogu samo u Sarajevu, jer to ni u Veležu ne bi mogli...I onda neko kaže mi jak klub dovodi nam Ibraković pojačanja iz Čelzija a frajer branio utakmicu ipo i nesto kao NLO. Pisali ovdje dolaze neki sirijici, brazilci, extra pojačanja, ima da bruji grad, kad ono dođe napadač iz Proletera :lol:
upravu si jarane i meni smeta sto ovi nasi dovode igrace poput jajala,stojceva,cimirota ,velkoskog treba ko zeljA radit na mladje se oslanjat poput bucana ,selimovica ,jamaka to je pravi put :rol: :rol: :rol:

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 19 jun 2014, 23:38

bordobijeli je napisao/la:
HercegovinaBosna je napisao/la:Nego je FK.Sarajevo me podsjeca na banju u Fojnici dođu igrači da se oporave jedno do pola godine i onda bjeze po Hrvatskoj kao npr. Komazec, Husejinovic, Jajalo i tako dalje...To mogu samo u Sarajevu, jer to ni u Veležu ne bi mogli...I onda neko kaže mi jak klub dovodi nam Ibraković pojačanja iz Čelzija a frajer branio utakmicu ipo i nesto kao NLO. Pisali ovdje dolaze neki sirijici, brazilci, extra pojačanja, ima da bruji grad, kad ono dođe napadač iz Proletera :lol:
upravu si jarane i meni smeta sto ovi nasi dovode igrace poput jajala,stojceva,cimirota ,velkoskog treba ko zeljA radit na mladje se oslanjat poput bucana ,selimovica ,jamaka to je pravi put :rol: :rol: :rol:
Joj zamisli doveli igrača iz Leotara Stojčeva aaaa svaka čast. Ja bih digao Ibrakoviću kipu ispred Koševa, a još doveo Jajala da malo se zajebe jedno pola godine i onda ode u HNL... :thumbup:
Mićo je Fićo!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 jun 2014, 23:41

Ja te branim jer si kao don kihot ali stvarno nisi upučen jer Amav je Stojčeva ganjao godinu dana a onda sam sebi usta skačeš sa tim što pišeš da je polovnjak iz Leotara
Sarajevo ljubavi moja!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 jun 2014, 23:41

Stojcev nije iz Leotara. Ali ok,ocekivano od tebe da pises takve stvari.Ti svakako jako cesto pojma nemas sta pise, niti vladas materijom, niti si upucen u mnoge stvari.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 jun 2014, 23:42

Hajde Aldine, Dona i hiljadu nickova, budalo jedna ostavi ljude na miru. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 19 jun 2014, 23:43

Jooj da mi je na kafu sa njim otić da me zabavi ovako, ajde javi mi se da idemo na kafu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 19 jun 2014, 23:44

sekac je napisao/la:Ja te branim jer si kao don kihot ali stvarno nisi upučen jer Amav je Stojčeva ganjao godinu dana a onda sam sebi usta skačeš sa tim što pišeš da je polovnjak iz Leotara
AmaV je njega mogao dovesti davno prije nego što ste vi, jer mi smo dobri s Leotarom to znaš :D Tako da kad je trebao preći mi smo imali Bekrića i Zebu a gdje će pored takvih majstora u ekipu... ;)
Mićo je Fićo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jun 2014, 23:44

bordobijeli je napisao/la:
Joj zamisli doveli igrača iz Leotara Stojčeva aaaa svaka čast. Ja bih digao Ibrakoviću kipu ispred Koševa, a još doveo Jajala da malo se zajebe jedno pola godine i onda ode u HNL... :thumbup:
nisi me shvatio i ja kazem da su loši i da je ibrakovic ubleha ,ja zelim igrace poput bucana ,jamaka selimovica te mlade domace momke

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 jun 2014, 23:45

A zašto ulazite u raspravu sa njim?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 19 jun 2014, 23:47

Ma njega treba poslati na kafu sa Kouadiom da mu pokaze gdje mu je mjesto.Majko mila pa kako mu ne dosadi pisati ovolike budalastine
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 19 jun 2014, 23:47

hilmo je napisao/la:A zašto ulazite u raspravu sa njim?
Samo ih treba kulirati , nek oni pisu . Mi cemo o drugi temama sami :cool:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jun 2014, 23:48

hilmo je napisao/la:A zašto ulazite u raspravu sa njim?
ja se ne raspravljam ja ga podrzavam :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 36 gostiju.