Liverpul 1 i da ce imati vise kornera i
Real 1 i da ce imati vise kornera na veci ulog
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ko ti je ovajnecko_gradacac je napisao/la:ovdje ga stavi kao i ZGEMBO nemoj za.****.vat svijetMinjore je napisao/la:Real-Basel 7+, Streller daje gol,Benzema daje gol, kvota 45Ko hoce nek se javi u pp za jedan prijelaz veceras.
**** te prelaz

Niko nista,, evo ja cu vama,, IGRAJTE 2gonzales je napisao/la:Ima li neko da dobro poznaje tenis,,
07:00 Safarova - Bencic - 2 @2,20
Trebala bi biti 2,, ovo kontam za jaci ulog,, ako neko nesto zna vezano o ovim teniserkama neka napise, jos nisam uplatio
Bournemouth - Leeds United (1:0)1:3adis30 je napisao/la:Bournemouth - Leeds United x2 2,20 2 5,50 2/2 10
prošao jedan ipak, Bolton 3-2zgmiky je napisao/la:ništa od birminghama i ovih drugih muflonaca
idemo probati LIVE
moglo bi biti preokreta na ovim utakmicama pa tko ima live probati
Milton gubi 1-2 pokušati 1
Cardif gubi 0-1 pokušati 1
Bolton gubi 0-1 pokušati 1
i mislim da će Medveščak igrati produžetak pa probati na X 3.40
bravoadis30 je napisao/la:Bournemouth - Leeds United (1:0)1:3adis30 je napisao/la:Bournemouth - Leeds United x2 2,20 2 5,50 2/2 10
Dodje prelaz 1/2 33 kv
valjda nije bio jaci ulog mada mlada ljepotica bencic se borila pravo jbggonzales je napisao/la:Niko nista,, evo ja cu vama,, IGRAJTE 2gonzales je napisao/la:Ima li neko da dobro poznaje tenis,,
07:00 Safarova - Bencic - 2 @2,20
Trebala bi biti 2,, ovo kontam za jaci ulog,, ako neko nesto zna vezano o ovim teniserkama neka napise, jos nisam uplatio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.